Kızlar şu anda hastayım ama haftasonuna kadar toparlarım inş. Cuma günü ben de kilo bildirimi yapıp ciddi ciddi spor yarışıyla beraber aranıza katılmak istiyorum artık gerçi bu aralar da en azından 1400 kalorinin üstünde almıyorum, ne dersiniz var mı aranızda bana da yer?
İyiakşamlar hanımlar :92: nasılsınız? Bugünlerde topiğimiz pekbi sessiz :44: biraz canlanalım artık yaaa. YENA da gelir inşallah yakın zamanda. Bu arada benim ellerim çok fena oldu son günlerde. Kuruyor minik minik çatlıyor. Antibakteriyel bi sabun almıştım ondanmı oldu acaba? Bana iyi bir el kremi tavsiye edin lütfen.Acil almam lazım
slm kizlar bugünüm kosturmaca gecti röntgen cektirdik eltime sonra ben disciye kizimi anneme birakdim almaya git gel daha yeni eve geldim iyi yönü annemde gelinlerle sporumu yaptim
yuvarladiklarimi yazayim
sabah:
1dilim cavdar ekmegi
2bardak cay karanfilli
3dilim ligt peynir
3ceviz
ara
1fincan kahve soyasütlü
ölen
1tabak kabuska
1tabak müsli ligt yogurtlu
ara
2bardak ayran(disci 2saat yemek yasak deyince )
aksam
1tabak borkoli
1tabak patlican yemegi
1tane ligt yogurt 2oogr
yarim cavdar ekmegi
ara
1fincan kahve( 2cay kasigi bala)
1pomela
45dakk sporrr toplam 180dakk
1
sana tek tavsiyem Neutrogena
eşiminde elleri soğuktan hemen çatlar
tek iyi gelen krem bu oldu
Saol canım duymuştum o markanın iyi olduğunu ama hiç kullanmadım daha önce. Yarın aliyim hemen. Sabuna gelince activex markası ama ben öle böle değil abartı el yıkıyorum. Günlük en az 30 kere filan , belkide daha fazladır çünkü bu ara wc ile aram çok iyiiçiyorum suyu gidiyorum wc ye
hımmmm ellerimi bende çok yıkarım ama senin kadar değil tabiki
ellerini sık sık kremle bir şeyin kalmaz
eşimde ellerini çok yıkayan biridir ve ayaza karşı çok hassas
hemen elleri çatlıyor kanıyor bile
ama bu krem dışında hiç bir krem iyi gelmedi
umarım sanada iyi gelir
Saol canım hemen yarın alıp denicem ama nereya güvenebilirim? Kesin onunda taklitleri vardır herşeyin olduğu gibi. Sanırım büyük marketlerdekiler originaldir
Toksin cim menün gerçekten güzel ama protein alımına fazla dikkat etmiyorsun sanırım canım. Benden sana tavsiye kahvaltıda zaten peynirden yumurtadan alıyoruz ama yetmez. Öğlen veya akşam öğününe protein eklemeye çalış. Birde canım sen emziklisin senin herkesten çok ihtiyacın var şuan.
Yarın dişçiye gidicem en sevmediğim şey ama mecbur. Bi süt dişim kalmış çocukluktan ağzımda 30 yaşına kadar idare etti beni saolsun5 ay filan oldu çekileli yerine implant yapılcak. Banada bi diş buğdayı yaparız artık
cnm benimde dikkatimi cekti bu aralar balik yemedim ,cnm balik tavuk istiyor yarin balik yemeyi düsünüyom hatta bu gün arkadasima dedim önceden cok ton balikli salata yerdim bu aralar yemiyorum aklima gelmiyor :44: tskler cnm uyardigin icin
bu hafta süper gidiyorsun yine
tebrik ederimm vallaa
tatile gidicek olmak sana iyi geldi anlaşılan
Dişçinin zor tarafı hemen yapılıp bitmiyor
beni gidip gelmek bıkrıtıyor
umarım senin fazla uzun sürmez işin
evet cnm ama kime iyi gelmezkikizim suyu cok seviyor denizde oynucak havuzda oynucak
Offf sorma canım yaaa sanki sırtımda yük. Daha başlamadan yapılıp bitse die düşünüyorum. Gerçi ben biraz şanslıyım eşimin işyerinde yapılıcak. Beraber giderim onunla. Zaten kemiğe vidayı yerleştiricekler bide onun iyileşmesini beklicez üstüne diş iyileşince yapılıcak. Yani iyileşme sürecine göre 3-4 ayı bulucak gene. En iyisi bi an önce gidip yaptırmak
Rica ederim cnm ne demek. Bana dietisyenim söylemişti. Hergün kalvaltı haricinde 2 yumurta büyüklüğünde et,tavuk,balık veya 1 tabak kurubaklagil ye diye. Çünkü dedi vücudun yapıtaşı proteinlerdir. Eğer kilolarını sağlıklı bir şekilde yağdan vermek istiyorsan proteini yiceksin dedi. O yüzden ben dikkat ediyorum , sevmememe rağmen eti tavuğu yiyorum zorla veya baklagil (kuru fasulye, yeşil mercimek, nohut) filan yemeye çalışıyorum. Etteki kadar kaliteli proteinleri olmasada genede protein içeriyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?