Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kaçakkkk ben anlamıştım zaten senin bu sessizliğin hayra alamet olmadığını. Şimdi baharcım yat erkenden. Yarın yeni bir gün. Sporunu biraz artır. Diyetede tam gaz devam. Bak sen yaptığın sporları yazmayınca bende gaza gelmiyorum üşengeçlik yapıyorum. Yazık değilmi bana

Bende yatıyorum factorcüğümün söylediği gibi yarın yeni birgün ve herşeye yeni bir başlangıç için güzel birgün
Bugün geleceğin ilk günü o zaman beklemenin lüzumu yok geleceği bugünden güzelleştirelim
Hayırlı geceler. Allah rahatlık versin.

rabbim kolaylik versin cnm bende önceden korkmuyordum yas ilerleyince korkuyorum disciden

offf kime iyi gelmezki değil mi?

benim bu sene denize gitme ihtimalim düşük

ama yinede gidecekmişim gibi hazırlanmam lazım yaza

hadi bakalım tam gaz devammmmm

haklisin cnm gidecekmis gibi hazirlanmak gerek daha hafif hafif dag tepe gezmek pesinde kosmak icin sebep cok............gazaaaaaaa devammmmmm cnm

selam aranıza katılmak istiyorum.93 kiloyum ve artık bıktım bu kilolardan yardımınıza ihtiyacım var kızlar...

Günaydın hanımlar. Kahvaltı yaptık eşimle , onu gönderdim işe hemen bi bakiyim dedim bizim kızlara

simdilik kardesim 22nisanda 24 nisanda kizimin dogum günü o zaman antalya sicak olur insallah

Bende bu ara sandım canım nisanda çok güzel olur hava. Nisan ve eylül tatil için çok ideal. Haziran , temmuz , ağustos berbat sıcak oluyor. Nefes alınmıyor yani o derece

Kızlar 1 tane yumurtam oldu bakalım yarın haber gelicek inşallah döllenmiştir.Çok heyecanlıyım

Canım benim yaa inan bende çok heyecanlıyım senin için. Rabbim dualarını (ve senin için ettiğimiz bütün duaları) kabul eder inşallah. Hemen haber ver hatta ilk bize yaz.

Günaydddın Kızlaaar
Günaydın Faktörcüğüm erkencisin yine maşallaaah
Bende kendime bir eş edinip sabah erken uyanıp işe yolcu etmek istiyorum ama kendimde işe gitmek istiyorum :81: senin eşin çalışmamanı istemiş sanırım aslında evde oturmakta güzel olur senin yuvan olduğu sürece
Şimdi limonlu sıcak suyumu içiyorum bir yandan leslieyi açtım seslerini dinliyorum böyle dinledikçe gaza geliyorum birazdan kalkıp yapmaya başlarım en az 30 dakika bugün bankalarda çok fazla işim var bol bol yürüyeceğim bu karda buzdaa soğukta

günaydın kızlar bu aralar inernet bağlantım bi var bi yok acayip sinir bozucu. dün bi arkadaşımın babası vefat etti. hala etkisini ve yorgunluğunu atamadım. dolayısıyla dün spor falan yapamadım bugün yapabileceğimden de şüpheliyim çünkü felaket halsiz bir haldeyim. ama toparlarım cumaya kadar.

haklisin cnm gidecekmis gibi hazirlanmak gerek daha hafif hafif dag tepe gezmek pesinde kosmak icin sebep cok............gazaaaaaaa devammmmmm cnm
Evetttt... Hazırlanmak gerek yaz gelmeden

bende hedefimi senin 28 şubat 77 kg olarak belirliyorum

daha fazla olursa daha güzel olur ama olsun bakalım

Kızlar 1 tane yumurtam oldu bakalım yarın haber gelicek inşallah döllenmiştir.Çok heyecanlıyım
Canım benim

dualarımız seninle

umarım herşey yolunda gider...
selam aranıza katılmak istiyorum.93 kiloyum ve artık bıktım bu kilolardan yardımınıza ihtiyacım var kızlar...
Hoşgeldin canım

burada herkese kapımız açık...

elimizden geleni yaparız...
günaydın kızlar gününüz aydın olsun
günaydın şekerimmmmm
Günaydın hanımlar. Kahvaltı yaptık eşimle , onu gönderdim işe hemen bi bakiyim dedim bizim kızlara
bende senin gibi sabah 7 de işe gittim

işten gelir gelmez hemen açtım kk yı

evvvveeeeeeee günaydın kızlarrrrrrrr

senin kız la başın dertte desene .... arasıra uğrada merak etmeyelim...
inş. canım...
geçmiş olsun.....
ne olduysa oldu önümüze bakalım.....dimi ama.....
hadi bebek gelir inş. .. hayırlısıyla...
günaydın kızlar gününüz aydın olsun

günaydın......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…