tskler cnmsekeri azaltmaya calisiyorum ama yavas yavas birden birakamam heralde ya yogurdun markasi nöm cnm
nöm mü ? o neki hiç duymadım. Sen yurtdışındamı yaşıyosun yoksa?
Duyduğum kadarıyla spor yarışı varmış açılış 300 dakikadan başlamış bende 310 devam edeyim bugün 60 dakıka oldu
Duyduğum kadarıyla spor yarışı varmış açılış 300 dakikadan başlamış bende 310 devam edeyim bugün 60 dakıka oldu
nöm mü ? o neki hiç duymadım. Sen yurtdışındamı yaşıyosun yoksa?
şu ara durdu spor yapıp metobolizma hızını arttırayım dedimAAA senin spor yapmadığını sanıyodum. Ne iyi olmuş cnm. Yeni yılda gitsin toksinler yağlar ohhh
Oda aklıma geliyo aslında ama ben doktorlarada güvenmiyorum. 10 tanesinden 1 tanesi işini bilinçli yapıyo dierleri ilacı veriyo gönderiyo malesef yada bana denk geliyo hep öyleleri . Önce iyi bir doktor bulmam lazım. Hangi bölüm bakıyo bilmiyorum ama BEYZUS abla sağlıkçıydı ona sorim gelince. Sendeki sinüzitin ağrısıdamı tek taraflı oluyo? Yoksa bazen sol bazen sağmı ağrıyo canım?
İyi akşamlar herkese;
FAKTÖRCÜĞÜM;
öncelikle geçmiş olsun canım.Baş ağrısı da diğer tüm ağrılar gibi berbat ediyor insanı.Allah yardımcın olsun.....
Bana sorarsan nacizane fikrim öncelikle iyi bir kulak-burun-boğazcıya git ve sinüzit açısından bir sorun varmı baksınlar;madem Dr lar konusunda terddütlerin var sinüzit teşhisi için film çektirerek teşhis koymaları konusunda isteğini belirt.(tabii eğer film çektirmezse).Bu konuda bir sorun yoksa göz doktoruyla görüş.Tek taraflı ağrı genellikle bir gözün diğerinden daha zayıf olup çabuk yorulmasından veya herhangi bir göz bozukluğundan ileri gelebilir..Bu branşlar herhangi bir teşhis koymazsa dahiliyeye gitmen gerekecek ki migren açısından inceleme yapsınlar.Gerçi migreninde herhangi bir tahlili falan yok....Migren teşhisi konursa ;sana ev yapımı bir ilaç tarifi veririm.Ablamın migreni bununla geçti...(100 gr sarımsak ve 100 cc 90 derece alkolle yapılıyor hem migrene hem kolesterole iyi geliyor.İtalyan alternatif tıp biliminden alınmış bir tarif)
şu ara durdu spor yapıp metobolizma hızını arttırayım dedim
ahanda bi kaçak yakaladımmmmmmmmİyi akşamlar herkese;
FAKTÖRCÜĞÜM;
öncelikle geçmiş olsun canım.Baş ağrısı da diğer tüm ağrılar gibi berbat ediyor insanı.Allah yardımcın olsun.....
Bana sorarsan nacizane fikrim öncelikle iyi bir kulak-burun-boğazcıya git ve sinüzit açısından bir sorun varmı baksınlar;madem Dr lar konusunda terddütlerin var sinüzit teşhisi için film çektirerek teşhis koymaları konusunda isteğini belirt.(tabii eğer film çektirmezse).Bu konuda bir sorun yoksa göz doktoruyla görüş.Tek taraflı ağrı genellikle bir gözün diğerinden daha zayıf olup çabuk yorulmasından veya herhangi bir göz bozukluğundan ileri gelebilir..Bu branşlar herhangi bir teşhis koymazsa dahiliyeye gitmen gerekecek ki migren açısından inceleme yapsınlar.Gerçi migreninde herhangi bir tahlili falan yok....Migren teşhisi konursa ;sana ev yapımı bir ilaç tarifi veririm.Ablamın migreni bununla geçti...(100 gr sarımsak ve 100 cc 90 derece alkolle yapılıyor hem migrene hem kolesterole iyi geliyor.İtalyan alternatif tıp biliminden alınmış bir tarif)
evet cnm avusturyada yasiyorum ama türkiyedede var nöm bunu biliyorum sütünü görmüstüm ama yogurdu varmi okadarini bilemiyorum :44::44:
Hoşgeldin ablacım. Gözüm bozuk zaten astiğmatımda var :82: ama sünizit için dediğini yapiyim. Alternatif tıpada çok inanırım. Eğer migrense ki öle sanırım tarifi isterim ablacım. Çokta dua ederim sana
BEYZUS ablacım zahmet oldu ne güzel anlatmışsın. İnşallah bana ve bu migren ağrısını çeken herkese şifa olur. Ellerine sağlık
geçmiş olsun canım.....canım bende hangi sinüsüm doluysa o taraf diyebilrim. burunum hiç akmıyor bu zamanlarda benim o da içeride duruyormuş akıntıda ağrı yapıyormuş gezmediğm doktor kalmadı. bende kaş ortamdan başlayan aprı bütün alınıma yayılıyor. ve zonkluyor resmen. üstüne başımı yere eğemiyorum ağrıdan.
arifeebe 7. takımdan aranıyorsun yokluğn farkedilmiş yorumlarından oralarıda mahrum bırakma.....Selammm..
29 haftalık gebeyim 13 kg aldım çok aldım biliyorum..Bundan sonra kilo alımı daha da hızlanır diyorlar..Tecrübeli olanlarınız vardır..Nasıl bir yol izlemeliyim ki çok daha fazla tombik olmayayım 90 oldum yaww :84::84::84: 14 kg da amelyattan sonra kalınca üstüne gebelik 90 buldum sonunda :84::84::84:[/QUOT
önemli olan bunan sonra senin değil bebeğinin kilo alması bebek son aylarda kilo alır bu zamanda sen kendin kilo almadan bebeğinin kilo almasını sağlamalısın buda ancak sağlıklı beslenerek olmalıdır karbon hidratı azalta bilirsin ancak bu zamandan sonra
hoşgeldin beyzus abla......ne zaman eve dönüyorsun....İyi akşamlar herkese;
FAKTÖRCÜĞÜM;
[COLOR
hoşgeldin beyzus abla......ne zaman eve dönüyorsun....
bizde sizi özledik ablacım... zeynep ablayla yenada yok...... herkesin yeri ayrı gönlümüzde....Hoşbuldum canım....
Sömestr tatilini bekliyorum.Kuzenimi ve annemi İstanbul'a getireceğim....
Kuzenim her yıl sömestr de bana gelmeye alışık annemle beraber..Bu nedenle tatil olsun diye bekliyorum....
Bu sefer biraz uzun kalıyorum ama akşamları mümkün oldukça topikteyim.Sizleri özlüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?