Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Haklısın canım helede anneyken daha daha zor. Bu yüzden eşime kızamıyorum bende. Şu zumba linki vermişya toksin onu seyrediyordum eğlenceli bişeye benziyo

valla çok yıpranıyor çalışan kadın maddi falan da evli çocuklu kadın için bi artısı yok gibi çok yoruluyorsun burda bişeye canım sıkılıyor akşam benle beraber eve gidiyor sorun yansıtıyorsun istemeden uyuz insanlara katlanmak zorunda kalıyorsun vs vs sorun çok bıktım valla zorla geliyorum bide siyasi bi yer burası görüşlerin uyuşmuyor diye sana kötü gözle bakılıyor

Son düzenleme:
yaparsın sen

ben bile pilatesimi yaptım

ben yaptıysam sen haydi haydi yaparsın

hadi kalk bilgisayarın başından yapmaya başla bakalım....

Yapıcam canımda midem dolu az erimesini bekliyorum. Bende öyle yapıyorum diğer sekmelerde açıyorum başka sayfaları

aman her kurumun var kendine göre sorunları demek ki

dişimizi sıkıcaz canım ne yapalım başladık bir kere

bu kadar emeği bir yana bırakmakda olmuyor

devam etcez

Allah yardım ediyor

ne kadar sıkılırsak sıkılalım en dar zamanda öyle bir kapı açıyor ki şaşırıp kalıyorsun

Haklısın canım helede anneyken daha daha zor. Bu yüzden eşime kızamıyorum bende. Şu zumba linki vermişya toksin onu seyrediyordum eğlenceli bişeye benziyo

Maddi sıkıntı yoksa otur evinde bak keyfine yaaa

hadi kalk 5dk zumba yapalım

Tebrik ederim canım. Eski ve sevdiğin bir kıyafetin içine girebilmek acayip motive ediyo insanı.

Kızlar yumurtam döllenmiş ilk size yazıyım dedim perşembe günü koyucaklar inşallah rabbim hayırlısını verir.Bolbol dua edinde tutunsun bu arada kardeşimde yaptırmıştı onun sonucunuda aldık pozitifmiş inşallah benimde öyle olur...

çok sevindim canım inş devamı gelir iyi haberlerin hayırlısıyla alırsın kucağına bebişi-bebişleri

ins biran önce özlemine kavusursun cnm allah yaninda olsun

Tebrik ederim canım. Eski ve sevdiğin bir kıyafetin içine girebilmek acayip motive ediyo insanı.

evet çok sevindim

ama pantalonu giyince iyice anladım ki

benim göbeğimide eritip sıkılaştırmam lazım

normalde kiloma göre göbeğim yok

ama dar pantolonu giyince pırtladı
Çok sevindimmmmmmm. Pozitif haberlerini vermek nasip olsun anacım... Bebişini sağlıkla kucağına almak nasıp olsun

sen kendini iyi yönde motive et sakın kalbine kötü düşünceler gelmesin
Lunaazul Kısss midem dolu suyuda içtim şişti iyice. AAAAAA coşmuş bu nerden bu enerji güzelim?

bilmiyorum valla her zaman ki halim böyle değil ama

sabah sabah spor yapınca insan daha enerjik oluyo deme kki

ayrıca bu zumba 5dk değil 27 dk ve buda leslie gibi geldi bana

benim yaptığım daha hareketliydi

Çok sevindim Banucum. Allah tamamına erdirsin. Sana ne zaman yerleştircekler? Ondan sonra sigara içmek yok amaaaa

banucum allah sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Lunaazul evet canım kesinlikle sabah yapılan spor bi enerji ve pozitiflik, zindelik veriyo gün içerisinde. Bende kahvaltıdan 2 saat sonra yapıyorum genelde süper oluyo

Haklısın canım. Bayan çalışacaksa rahat bi işi olmalı stressiz. Bide annen yada bi yardımcı olucakki evde yemekti temizlikti uğraşmicaksın. Hem çalış, hem ev işlerine yetiş , hem çocuklara yetiş , hemde kocaya hizmet ohhhhhhooooo zor iş çok zor

Lunaazul evet canım kesinlikle sabah yapılan spor bi enerji ve pozitiflik, zindelik veriyo gün içerisinde. Bende kahvaltıdan 2 saat sonra yapıyorum genelde süper oluyo

yarında evdeyim

ama eşim evdeyken yapmayı sevmiyorum

perşembede nöbetteyim orada hiç birşey yapmıyorum

inşallah bugün yaptığım sporla kalmam

en azından akşamları stepper yapsam o da yeter aslında

durr durrrr ben stepper yapayım eşimin yanında

diğerleni yapaken komik oluyormuşum gibi geliyor

offffff offff nerde yardımcı

kırk parçaya bölünüyoruz resmen

memur( benim gibi abidik gubuduk saatli çalışan ),anne,öğretmen,temizlikçi,aşçı,eş.....

Bir reklam vardıya o ra döndü bu iş....

benimde burdakiler abidik gubidik çok yanlızımmmm çoook

benimde burdakiler abidik gubidik çok yanlızımmmm çoook

canımmm kıyamam

valla benim buradakilerin %80 i iyi

ama %20 yetiyor bizi sinir etmeye

artık takmıyorum ama

konuşacak kadar bile arkadaşın yoksa

o zaman durum çok zor

sen antepdeydin değilmi

eşim bu sene tayin için antebide yazmak istiyor

nasıl iyimidir antep

iyiyse geleyim ben senin yanına :13:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…