Oda aklıma geliyo aslında ama ben doktorlarada güvenmiyorum. 10 tanesinden 1 tanesi işini bilinçli yapıyo dierleri ilacı veriyo gönderiyo malesef yada bana denk geliyo hep öyleleri . Önce iyi bir doktor bulmam lazım. Hangi bölüm bakıyo bilmiyorum ama BEYZUS abla sağlıkçıydı ona sorim gelince. Sendeki sinüzitin ağrısıdamı tek taraflı oluyo? Yoksa bazen sol bazen sağmı ağrıyo canım?
merhaba kızlar, bikaçınızın ismi tanıdık geldi, nasılsınız nasıl gidiyor diyetler...
bişiy dikkatimi çekti siz günlük ne tediğinizi menülerinizi yazmıyormusunuz :26:
Günaydın hanımlar. Gece uykumda migrenim tuttu mahfoldum sabaha kadar uyuyamadım. Hap içmeyide sevmiyorum ama mecbur kalınca sabah 6 gibi bişeyler yiyip ağrı kesici içtim. Sonra gene yattım anca uyanmışım. Bugünkü düzenim alt üst oldu yani. ALLAH düşmanıma vermesin bu migreni çok kötü çokkkk
Doğa3, Lunaazul, FactorB, toksin çok teşekkür ederim öpemiyorum bulaşmasın:90:
FactorB'cim sanada çok ama çok geçmiş olsun migren ağrısını bilirim. çok zor ağrı kesicide çok etki etmiyor, minimuma indiriyor o da normal baş ağrısı gibi kalıyor öyle.. dikkat et kendineCanım birşey istemyr ama diyetimi yapmam lazım. sebze ile aram zaten iyi değildi. üstüne hastalık gelince iyice soğudum. bakalım iyişeceğim
elimde sıcacık çayım, pofuduk pijamalarımla pek bir uyuşuğum
hava çok soğuk dışarıda yürüyemiyorum cezalı bir çocuk olacağım galiba bu hafta ben yine ama hastayım çok antibiytoğe ve vitamine başladık bakalım iyileşeceğim inşallah. kış kapıyı çalar çalmaz geldi hastalık peşinden davetsiz misafir olarak.
sabah 1,5 dilim ekmek 1/2 kk peynir 2 şekerli çay
öğlen 1 tabak türlü ayran 4 kaşık aşure
şimdiye kadar bunları yedim
Aslında avmigren diye bi hap içiyorum tuttuğu zaman kesiyo tamamen ama ben daha doktora gitmedim bunun için5 sene önce sabah işe giderken arabam vardı o zaman. Sabahın köründe tuttu migren çok fena olmuştum. Bi an önce işyerine gideyim derken kafa kafaya çarpıştım karşıdan gelen minibüsle. Hep bu ağrının yüzünden oldu. Eşim git bi doktora git bi doktora deyip duruyor ama ben gitmedim henüz. Kulaktan dolma onun bunun söylemesiyle migren olmuşsun dediler öle kaldı. Ama alnımın hep sol tarafı ağrıyo gözümle beraber nerdeyse. Acaba başka bişey olabilirmi diye düşünüyorum bazen ama migren hapı içincede geçiyo. Napsam bilemedim doktorada gidesim yok
akşam yemegim 2.5 haşlanmış yumurta,2 parça tuzsuz antep peyniri yarım tabak salata yedim sabahla öğleni daha önce yazmıştım
işte bugünkü menüm......
KAHVALTI
uno light form ekmeği 2 dilim 84 cal.
beyaz peynir (yağlı) 50 gr. 137 cal.
domates 1 ad. 14 cal.
bal 10 gr. 28 cal.
zeytin (yeşil) 25 gr. 36 cal.
1. ARA ÖĞÜN
yoğurt (yağlı) 100 gr. 95 cal.
portakal 1 ad. 50 cal.
ÖĞLE YEMEĞİ
karnabahar (karnıbahar) 200 gr. 64 cal.
yoğurt (yağlı) 150 gr. 142 cal.
ekmek - beyaz 1.5 dilim 135 cal.
bahçıvan - taze kaşar peyniri 25 gr. 81 cal.
mercimek çorbası 0.5 por. 91 cal.
portakal 1 ad. 50 cal.
makarna (haşlanmış) 2 yemek kaşığı 68 cal.
2. ARA ÖĞÜN
eti form - kepekli bisküvi 0.3 paket 50 cal.
AKŞAM YEMEĞİ
halk ekmek light ekmek 60 gr. 115 cal.
yoğurt (yağlı) 150 gr. 142 cal.
karnabahar (karnıbahar) - kıymalı 1 por. 187 cal.
salatalar (yağsız) 1 por. 70 cal.
beyaz peynir (yağlı) 20 gr. 55 cal.
portakal 1 ad. 50 cal.
299 cal.
145 cal.
631 cal.
50 cal.
619 cal.
toplam 1800 cal...
Selammm..
29 haftalık gebeyim 13 kg aldım çok aldım biliyorum..Bundan sonra kilo alımı daha da hızlanır diyorlar..Tecrübeli olanlarınız vardır..Nasıl bir yol izlemeliyim ki çok daha fazla tombik olmayayım 90 oldum yaww :84::84::84: 14 kg da amelyattan sonra kalınca üstüne gebelik 90 buldum sonunda :84::84::84:[/QUOT
önemli olan bunan sonra senin değil bebeğinin kilo alması bebek son aylarda kilo alır bu zamanda sen kendin kilo almadan bebeğinin kilo almasını sağlamalısın buda ancak sağlıklı beslenerek olmalıdır karbon hidratı azalta bilirsin ancak bu zamandan sonra
migrenin ilacı var ama tedavi etmek için değil ağrı kesici olarak ağrınınn olacağını zaten insan anlar öyle olunca ilacı içip sessiz ve karanlık yerde yat süper olurSaol cnm verdiğin bilgiler için. Bende tedavisi yok die biliyorum tamamen geçiren o yüzdende sallıyorum doktora gitme işini. Gerçi ne olursa olsun bi gitmekte fayda var biliyorum ama beyin tomografisi filan çektirmek lazım. Bende hiç sevmiyorum öle radyasyonlu cihazlardan uzak durmaya çalışıyorum. Çünkü bu dişçilerde çekilen en basit panoromik röntgen bile bikaç kez uygulandığında troid kanseri yapıyomuş. Şu an zaten tedavim var pko ve ilaçlarım var bide bahsettiğin ilacı kullanırsam mahfolurum. En güzeli dediğin gibi sanırım hissettiriyo zaten geliyom diye o zaman ilaç almak.
Çok iyi gidiyorsun kutlarım bitek çay şekerleri olmamış şekersiz içebilsen daha iyi. Sen bu light çilekli yoğurdu nerden alıyorsun? Markası ne acaba? Benim bildiğim tek çilekli yoğurt şu prebiyotik olan küçük oda light değil.kizlar bugünkü
4-5 catal melemen
3-4 dilim sucuk
kepekli ekmekten 1 tost(ligt tost peyniriyle)
2-3 pincan sekerli cay
ara ligt cilekli yogurt
yesil cay
kepekli makarna orta boylu bi servis tabaginda yogurtladim üstünede soslu kiyma döktüm ve afiyetle yedim cok güzeldi ya
leslie yi indiriyorum bugün sonunda önceden dolduruyordum hep oda cok uzun sürüyordu artik tam gaz spor var önümde ins
1,5 litre suyu icmeye calisicam daha bitmedi
belki acikirsam ki hic sanmiyorum 1 portakal yada elma yerim heralde ve spor yapicam en az bi saat
yorularinizi bekliyorum
canım bende hangi sinüsüm doluysa o taraf diyebilrim. burunum hiç akmıyor bu zamanlarda benim o da içeride duruyormuş akıntıda ağrı yapıyormuş gezmediğm doktor kalmadı. bende kaş ortamdan başlayan aprı bütün alınıma yayılıyor. ve zonkluyor resmen. üstüne başımı yere eğemiyorum ağrıdan.
migrenin ilacı var ama tedavi etmek için değil ağrı kesici olarak ağrınınn olacağını zaten insan anlar öyle olunca ilacı içip sessiz ve karanlık yerde yat süper olur
lunaazul saol canım iyiyim şimdi gidicem bakalım iyi bir doktor bulayımda. Nolucak bizim bu halimiz yaa 2011 dedik iyice zıvıttıkbende kurabiyeler sende helva gofret Bize güçlü bir motivasyon sebebi lazım sanırım
Çok iyi gidiyorsun kutlarım bitek çay şekerleri olmamış şekersiz içebilsen daha iyi. Sen bu light çilekli yoğurdu nerden alıyorsun? Markası ne acaba? Benim bildiğim tek çilekli yoğurt şu prebiyotik olan küçük oda light değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?