şimdi topiğimin çıtır ve balık etli hanımlarına kısa kısaa cevap vereyim.yine toplu alıntı yapamadım..
billurs;geçmiş olsun.öncelik sağlıkta.
banu145145;inşallah allah gönlüne göre hayırlı ve sağlıklı olanı versin.fazla da stres yapma.vakti saati gelince,her şey olacağına varır.
Yena;canım arkadaşımın biraz daha işleri sürecek gibi.hem taşındı.yerleşmesi yeni internet bağlantısı zaman alabilir.allah yardımcısı olsun..
toksin:çok sevindim.tatil bahane,kiloların gitmesi şahane.
ervann;boş ver insan arada bir ipin ucunu kaçırabilir.hele alışveriş ve de ucuzluk da varsa..
:çok sevindim.tatil bahane,kiloların gitmesi şahanecok guzel cümle olmus ablacimmmm
insallah sende detoksle atarsin paket margarinleri ablacimm
inşallah canım.ama kilo hariç herşeyi atıyorum????????
aaa olurmu cnm ablam kilolarida atarsin sennnnnnn kimse tutamaz senisenin isin zor ben seni cok iyi anliyorum tekbasinasin cok zor rabbim yardimcin olsun ama bakiyomda cok positiv yazilar yaziyorsun ablam masallah masallahhh rabbim nazarlardan saklasin
çok sağol güzel gönüllüm..ne zaman sıkışsam rabbim yanımda.ehh yaş kemale erdi.sizden önce gittiğim yoldaki dikenleri görüp uyarıyorum.ne verirsen dönüşü o oluyor.allah hepimizin gönlünün ekmeğini yedirsin..
Günaydın Kızlar
Bugün pazar kimsecikler uyanıp gelmez artıknapalım bende 300 dakikalık sporum için birşeyler yaparım bugün bi kız arkadaşımın doğumgünü var hepberaber toplanıp kutlayacağız pasta yiyebilirim ya da ucundan tadımlık alırım tabi becerebilirsem
90 dakika bitti 210 dakika kaldıdün yediklerimi aşıtabilsem yeter
başarılar canım..kızlar ben şu sıra çok yazamıyorum okuyorum ama yazamıyorum
final haftam kilo bildirimlerimi yaparım ama
hepinizi seviyorum, dua edinde pırr diye güzelcenez geçsin finaller
günaydin CITIR kizlar bu gün tartildim ve kilom 80.5 ciktimyawwww paket margerinleri eritiyorum cok mutluyummmmmmmmmm kardesim bana süpriz yapti abla yigenimin dogum gününü türkiyede kutlicaz dedi rabbim nasip ederse antalyada tatilde bendensin dedi kilo vermem icin guzel motive oldummm insallah 65 kg olmaya gayret edecegim
FactorB iyi pazarlar..
cnm kendine cok dikkat rabbim acil sifalar versin aminnnnn
Hep bütün tavuk alıp fırın poşetinde yapıyordum yağsız bu sefer göğüs eti aldım bakalım becerebilecekmiyim yağsız pişirmeyi :78: yaa bu proteinli şeyleri hiç sevmiyom ben ettir tavukturprotein yerine karbonhidrat faydalı olsaydı keşke yoğurttan midem bulanıyo artık resmen 1 kaşık ağzıma atıp hap gibi yutuyom.
Hep bütün tavuk alıp fırın poşetinde yapıyordum yağsız bu sefer göğüs eti aldım bakalım becerebilecekmiyim yağsız pişirmeyi :78: yaa bu proteinli şeyleri hiç sevmiyom ben ettir tavukturprotein yerine karbonhidrat faydalı olsaydı keşke yoğurttan midem bulanıyo artık resmen 1 kaşık ağzıma atıp hap gibi yutuyom.
sirke kaynatınca iyi olurOldu kızlar olduuuu grill tavasında yaptım hiç yağsız pişincede tuz karabiber kekik döktüm üstüne tadı güzel olmuş ama ben kokusuna dayanamıyorum varmı şu tavuğun kokusunu alıcak bi tavsiyesi olan acaba :18: bana bi tavuk kokusuna çare söyleyin nolur hamarat ev hanımları :89:
hadi gözünaydın canım allah devamını getirsin inş......naber kızlar neler yapıyonuz bakem iyisinizdir inş bugün tartıda sonunda 99 gördüm şükür elhamdulullah
kızlar merhaba.bn ayşe .moralim çok bozuk 100 kilo oldum .çabaladıkça kilo alıyorum 3-4 gün diyet yapıyorum sonra bir bakıyorum ki bozmurşum.benim sağlık problemlerim var.bu kiloyla dr nin karşısına çıkamam ya .
daha önce de bu topiğe uğradım ama cevap gelmeyince yazmadım.yardım istiyorum.uygulamanız nasıl.hangi günn tartılıyorsuunz.sanırım herkes bi diyet yapıyor ortak bişi yok..
benim bacaklarım çok kalın.varis nedeniyle uyuşmalarım var.yaza bu kiloyla girersem yandım.zayıflama hapalrını araştırdım ama korktum güvenemedim.ne yapcam ben.yardım edin lütfen
Oldu kızlar olduuuu grill tavasında yaptım hiç yağsız pişincede tuz karabiber kekik döktüm üstüne tadı güzel olmuş ama ben kokusuna dayanamıyorum varmı şu tavuğun kokusunu alıcak bi tavsiyesi olan acaba :18: bana bi tavuk kokusuna çare söyleyin nolur hamarat ev hanımları :89:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?