gidip uyumaya çalışim...çocuklara uyanamam sonra ...iyi geceler......
ya YENA yok. BEYZUS ablada gelmiyo Zeynep abladanie gelmiyolarki :85:
öncelikle sana geçmiş olsun.bence de bir doktora git.benimde eşimin sinüziti vardı.adam her sabah yıkanır,işe öyle giderdi.yıllardır burnunun aktığını görmedim.sonradan beyin mr.çekildiğinde orda kist oluşturmuş.yani akmayınca beyinde kist olmuş.hastalığını tetikliyen faktörlerdendi.hiç ihmal etme.
kızlar saat sabahın altısı ben hala yatamadım.hem eşim hem ben birkaç gündür çok ağırlaştık.onun yemeğini ilacını verip altını ancak değiştirebiliyorum.benimde sağ ensemden sağ gözüm ve kulağıma inen bir ağrı,daha çok bir ağırlık var.narkoz almış gibi uyuyorum.sersem gibi kafamı duvarlara çarpa çarpa iş yapıyorum.genelde senede bir kaç kez bu durum tekrarlanıyor.geçen kulağım akınca biraz rahatlamıştım.ama hala sürünerek iş yapıyorum.
sanki inadına ben ne zaman hastalansam eşim daha çok huysuzluk yapıyor.ne bez ne hasta çarşafı idare ediyor.üç gündür battaniye yorgan her şey berbat.günde üç kez çarşaf değişiyor.bir paket bez bir gün zor yetişiyor.
bu bezleri ucuz alacağım bir yer varmı?istanbulda mahallede defolu 40 tanesi 18 liradan bir yerden alıyordum ama burda yok..balıkesir de araştırıyorum.o da kargoyla mağazayla aynı olacak
beni bir kaç gün idare edin..teşekkürler..
öncelikle sana geçmiş olsun.bence de bir doktora git.benimde eşimin sinüziti vardı.adam her sabah yıkanır,işe öyle giderdi.yıllardır burnunun aktığını görmedim.sonradan beyin mr.çekildiğinde orda kist oluşturmuş.yani akmayınca beyinde kist olmuş.hastalığını tetikliyen faktörlerdendi.hiç ihmal etme.
kızlar saat sabahın altısı ben hala yatamadım.hem eşim hem ben birkaç gündür çok ağırlaştık.onun yemeğini ilacını verip altını ancak değiştirebiliyorum.benimde sağ ensemden sağ gözüm ve kulağıma inen bir ağrı,daha çok bir ağırlık var.narkoz almış gibi uyuyorum.sersem gibi kafamı duvarlara çarpa çarpa iş yapıyorum.genelde senede bir kaç kez bu durum tekrarlanıyor.geçen kulağım akınca biraz rahatlamıştım.ama hala sürünerek iş yapıyorum.
sanki inadına ben ne zaman hastalansam eşim daha çok huysuzluk yapıyor.ne bez ne hasta çarşafı idare ediyor.üç gündür battaniye yorgan her şey berbat.günde üç kez çarşaf değişiyor.bir paket bez bir gün zor yetişiyor.
bu bezleri ucuz alacağım bir yer varmı?istanbulda mahallede defolu 40 tanesi 18 liradan bir yerden alıyordum ama burda yok..balıkesir de araştırıyorum.o da kargoyla mağazayla aynı olacak
raporu varsa reçeteye yazılıyor devlet ücretsiz veriyor eğer sanada maaş veriyor baktığın için birde tedavilerini aile hekiminize giderseniz eve gelip bakmak zorunda bazı yerler de ben trabzonda öyle oldu yatalak hastalara görevli hastaneler var ve belirli zamanlarda gelip konturol ediyorlaröncelikle sana geçmiş olsun.bence de bir doktora git.benimde eşimin sinüziti vardı.adam her sabah yıkanır,işe öyle giderdi.yıllardır burnunun aktığını görmedim.sonradan beyin mr.çekildiğinde orda kist oluşturmuş.yani akmayınca beyinde kist olmuş.hastalığını tetikliyen faktörlerdendi.hiç ihmal etme.
Kızlar saat sabahın altısı ben hala yatamadım.hem eşim hem ben birkaç gündür çok ağırlaştık.onun yemeğini ilacını verip altını ancak değiştirebiliyorum.benimde sağ ensemden sağ gözüm ve kulağıma inen bir ağrı,daha çok bir ağırlık var.narkoz almış gibi uyuyorum.sersem gibi kafamı duvarlara çarpa çarpa iş yapıyorum.genelde senede bir kaç kez bu durum tekrarlanıyor.geçen kulağım akınca biraz rahatlamıştım.ama hala sürünerek iş yapıyorum.
Sanki inadına ben ne zaman hastalansam eşim daha çok huysuzluk yapıyor.ne bez ne hasta çarşafı idare ediyor.üç gündür battaniye yorgan her şey berbat.günde üç kez çarşaf değişiyor.bir paket bez bir gün zor yetişiyor.
Bu bezleri ucuz alacağım bir yer varmı?istanbulda mahallede defolu 40 tanesi 18 liradan bir yerden alıyordum ama burda yok..balıkesir de araştırıyorum.o da kargoyla mağazayla aynı olacak
günaydınlar kızlar... ben de kas ağrılarıyla uyandım sabah. akşam eve gidince spor yapmak zor oluyo diye sabah 6 da uyandım ama her tarafım ağırlaşmıştı sabah sabah spor yapamadım, dün akşam 60 dk eliptik bisiklet yaptım toplamda 180 dk oldu. hadi gayret az kaldı 300 dakikaya...
günaydınn hastalıkla boğusuyorum kızlarımın ateşi 39 dan aşşağı düşüremiyorum napıcam bilemedim dr a götürüyorum komşulara söylüyorum adamlar izin alıyo iş yerinden bizi taşıylar off allah kimseyi ele muhtaç etmesinn anneme gel dicem gelin 1 hafta oldu doğum yapalı kıza ayıp olur annesi var yanında ama napalım kocam gelemiyo malesef kar yağdığı için helikopter bekliyo ayy aklı olan askerle evlenmesin ne zormuş yaa çocuk olunca daha zor banyo yaptırayım kızlara başınızı ağrıttım sabah sabah ama çok bunaldımmm
günaydınn hastalıkla boğusuyorum kızlarımın ateşi 39 dan aşşağı düşüremiyorum napıcam bilemedim dr a götürüyorum komşulara söylüyorum adamlar izin alıyo iş yerinden bizi taşıylar off allah kimseyi ele muhtaç etmesinn anneme gel dicem gelin 1 hafta oldu doğum yapalı kıza ayıp olur annesi var yanında ama napalım kocam gelemiyo malesef kar yağdığı için helikopter bekliyo ayy aklı olan askerle evlenmesin ne zormuş yaa çocuk olunca daha zor banyo yaptırayım kızlara başınızı ağrıttım sabah sabah ama çok bunaldımmm
Günaydın Kızlar
Gece uykum bölününce sabah 11 e kadar uyuyorum böyle işte. Gece mide gazıyla uğraştım gaz sancısıda çok beter yaaa Erzurum soğuk -20leri görmeye başladık geceleri üşüttüm demekki
Dün yaptığım spordan bende ekincik gibi ağrılarla zar zor uyudum hala heryerim ağırıyor bugün de 75 dakika yapmam lazım hadi bakalım güzel bir gün olsun inşallah
geldin madem bi daha gitme artık.... destek olalım birbirimize ....merhabalar hatunlar ben bi göründüm bi kayboldum. misafirim vardı yatılı eskiler bilirler benim misafirlerimi hiç bitmez severim keratalarıama gittiler biraz üzdüler beni giderek ama artık toparlanma zamanı . şimdi bende yeni fırsat buldum bulmuşkende kendimi unutturmamak adına bişeyler yazayım dedim.kilolarıma gelince biraz sıkılaşma vücudumda ama malesef bu henüz tartıya yansımadı malesef oda olacak inşallah o günleri iple çekiyorum.sizi seviyorum ve kaçıyorum
allah yardımcın olsun ablacım .. arkadaşlar yazmış devletten almaya çalış....öncelikle sana geçmiş olsun.bence de bir doktora git.benimde eşimin sinüziti vardı.adam her sabah yıkanır,işe öyle giderdi.yıllardır burnunun aktığını görmedim.sonradan beyin mr.çekildiğinde orda kist oluşturmuş.yani akmayınca beyinde kist olmuş.hastalığını tetikliyen faktörlerdendi.hiç ihmal etme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?