Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi akşamlar herkese;

FAKTÖRCÜĞÜM;
öncelikle geçmiş olsun canım.Baş ağrısı da diğer tüm ağrılar gibi berbat ediyor insanı.Allah yardımcın olsun.....
Bana sorarsan nacizane fikrim öncelikle iyi bir kulak-burun-boğazcıya git ve sinüzit açısından bir sorun varmı baksınlar;madem Dr lar konusunda terddütlerin var sinüzit teşhisi için film çektirerek teşhis koymaları konusunda isteğini belirt.(tabii eğer film çektirmezse).Bu konuda bir sorun yoksa göz doktoruyla görüş.Tek taraflı ağrı genellikle bir gözün diğerinden daha zayıf olup çabuk yorulmasından veya herhangi bir göz bozukluğundan ileri gelebilir..Bu branşlar herhangi bir teşhis koymazsa dahiliyeye gitmen gerekecek ki migren açısından inceleme yapsınlar.Gerçi migreninde herhangi bir tahlili falan yok....Migren teşhisi konursa ;sana ev yapımı bir ilaç tarifi veririm.Ablamın migreni bununla geçti...(100 gr sarımsak ve 100 cc 90 derece alkolle yapılıyor hem migrene hem kolesterole iyi geliyor.İtalyan alternatif tıp biliminden alınmış bir tarif)

Hoşgeldin ablacım. Gözüm bozuk zaten astiğmatımda var :82: ama sünizit için dediğini yapiyim. Alternatif tıpada çok inanırım. Eğer migrense ki öle sanırım tarifi isterim ablacım. Çokta dua ederim sana

Duyduğum kadarıyla spor yarışı varmış açılış 300 dakikadan başlamış bende 310 devam edeyim bugün 60 dakıka oldu

ahanda bi kaçak yakaladımmmmmmmmalalım tarifi yılların miğrenlisi olarak

evet cnm avusturyada yasiyorum ama türkiyedede var nöm bunu biliyorum sütünü görmüstüm ama yogurdu varmi okadarini bilemiyorum :44::44:

Nasıl tahmin etmişim ama çünkü alışveriş çılgınıyım ben olsa buralarda mutlaka görürdüm. Ama belki hipermarketlerde vardır oralar uzak pek gidemiyom onlarda bensiz kalıversin artık Birde dr. Gürkan Kubilayın diyetlerinde mutlaka var çilekli yoğurt ve özellikle çilekli yoğurt hergün 1 ara öğünde veriyo hastalarına. Demekki var bir hikmeti bu çilekli yoğurdun. Ama buralardakiler şeker ilaveli veya glikozmudur ne ondan katıyolar. Yani yememek daha hayırlı

Son düzenleme:

Ben şimdiden yazayım;çünkü ablamın yanındayım ona sorarak yazayım ki doğru olduğundan emin olurum.....

300 gr sarımsak. (bıçak veya metal hiç bir şey değmeden ayıklanacak.Sarımsak tanelerini biraz suda bekletirsen kolayca soyuluyor)

300 cc 90 derece alkol. (bunu bulmak biraz zor oluyor.Satışı yasak.Kaçak içkiyi engellemek için galiba.Tanıdık bir eczacıdan temin edebilirsiniz.Koklamadan almayın içine koku katılmış olmasın içemezsin...

Sarımsaklar tahta havanda dövülüp alkolle karıştırılır.Kavanoz veya şişeye konur.Üzerleri alüminyum folyo ile sarılıp ışıktan korunur.Buzdolabında 10 gün bekletilir....10 gün sonunda süzülür....

KULLANIMI

1 Cİ GÜN SABAH: 1 kahve fincanı süt+1 damla sarımsaklı alkol
ÖĞLE: 1 kahve fincanı süt+2 damla sarımsaklı alkol
AKŞAM: 1 kahve fincanı süt+3 damla sarımsaklı alkol

1 Cİ GÜN: SABAH: 1 kahve fincanı süt+4 damla sarımsaklı alkol
ÖĞLE: 1 kahve fincanı süt+5 damla sarımsaklı alkol
AKŞAM. '' '' +6 '' ''

Anladığın gibi canım her öğünde 1 er damla arttırarak 10 damlaya kadar çıkıyorsun ve sarımsaklı alkol bitene kadar içmeye devam ediyorsun.(10 damlada sabit kalıyor)

Tekrar etmek için aradan 4 yıl geçmesi gerekiyor....

Uygulaması zor gelebilir ama gerçekten iyi geliyor.Ablamın migreni iğne olmadan geçmezdi şimdi gayet iyi.Migren ağrıları yok..

Ayrıca bazı Dr lar der ki:Bazen migreni bebek getirir bazende migreni bebek götürür....Hayırlısı ile şifalar olsun canım....

kizlar demin bebegimi yikadim sedada gördügüm zavalli bebek geliyo aklima yazik bebek nasida kacmaya calisiyodu benimkini suratina biraz su gelse hemen nefes nefese kaliyo insafsiz kadin ya allahindan bulsun

Son düzenleme:
BEYZUS ablacım zahmet oldu ne güzel anlatmışsın. İnşallah bana ve bu migren ağrısını çeken herkese şifa olur. Ellerine sağlık

Son düzenleme:
Herkese iyigeceler. Benim uyku saatim geldi. Banu cum senin içinde dua edicem uyumadan. Yarın güzel bir gün olsun hepimiz için

geçmiş olsun canım.....

ee kimsecikler kalmamış .. eşim şehir dışında ..çocuklar uyudu .. benide uyku tutmuyor.....

[COLOR
hoşgeldin beyzus abla......ne zaman eve dönüyorsun....

Hoşbuldum canım....

Sömestr tatilini bekliyorum.Kuzenimi ve annemi İstanbul'a getireceğim....

Kuzenim her yıl sömestr de bana gelmeye alışık annemle beraber..Bu nedenle tatil olsun diye bekliyorum....

Bu sefer biraz uzun kalıyorum ama akşamları mümkün oldukça topikteyim.Sizleri özlüyorum...

bizde sizi özledik ablacım... zeynep ablayla yenada yok...... herkesin yeri ayrı gönlümüzde....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…