Ekincik ve tombulkelebekim bende isterim katılmak ama bu hafta grip vurdu beni. bademciklerim boğazım fena durumda. ama haftaya neden olmasın
çok çok başarılar size maşalllahh
günaydın kızlar bir buçuk haftalık saçmala programının ardından tartıda neye uğradığımı bende şaşırdım95 kilo gösteriyo tartı şaka gibi hala inanamıyorum :'( bugün tekrar ama bu sefer büyük bir kararlılıkla arkadaşımın da gazıyla başladım, martın 26 sında kuzenim evleniyo ve benim o zamna kadar 3 5 kilo değil maalesef çok ciddi hatrı sayılır şekilde kilo vermem lazım...
Tabi canım sen iyileş ve katıl bize bu hafta 300 dakika ben haftaya 360 yapacağımsu ve spor gerekli olanlar herşeyden az az yiyerek zayıflayabiliriz yeterki koca kıçımız kalksın yerinden :81:
teşekkür ederim bugün biraz daha iyiz sanırım ayağı kalktık en azından acayip terliyorum şu annİyi geceler hanım sultanlar;
Nihayet gelebildim....
BANUCUĞUM;
Bozma moralini canım.Allah kararlamıştır.Rabbim verince tek yumurtayla veriyor yavruları...Senin iki tane var;inşallah perşembeye ikisininde sağlıklı olduğu haberini alırsın....Hayırlısıyla kavuşursun kuzuna..İnancını ve dualarını eksik etme;bizimde dualarımız seninle....
NURSENACIĞIM;
Hepinize geçmiş olsun canım.Eşin yokken yavruların hastalanınca ne hissettiğini anlamaya çalıiıyorum;çok haklısın insan kendini çok çaresiz hisseder.Rabbim inşallah bu gayretlerinin karşılığını verecektir.Allah sağlık sıhhat versin ;acil şifalar dilerim....
ZEYNEPCİĞİM;
Süper kilo vermişsin maaşallah...Hayran kaldım azmine.Diğer konuyu boşver.Rabbim yüreğinin muradını versin inşallah....
geçmiş olsun yeni yılı kocamsız geçirince çarptı beni çoluk çocuk hastalandıkDoğa3, Lunaazul, FactorB, toksin çok teşekkür ederim öpemiyorum bulaşmasın:90:
FactorB'cim sanada çok ama çok geçmiş olsun migren ağrısını bilirim. çok zor ağrı kesicide çok etki etmiyor, minimuma indiriyor o da normal baş ağrısı gibi kalıyor öyle.. dikkat et kendineCanım birşey istemyr ama diyetimi yapmam lazım. sebze ile aram zaten iyi değildi. üstüne hastalık gelince iyice soğudum. bakalım iyişeceğim
elimde sıcacık çayım, pofuduk pijamalarımla pek bir uyuşuğum
hava çok soğuk dışarıda yürüyemiyorum cezalı bir çocuk olacağım galiba bu hafta ben yine ama hastayım çok antibiytoğe ve vitamine başladık bakalım iyileşeceğim inşallah. kış kapıyı çalar çalmaz geldi hastalık peşinden davetsiz misafir olarak.
günaydın kızlar bir buçuk haftalık saçmala programının ardından tartıda neye uğradığımı bende şaşırdım95 kilo gösteriyo tartı şaka gibi hala inanamıyorum :'( bugün tekrar ama bu sefer büyük bir kararlılıkla arkadaşımın da gazıyla başladım, martın 26 sında kuzenim evleniyo ve benim o zamna kadar 3 5 kilo değil maalesef çok ciddi hatrı sayılır şekilde kilo vermem lazım...
Gaz veren arkadaşı merak ettim şimdi benim aylardır yaptıramadığımı nasıl yaptırdı sana :86:
bence sen doktora git yinede bende migren dedim dedim. sinüzit çıktı bende canım. sinüsleri temizlettm. bu mevsimlerde patlak veriyor çünkü sinüzit onunda ağrısı çok ama çok şiddetli oluyo :18:
bırak şimdi yaaa sen rejm ve spor düşündükçe gülesm geliyo sen asla zayıflayamazsın dedigüzel olmak kim sen kim bırak yaaa dedi bi sürü şey dedi ((( iddaya bile girerim sen asla zayıflayamıycaksın dedi öle mi iyi görüşürüz dedim çok pis gaza geldim iddaya girdik valla mecbur vericem :))) o düğüne giderken çok güzel olmam ve o istediğim kıssa elbiseyi giymeliyim
Oda aklıma geliyo aslında ama ben doktorlarada güvenmiyorum. 10 tanesinden 1 tanesi işini bilinçli yapıyo dierleri ilacı veriyo gönderiyo malesef yada bana denk geliyo hep öyleleri . Önce iyi bir doktor bulmam lazım. Hangi bölüm bakıyo bilmiyorum ama BEYZUS abla sağlıkçıydı ona sorim gelince. Sendeki sinüzitin ağrısıdamı tek taraflı oluyo? Yoksa bazen sol bazen sağmı ağrıyo canım?
e artık mecburen kilo verecen zaten çizelgene göre baya kilo vermişsin hadi utandır onları (onu mu deseydim))
Aslında avmigren diye bi hap içiyorum tuttuğu zaman kesiyo tamamen ama ben daha doktora gitmedim bunun için5 sene önce sabah işe giderken arabam vardı o zaman. Sabahın köründe tuttu migren çok fena olmuştum. Bi an önce işyerine gideyim derken kafa kafaya çarpıştım karşıdan gelen minibüsle. Hep bu ağrının yüzünden oldu. Eşim git bi doktora git bi doktora deyip duruyor ama ben gitmedim henüz. Kulaktan dolma onun bunun söylemesiyle migren olmuşsun dediler öle kaldı. Ama alnımın hep sol tarafı ağrıyo gözümle beraber nerdeyse. Acaba başka bişey olabilirmi diye düşünüyorum bazen ama migren hapı içincede geçiyo. Napsam bilemedim doktorada gidesim yok
baharcım bu azimle cumaya kadar 300'ü aşarız, ben de daha 120 dk yaptım akşama eve gidince 180'e tamamlarım bugün inşallah...
saferancım utancımdan diyetisyeni bıraktım ama kendimi toparlayıp, tekrar devam edicem zaten halen onun verdiği listeye devam ediyorum, diyetisyensiz olmuyo bi kontrol mekanizması gibi, kontrol olmayınca ben zıvanadan çıkıyorum.
baharcım bu azimle cumaya kadar 300'ü aşarız, ben de daha 120 dk yaptım akşama eve gidince 180'e tamamlarım bugün inşallah...
saferancım utancımdan diyetisyeni bıraktım ama kendimi toparlayıp, tekrar devam edicem zaten halen onun verdiği listeye devam ediyorum, diyetisyensiz olmuyo bi kontrol mekanizması gibi, kontrol olmayınca ben zıvanadan çıkıyorum.
ekincik bahar bahsetti söz vermişsiniz haftalık 300 dk spor yapıcakmışsınız beni de alın aranızabahaaaaaaaaaaaarr :))))
Gel yavrum
Hedef Cumaya kadar 300 dakika spor.
Cumaya bugünü sayarsak 3 gün var ve yapacağın 300 dakika sporun varhadi bakem sen 300 hedef yap ne kadar yapabilirsen kardır :81: 300 dakika spor yaparsan ve suyunu aksatmazsan cumaya kadar 2 kilo verirsin benceeeee :81:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?