milattan önce bir stepper almıştım
şimdi onu kullanmaya karar verdim kızlar
ama insanı acayıp yoruyor
kk birisi yazmış gün içerisinde 6 dk seanslar halinde 10 defa falan kullanıyormuş
çokta faydasını görmüş
ben daha önce çok az kullanmıştım ve
bayağı faydası olmuştu
vücudu çok iyi toparlıyor
bakalım tekrar denemekte fayda var
30 dakika lesliemi yaptım duşumu aldım kahvaltımı yaptımmm mutluyumakşam 30 dakika daha yapacağım dışarı çıkarken termal sauna şortumu giyip hızlı hızlı yürüyeceğim 3 gün var cumaya umarım kilo almamışımdır :18:
Bu Sauna giysilerin Zayiflamakta bir faydasi var mi acaba ?? Sadece terletiyor ama özellikle zayiflamakta faydasi var mi merak ediyorum ??
Valla canım kullananlar hep 3-5 kilo verdiğini falan yazmış ama zayıflatmasa da incelttiği kesin
Bende Almnayada bir ara cok kullandim stepper aleti sonra arkadaşima verdim TR ye taşininca, ama şimdi yine alicam bir tane eve, kiloluyumda Profesyonel bir alet olsun istiyorum öyle dandik falan değil, biraz para çikardim gözen artik araştircam bakicam ama şunu gözüme kestirdim gerci cok para ama nebilim uzun süre kullanilcak tarafimdan inşallah
Salon Tipi Aletler ProFitness S70 Stepper , Fiyatları, Kullanımı, Tavsiyeler, Özellikleri - VoitBayi.com
Sizce nasil bir alet yada önerebileceğiniz bir Stepper var mi ??
evettt sabah sabah pilatesimi yaptım
sırtımı çok rahatlattı
kendimi mutlu hissediyorum
akşamada kadarda aralıklarla stepper yaparım süperrr olur
bu ara hiç leslie beni sarmıyor nedense
yaa canım nerden indiriosun videoları yada videoları mı indirp yapıosun :) eski videolarını bulamadım ben eskiden çıkıodu ama şimdi yooookyapıcam yapamadım
rabbim hayirlisini versin cnmKızlar 1 tane yumurtam oldu bakalım yarın haber gelicek inşallah döllenmiştir.Çok heyecanlıyım
hosgeldin cnm burayi birakma faydasini görürsün cnmselam aranıza katılmak istiyorum.93 kiloyum ve artık bıktım bu kilolardan yardımınıza ihtiyacım var kızlar...
milattan önce bir stepper almıştım
şimdi onu kullanmaya karar verdim kızlar
ama insanı acayıp yoruyor
kk birisi yazmış gün içerisinde 6 dk seanslar halinde 10 defa falan kullanıyormuş
çokta faydasını görmüş
ben daha önce çok az kullanmıştım ve
bayağı faydası olmuştu
vücudu çok iyi toparlıyor
bakalım tekrar denemekte fayda var
30 dakika lesliemi yaptım duşumu aldım kahvaltımı yaptımmm mutluyumakşam 30 dakika daha yapacağım dışarı çıkarken termal sauna şortumu giyip hızlı hızlı yürüyeceğim 3 gün var cumaya umarım kilo almamışımdır :18:
billur sen leslie yi sordun değilmi?
leslie içinse özelden indirdiğim yeri yazdım
pilates se ebru şallı pilates yaz çıkar zaten video
rabbim hayirlisini versin cnm
hosgeldin cnm burayi birakma faydasini görürsün cnm
cnm basla yaptikca faydasini gördükce kilo verdikce gaza gelirsin kim tutar seni o zamanben zayifliyorum diye etrafimdaki arkadaslarimda basladi spora rejime etrafimizada etki ediyoruz cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?