Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bugünkü

2 bardak cay
1 domates
5 dilim sucuk
haslnmis yumurta
birazda peynir

ara yesil cay
iki kurabiye

1 kase bulgur pilavi
1 kase yogurt
1 kase taze fasülye

ara yesil cayy
1 kase cips
portakal

bebegimi cocuk dr götürdügüm icin aksam yemegini atladim :97:

regl oldgum icin karnin, sirtim agriyo bugün sporda yapamadim

(BU HAFTA TOPLAM 160DK )

akşam yemeği nerdeeee

[color="green"[b][ı]herkezde burdaymıs ya baya kalabalık ıyı aksamlar kızlar
:80::80:
[/ı][/b][font="georgia"][/font][/font][/color]

İyi geceler hanım sultanlar;

Nihayet gelebildim....

BANUCUĞUM;

Bozma moralini canım.Allah kararlamıştır.Rabbim verince tek yumurtayla veriyor yavruları...Senin iki tane var;inşallah perşembeye ikisininde sağlıklı olduğu haberini alırsın....Hayırlısıyla kavuşursun kuzuna..İnancını ve dualarını eksik etme;bizimde dualarımız seninle....

NURSENACIĞIM;

Hepinize geçmiş olsun canım.Eşin yokken yavruların hastalanınca ne hissettiğini anlamaya çalıiıyorum;çok haklısın insan kendini çok çaresiz hisseder.Rabbim inşallah bu gayretlerinin karşılığını verecektir.Allah sağlık sıhhat versin ;acil şifalar dilerim....

ZEYNEPCİĞİM;

Süper kilo vermişsin maaşallah...Hayran kaldım azmine.Diğer konuyu boşver.Rabbim yüreğinin muradını versin inşallah....

günaydın kızlar... söz verdiğim gibi spora başladım. şimdilik iyi gidiyo.. cuma günü 300 dakikalık hedefimi tutturmam lazım. yani çook çalışmam lazım...

Günaydın Kızlaaar
Limonlu ılık suyumu içiyorum sonra da küçük sırları izlerken kondisyon bisikletime binicem
Güzel bir gün diliyorum

günaydın kızlar... söz verdiğim gibi spora başladım. şimdilik iyi gidiyo.. cuma günü 300 dakikalık hedefimi tutturmam lazım. yani çook çalışmam lazım...

Yine ben ve unutkanlığım :44: 300 dakika demiştik dimi ekincik bak ben onu unutmuşummm :26: cumaya 3 gün var ve benim henüz 75 dakika sporum var benimde çooook çalışmam lazım bugün hemen başlıyorum

Merhaba kızlar benim tedavim büyğk ihtimalle yarım kaldı.Perşembe belli olucak bende gene dietime devam ederim tabi bu moralle ne kadar yapabilirsem.
ne olduki öyle...
Öyle herşeyin hayırlısı ama ,lk öğrenince insan hiçbişey bulamıyor avunmak için zamanla düzelicem gene dietime başlıycam inşallah belki bu arada kiloda veririm.
yarım kalırsa tekrar ne zaman başlıcak...herşeyin hayırlısı olsun..
kızlar yarın aşure yapıcam malzemeleri haşladım yarında katarım inş fazla yemem
bu sene aşure filan yapmadım çok yerim diye...
seferancim sana bir sey sormak istiyorum

takimi deyistirebiliriz dimi sorun olurmu acaba?:44::44:
onu paylaşımalanına yazıp bi sor canım tam bilmiyorum .. ne oldu ki sarmadımı takım...

diyetisyene devem ediyormusun nasıl gidiyor....

Günaydın hanımlar. Gece uykumda migrenim tuttu mahfoldum sabaha kadar uyuyamadım. Hap içmeyide sevmiyorum ama mecbur kalınca sabah 6 gibi bişeyler yiyip ağrı kesici içtim. Sonra gene yattım anca uyanmışım. Bugünkü düzenim alt üst oldu yani. ALLAH düşmanıma vermesin bu migreni çok kötü çokkkk

bilmemmiiiiiiiiiii çok geçmiş olsun canım

30 dakika leslie yaptım :81: :87: 45 dakika daha yapmam lazım
300 dakika tamamlamak için ekincik :82: hergün 75 dakika yaparsam cumaya 300ü tamamlamış oluyorum :92:
insan kendine sporda hedef koymalı ben o 45 dakikayı bugün ne yapıp edip tamamlayacağım. ekincikle bana katılın =))) 300 dakikasını tamamlamayana kınama cezası var kınım kınım kınıycaz

Doğa3, Lunaazul, FactorB, toksin çok teşekkür ederim öpemiyorum bulaşmasın :90:

FactorB'cim sanada çok ama çok geçmiş olsun migren ağrısını bilirim. çok zor ağrı kesicide çok etki etmiyor, minimuma indiriyor o da normal baş ağrısı gibi kalıyor öyle.. dikkat et kendine Canım birşey istemyr ama diyetimi yapmam lazım. sebze ile aram zaten iyi değildi. üstüne hastalık gelince iyice soğudum. bakalım iyişeceğim

elimde sıcacık çayım, pofuduk pijamalarımla pek bir uyuşuğum
hava çok soğuk dışarıda yürüyemiyorum cezalı bir çocuk olacağım galiba bu hafta ben yine ama hastayım çok antibiytoğe ve vitamine başladık bakalım iyileşeceğim inşallah. kış kapıyı çalar çalmaz geldi hastalık peşinden davetsiz misafir olarak.

Ekincik ve tombulkelebekim bende isterim katılmak ama bu hafta grip vurdu beni. bademciklerim boğazım fena durumda. ama haftaya neden olmasın

çok çok başarılar size maşalllahh

banu145145 canımm dediklerini pek okuyamadım anlamadıığımdan daha ama çok çok geçmiş olsun sana. sıkma canını. Allahım sana senin kadar güzel evlatlar nasip etsin inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…