Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba kızlar, bikaçınızın ismi tanıdık geldi, nasılsınız nasıl gidiyor diyetler...

bişiy dikkatimi çekti siz günlük ne tediğinizi menülerinizi yazmıyormusunuz :26:

kizlar siz leslieyi nerden indiriyosunuz benim indirmem baya sürüyo önce indirmem gerekiyo sonra spor hemen inen bir yer varsa daha iyi olur :44::44::44:

billurcum ne demek sen de katıl bize cumaya kadar 300 dk spor yapalım... bu hafta spor listesinde gururlu bir şekilde yerimizi alalım. birbirimize destek olmadan olmayacak bu iş.

Baharcım benim gözümde bozuk zaten astiğmatımda var. Gözlüklüyüm ben :82: Eşimin ahh fırsatı olsa zaten zorla götürücekte ama çok yoğun çalışıyor. Malum çalışan sadece o olduğu için koşturuyo garibim. Bi pazarları var ondada hastane kapalı zaten. Eşimin işini yapabilen başkası yok o yüzden bırakamazda kimseye malesef

merhaba kızlar, bikaçınızın ismi tanıdık geldi, nasılsınız nasıl gidiyor diyetler...

bişiy dikkatimi çekti siz günlük ne tediğinizi menülerinizi yazmıyormusunuz :26:

Hoşgeldin canım. Bikaç gururumuz var günlük menülerini yazan geriside ya kaçamaklardan yazmıyo kötü örnek olmamak için yada üşengeçlikten

Selammm..

29 haftalık gebeyim 13 kg aldım çok aldım biliyorum..Bundan sonra kilo alımı daha da hızlanır diyorlar..Tecrübeli olanlarınız vardır..Nasıl bir yol izlemeliyim ki çok daha fazla tombik olmayayım 90 oldum yaww :84::84::84: 14 kg da amelyattan sonra kalınca üstüne gebelik 90 buldum sonunda :84::84::84:

Saol cnm verdiğin bilgiler için. Bende tedavisi yok die biliyorum tamamen geçiren o yüzdende sallıyorum doktora gitme işini. Gerçi ne olursa olsun bi gitmekte fayda var biliyorum ama beyin tomografisi filan çektirmek lazım. Bende hiç sevmiyorum öle radyasyonlu cihazlardan uzak durmaya çalışıyorum. Çünkü bu dişçilerde çekilen en basit panoromik röntgen bile bikaç kez uygulandığında troid kanseri yapıyomuş. Şu an zaten tedavim var pko ve ilaçlarım var bide bahsettiğin ilacı kullanırsam mahfolurum. En güzeli dediğin gibi sanırım hissettiriyo zaten geliyom diye o zaman ilaç almak.

Canım dietisyen özele giriyo sgk karşılamıyo zaten ama devlet veya ssk hastanesinde gidersen o ayrı oralarda karşılıyomu bilmiyorum. Ben özel hastanede gitmiştim. Diğer bölümlerde sgk karşılıyo bi kısmını ama dietisyeni karşılamıyo. Aslında ne kadar saçma obezite bir sağlık sorunu değilmi? Hemde biçok hastalığın sebebi. Karşılaması lazım bence

kizlar siz leslieyi nerden indiriyosunuz benim indirmem baya sürüyo önce indirmem gerekiyo sonra spor hemen inen bir yer varsa daha iyi olur :44::44::44:

Sen sayfasından açıp online izliyorsun sanırım. Biz download ettik yani 1 kez indirdik videoyu.
Bilgisayarda kayıtlı açıp yapıyorsun. Bende bilmiyordum download etmeyi ama Baharcım saolsun linki verip tarif etti bana Saolsun canım benim.

Canım nerden indireceğine dair linki vereyim diyeceğim ama forumda yasak ondan görünmüyor dilersen özel msjla bana msn adresini yolla ordan ekleyip indireceğin linki göndereyim sana :81:

Sende sağol tatlım

billurcum ne demek sen de katıl bize cumaya kadar 300 dk spor yapalım... bu hafta spor listesinde gururlu bir şekilde yerimizi alalım. birbirimize destek olmadan olmayacak bu iş.

bence de olmıycak... yazın birbirimizi gaza getiriyoduk, iyi kötü o zamn bişiler yapabiliyoduk o yüzden haklısın birbirimize destek olmamz lazım :)

Ben havalar güzelken yürüyordum ne güzel sonrada leslie ye başladım evde ama şu an canım hiçbişey yapmak istemiyo. leslie yi açtım 20 dk yaptım anca bugün şu geceki migrenden dolayı bi tuhafım zaten belki ondandır ama tamamını yapmak istemedi canım. Toplamda 90 dk oldu cuma dan beri

Bunun için biraz geç kalmışsın malesef canım. Gebeliğin başladığında bi dietisyene gidip onla beraber bi beslenme planı yapsaydın iyi olurdu. Artık bu saatten sonrada sık sık az az yemeye çalış yinede. Yürüyüş yap. Hamilelikte çok faydalıymış. Ben tecrübeli değilim anca bunları söyleyebilirim :26:

Bugün yeme içme faslını kapattık menümü paylaşıyorum
Uyanınca koca bir bardak limonlu ılık su içtim
4/1/2011 Salı
Kahvaltı 224 cal.
ekmek - kepekli 2 dilim 120 cal.
bahçıvan - tam yağlı beyaz peynir 40 gr. 100 cal.
çökelek (taze) 5 gr. 4 cal.
İlk Ara Ogun 50 cal.
portakal 1 ad. 50 cal.
Öğle Yemeği 330 cal.
kısır 5 yemek kaşığı 312 cal.
yoğurt (az yağlı) 30 gr. 18 cal.
İkinci Ara Öğün 307 cal.
karnabahar (karnıbahar) - kıymalı 1 por. 187 cal.
ekmek - kepekli 2 dilim 120 cal.
Akşam Yemeği 530 cal.
puding - çikolatalı 1 por. 163 cal.
karnabahar (karnıbahar) - kıymalı 1 por. 187 cal. ( benimki kıymasızdı ama listede yoktu bunu yazdım )
poğaça 1 ad. 180 cal.
TOPLAM KALORİ 1441 cal.

2.5 Lt su,1 kupa Form çayı,1 Kupa yeşilçay,1 Kupa 5i1yerde
30 dakika Leslie + 30 dakika kondisyon bisikleti = 60 Dakika ( 75e tamamlayacağım )

Son düzenleme:

Baharcım dikkatimi çekti de sen protein alımına dikkat etmiyorsun gibi geldi bana.en az 1 öğününde protein olması önemli canım. Günde 2 yumurta kadar et , balık , tavuk veya 1 tabak baklagil yemeye çalış. Ben eti ve tavuğu sevmememe rağmen zorla yiyorum. Bide sabahları kahvaltına haşlanmış yumurta ekle haftada 3-4 gün veya gün aşırı. Kahvaltıda yumurta yiyince -100 kalori ile başlanıyomuş güne Dilara Koçak öyle söylemişti.

KH diyeti yaparken o kadar çok et ve et ürünü yedimki artık pek yemek istemiyorum biz otçul bir aileyiz evde ne pişerse ondan yiyorum artık :44:
Yumurta haşlamak bana işkence gibi geliyor yaaa bir de kıvamını hiç tutturamıyorum hep cıvık oluyo ama yemeye çalışırım artık
Tşkler bilgilendirdiğin için :81:

Aslında aynı sorun bendede var tavuğu , yumurtayı hiç sevmem. Etide sık yemem. Balıkta haftada bir filan. Allahtan mercimeği seviyorum , kuru baklagilleri. Kurtarıcı gibiler Bak şöylede yapabilirsin peynirdede protein var. Yağsız yada az yağlı bi peynir alıp salatana ekleyebilirsin veya yemeğin yanındada tüketebilirsin peyniri. Birde yumurta haşlamak banada işkence gibiydi ama kendim deneyerek ayarladım. Mesela kaba koyduğun su aynı ölçü olursa ve tüpün altınıda hep aynı derecede açarsan birkaç denemeden sonra istediğin kıvamı tutturursun

Son düzenleme:

Tombulkelebekim koskoca günü sadece 1441 kalori ile mi kapattın? Çok çok az. Bu kadar az kalori ile başlarsan senin için dezavantaj olur. Beden de kendini korumaya alır. Protein konusu da önemli. Proteinlerin hazmı uzun olduğundan vücut hazmetmek içi extra kalori harcıyor. Mutlaka en az iki öğününe protein ekle.

Canım dün çok kaçırdım bugün ondan 1400le kapadım protein olayına karıştırmayın beni yaaa ona dalınca saçma saçma şeyler yiyorum böyle iyi evde ne pişerse götürüyorum işte hergün böyle olacak değil zaten :44: teşekkürler zahmet edip okumuşsunuz listemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…