bizde kendimizi kaybettik biri bize dur desin.....Kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr;
Ayol bana sahip çıkan yokmuuuuuuu.Ben buralarda cozuttum da cozuttum....Allah beni islah etsin inşallah....
Büyük müyük demeyin beni kınayın lütfen aklım başıma gelsin..Şuurumu kaybettim...
kızlar bende herkez günah çıkarıyor galiba benim günahımda dün çok tatlı yedim of ve 101:84: gördüm sabah tartıda 99 görmüştüm bir anda nasıl olduda 101 çıktı anlayamadım
bizde kendimizi kaybettik biri bize dur desin.....
kilolarda hemen gitse söyleyince 136 çıktım sabah çok üzüldüm...... form çay içim bol bol bari.....
[ı]slm kizlar ay bugün cok rahatladim yaaaaehliyet kursuna gittim deneme sinavi yaptim ve gectim sonrada ilk yardim isini hallattim bugün e yarin birazdaha calismak istiyorum ama carsamba dünü büyük gün gecmem lazim sinavi onuda atlattimmi sonra derin bir nefes alayim sonrada sporda size yetismem lazim[/ı]
slm kizlar ay bugün cok rahatladim yaaaaehliyet kursuna gittim deneme sinavi yaptim ve gectim sonrada ilk yardim isini hallattim bugün e yarin birazdaha calismak istiyorum ama carsamba dünü büyük gün gecmem lazim sinavi onuda atlattimmi sonra derin bir nefes alayim sonrada sporda size yetismem lazim
slm kizlar ay bugün cok rahatladim yaaaaehliyet kursuna gittim deneme sinavi yaptim ve gectim sonrada ilk yardim isini hallattim bugün e yarin birazdaha calismak istiyorum ama carsamba dünü büyük gün gecmem lazim sinavi onuda atlattimmi sonra derin bir nefes alayim sonrada sporda size yetismem lazim
Ben kalori hesabından pek anlamıyorum ama listende şekerli ve beyaz undan yapılmış şeyler olunca düşük kaloride alsan kilo verilmiyo. Onu biliyorum. Yani kalori hesabının yanında ne yediğinde önemli
Hadi bakalım ah ehliyetini artıkkk.....slm kizlar ay bugün cok rahatladim yaaaaehliyet kursuna gittim deneme sinavi yaptim ve gectim sonrada ilk yardim isini hallattim bugün e yarin birazdaha calismak istiyorum ama carsamba dünü büyük gün gecmem lazim sinavi onuda atlattimmi sonra derin bir nefes alayim sonrada sporda size yetismem lazim
Amin canımmm güzel dileklerine canı gönülden katılıyorumherkesten özürdilerim cuma kilo bildirimi yağpamadım. hastalık ve dişle uğraşırken bir de diş buğdayı yaptık cuma. ancak bu gün oturabildim sakince. 2011 girince heyecan sardı 33. doğum günümde umarım 23. doğum günümdeki gibi görünürüm. herkesi en az 10 gençleştirsin 2011
Kızlar şu anda hastayım ama haftasonuna kadar toparlarım inş. Cuma günü ben de kilo bildirimi yapıp ciddi ciddi spor yarışıyla beraber aranıza katılmak istiyorum artık gerçi bu aralar da en azından 1400 kalorinin üstünde almıyorum, ne dersiniz var mı aranızda bana da yer?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?