öyle cnm ne yapicanki bende zayiflamissin dedigi tarafini düsünmeye calisiyorum sönmüssünü deyil
sönmüşsün haaaa, haklı balon gibi şişince
ancak sönülür
benimkiler beni yaza görücekler nasip olursa
çok şaşıracaklar eminim
gerçi geçenler akrabaları gelmişti onlar bile benim bu halime çok şaşırdılar
hatta nasıl kilo verdiğimi falan sordular
ayyyy farkedilmesi çok güzel yaaaaa
İyi akşamlar hanımlar. Dizimi seyrettim geldim çok güzeldi bu bölümÇok haklısın canım birileri farkedince onure oluyo insan başarısını hissediyo. Benimde bugün pasta getiren komşum Hollandadan geldi bu hafta beni en son yazın görmüştü 88 kg halimle. Onlarda karı koca maşallahları var yani. İlk gördüklerinde aaaa noldu sana? hasta filanmısın ? Bak kendine biraz topla kendini dedi yaa üzülsemmi sevinsemmi bilemedim :78: Yok dedim ben diyet yapıyorum ondan kilo verdim. Yok dedi olmaz böyle süzülmüşsün iyi şeyler ye kendine bak olmaz böle dedi yaa ne diyim bende baktım derdimi anlatamıyom olur dedim :44: bide üstüne :80 asta yapmış getirdi yahu
bazı insanlar için kilolu olmak sağlık belirtsi
eskiler hep öyle değilmidir
aman kilo alsın çocuğum zayıf olmasın hasta olmasın diye diye bu hale gelmedik mi
ama iradeni tebrik ediyorum tekrar
Hedeflediğim kiloya ulaşmak için minimum 8 ayım var( ayda 4 kilo verebilrsem tabi... o da ço kzor çünkü şu an veriyorum ama ileride duracak bir süre... bu yazıda kilolu geçireceğim ben galibaa
Saol canım. Nasılsa ideal kilomuza ulaşınca yicez hepsindenEski düzenimize dönmek yok ama yine suyumuzu içip sporumuzu yapıcaz. O zaman koruruz die düşünüyorum kilomuzu :92:
bazı insanlar için kilolu olmak sağlık belirtsi
eskiler hep öyle değilmidir
aman kilo alsın çocuğum zayıf olmasın hasta olmasın diye diye bu hale gelmedik mi
ama iradeni tebrik ediyorum tekrar
Çok haklısın canım eskiler öyledir.Eskiden biraz şöyle ele avuca gelmeyeni beğenmezlermiş. Şimdide tersi işte manken gibi olma peşinde herkesAnneannem asla lokma bıraktırmazdı , tabakta yemek bıraktırmazdı. Ondan kalan bi huyum asla nimeti atmayı sevmem. Ama artık yiyebileceğim kadar pişirmeyi öğrendim. Herşeyide azcık azcık alıyorum. Kalıpta bozulursa çok üzülüyorum
İyigeceler herkese. Benim uyku saatim geçti gidiyo bile. Öpüyorum herkesiBEYZUS ablacım sende gelmişsin. Hangi filme gittin? Yorumlarını bekliyorum film için
HAFTANIN BİRİNCİLERİ...........DOĞA3...CİNDYBLACK...ERVAMM.........1.000 gr
HAFTANIN İKİNCİSİ...............YARDIM..........................................0.900 gr
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ...........TOKSİN...........................................0.700 gr
TEBRİKLER GÜZELLER.ALLAH DEVAMINI NASİP ETSİN.(HER HAFTA)
dereceye girenleri tebrik ediyorum.....SPORCULARIMIZ
1 Cİ.....................ERVAMM................390 DAK
2 Cİ.....................EKİNCİK.................300 DAK
3 CÜ....................OKUR.....................290 DAK
TEBRİKLER ...HEPİNİZİ KUTLUYOR VE ÖPÜYORUM....
hoşgeldin......işin kötüsüde hiç destekcim yok bunu tek basıma üstesinden gelmeye calısıyorum
hap kullanmakla zayıflanmaz unut haplarıııııııııııııı..........merhaba arkadaşlar zayıflamak istiyorum 84 kiloyum ... zayıflama hapları araştırıyorum. bir arkadaşım acı biber hapı önerdi ama ondan çevremde kilo verbilmiş pek fazla arkadaşım yok. bir diğer arkadaşım neoxin adında bir ilaç önerdi bilmiyorum kafam karıştı. diyet yaparak zayıflamak elbette en iyisi ama bu haplarda fayda gösteriyormu. neoxin ile ilgili bilgisi olan varmı???
çok sevindim iyileştiğine......günaydın kızlarrr nasılsınız bugün hastalıklardan birazdaha kurtuldum çok şükürr iyim artık allah kimseye dert verip derman aratmasın yani mtlu hafta onları diliyorum
allah yardımcın olsun ...yandın desene....Günaydın Kızzlaaarrr
Güzel bir haftasonu olur umarım bugünde misafir var annemin hazırlamadığı şey kalmadı hadi Allah yardımcım olsun
Kızlar bugün temizlik derken ardından misafir derken ne yediğimi ne de yemediğimi anlamadım. AKşam yemeği yemeyi unutmuşum. Kalori takibinden hesaplamama göre 1250 kalori almışım nasıl acaba?
günaydın kızlar
bu hafta sanırm ben spor falan yapamıycambenim kronik bronşitim var az bişi üşütsem hemen o azıyo sonrada astımım azıyo ve ben geçen günkü hafif üşütmemin sonuçlarını görmeye başladım ( bi iki gündür vardı ama çok değildi aldırmadım, bgn sabah uyandığımda göğsüm dolmuş ve gene nefes alamıyodum normalde uyandıktan biraz sonra hafifler snr da geçerdi ama hala geçmedi sanırm gene kötü hastalanıcam ben antibiyotik almam lazım ve ben daha önce kullandığım antibiyotiklerin adını unuttuuuuuuum yazmıştım biyere bulamadım ( çok mutsuzum allahım kimseye böyle dertler vermesin insan aldığı nefesin değerini önemini alamayınca öyle güzel anlıyo ki...
günaydın kızlarrr nasılsınız bugün hastalıklardan birazdaha kurtuldum çok şükürr iyim artık allah kimseye dert verip derman aratmasın yani mtlu hafta onları diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?