işin kötüsüde hiç destekcim yok bunu tek basıma üstesinden gelmeye calısıyorum
Ablacım ellerine sağlık
sen bu kadar emek veriyorsun teşekkür ederizz...
Ben biraz önce düzeltme yaptım ama umarım yanlış anlaşılmamıştır....
tesekkürler hosbuldum nasılsın
kelebeğim götürmüşsün olsun detoks olsun inşallahBugün çok fazla şey yedim öğleyin :78: akşamda hiçbirşey yiyemedim çok şaşırdım kendimeablam ne istersen onu ye dedi ama kocaaa AVM de pizzadan tut hamburger,kumpir v.b. fastfood çeşidinden hiçbirini istemedi canım sonra kız arkadaşlarımla görüştük herkes birşeyler alınca bende cheescake aldım 2 çatal alabildim soda içtim midem küçülmüş :81: çok sevindim
Canım hoşgelmişsin daha çok küçüksün hayata başlamamışsın bile sakın kendine dert etme kilolarını sen bizden çok küçüksün ve çok rahat kilo verebilirsinmoralini bozma biz desteğiniz her zaman sakın üzülme çok kısa sürede olman gereken kilona düşürürüz seni :81: boyunu sorayım bende
Hoşgeldin canım. Doğru yerdesin
Hoşgeldin canım. Doğru yerdesin
1.61ama kilodan dolayı hiç göstermiorm boyumu cok kısa ve yasımdan cok büyük gösterdigim söylenir genelde bu derdi 8 senedir cekiyorummm
bakliyat çok sık pişirdiğim bir şey değilevet 1 dilim 12 puan 2 tene yesen 24 al yarısı bitti gerçi ben harfiyen uymuyorum kafama göre takılıyorum
hele senin pişirdiğin mercimek cıssss bakliyatın puanı yüksek
cnm hersey beyinde bitiyor kendine hedef belirle su an benim hedefim 28subatta 77kilo olmak ona ulasmaya calisicam senin yokmu guzel bir olay ne bilem dügün orda guzel bir elbise giymek felan ........:82:
aMA LUNİŞ BENİM HAKKIMDAN ANCA KH GELİR yemezsem veriyorum
Ne kadar çok kaynatmışsınız öle oku oku bitmediBugün yeniden motive olmuşken lesliemi yapmışken kapı çaldı. Hollandalı komşum çikolatalı pastaya benzer bişey yapmış. Bi tabağa baktım yesemmi yemesemmi diye gittim geldim ama değişik bişey merakta ediyorum. Mis gibide kokuyo aldım 2 çatal ama tuttum kendimi yemedim hepsini
kizlar bugün kaynanam sönmüssün biraz dedi
sönmüşsün haaaa, haklı balon gibi şişince
ancak sönülür
benimkiler beni yaza görücekler nasip olursa
çok şaşıracaklar eminim
gerçi geçenler akrabaları gelmişti onlar bile benim bu halime çok şaşırdılar
hatta nasıl kilo verdiğimi falan sordular
ayyyy farkedilmesi çok güzel yaaaaa
fark etmesine bende sevindim ama sönmüssün de hic olmadi ya hic sevinemedim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?