bugünkü
2 bardak cay
1 domates
5 dilim sucuk
haslnmis yumurta
birazda peynir
ara yesil cay
iki kurabiye
1 kase bulgur pilavi
1 kase yogurt
1 kase taze fasülye
ara yesil cayy
1 kase cips
portakal
bebegimi cocuk dr götürdügüm icin aksam yemegini atladim :97:
regl oldgum icin karnin, sirtim agriyo bugün sporda yapamadim
(BU HAFTA TOPLAM 160DK )
[ı]dr gııtık cnm yıyemedım bende
[/ı]
günaydın kızlar... söz verdiğim gibi spora başladım. şimdilik iyi gidiyo.. cuma günü 300 dakikalık hedefimi tutturmam lazım. yani çook çalışmam lazım...
ne olduki öyle...Merhaba kızlar benim tedavim büyğk ihtimalle yarım kaldı.Perşembe belli olucak bende gene dietime devam ederim tabi bu moralle ne kadar yapabilirsem.
yarım kalırsa tekrar ne zaman başlıcak...herşeyin hayırlısı olsun..Öyle herşeyin hayırlısı ama ,lk öğrenince insan hiçbişey bulamıyor avunmak için zamanla düzelicem gene dietime başlıycam inşallah belki bu arada kiloda veririm.
bu sene aşure filan yapmadım çok yerim diye...kızlar yarın aşure yapıcam malzemeleri haşladım yarında katarım inş fazla yemem
onu paylaşımalanına yazıp bi sor canım tam bilmiyorum .. ne oldu ki sarmadımı takım...seferancim sana bir sey sormak istiyorum
takimi deyistirebiliriz dimi sorun olurmu acaba?:44::44:
günaydın kızlar... söz verdiğim gibi spora başladım. şimdilik iyi gidiyo.. cuma günü 300 dakikalık hedefimi tutturmam lazım. yani çook çalışmam lazım...
Günaydın hanımlar. Gece uykumda migrenim tuttu mahfoldum sabaha kadar uyuyamadım. Hap içmeyide sevmiyorum ama mecbur kalınca sabah 6 gibi bişeyler yiyip ağrı kesici içtim. Sonra gene yattım anca uyanmışım. Bugünkü düzenim alt üst oldu yani. ALLAH düşmanıma vermesin bu migreni çok kötü çokkkk
bilmemmiiiiiiiiiii çok geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?