Günaydın Kızzlaaarrr
Güzel bir haftasonu olur umarım bugünde misafir var annemin hazırlamadığı şey kalmadı hadi Allah yardımcım olsun
bahar şimdi aklıma geldi senin spor ne kadandı listeye girememişin 300 ü geçtin diye hatırlıyorum sanki?
E durum böyle olunca senin o evde kilo vermen mucize gibi bişey yani zoru başarıyorsun baharcım
Kızlar spor olarak neler yapıyorsunun bende basamak spor aletleri var sizce işe yararmı ha bide yürüyüş bandı almayı düşünüyorum ama kararsızım işe yararmı yaramazmı okadar parayı verip ailemi zorada sokmak istemiyorum ne dersiniz:93::93:
ahhhh ahhh canım sormaaa yaaa bende bir abla var 2-3 sene öncesine kadar 38 beden giyiyordu şimdi 90 kilo olmuştur herhalde ve umrunda bile değil rejim falan. Her akşam işten gelirken birşeyler alıp geliyor ve canı sürekli birşeyler çekiyor her akşam profiterol,yaşpasta,fıstık,badem,börek,kek,çikolata istiyoralıyor geliyor eee bahar nasıl dayansın bana da günah ben diyorum dağ başına ıssız biryere koymaları lazım beni ne bakkal ne market olmayacak bahçeden ot toplayıp ot yiyeceğim sadece allahtan pek hamurişi yok bugün karalahana sarması mercimek köftesi kabak tatlısı birde börek yemek yemeyeceğim öğle yemeği yerine bundan bir tabak hazırlayacağım kendime ben kağıtta kek yapmaya çalıştım ama yine olmadı çok beceriksizim ben ya :85:
Kızlar spor olarak neler yapıyorsunun bende basamak spor aletleri var sizce işe yararmı ha bide yürüyüş bandı almayı düşünüyorum ama kararsızım işe yararmı yaramazmı okadar parayı verip ailemi zorada sokmak istemiyorum ne dersiniz:93::93:
naber kızlar neler yapıyonuz bakem iyisinizdir inş bugün tartıda sonunda 99 gördüm şükür elhamdulullah
Geçmiş olsun cnm
soda iç biraz rahatlarsınkızlaaar mercimek köftesini çok kaçırdım galiba mideme acayip sancılar giriyor öleceğim galiba geçmesi için ne yapmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?