Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bende az önce 30 dk leslie yaptım toplamda 120 oldu daha Sabah zor olur canım çalışıyorsun galiba dimi.
evet çalışıyorum tatlım, zaten akşamları yapıyodum sporumu, yine akşamları devam edicem

nursenacım allah kolaylık versin tatlım, çok zor aileden uzak 2 küçük çocuk yetiştirmek, umarım en kısa zamanda düzelir çocuklar dualarımız seninle

Selam kızlar,
Ben de yarın ciddi bir diyetle yine aranıza katılmak istiyorum, artık zamanı geldi de geçiyor bile. Kilo verip mutlu olmak istiyorum artık. Bu yıl da Allah nasip ederse bebeğimi kucağıma almak istiyorum artık, bana da aranızda yardımcı olun lütfen, bu aralar moralim çok bozuk bu yüzden

Kızlarr yaaa ben kendimi çok şiş hissediyorum reglim bitince düzelir dedim ama hala aynı ellerim yüzüm şiş napabilirim ??? bugün tartıldım +1 gösteriyor napsam bu şiş iner :44:

Kızlarr yaaa ben kendimi çok şiş hissediyorum reglim bitince düzelir dedim ama hala aynı ellerim yüzüm şiş napabilirim ??? bugün tartıldım +1 gösteriyor napsam bu şiş iner :44:

Tuz vücutta suyu tutan. Tuzu azalt bakalım bide suyu ve bitki çaylarını daha fazla içmeye çalış. Başka bi yolunu bilmiyorum malesef :97::97::97:

Bugün MUHTEŞEM YÜZYIL başlıyo kimler izlemeyi düşünüyo bakalım. Ben bi izlicem hoşuma giderse devam ederim ama güzele benziyo konusu filan. Osmanlı Tarihine bayılırım oldum olası

Tuz vücutta suyu tutan. Tuzu azalt bakalım bide suyu ve bitki çaylarını daha fazla içmeye çalış. Başka bi yolunu bilmiyorum malesef :97::97::97:

Biz ailecek tuzu pek kullanmayız canım suyu 2.5 lt içiyorum bitki çaylarını da 3-4 fincan başka bi yolu olmalı

Biz ailecek tuzu pek kullanmayız canım suyu 2.5 lt içiyorum bitki çaylarını da 3-4 fincan başka bi yolu olmalı

Kiraz sapı kaynatıp içiyodu bi komşu ama nasıl bilmiyom. Birde hamam filan varmı orda? Ben öle olunca giderim bi hamama , içindede sauna var, bide masaj ohhh. Hem bu soğukta iyi gelir Ter atmak gözenekleri açmak iyi gelir

evde birsürü misafir var ve istemeyeceğim kadar poğaça kurabiye profiterol yememek için odama kaçtım ama elimde değil ya annem misafir var diye yemekte yapmadı dün yaptığım spor yüzünden bütün vucudum ağırıyor sporda yapmak gelmiyor içimden havada çok kapalı offff napcam ben yaaaa baskülde de +1 gördüm zaten sevmiyorum kendimi

Olmasa yememek kolayda , gözünün önünde olunca gerçekten zor azar azar ye Baharcım. Sana diyorum ama öle olunca bende tutamıyorum kendimi. Bi tattımmı diyet filan uçup gidiyo aklımdan. Sonrada pişmanlık tabi. Ama böylede hep sil baştan oluyo. Sen kendine kocaman bi salata yap canım sonrada azcık azcık yersin pohaçadan pastadan. Yada kocaman bi bardak ayran yap iç pohaçayla o seni doyurur. Diğerlerindende az yersin böylece. Aslında hiç yeme dicem ama oda eziyet olur canım

Son düzenleme:
Valla yedim poğaçada yedim profiterolde ama saat 2den önce yedim hem de tadımlık 1er tane yani porsiyon yapmadım kendime şimdi akşam yemeği olarak karnıbaharımıda yedim dünden kalmış dolaptaymış görünce çok sevindim :81: Bugünlük yemek olayını erken bitirdim acıkırsam portakal falan yerim 5ten sonra yemediğiniz sürece kilo olayında pek etki etmiyormuş vucut yakıyormuş Pişman değilim :86: Az önce farkettim geçen ay 3 kilo vermişim her ay 3 kilo versem temmuza kadar 99 görmüş olurum onun için üzülmenin manası yok 30 dakika bisikletimide çevirdim :87: üzülmemek lazım hayat fani

Bak demekki kendimizi üzmekte ,mutlu etmekte bize bağlı. Doğru olanı yaptığın için gönlün rahat, pişmanlık yok. Bide sporunu yapmışsın ohhhhh sefam olsun

ben form çay bide kiraz sapı sinameki funda mate biberiye olan çaydan içiyorum hemen idrarla söküyo şişliği ...tavsiye ederim canım...
Bugün MUHTEŞEM YÜZYIL başlıyo kimler izlemeyi düşünüyo bakalım. Ben bi izlicem hoşuma giderse devam ederim ama güzele benziyo konusu filan. Osmanlı Tarihine bayılırım oldum olası

ben de bekliyorum....

çok mutluyum biraz önce tartıldım 89.8 di hemde regl oldum halde yarın iki ay olcak iki ay 9 kilo vermişim ilk defa

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…