evet çalışıyorum tatlım, zaten akşamları yapıyodum sporumu, yine akşamları devam edicemBende az önce 30 dk leslie yaptım toplamda 120 oldu dahaSabah zor olur canım çalışıyorsun galiba dimi.
günaydınn hastalıkla boğusuyorum kızlarımın ateşi 39 dan aşşağı düşüremiyorum napıcam bilemedim dr a götürüyorum komşulara söylüyorum adamlar izin alıyo iş yerinden bizi taşıylar off allah kimseyi ele muhtaç etmesinn anneme gel dicem gelin 1 hafta oldu doğum yapalı kıza ayıp olur annesi var yanında ama napalım kocam gelemiyo malesef kar yağdığı için helikopter bekliyo ayy aklı olan askerle evlenmesin ne zormuş yaa çocuk olunca daha zor banyo yaptırayım kızlara başınızı ağrıttım sabah sabah ama çok bunaldımmm
evet ya derinin sesi soluğu çıkmıyo bugünlerdeyağmurgözlü... derin..... aşağılarda ne yapıyosunuz yazın bir iki kelime bakem.....
Kızlarr yaaa ben kendimi çok şiş hissediyorumreglim bitince düzelir dedim ama hala aynı ellerim yüzüm şiş napabilirim ??? bugün tartıldım +1 gösteriyor napsam bu şiş iner :44:
Tuz vücutta suyu tutan. Tuzu azalt bakalım bide suyu ve bitki çaylarını daha fazla içmeye çalış. Başka bi yolunu bilmiyorum malesef :97::97::97:
Biz ailecek tuzu pek kullanmayız canım suyu 2.5 lt içiyorum bitki çaylarını da 3-4 fincan başka bi yolu olmalı
evde birsürü misafir var ve istemeyeceğim kadar poğaça kurabiye profiterol yememek için odama kaçtım ama elimde değil ya annem misafir var diye yemekte yapmadı dün yaptığım spor yüzünden bütün vucudum ağırıyor sporda yapmak gelmiyor içimden havada çok kapalı offff napcam ben yaaaa baskülde de +1 gördüm zaten sevmiyorum kendimi
Valla yedim poğaçada yedim profiterolde ama saat 2den önce yedim hem de tadımlık 1er tane yaniporsiyon yapmadım kendime şimdi akşam yemeği olarak karnıbaharımıda yedim dünden kalmış dolaptaymış görünce çok sevindim :81: Bugünlük yemek olayını erken bitirdim acıkırsam portakal falan yerim 5ten sonra yemediğiniz sürece kilo olayında pek etki etmiyormuş vucut yakıyormuş Pişman değilim :86: Az önce farkettim geçen ay 3 kilo vermişim her ay 3 kilo versem temmuza kadar 99 görmüş olurum onun için üzülmenin manası yok 30 dakika bisikletimide çevirdim :87: üzülmemek lazım hayat fani
ben form çay bide kiraz sapı sinameki funda mate biberiye olan çaydan içiyorum hemen idrarla söküyo şişliği ...tavsiye ederim canım...Kızlarr yaaa ben kendimi çok şiş hissediyorumreglim bitince düzelir dedim ama hala aynı ellerim yüzüm şiş napabilirim ??? bugün tartıldım +1 gösteriyor napsam bu şiş iner :44:
Bugün MUHTEŞEM YÜZYIL başlıyokimler izlemeyi düşünüyo bakalım. Ben bi izlicem hoşuma giderse devam ederim ama güzele benziyo konusu filan. Osmanlı Tarihine bayılırım oldum olası
çok mutluyum biraz önce tartıldım 89.8 di hemde regl oldumhalde yarın iki ay olcak iki ay 9 kilo vermişim ilk defa
tebrikler cnm darisi kalan kilolarin basina
çok mutluyum biraz önce tartıldım 89.8 di hemde regl oldumhalde yarın iki ay olcak iki ay 9 kilo vermişim ilk defa
Maşallahtebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?