Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar bir buçuk haftalık saçmala programının ardından tartıda neye uğradığımı bende şaşırdım 95 kilo gösteriyo tartı şaka gibi hala inanamıyorum :'( bugün tekrar ama bu sefer büyük bir kararlılıkla arkadaşımın da gazıyla başladım, martın 26 sında kuzenim evleniyo ve benim o zamna kadar 3 5 kilo değil maalesef çok ciddi hatrı sayılır şekilde kilo vermem lazım...

Son düzenleme:
Ekincik ve tombulkelebekim bende isterim katılmak ama bu hafta grip vurdu beni. bademciklerim boğazım fena durumda. ama haftaya neden olmasın

çok çok başarılar size maşalllahh

Tabi canım sen iyileş ve katıl bize bu hafta 300 dakika ben haftaya 360 yapacağım su ve spor gerekli olanlar herşeyden az az yiyerek zayıflayabiliriz yeterki koca kıçımız kalksın yerinden :81:

Gaz veren arkadaşı merak ettim şimdi benim aylardır yaptıramadığımı nasıl yaptırdı sana :86:

teşekkür ederim bugün biraz daha iyiz sanırım ayağı kalktık en azından acayip terliyorum şu ann
geçmiş olsun yeni yılı kocamsız geçirince çarptı beni çoluk çocuk hastalandık

ha gayret benide gaza getirinnnn

ayy seda sayandaki bakıcılar ne öyle beee miğdem bulandı allah yardım etsin çocukları bakıcıdakilere allah vijdanlı insanla karşılaştırsın çocukluğum geldi aklıma bende az bakıcı dayağı yemedim hee hala içimde ne zor onun için evlenince çalışmıcam dedim 2 gün hastalandı feleğim şaştı allah yardım etsin

sabah 1,5 dilim ekmek 1/2 kk peynir 2 şekerli çay
öğlen 1 tabak türlü ayran 4 kaşık aşure
şimdiye kadar bunları yedim

Gaz veren arkadaşı merak ettim şimdi benim aylardır yaptıramadığımı nasıl yaptırdı sana :86:

bırak şimdi yaaa sen rejm ve spor düşündükçe gülesm geliyo sen asla zayıflayamazsın dedi güzel olmak kim sen kim bırak yaaa dedi bi sürü şey dedi ((( iddaya bile girerim sen asla zayıflayamıycaksın dedi öle mi iyi görüşürüz dedim çok pis gaza geldim iddaya girdik valla mecbur vericem :))) o düğüne giderken çok güzel olmam ve o istediğim kıssa elbiseyi giymeliyim

Aslında avmigren diye bi hap içiyorum tuttuğu zaman kesiyo tamamen ama ben daha doktora gitmedim bunun için 5 sene önce sabah işe giderken arabam vardı o zaman. Sabahın köründe tuttu migren çok fena olmuştum. Bi an önce işyerine gideyim derken kafa kafaya çarpıştım karşıdan gelen minibüsle. Hep bu ağrının yüzünden oldu. Eşim git bi doktora git bi doktora deyip duruyor ama ben gitmedim henüz. Kulaktan dolma onun bunun söylemesiyle migren olmuşsun dediler öle kaldı. Ama alnımın hep sol tarafı ağrıyo gözümle beraber nerdeyse. Acaba başka bişey olabilirmi diye düşünüyorum bazen ama migren hapı içincede geçiyo. Napsam bilemedim doktorada gidesim yok

bence sen doktora git yinede bende migren dedim dedim. sinüzit çıktı bende canım. sinüsleri temizlettm. bu mevsimlerde patlak veriyor çünkü sinüzit onunda ağrısı çok ama çok şiddetli oluyo :18:

bence sen doktora git yinede bende migren dedim dedim. sinüzit çıktı bende canım. sinüsleri temizlettm. bu mevsimlerde patlak veriyor çünkü sinüzit onunda ağrısı çok ama çok şiddetli oluyo :18:

Oda aklıma geliyo aslında ama ben doktorlarada güvenmiyorum. 10 tanesinden 1 tanesi işini bilinçli yapıyo dierleri ilacı veriyo gönderiyo malesef yada bana denk geliyo hep öyleleri . Önce iyi bir doktor bulmam lazım. Hangi bölüm bakıyo bilmiyorum ama BEYZUS abla sağlıkçıydı ona sorim gelince. Sendeki sinüzitin ağrısıdamı tek taraflı oluyo? Yoksa bazen sol bazen sağmı ağrıyo canım?

e artık mecburen kilo verecen zaten çizelgene göre baya kilo vermişsin hadi utandır onları (onu mu deseydim))

canım senin söylediğin şey migrene benziyor. benimde var ben gece uykumdan fırlıyodum o ağrıyla iğrenç bir şey kafamı duvarlara vurasım geliyordu... sonunda dr a gttim migren dedi ve bi ilaç verdi şuanda adını hatırlamıyorum, düzenli hergün kullanıcaksın bunu dedi haftalık dozunu arttırtıcaksın dedi çok ağır bi ilaçtı annem kullanma onu dediği halde kullandım çünkü dayanamıyordum hergün başım ağrıyordu benim hergün saatlerce düşünsene ne kdr korkunç bişi... bazende daha da ağır oluyodu... neyse ilaca başladım 4. haftada en son doza çıktı ilaç ve ben öyle kötü oldum ki yemek yiyemiyodum sürekli kusuyodum yataktan kalkamadım günlerce ve ilacı hemen kestim. sonra bidaha gitmedim şimdi eskisi gibi değil ağrılarım. sana tavsiyem ağrı başlamadan önce hafiften kendini hissettiriyo zaten hemen bi ağrıkesici al ve yarım sa bile olsa sessiz bi yerde uyumaya çalış mümkün olduğunca ışık olmasın. en iyi tedavisi bol temiz hava :) bide annemin bi aktardan aldığınbir yağ var aslında eklem ağrıları için yapmış kadın onu fakat şakaklarıma sürdüğüm zaman o da iyi geliyo içinde tarçın yağı falan var kan dolaşımını hızlandırıyo o da tabi ağrıyı hafifletiyo böylece...

e artık mecburen kilo verecen zaten çizelgene göre baya kilo vermişsin hadi utandır onları (onu mu deseydim))

evt canım yaa ben bi ara 89 a düşmüştüm ( ama büüyk başarıyla şu anda 95 kiloyum bu sefer yılamk yok inşşşş :)))))

baharcım bu azimle cumaya kadar 300'ü aşarız, ben de daha 120 dk yaptım akşama eve gidince 180'e tamamlarım bugün inşallah...
saferancım utancımdan diyetisyeni bıraktım ama kendimi toparlayıp, tekrar devam edicem zaten halen onun verdiği listeye devam ediyorum, diyetisyensiz olmuyo bi kontrol mekanizması gibi, kontrol olmayınca ben zıvanadan çıkıyorum.

Canım gözünde astigmatta olabilir o da baş+göz ağrısı yapıyor yüzünün yarısı ağrıyor onda da ama tabiki doktora gitmen lazım. eşin doktora git diyeceğine bence alıp seni en kısa sürede doktora götürmesi lazım

ekincik bahar bahsetti söz vermişsiniz haftalık 300 dk spor yapıcakmışsınız beni de alın aranıza bahaaaaaaaaaaaarr :))))

Ben 300 tamamlarım ancak gibi geliyor :76: evde olunca sürekli dışarda kar var çıkıp yürüyim diyorum ama çokta yormak istemiyorum vucudumu malumunuz kilom fazla onun için kalan 225 dakikayı 3e böldüm ve hergüne 75 dakika düştü. 45 Dakikayı yaptım 30 dakikayıda akşam üstü yapacağım
Benimde sigortam açılsın ilk iş diyetisyene gideceğim belki utanırım o zaman da zayıflarım :78:

ekincik bahar bahsetti söz vermişsiniz haftalık 300 dk spor yapıcakmışsınız beni de alın aranıza bahaaaaaaaaaaaarr :))))

Gel yavrum
Hedef Cumaya kadar 300 dakika spor.
Cumaya bugünü sayarsak 3 gün var ve yapacağın 300 dakika sporun var hadi bakem sen 300 hedef yap ne kadar yapabilirsen kardır :81: 300 dakika spor yaparsan ve suyunu aksatmazsan cumaya kadar 2 kilo verirsin benceeeee :81:

inş :) 60 dk sını yaptım akşama da bi 30 dk yaparım diye planlıyorum :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…