Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Geçmiş olsun cnm. Tabiki yer var yeterki sen kararlı ve istikrarlı ol :81:

sana tek tavsiyem Neutrogena

eşiminde elleri soğuktan hemen çatlar

tek iyi gelen krem bu oldu

antibakteriyel sabuna gelince

bende değişik markalar kullanıyorum ama hiç sorun yaşamadım

sen hangi markayı kullanıyorsun?

bu hafta süper gidiyorsun yine

tebrik ederimm vallaa

tatile gidicek olmak sana iyi geldi anlaşılan

sana tek tavsiyem Neutrogena

eşiminde elleri soğuktan hemen çatlar

tek iyi gelen krem bu oldu

Saol canım duymuştum o markanın iyi olduğunu ama hiç kullanmadım daha önce. Yarın aliyim hemen. Sabuna gelince activex markası ama ben öle böle değil abartı el yıkıyorum. Günlük en az 30 kere filan , belkide daha fazladır çünkü bu ara wc ile aram çok iyi içiyorum suyu gidiyorum wc ye

hımmmm ellerimi bende çok yıkarım ama senin kadar değil tabiki

ellerini sık sık kremle bir şeyin kalmaz

eşimde ellerini çok yıkayan biridir ve ayaza karşı çok hassas

hemen elleri çatlıyor kanıyor bile

ama bu krem dışında hiç bir krem iyi gelmedi

umarım sanada iyi gelir

Toksin cim menün gerçekten güzel ama protein alımına fazla dikkat etmiyorsun sanırım canım. Benden sana tavsiye kahvaltıda zaten peynirden yumurtadan alıyoruz ama yetmez. Öğlen veya akşam öğününe protein eklemeye çalış. Birde canım sen emziklisin senin herkesten çok ihtiyacın var şuan.

activex bende kullandım

bir kaç değişik marka aldığım için

hepsini karışık deniyorum ve sorun yaşamadım

muhtemelen ellerini sık sık yıkadığın için olmuştur.

Saol canım hemen yarın alıp denicem ama nereya güvenebilirim? Kesin onunda taklitleri vardır herşeyin olduğu gibi. Sanırım büyük marketlerdekiler originaldir

Yarın dişçiye gidicem en sevmediğim şey ama mecbur. Bi süt dişim kalmış çocukluktan ağzımda 30 yaşına kadar idare etti beni saolsun 5 ay filan oldu çekileli yerine implant yapılcak. Banada bi diş buğdayı yaparız artık

cnm benimde dikkatimi cekti bu aralar balik yemedim ,cnm balik tavuk istiyor yarin balik yemeyi düsünüyom hatta bu gün arkadasima dedim önceden cok ton balikli salata yerdim bu aralar yemiyorum aklima gelmiyor :44: tskler cnm uyardigin icin

Dişçinin zor tarafı hemen yapılıp bitmiyor

beni gidip gelmek bıkrıtıyor

umarım senin fazla uzun sürmez işin

Rica ederim cnm ne demek. Bana dietisyenim söylemişti. Hergün kalvaltı haricinde 2 yumurta büyüklüğünde et,tavuk,balık veya 1 tabak kurubaklagil ye diye. Çünkü dedi vücudun yapıtaşı proteinlerdir. Eğer kilolarını sağlıklı bir şekilde yağdan vermek istiyorsan proteini yiceksin dedi. O yüzden ben dikkat ediyorum , sevmememe rağmen eti tavuğu yiyorum zorla veya baklagil (kuru fasulye, yeşil mercimek, nohut) filan yemeye çalışıyorum. Etteki kadar kaliteli proteinleri olmasada genede protein içeriyolar

Sessizliğim suçumu ele veriyordur herhalde :78: kilo vermeyi bırakalım almasam iyi ya her seferinde başlıyorum diyorum ama hep birşeyler çıkıyor sorun çok yemem değil sorun azzz ama aburcubur yemem bugün 1 öğün yedim sadece kahvaltı olmaz bahar bu böyle olmaaazz olmuyor biliyorsun tekrar 120lerimi görmek istiyorsssunnn ayıppp ayıppp utan kendinden yiyorsunda ne oluyor sen hastasın obezite bir hastalık ve hastaymışsın gibi davraaann perhizini uygula sporunu yaaappp hayallerin var senin
Kendi kendime düşündüklerimi yazdım Allah ıslah etsin beni ya

Dişçinin zor tarafı hemen yapılıp bitmiyor

beni gidip gelmek bıkrıtıyor

umarım senin fazla uzun sürmez işin

Offf sorma canım yaaa sanki sırtımda yük. Daha başlamadan yapılıp bitse die düşünüyorum. Gerçi ben biraz şanslıyım eşimin işyerinde yapılıcak. Beraber giderim onunla. Zaten kemiğe vidayı yerleştiricekler bide onun iyileşmesini beklicez üstüne diş iyileşince yapılıcak. Yani iyileşme sürecine göre 3-4 ayı bulucak gene. En iyisi bi an önce gidip yaptırmak

Allah kolaylık versin canımmm

zor işler ama gözünde büyütmemek en iyisi

hmm benim gittigim zayiflama kulubundede haftada 2kere yiyebiliyorduk yumurtayi senin dedigin dogrudur cnm yemeye dikkat ederim her gün ama zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…