Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bizde kendimizi kaybettik biri bize dur desin.....
kızlar bende herkez günah çıkarıyor galiba benim günahımda dün çok tatlı yedim of ve 101:84: gördüm sabah tartıda 99 görmüştüm bir anda nasıl olduda 101 çıktı anlayamadım

kilolarda hemen gitse söyleyince 136 çıktım sabah çok üzüldüm...... form çay içim bol bol bari.....

bizde kendimizi kaybettik biri bize dur desin.....

kilolarda hemen gitse söyleyince 136 çıktım sabah çok üzüldüm...... form çay içim bol bol bari.....

bende haftasonunu harika geçirdim diyemeyeceğim ama reğl oldum sabah ta tartıldım 95 gördüm reğldendir deil mi

selam kızlar
saferan arada girip bakıyorum canım kaçamak yapıyorum sanki kızım görmesin diye okuyup çıkıyorum pc soğuk odada çünki ufo var ama yeterli gelmiyor...kızım çünki leslie hastası bütün gün onu dinliyor onunla yemeğini yiyor itiraz etmeden çok zor yemek yediriyordum ...sıcak odaya almayı düşndük pcyi ama zararlı yani bıraksam hiç inmeyecek üzerinden leslie uğruna...birde bütün gün koşturmaca geçiyor zilliyle uğraşmaktan sende büyütüyorsun..yinede allah sağlık versin yavrularımızada

bende kızlar sabah 1.5 kilo fazla çıktım herkez haftasonu kaçırmış anlaşılan

banucum inşallah sağlıklı yumurtaların toplanırda bebişine kavuşursun aklıma gldi sabah erkenden dua ettim sana bugündü galiba...

benimde kızım hastalandı sabah dra götürdüm aşısı vardı onu yaptırdık eve gel evi topla öğle yemeği hazırla bir taraftan mızmız kızla uğraş şu anda uyuttum bende uznayım biraz aslında ev süpürülecek ama sesten uyanır artık kalkınca devam edeceğim şimdi o uyurken bende dinleneyim heryerim ağrımış

Ya kızlar dietisyen bile kendiniz tartılmayın diyo yani var demekki bunda bişey. Her zaman aynı şeyleri yemiyoruz. Hepsinin sindirimi farklı veya adet dönemi oluyo yada su tutmuş olabiliyoruz. Bende yaptım o tartılma hatasını bikaç kez aklım başıma geldi. Şimdi hep beraber haftasonu kaçamaklarını dengelemeye çalışalım. Moralleri bozmayalım lütfen Bizim hedeflerimiz , hayallerimiz var onları hatırlayalım

slm kizlar ay bugün cok rahatladim yaaaaehliyet kursuna gittim deneme sinavi yaptim ve gectim sonrada ilk yardim isini hallattim bugün e yarin birazdaha calismak istiyorum ama carsamba dünü büyük gün gecmem lazim sinavi onuda atlattimmi sonra derin bir nefes alayim sonrada sporda size yetismem lazim

tebrik ederim guzum basarılarınındevamını dileriz

İyiakşamlar hanımlar. Nasılsınız? Bugünkü menümü yazayım

Sabah : 1 kk köy peyniri , 1 yumurta , 2 ceviz , 2 dilim k. ekmeği , 1 ç.bardağı yy süt , domates , sala
talık , biber
Ara : 10 badem 1 elma
Öğleyin: yoğurtlu yulaf ezmesi
Ara : 15 fındık , dut kurusu
Ara : 1 dilim k. ekmeği az peynir
Akşam : mantarlı tavuk sote , yeşillik , 2 dilim k. ekmeği
Ara : yatana kadar 1 meyve , yeşil çay ve çay bardağı yy süt ile nescafe (die düşünüyorum)

Tebrikler cnm inşallah başarıyla alırsın ehliyetini :81:

Tebrikler inşallah yakin zamana alirsin Ehliyetini.

herkesten özürdilerim cuma kilo bildirimi yağpamadım. hastalık ve dişle uğraşırken bir de diş buğdayı yaptık cuma. ancak bu gün oturabildim sakince. 2011 girince heyecan sardı 33. doğum günümde umarım 23. doğum günümdeki gibi görünürüm. herkesi en az 10 gençleştirsin 2011

Ben kalori hesabından pek anlamıyorum ama listende şekerli ve beyaz undan yapılmış şeyler olunca düşük kaloride alsan kilo verilmiyo. Onu biliyorum. Yani kalori hesabının yanında ne yediğinde önemli

Canım öyle değil de iki tane kurabiye bir de bir avuç çiğdem yemiştim fazladan hepsi bu

Kızlar sormayın üç gündür gripten berbat oldum, düz döşek yatıyorum, bugün doktora gittim, sinüzit ilerlemiş baya, bir sürü ilaç yine, ilaçların sonu gelmiyor maalesef

Kızlar şu anda hastayım ama haftasonuna kadar toparlarım inş. Cuma günü ben de kilo bildirimi yapıp ciddi ciddi spor yarışıyla beraber aranıza katılmak istiyorum artık gerçi bu aralar da en azından 1400 kalorinin üstünde almıyorum, ne dersiniz var mı aranızda bana da yer?

Hadi bakalım ah ehliyetini artıkkk.....
Amin canımmm güzel dileklerine canı gönülden katılıyorum

10/1/2011 Pazartesi
Kahvaltı -
İlk Ara Ogun -
Öğle Yemeği 425 cal.
patates (haşlama) 100 gr. 100 cal.
ekmek - beyaz 2 dilim 180 cal.
zeytin (yeşil) 30 gr. 43 cal.
sütaş - tereyağı 10 gr. 74 cal.
bal 10 gr. 28 cal.
İkinci Ara Öğün -
Akşam Yemeği 579 cal.
işkembe çorbası 1 por. 308 cal.
pirinç pilavı 0.5 por. 160 cal.
ıspanak 30 gr. 7 cal.
yoğurt (az yağlı) 30 gr. 18 cal.
eti petit beurre klasik 0.1 paket 86 cal.
türk kahvesi - şekersiz 1 fincan 0 cal.
TOPLAM KALORİ 1004 cal.

bugün iyi bir gündü

slm kizlar bugünüm kosturmaca gecti röntgen cektirdik eltime sonra ben disciye kizimi anneme birakdim almaya git gel daha yeni eve geldim iyi yönü annemde gelinlerle sporumu yaptim
yuvarladiklarimi yazayim
sabah:
1dilim cavdar ekmegi
2bardak cay karanfilli
3dilim ligt peynir
3ceviz
ara
1fincan kahve soyasütlü
ölen
1tabak kabuska
1tabak müsli ligt yogurtlu
ara
2bardak ayran(disci 2saat yemek yasak deyince )
aksam
1tabak borkoli
1tabak patlican yemegi
1tane ligt yogurt 2oogr
yarim cavdar ekmegi
ara
1fincan kahve( 2cay kasigi bala)
1pomela

45dakk sporrr toplam 180dakk
1

Son düzenleme:

insallah alirsin cnm

geçmiş olsun.sen bir görünüp bir kayboluyorsun.yerimiz de geniş gönlümüzde..senin gibi bir çıtıra hiç yer olmaz mı?

İyiakşamlar hanımlar :92: nasılsınız? Bugünlerde topiğimiz pekbi sessiz :44: biraz canlanalım artık yaaa. YENA da gelir inşallah yakın zamanda. Bu arada benim ellerim çok fena oldu son günlerde. Kuruyor minik minik çatlıyor. Antibakteriyel bi sabun almıştım ondanmı oldu acaba? Bana iyi bir el kremi tavsiye edin lütfen.Acil almam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…