Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bilumun yeşil otları kaynattım.kendime detoks yapacağım.matte çayı,biberiye,kekik,funda,tarçın,rezene,sinameki,biraz limon..aşagıda iki günlük menüm var.
sabah;detoks çayı
1 bardak neskafe.1 dilim kepek ekmeği,dom.peynir,3 üzümlü bisküvi
ara nar veya mandalina
öğle:lahana dolması,salata,yoğurt
ara yeşil çay,neskafe
akşam:lahana dolmadı
ara<.yeşil çay
yarın da aynı menü var.artık her gün ayrı yemek pişiremiyorum.iki gün de bir.bazı ilaveler yapıyorum.yarın tarhana çorbası ilave edeceğim..

:çok sevindim.tatil bahane,kiloların gitmesi şahane cok guzel cümle olmus ablacimmmm
insallah sende detoksle atarsin paket margarinleri ablacimm

inşallah canım.ama kilo hariç herşeyi atıyorum????????

aaa olurmu cnm ablam kilolarida atarsin sennnnnnn kimse tutamaz seni senin isin zor ben seni cok iyi anliyorum tekbasinasin cok zor rabbim yardimcin olsun ama bakiyomda cok positiv yazilar yaziyorsun ablam masallah masallahhh rabbim nazarlardan saklasin

Son düzenleme:

çok sağol güzel gönüllüm..ne zaman sıkışsam rabbim yanımda.ehh yaş kemale erdi.sizden önce gittiğim yoldaki dikenleri görüp uyarıyorum.ne verirsen dönüşü o oluyor.allah hepimizin gönlünün ekmeğini yedirsin..

aminn ablacim zaten inancimiz olmasa zor bu isler ablacim

heeeeeee yaparsın kandırma bizi cezalısın 300+ yapıcan yok sa seni kınarım haaaaaa takibimdesin ona göreeee

kızlar ben şu sıra çok yazamıyorum okuyorum ama yazamıyorum

final haftam kilo bildirimlerimi yaparım ama

hepinizi seviyorum, dua edinde pırr diye güzelcenez geçsin finaller
başarılar canım..

tebrikler darısıda bana tatilede çıtır olarak gidersin artıkın

Hep bütün tavuk alıp fırın poşetinde yapıyordum yağsız bu sefer göğüs eti aldım bakalım becerebilecekmiyim yağsız pişirmeyi :78: yaa bu proteinli şeyleri hiç sevmiyom ben ettir tavuktur protein yerine karbonhidrat faydalı olsaydı keşke yoğurttan midem bulanıyo artık resmen 1 kaşık ağzıma atıp hap gibi yutuyom.

Oldu kızlar olduuuu grill tavasında yaptım hiç yağsız pişincede tuz karabiber kekik döktüm üstüne tadı güzel olmuş ama ben kokusuna dayanamıyorum varmı şu tavuğun kokusunu alıcak bi tavsiyesi olan acaba :18: bana bi tavuk kokusuna çare söyleyin nolur hamarat ev hanımları :89:

ah fortorcüm ah bende hic yemem et tavuk balik hic sevmem bunlari ne iyi olurdu gercekten ya karbonhidratlar saglikli olsaydi ot yiye yiye icim disim ot oldu yaaaaaaaaaaa

sirke kaynatınca iyi olur

naber kızlar neler yapıyonuz bakem iyisinizdir inş bugün tartıda sonunda 99 gördüm şükür elhamdulullah
hadi gözünaydın canım allah devamını getirsin inş......

bize takıl gerisini dert etme.......hoşgeldin.....

derin nerelerdesin canım aşalarda gördümseni uğramıyorsun bu aralar.....

banu ....hayırlı haberlerini bekliyoruz.....

iki haftadır haftasonları çok kaçırıyorum bütün hafta toplamaya uğraşıyorum mahvoldum yaaa....

Bende et tavuk bayılırım

tavuğun kokusunu gidermek için limonla ov bir müddet beklet öyle pişir

birde kayınvalidem sarımsaklı,salçalı,baharatlı sos yapar ve onda bekletip sonra pişirir

mangalda da güzel olur bu sos

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…