Merhaba kızlar kilo verenleri tebrik ediyorum ne güzel kilolar veriyorsunuz bu aralar bende ilaçlardan yiyemiyorum ama genede kilo veremedim.Allahın izniyle pazrtesi yumurtalarım toplanıyor 2 tane olmuş inşallah 2 side dolu çıkar 2 side döllenir ne olur dua edin kızlar
merhaba kızlar kilo verenleri tebrik ediyorum ne güzel kilolar veriyorsunuz bu aralar bende ilaçlardan yiyemiyorum ama genede kilo veremedim.allahın izniyle pazrtesi yumurtalarım toplanıyor 2 tane olmuş inşallah 2 side dolu çıkar 2 side döllenir ne olur dua edin kızlar
Merhaba kızlar kilo verenleri tebrik ediyorum ne güzel kilolar veriyorsunuz bu aralar bende ilaçlardan yiyemiyorum ama genede kilo veremedim.Allahın izniyle pazrtesi yumurtalarım toplanıyor 2 tane olmuş inşallah 2 side dolu çıkar 2 side döllenir ne olur dua edin kızlar
günaydın kızlar
bu hafta sanırm ben spor falan yapamıycambenim kronik bronşitim var az bişi üşütsem hemen o azıyo sonrada astımım azıyo ve ben geçen günkü hafif üşütmemin sonuçlarını görmeye başladım ( bi iki gündür vardı ama çok değildi aldırmadım, bgn sabah uyandığımda göğsüm dolmuş ve gene nefes alamıyodum normalde uyandıktan biraz sonra hafifler snr da geçerdi ama hala geçmedi sanırm gene kötü hastalanıcam ben antibiyotik almam lazım ve ben daha önce kullandığım antibiyotiklerin adını unuttuuuuuuum yazmıştım biyere bulamadım ( çok mutsuzum allahım kimseye böyle dertler vermesin insan aldığı nefesin değerini önemini alamayınca öyle güzel anlıyo ki...
grup olarak kurallar var mı.ben 4 gün diyet yapıyorum sonra hafta sonu genelde kaçıyor işin ucu.karbonhidrat diyeti yaptım son zamanlarda.bu ara onun da sonucunu istediğim gibi alamadım
kızlar merhaba.bn ayşe .moralim çok bozuk 100 kilo oldum .çabaladıkça kilo alıyorum 3-4 gün diyet yapıyorum sonra bir bakıyorum ki bozmurşum.benim sağlık problemlerim var.bu kiloyla dr nin karşısına çıkamam ya .
daha önce de bu topiğe uğradım ama cevap gelmeyince yazmadım.yardım istiyorum.uygulamanız nasıl.hangi günn tartılıyorsuunz.sanırım herkes bi diyet yapıyor ortak bişi yok..
benim bacaklarım çok kalın.varis nedeniyle uyuşmalarım var.yaza bu kiloyla girersem yandım.zayıflama hapalrını araştırdım ama korktum güvenemedim.ne yapcam ben.yardım edin lütfen[/QUOT
Başta bi dietisyene gitmen önemli tahlil filan yapıcak. Eğer bi rahatsızlığın varsa kilo vermene engel onu bilmek içısından önemli yoksa emeklerin boşa gider. Daha sonra diyetisyenin verdiği listeyi zamanla kendine uyarlayabilirsin. Buradaki herkes diyet hakkında herşeyi biliyo ahhh bide kaçamaklarımız olmasa süper olucaksende dietisyene gidene kadar bol su içerek hafif yürüyüş yaparak ve meyve dışında şekeri hayatından çıkararak başlayabilirsin. Bunlar temel kurallar. Ayrıca her cuma sabahı aç karna wc den sonra tartılıp buraya yazabilirsin. Cumaları tartı günü oluyo. Aramıza hoşgeldin
grup olarak kurallar var mı.ben 4 gün diyet yapıyorum sonra hafta sonu genelde kaçıyor işin ucu.karbonhidrat diyeti yaptım son zamanlarda.bu ara onun da sonucunu istediğim gibi alamadım
kızlar ben şu sıra çok yazamıyorum okuyorum ama yazamıyorum
final haftam kilo bildirimlerimi yaparım ama
hepinizi seviyorum, dua edinde pırr diye güzelcenez geçsin finaller
günaydin CITIR kizlar bu gün tartildim ve kilom 80.5 ciktimyawwww paket margerinleri eritiyorum cok mutluyummmmmmmmmm kardesim bana süpriz yapti abla yigenim dogum gününü türkiyede kutlicaz rabbim nasip ederse antalyada tatilde bendensin dedi kilo vermem icin guzel motive oldummm insallah 65 kg olmaya gayret edecegim
Ne güzel haber canım desene 10 kg gittiAzmin ve motivasyonun hep böyle devam etsin canım [/QUOT
insallah cnm hepimizin motivasyonu devam etsin hepimiz insallah hedeflerimize ulasiriz aminnnnnnnnnnnn
Saatlerdir kimse birşey yazmıyor :26: noluyooo bizim topicimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?