Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

spora gittim... yaptım geldim kendimi süper hissediyrum....

Akşam üstü kurabiye yedim yaaa offff. İçinde un ve şeker var die akşam yemek yemedim artık 2 yumurta haşladım yedim ama hala midem bulanıyo Tavuk beyaz etini grillde yağsız yapıp yeseydim daha iyiydi sanırım. Osmanda var birazdan kaçıyorum ben kızlar. Mendillerimi hazırliyim şimdiden

akşam yemegim 2.5 haşlanmış yumurta,2 parça tuzsuz antep peyniri yarım tabak salata yedim sabahla öğleni daha önce yazmıştım

işte bugünkü menüm......

KAHVALTI
uno light form ekmeği 2 dilim 84 cal.
beyaz peynir (yağlı) 50 gr. 137 cal.
domates 1 ad. 14 cal.
bal 10 gr. 28 cal.
zeytin (yeşil) 25 gr. 36 cal.
1. ARA ÖĞÜN
yoğurt (yağlı) 100 gr. 95 cal.
portakal 1 ad. 50 cal.
ÖĞLE YEMEĞİ
karnabahar (karnıbahar) 200 gr. 64 cal.
yoğurt (yağlı) 150 gr. 142 cal.
ekmek - beyaz 1.5 dilim 135 cal.
bahçıvan - taze kaşar peyniri 25 gr. 81 cal.
mercimek çorbası 0.5 por. 91 cal.
portakal 1 ad. 50 cal.
makarna (haşlanmış) 2 yemek kaşığı 68 cal.
2. ARA ÖĞÜN
eti form - kepekli bisküvi 0.3 paket 50 cal.
AKŞAM YEMEĞİ
halk ekmek light ekmek 60 gr. 115 cal.
yoğurt (yağlı) 150 gr. 142 cal.
karnabahar (karnıbahar) - kıymalı 1 por. 187 cal.
salatalar (yağsız) 1 por. 70 cal.
beyaz peynir (yağlı) 20 gr. 55 cal.
portakal 1 ad. 50 cal.
299 cal.
145 cal.
631 cal.

50 cal.
619 cal.
toplam 1800 cal...

kizlar bugünkü

4-5 catal melemen
3-4 dilim sucuk
kepekli ekmekten 1 tost(ligt tost peyniriyle)
2-3 pincan sekerli cay

ara ligt cilekli yogurt
yesil cay

kepekli makarna orta boylu bi servis tabaginda yogurtladim üstünede soslu kiyma döktüm ve afiyetle yedim cok güzeldi ya

leslie yi indiriyorum bugün sonunda önceden dolduruyordum hep oda cok uzun sürüyordu artik tam gaz spor var önümde ins

1,5 litre suyu icmeye calisicam daha bitmedi
belki acikirsam ki hic sanmiyorum 1 portakal yada elma yerim heralde ve spor yapicam en az bi saat

yorularinizi bekliyorum

canım bende hangi sinüsüm doluysa o taraf diyebilrim. burunum hiç akmıyor bu zamanlarda benim o da içeride duruyormuş akıntıda ağrı yapıyormuş gezmediğm doktor kalmadı. bende kaş ortamdan başlayan aprı bütün alınıma yayılıyor. ve zonkluyor resmen. üstüne başımı yere eğemiyorum ağrıdan.

merhaba kızlar, bikaçınızın ismi tanıdık geldi, nasılsınız nasıl gidiyor diyetler...

bişiy dikkatimi çekti siz günlük ne tediğinizi menülerinizi yazmıyormusunuz :26:

yazılıyor canım ben çok yazmyorum diyetisyen kontrolündeym çünkü. Ama listeyi aşarsam buradan moral ve destek almaya geliyorum

geçmiş olsun canım

sanada geçmiş olsun

sabah 1,5 dilim ekmek 1/2 kk peynir 2 şekerli çay
öğlen 1 tabak türlü ayran 4 kaşık aşure
şimdiye kadar bunları yedim

süpersin doğaaaaaaa

doktoro mutlaka git bu şekilde çekene kadar..

akşam yemegim 2.5 haşlanmış yumurta,2 parça tuzsuz antep peyniri yarım tabak salata yedim sabahla öğleni daha önce yazmıştım

harikasınnn devam devammmm

süper

4/1/2011 Salı
Kahvaltı -
İlk Ara Ogun -
Öğle Yemeği 381 cal.
bal 10 gr. 28 cal.
sütaş - tereyağı 15 gr. 111 cal.
koska tahin helvası 15 gr. 84 cal.
tulum peyniri 15 gr. 38 cal.
kepekli ekmek (kepek ekmeği) 2 dilim 120 cal.
İkinci Ara Öğün -
Akşam Yemeği 797 cal.
tavuklu patates yemeği 1 por. 270 cal.
bulgur pilavı 1 por. 320 cal.
turşu - karışık 1 por. 70 cal.
eti gofret vanilya kremalı 0.4 paket 137 cal.
TOPLAM KALORİ 1178 cal.

harcanan kalori 500

bugün yediklerim saçmaydı ma kendimi hala toparlayamıyorum

neyse temizlik yaptığım için spor yapamadım

yarın inşallah diyelim

ya da yatmadan önce yaparsam yarın yazarım

Son düzenleme:
migrenin ilacı var ama tedavi etmek için değil ağrı kesici olarak ağrınınn olacağını zaten insan anlar öyle olunca ilacı içip sessiz ve karanlık yerde yat süper olur

Çok iyi gidiyorsun kutlarım bitek çay şekerleri olmamış şekersiz içebilsen daha iyi. Sen bu light çilekli yoğurdu nerden alıyorsun? Markası ne acaba? Benim bildiğim tek çilekli yoğurt şu prebiyotik olan küçük oda light değil.

Son düzenleme:

Anladım canım benimki öyle değil sadece sol ağrıyo soldan soldan geliyorlar yani sanada çok geçmiş olsun. Nolucak bilmem bu halimiz daha yaş kaç heryer dökülüyo

lunaazul saol canım iyiyim şimdi gidicem bakalım iyi bir doktor bulayımda. Nolucak bizim bu halimiz yaa 2011 dedik iyice zıvıttık bende kurabiyeler sende helva gofret Bize güçlü bir motivasyon sebebi lazım sanırım

migrenin ilacı var ama tedavi etmek için değil ağrı kesici olarak ağrınınn olacağını zaten insan anlar öyle olunca ilacı içip sessiz ve karanlık yerde yat süper olur

Saol canım bilgilendirdiğin için. Bazen geçiyomuş kendiliğinden ama ne zaman ALLAH bilir belkide o gün hiç gelmez

sorma canım

yekünde birşey yok ortada ama

yemiş olmanın verdiği suçluluk

haklısın 2011 bende iştah patlaması yaptı yaaaa

tskler cnm sekeri azaltmaya calisiyorum ama yavas yavas birden birakamam heralde ya yogurdun markasi nöm cnm

Duyduğum kadarıyla spor yarışı varmış açılış 300 dakikadan başlamış bende 310 devam edeyim bugün 60 dakıka oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…