Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi akşamlar hanımlar. Dizimi seyrettim geldim çok güzeldi bu bölüm Çok haklısın canım birileri farkedince onure oluyo insan başarısını hissediyo. Benimde bugün pasta getiren komşum Hollandadan geldi bu hafta beni en son yazın görmüştü 88 kg halimle. Onlarda karı koca maşallahları var yani. İlk gördüklerinde aaaa noldu sana? hasta filanmısın ? Bak kendine biraz topla kendini dedi yaa üzülsemmi sevinsemmi bilemedim :78: Yok dedim ben diyet yapıyorum ondan kilo verdim. Yok dedi olmaz böyle süzülmüşsün iyi şeyler ye kendine bak olmaz böle dedi yaa ne diyim bende baktım derdimi anlatamıyom olur dedim :44: bide üstüne :80asta yapmış getirdi yahu

bazı insanlar için kilolu olmak sağlık belirtsi

eskiler hep öyle değilmidir

aman kilo alsın çocuğum zayıf olmasın hasta olmasın diye diye bu hale gelmedik mi

ama iradeni tebrik ediyorum tekrar

Sürekli yanında olanlar yada sık görüştüklerin farkedemiyo ama uzun zamandır görüşmediğin biri hemen farkediyo kilo verdiğini. Biz kilocukları verekte ne derlerse desinler İster sönmüşsün desinler ister küçülmüşsün desinler

Hedeflediğim kiloya ulaşmak için minimum 8 ayım var ( ayda 4 kilo verebilrsem tabi... o da ço kzor çünkü şu an veriyorum ama ileride duracak bir süre... bu yazıda kilolu geçireceğim ben galibaa

aman kilo alsın çocuğum zayıf olmasın hasta olmasın diye diye bu hale gelmedik mi

Saol canım. Nasılsa ideal kilomuza ulaşınca yicez hepsinden Eski düzenimize dönmek yok ama yine suyumuzu içip sporumuzu yapıcaz. O zaman koruruz die düşünüyorum kilomuzu :92:

Hedeflediğim kiloya ulaşmak için minimum 8 ayım var ( ayda 4 kilo verebilrsem tabi... o da ço kzor çünkü şu an veriyorum ama ileride duracak bir süre... bu yazıda kilolu geçireceğim ben galibaa

olmadı canım böyle düşünmek

şimdiye kadar ne güzel kilo vermişsin

arada mutlaka duraklama yaşanır

ama bununda üstesinden geliriz

yaza çıpçıtır girerizzzzzz

Saol canım. Nasılsa ideal kilomuza ulaşınca yicez hepsinden Eski düzenimize dönmek yok ama yine suyumuzu içip sporumuzu yapıcaz. O zaman koruruz die düşünüyorum kilomuzu :92:

evet canım gidecek bu kilolar

bende iki gündür suyumu içiyorum ve çok faydasını gördüm

birde spora tam olarak sarılsam süper olacak

Çok haklısın canım eskiler öyledir.Eskiden biraz şöyle ele avuca gelmeyeni beğenmezlermiş. Şimdide tersi işte manken gibi olma peşinde herkes Anneannem asla lokma bıraktırmazdı , tabakta yemek bıraktırmazdı. Ondan kalan bi huyum asla nimeti atmayı sevmem. Ama artık yiyebileceğim kadar pişirmeyi öğrendim. Herşeyide azcık azcık alıyorum. Kalıpta bozulursa çok üzülüyorum

İyigeceler herkese. Benim uyku saatim geçti gidiyo bile. Öpüyorum herkesi BEYZUS ablacım sende gelmişsin. Hangi filme gittin? Yorumlarını bekliyorum film için

benim annemde öyleydi

hatta diyelim bir öğünde ekmek parçamız kalsın

diğer öğünde herkes parçasını tanır yerdi

ben hep diyorum zaten benim ailem benim iliklerimi iyi doldurmuş

Kızlar bugün temizlik derken ardından misafir derken ne yediğimi ne de yemediğimi anlamadım. AKşam yemeği yemeyi unutmuşum. Kalori takibinden hesaplamama göre 1250 kalori almışım nasıl acaba?

günaydın kızlarrr nasılsınız bugün hastalıklardan birazdaha kurtuldum çok şükürr iyim artık allah kimseye dert verip derman aratmasın yani mtlu hafta onları diliyorum

günaydın kızlar
bu hafta sanırm ben spor falan yapamıycam benim kronik bronşitim var az bişi üşütsem hemen o azıyo sonrada astımım azıyo ve ben geçen günkü hafif üşütmemin sonuçlarını görmeye başladım ( bi iki gündür vardı ama çok değildi aldırmadım, bgn sabah uyandığımda göğsüm dolmuş ve gene nefes alamıyodum normalde uyandıktan biraz sonra hafifler snr da geçerdi ama hala geçmedi sanırm gene kötü hastalanıcam ben antibiyotik almam lazım ve ben daha önce kullandığım antibiyotiklerin adını unuttuuuuuuum yazmıştım biyere bulamadım ( çok mutsuzum allahım kimseye böyle dertler vermesin insan aldığı nefesin değerini önemini alamayınca öyle güzel anlıyo ki...

Günaydın Kızzlaaarrr
Güzel bir haftasonu olur umarım bugünde misafir var annemin hazırlamadığı şey kalmadı hadi Allah yardımcım olsun

dereceye girenleri tebrik ediyorum.....
işin kötüsüde hiç destekcim yok bunu tek basıma üstesinden gelmeye calısıyorum
hoşgeldin......
hap kullanmakla zayıflanmaz unut haplarıııııııııııııı..........
günaydın kızlarrr nasılsınız bugün hastalıklardan birazdaha kurtuldum çok şükürr iyim artık allah kimseye dert verip derman aratmasın yani mtlu hafta onları diliyorum
çok sevindim iyileştiğine......
Günaydın Kızzlaaarrr
Güzel bir haftasonu olur umarım bugünde misafir var annemin hazırlamadığı şey kalmadı hadi Allah yardımcım olsun
allah yardımcın olsun ...yandın desene....

Kızlar bugün temizlik derken ardından misafir derken ne yediğimi ne de yemediğimi anlamadım. AKşam yemeği yemeyi unutmuşum. Kalori takibinden hesaplamama göre 1250 kalori almışım nasıl acaba?

Ben kalori hesabından pek anlamıyorum ama listende şekerli ve beyaz undan yapılmış şeyler olunca düşük kaloride alsan kilo verilmiyo. Onu biliyorum. Yani kalori hesabının yanında ne yediğinde önemli

Geçmiş olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…