Canım gözünde astigmatta olabilir o da baş+göz ağrısı yapıyor yüzünün yarısı ağrıyor onda da ama tabiki doktora gitmen lazım. eşin doktora git diyeceğine bence alıp seni en kısa sürede doktora götürmesi lazım
merhaba kızlar, bikaçınızın ismi tanıdık geldi, nasılsınız nasıl gidiyor diyetler...
bişiy dikkatimi çekti siz günlük ne tediğinizi menülerinizi yazmıyormusunuz :26:
canım senin söylediğin şey migrene benziyor. benimde var ben gece uykumdan fırlıyodum o ağrıyla iğrenç bir şey kafamı duvarlara vurasım geliyordu...sonunda dr a gttim migren dedi ve bi ilaç verdi şuanda adını hatırlamıyorum, düzenli hergün kullanıcaksın bunu dedi haftalık dozunu arttırtıcaksın dedi çok ağır bi ilaçtı annem kullanma onu dediği halde kullandım çünkü dayanamıyordum hergün başım ağrıyordu benim hergün saatlerce düşünsene ne kdr korkunç bişi... bazende daha da ağır oluyodu... neyse ilaca başladım 4. haftada en son doza çıktı ilaç ve ben öyle kötü oldum ki yemek yiyemiyodum sürekli kusuyodum yataktan kalkamadım günlerce ve ilacı hemen kestim. sonra bidaha gitmedim şimdi eskisi gibi değil ağrılarım. sana tavsiyem ağrı başlamadan önce hafiften kendini hissettiriyo zaten hemen bi ağrıkesici al ve yarım sa bile olsa sessiz bi yerde uyumaya çalış mümkün olduğunca ışık olmasın. en iyi tedavisi bol temiz hava :) bide annemin bi aktardan aldığınbir yağ var aslında eklem ağrıları için yapmış kadın onu fakat şakaklarıma sürdüğüm zaman o da iyi geliyo içinde tarçın yağı falan var kan dolaşımını hızlandırıyo o da tabi ağrıyı hafifletiyo böylece...
evt canım yaa ben bi ara 89 a düşmüştüm( ama büüyk başarıyla şu anda 95 kiloyum bu sefer yılamk yok inşşşş :)))))
Ben 300 tamamlarım ancak gibi geliyor :76: evde olunca sürekli dışarda kar var çıkıp yürüyim diyorum ama çokta yormak istemiyorum vucudumu malumunuz kilom fazlaonun için kalan 225 dakikayı 3e böldüm ve hergüne 75 dakika düştü. 45 Dakikayı yaptım 30 dakikayıda akşam üstü yapacağım
Benimde sigortam açılsın ilk iş diyetisyene gideceğimbelki utanırım o zaman da zayıflarım :78:
kizlar siz leslieyi nerden indiriyosunuz benim indirmem baya sürüyo önce indirmem gerekiyo sonra spor hemen inen bir yer varsa daha iyi olur :44::44::44:
kizlar siz leslieyi nerden indiriyosunuz benim indirmem baya sürüyo önce indirmem gerekiyo sonra spor hemen inen bir yer varsa daha iyi olur :44::44::44:
Sen sayfasından açıp online izliyorsun sanırım. Biz download ettik yani 1 kez indirdik videoyu.
Bilgisayarda kayıtlı açıp yapıyorsun. Bende bilmiyordum download etmeyi ama Baharcım saolsun linki verip tarif etti banaSaolsun canım benim.
billurcum ne demek sen de katıl bize cumaya kadar 300 dk spor yapalım... bu hafta spor listesinde gururlu bir şekilde yerimizi alalım. birbirimize destek olmadan olmayacak bu iş.
Selammm..
29 haftalık gebeyim 13 kg aldım çok aldım biliyorum..Bundan sonra kilo alımı daha da hızlanır diyorlar..Tecrübeli olanlarınız vardır..Nasıl bir yol izlemeliyim ki çok daha fazla tombik olmayayım 90 oldum yaww :84::84::84: 14 kg da amelyattan sonra kalınca üstüne gebelik 90 buldum sonunda :84::84::84:
Bugün yeme içme faslını kapattık menümü paylaşıyorum
Uyanınca koca bir bardak limonlu ılık su içtim
4/1/2011 Salı
Kahvaltı 224 cal.
ekmek - kepekli 2 dilim 120 cal.
bahçıvan - tam yağlı beyaz peynir 40 gr. 100 cal.
çökelek (taze) 5 gr. 4 cal.
İlk Ara Ogun 50 cal.
portakal 1 ad. 50 cal.
Öğle Yemeği 330 cal.
kısır 5 yemek kaşığı 312 cal.
yoğurt (az yağlı) 30 gr. 18 cal.
İkinci Ara Öğün 307 cal.
karnabahar (karnıbahar) - kıymalı 1 por. 187 cal.
Akşam Yemeği 530 cal.
puding - çikolatalı 1 por. 163 cal.
karnabahar (karnıbahar) - kıymalı 1 por. 187 cal. ( benimki kıymasızdı ama listede yoktu bunu yazdım )
poğaça 1 ad. 180 cal.
TOPLAM KALORİ 1441 cal.
2.5 Lt su,1 kupa Form çayı,1 Kupa yeşilçay,1 Kupa 5i1yerde
30 dakika Leslie + 30 dakika kondisyon bisikleti = 60 Dakika ( 75e tamamlayacağım )
Baharcım dikkatimi çekti de sen protein alımına dikkat etmiyorsun gibi geldi bana.en az 1 öğününde protein olması önemli canım. Günde 2 yumurta kadar et , balık , tavuk veya 1 tabak baklagil yemeye çalış. Ben eti ve tavuğu sevmememe rağmen zorla yiyorum. Bide sabahları kahvaltına haşlanmış yumurta ekle haftada 3-4 gün veya gün aşırı. Kahvaltıda yumurta yiyince -100 kalori ile başlanıyomuş güne Dilara Koçak öyle söylemişti.
KH diyeti yaparken o kadar çok et ve et ürünü yedimki artık pek yemek istemiyorumbiz otçul bir aileyiz evde ne pişerse ondan yiyorum artık :44:
Yumurta haşlamak bana işkence gibi geliyor yaaa bir de kıvamını hiç tutturamıyorum hep cıvık oluyoama yemeye çalışırım artık
Tşkler bilgilendirdiğin için :81:
Bugün yeme içme faslını kapattık menümü paylaşıyorum
Uyanınca koca bir bardak limonlu ılık su içtim
4/1/2011 Salı
Kahvaltı 224 cal.
bahçıvan - tam yağlı beyaz peynir 40 gr. 100 cal.
çökelek (taze) 5 gr. 4 cal.
İlk Ara Ogun 50 cal.
portakal 1 ad. 50 cal.
Öğle Yemeği 330 cal.
kısır 5 yemek kaşığı 312 cal.
yoğurt (az yağlı) 30 gr. 18 cal.
İkinci Ara Öğün 307 cal.
karnabahar (karnıbahar) - kıymalı 1 por. 187 cal.
Akşam Yemeği 530 cal.
puding - çikolatalı 1 por. 163 cal.
karnabahar (karnıbahar) - kıymalı 1 por. 187 cal. ( benimki kıymasızdı ama listede yoktu bunu yazdım )
poğaça 1 ad. 180 cal.
TOPLAM KALORİ 1441 cal.
2.5 Lt su,1 kupa Form çayı,1 Kupa yeşilçay,1 Kupa 5i1yerde
30 dakika Leslie + 30 dakika kondisyon bisikleti = 60 Dakika ( 75e tamamlayacağım )
Tombulkelebekim koskoca günü sadece 1441 kalori ile mi kapattın? Çok çok az. Bu kadar az kalori ile başlarsan senin için dezavantaj olur. Beden de kendini korumaya alır. Protein konusu da önemli. Proteinlerin hazmı uzun olduğundan vücut hazmetmek içi extra kalori harcıyor. Mutlaka en az iki öğününe protein ekle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?