evet cnm ama kime iyi gelmezkikizim suyu cok seviyor denizde oynucak havuzda oynucak
Sessizliğim suçumu ele veriyordur herhalde :78: kilo vermeyi bırakalım almasam iyi yaher seferinde başlıyorum diyorum ama hep birşeyler çıkıyor sorun çok yemem değil sorun azzz ama aburcubur yemem bugün 1 öğün yedim sadece kahvaltı olmaz bahar bu böyle olmaaazz olmuyor biliyorsun tekrar 120lerimi görmek istiyorsssunnn ayıppp ayıppp utan kendinden yiyorsunda ne oluyor sen hastasın obezite bir hastalık ve hastaymışsın gibi davraaann perhizini uygula sporunu yaaappp hayallerin var senin
Kendi kendime düşündüklerimi yazdım Allah ıslah etsin beni ya
Tatil ne zaman canım? Buralar buz gibi bu ara. Gündüz güneşli ama yinede soğuk. Sen geleceğin zamanı söyle ben sana hava durumunu rapor ederim
Offf sorma canım yaaa sanki sırtımda yük. Daha başlamadan yapılıp bitse die düşünüyorum. Gerçi ben biraz şanslıyım eşimin işyerinde yapılıcak. Beraber giderim onunla. Zaten kemiğe vidayı yerleştiricekler bide onun iyileşmesini beklicez üstüne diş iyileşince yapılıcak. Yani iyileşme sürecine göre 3-4 ayı bulucak gene. En iyisi bi an önce gidip yaptırmak
offf kime iyi gelmezki değil mi?
benim bu sene denize gitme ihtimalim düşük
ama yinede gidecekmişim gibi hazırlanmam lazım yaza
hadi bakalım tam gaz devammmmm
selam aranıza katılmak istiyorum.93 kiloyum ve artık bıktım bu kilolardan yardımınıza ihtiyacım var kızlar...
simdilik kardesim 22nisanda 24 nisanda kizimin dogum günü o zaman antalya sicak olur insallah
Kızlar 1 tane yumurtam oldu bakalım yarın haber gelicek inşallah döllenmiştir.Çok heyecanlıyım
selam aranıza katılmak istiyorum.93 kiloyum ve artık bıktım bu kilolardan yardımınıza ihtiyacım var kızlar...
Evetttt... Hazırlanmak gerek yaz gelmedenhaklisin cnm gidecekmis gibi hazirlanmak gerek daha hafif hafif dag tepe gezmekpesinde kosmak icin sebep cok............gazaaaaaaa devammmmmm cnm
Canım benimKızlar 1 tane yumurtam oldu bakalım yarın haber gelicek inşallah döllenmiştir.Çok heyecanlıyım
Hoşgeldin canımselam aranıza katılmak istiyorum.93 kiloyum ve artık bıktım bu kilolardan yardımınıza ihtiyacım var kızlar...
günaydın şekerimmmmmgünaydın kızlar gününüz aydın olsun
bende senin gibi sabah 7 de işe gittimGünaydın hanımlar. Kahvaltı yaptık eşimle , onu gönderdim işehemen bi bakiyim dedim bizim kızlara
senin kız la başın dertte desene .... arasıra uğrada merak etmeyelim...selam kızlar
saferan arada girip bakıyorum canım kaçamak yapıyorum sanki kızım görmesin diye okuyup çıkıyorum pc soğuk odada çünki ufo var ama yeterli gelmiyor...kızım çünki leslie hastası bütün gün onu dinliyor onunla yemeğini yiyor itiraz etmeden çok zor yemek yediriyordum ...sıcak odaya almayı düşndük pcyi ama zararlı yani bıraksam hiç inmeyecek üzerinden leslie uğruna...birde bütün gün koşturmaca geçiyor zilliyle uğraşmaktan sende büyütüyorsun..yinede allah sağlık versin yavrularımızada
bende kızlar sabah 1.5 kilo fazla çıktım herkez haftasonu kaçırmış anlaşılan
banucum inşallah sağlıklı yumurtaların toplanırda bebişine kavuşursun aklıma gldi sabah erkenden dua ettim sana bugündü galiba...
benimde kızım hastalandı sabah dra götürdüm aşısı vardı onu yaptırdık eve gel evi topla öğle yemeği hazırla bir taraftan mızmız kızla uğraş şu anda uyuttum bende uznayım biraz aslında ev süpürülecek ama sesten uyanır artık kalkınca devam edeceğim şimdi o uyurken bende dinleneyim heryerim ağrımış
inş. canım...herkesten özürdilerim cuma kilo bildirimi yağpamadım. hastalık ve dişle uğraşırken bir de diş buğdayı yaptık cuma. ancak bu gün oturabildim sakince. 2011 girince heyecan sardı 33. doğum günümde umarım 23. doğum günümdeki gibi görünürüm. herkesi en az 10 gençleştirsin 2011
geçmiş olsun.....Canım öyle değil de iki tane kurabiye bir de bir avuç çiğdem yemiştim fazladan hepsi bu
Kızlar sormayın üç gündür gripten berbat oldum, düz döşek yatıyorum, bugün doktora gittim, sinüzit ilerlemiş baya, bir sürü ilaç yine, ilaçların sonu gelmiyor maalesef
ne olduysa oldu önümüze bakalım.....dimi ama.....Sessizliğim suçumu ele veriyordur herhalde :78: kilo vermeyi bırakalım almasam iyi yaher seferinde başlıyorum diyorum ama hep birşeyler çıkıyor sorun çok yemem değil sorun azzz ama aburcubur yemem bugün 1 öğün yedim sadece kahvaltı olmaz bahar bu böyle olmaaazz olmuyor biliyorsun tekrar 120lerimi görmek istiyorsssunnn ayıppp ayıppp utan kendinden yiyorsunda ne oluyor sen hastasın obezite bir hastalık ve hastaymışsın gibi davraaann perhizini uygula sporunu yaaappp hayallerin var senin
Kendi kendime düşündüklerimi yazdım Allah ıslah etsin beni ya
hadi bebek gelir inş. .. hayırlısıyla...Kızlar 1 tane yumurtam oldu bakalım yarın haber gelicek inşallah döllenmiştir.Çok heyecanlıyım
günaydın kızlar gününüz aydın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?