hoşgeldin. One öle yaa ne kadar çokmuş. Benim süte ihtiyacım yok zatenama boza dedik canım sahlep çekti. Onunda çokmudur acaba :44:
Kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr;
Ayol bana sahip çıkan yokmuuuuuuu.Ben buralarda cozuttum da cozuttum....Allah beni islah etsin inşallah....
Büyük müyük demeyin beni kınayın lütfen aklım başıma gelsin..Şuurumu kaybettim...
Kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr;
Ayol bana sahip çıkan yokmuuuuuuu.Ben buralarda cozuttum da cozuttum....Allah beni islah etsin inşallah....
Büyük müyük demeyin beni kınayın lütfen aklım başıma gelsin..Şuurumu kaybettim...
Bozayi bilmiyorum ama sahlepi seviyorum Kışın. Nettde şunu buldum.
Bozanın İçeriği ve Kalori Miktarı
Kışın önemli içeceklerinden biri olan boza; darı, su, ve şekerden oluşur. 100 mlsi 240 kalori, 57.5 gr karbonhidrat, 3.5 gr protein ve 0.5 gr yağ içerir. B vitaminleri, kalsiyum fosfor ve çinko içerir. Ortalama 1 bardak boza, 1-2 kase sütlü tatlıya eşdeğer kalori almamızı sağlar. O yüzden tüketim sıklığı ve miktarına dikkat edilmelidir. Haftada 2 gün, 1 su bardağını geçmeden tüketilebilir.
Sahlepin İçeriği ve Kalori Miktarı
Soğuk kış günlerindeki favori içeceğimiz salebin; barsak çalıştırmada, öksürük ve bronşitte, bağışıklık sistemini güçlendirmede faydası vardır. Ancak içerdiği karbonhidrat ve şeker nedeniyla ölçülü tüketilmesi gerekir. 100 ml salep (1 çay bardağı) ortalama 80-90 kaloridir. Şeker içeriğinden dolayı diyabet hastalarının tüketmesi uygun değildir.
Çok kalori varmı bilmiyorum canım bozada ama soya sütü yazmışsın sen artık üretilen bütün mısır ve soyalar GDO lu o yüzden dikkat et canım. Gerçi artık herşeyde var GDO Türkiyede. Üzerinede yazmıyolar bilemiyoruz ALLAHa emanet yaşıyoruz burda. Belki ve inşallah orda öyle değildir.
Hoşgeldin ablacım. Sen bize örneksin ona göre bişey yerken aklına biz gelelim
seni kınım kınım kınıyorum ablasıııı
tamam kınama faslı bitti
toparlan artık ablacımmmm
tamam tatildesin ama azıcık ucundan bak yeter tamam mı?
[ı]kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr;
ayol bana sahip çıkan yokmuuuuuuu.ben buralarda cozuttum da cozuttum....allah beni islah etsin inşallah....
Büyük müyük demeyin beni kınayın lütfen aklım başıma gelsin..şuurumu kaybettim... [/ı]
hiç sana yakıştıramadım beyzuş abla sende böyle yapıyosan artık bu dünyanın çivisi çıkmış demektir... Ayıp valla sana!
iki haftadır haftasonları çok kaçırıyorum bütün hafta toplamaya uğraşıyorum mahvoldum yaaa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?