Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bozayi bilmiyorum ama sahlepi seviyorum Kışın. Nettde şunu buldum.

Bozanın İçeriği ve Kalori Miktarı

Kışın önemli içeceklerinden biri olan boza; darı, su, ve şekerden oluşur. 100 ml’si 240 kalori, 57.5 gr karbonhidrat, 3.5 gr protein ve 0.5 gr yağ içerir. B vitaminleri, kalsiyum fosfor ve çinko içerir. Ortalama 1 bardak boza, 1-2 kase sütlü tatlıya eşdeğer kalori almamızı sağlar. O yüzden tüketim sıklığı ve miktarına dikkat edilmelidir. Haftada 2 gün, 1 su bardağını geçmeden tüketilebilir.

Sahlepin İçeriği ve Kalori Miktarı

Soğuk kış günlerindeki favori içeceğimiz salebin; barsak çalıştırmada, öksürük ve bronşitte, bağışıklık sistemini güçlendirmede faydası vardır. Ancak içerdiği karbonhidrat ve şeker nedeniyla ölçülü tüketilmesi gerekir. 100 ml salep (1 çay bardağı) ortalama 80-90 kaloridir. Şeker içeriğinden dolayı diyabet hastalarının tüketmesi uygun değildir.

Son düzenleme:

seni kınım kınım kınıyorum ablasıııı

tamam kınama faslı bitti

toparlan artık ablacımmmm

tamam tatildesin ama azıcık ucundan bak yeter tamam mı?

Son düzenleme:

Hoşgeldin ablacım. Sen bize örneksin ona göre bişey yerken aklına biz gelelim

Ayyy saol canım bi çay bardağı yeter zaten içilmicek kadar deilmiş kalorisi

saol cnm ama genetigi oynanmamis soyafasülyesinden yapmislar dikkat ediyorum

Hoşgeldin ablacım. Sen bize örneksin ona göre bişey yerken aklına biz gelelim

seni kınım kınım kınıyorum ablasıııı

tamam kınama faslı bitti

toparlan artık ablacımmmm

tamam tatildesin ama azıcık ucundan bak yeter tamam mı?

Sağolun hanımlar....
Hep sizi aklımda tutmak işe yarar eminim....Neden bazen darmadağın oluyorum bilemiyorum...Neyse geçer....siz varsınız....

İyi geceler kızlar pazar olmasına rağmen bayağı kalabalık gördüm tpicimizi
Haftasonu kaçamaklarından bahsetmişsiniz çok haklısınız bende cumadan beri misafir geldi dışarı çıktım ayağına götürüyorum ne yapacağım bilmiyorum sonra da kilo veremiyorum diye mızmızlanıyorum tabiii veremem önümüzdeki haftasonu hiçbirşekilde kaçamak yapmayacağım sporuda bırakmayacağım bakalım o zaman nasıl olacak :44:
Kendime çok kızıyorum yaa birşeyi yerken yiyim mi yemiyim mi diye düşünsem olay bitecek ama düşünmüyorum bie offff

Benim uyku saatim geldi yine. Acıkmadan gidip yatiyim. Herkese bol azimli , az kalorili bir hafta diliyorum

hiç sana yakıştıramadım beyzuş abla sende böyle yapıyosan artık bu dünyanın çivisi çıkmış demektir... Ayıp valla sana!

Günaydın Kızlar
Uyku gözümden akıyor resmen ama kendimi erken uyandırmaya alışmam lazım o zaman rejim daha verimli oluyor bugün milat olsun dedim bende
Güzel günler...

günaydın ervam, günaydın doğa, günaydın baharcım, günaydın topiğimizin güzel kızları...
ben bu hafta da 300 dakikalık spor sözümü tekrarlıyorum ve 300 dakikalık spor organizasyonuna katılımınızı bekliyorum. baharcım bu haftasonu işi sıkı tutumuşa benziyo. ben de hafta sonu 105 dk spor yaptım cumaya kadar 195 dk kaldı... hadi hayırlısı...

iki haftadır haftasonları çok kaçırıyorum bütün hafta toplamaya uğraşıyorum mahvoldum yaaa....

off off bende oyle oldum cnmm kendı duzenıme gıremedım bıktım şu bogazımdan

günaydın herkezee benım bebeler uyuyrken bır bakayım dedımm herkeze iyi bir hafta dılıyorumm

inş. bu hafta sonun da cok mutlu olurumm :26:

kızlar bende herkez günah çıkarıyor galiba benim günahımda dün çok tatlı yedim of ve 101:84: gördüm sabah tartıda 99 görmüştüm bir anda nasıl olduda 101 çıktı anlayamadım

günaydın kızlar, bu haftaya sanırm herkes morali bozuk başladı... haftasonunun acısını çıkartıcaz anlaşılan, bol sporlu az kalorili bir hafta diliyorum herkese

Merhaba şekerler. Haftasonu ne yaptıysk yaptık şimdi toparlanma zamanı hadi bakalım. İpin ucu kaçmadan yakalayalım. Ben 2 günlük tembellikten sonra az önce lesliemi yaptım 45 dk toplamda 90 dk oldu daha :78: menümde güzel bugün eğer dışına çıkmazsam tabi akşam yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…