Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hayirli aksamlar kizlar
sabah
1fincan kahve sekersiz
3dilim ince ligt peynir
3ceviz
ölen
1dilim cavdar ekmegi
1tabak kiymali yumurta
10tane ceri domates
ara
1findikli 3ü1arada
aksam
1tabak sebze corbasi (hic yag yok)
1tabak tavuk gögsü kavurmasi sebzeli
1tabak kabuska
1tabak kisir
2bardak cay (caykasigi kadar sekerle)
ara
1mandalina
1avuc cekirdek
3parca tamtahil princpatlagi(cikolatali üstleri)

spor 45dakk

Son düzenleme:

cnm hayirlisi olsun senin icin dua ediyorum

allah yar ve yardımcın olsun

Banucum bozma moralini ben ne zaman hamile birini görsem senin için dua ediyorum. Bugün annemin misafirleri varmış kadın 6 aylık hamileydi 2 sene tüp bebek için tedavi görmüş ama tedaviyi bıraktığı zaman doğal yolla hamile kalmış Allah büyüktür üzme kendini

cnm kendine cok dikkat rabbim acil sifalar versin aminnnnn

kızlar merhaba.bn ayşe .moralim çok bozuk 100 kilo oldum .çabaladıkça kilo alıyorum 3-4 gün diyet yapıyorum sonra bir bakıyorum ki bozmurşum.benim sağlık problemlerim var.bu kiloyla dr nin karşısına çıkamam ya .
daha önce de bu topiğe uğradım ama cevap gelmeyince yazmadım.yardım istiyorum.uygulamanız nasıl.hangi günn tartılıyorsuunz.sanırım herkes bi diyet yapıyor ortak bişi yok..
benim bacaklarım çok kalın.varis nedeniyle uyuşmalarım var.yaza bu kiloyla girersem yandım.zayıflama hapalrını araştırdım ama korktum güvenemedim.ne yapcam ben.yardım edin lütfen

cnm hosgeldin ben saglikli besleniyorum sabahlari 2dilim kepekli ekmek yiyorum sebze karnim doyasiya yiyorum yagi az katiyorum bol salata yiyorum 2 meyve yiyorum yogurt yada süt tabiki yagsizlarini kullaniyorum tavuk balik ve hindi derisi haric yiyorum et daha az yemeye calisiyorum ve en önemlisi spor

Son düzenleme:
grup olarak kurallar var mı.ben 4 gün diyet yapıyorum sonra hafta sonu genelde kaçıyor işin ucu.karbonhidrat diyeti yaptım son zamanlarda.bu ara onun da sonucunu istediğim gibi alamadım

grup olarak kurallar var mı.ben 4 gün diyet yapıyorum sonra hafta sonu genelde kaçıyor işin ucu.karbonhidrat diyeti yaptım son zamanlarda.bu ara onun da sonucunu istediğim gibi alamadım

cnm ben tek saglikli beslenme yapiyorum baska diet denemedim hic cuma günü sabah tartilip kilonu ve ne kadar spor yaptigini bildiriyon ve yediklerimizi buraya yaziyoruz ben cikmam gerek cnm bebis uyutcam by

kızlar ben şu sıra çok yazamıyorum okuyorum ama yazamıyorum

final haftam kilo bildirimlerimi yaparım ama

hepinizi seviyorum, dua edinde pırr diye güzelcenez geçsin finaller

Günaydın Kızlar
Bugün pazar kimsecikler uyanıp gelmez artık napalım bende 300 dakikalık sporum için birşeyler yaparım bugün bi kız arkadaşımın doğumgünü var hepberaber toplanıp kutlayacağız pasta yiyebilirim ya da ucundan tadımlık alırım tabi becerebilirsem
90 dakika bitti 210 dakika kaldı dün yediklerimi aşıtabilsem yeter

Dualarımız seninle canım. Olucak inşallah hayırlısıyla bebiş sen gönlünü ferah tut

Haftasonları genelde herkeste oluyor kaçamak ama asgariye indirmek lazım yoksa bütün haftaki emek boşa gidiyor. Ama buraya sık sık uğramazsan motive olamazsın. Biz birgün kaçırsak bile hemen buraya gelip toparlıyoruz kendimizi.

günaydin CITIR kizlar bu gün tartildim ve kilom 80.5 ciktim yawwww paket margerinleri eritiyorum cok mutluyummmmmmmmmm kardesim bana süpriz yapti abla yigenimin dogum gününü türkiyede kutlicaz dedi rabbim nasip ederse antalyada tatilde bendensin dedi kilo vermem icin guzel motive oldummm insallah 65 kg olmaya gayret edecegim

Son düzenleme:
kızlar ben şu sıra çok yazamıyorum okuyorum ama yazamıyorum

final haftam kilo bildirimlerimi yaparım ama

hepinizi seviyorum, dua edinde pırr diye güzelcenez geçsin finaller

Yazamasanda kaçırma sakın yeme işini. Diyetine uy , ara öğünlerini atlama. Finallerinde başarılar canım bittikten sonra rahatlarsın

Ne güzel haber canım desene 10 kg gitti Azmin ve motivasyonun hep böyle devam etsin canım

şimdi topiğimin çıtır ve balık etli hanımlarına kısa kısaa cevap vereyim.yine toplu alıntı yapamadım..
billurs;geçmiş olsun.öncelik sağlıkta.
banu145145;inşallah allah gönlüne göre hayırlı ve sağlıklı olanı versin.fazla da stres yapma.vakti saati gelince,her şey olacağına varır.
Yena;canım arkadaşımın biraz daha işleri sürecek gibi.hem taşındı.yerleşmesi yeni internet bağlantısı zaman alabilir.allah yardımcısı olsun..
toksin:çok sevindim.tatil bahane,kiloların gitmesi şahane.
ervann;boş ver insan arada bir ipin ucunu kaçırabilir.hele alışveriş ve de ucuzluk da varsa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…