Çalışmak iyi birşey olsada bayanlar için aykırı bir durum
neden
çünkü herşeye yetişicem derken paramparça oluyorsun
bazen bıktırıyor
hem çalışmak hemde ev hanımı olmak
zor yawww çalışsan bir dert çalışmasan bir dert
Çalışmak iyi birşey olsada bayanlar için aykırı bir durum
neden
çünkü herşeye yetişicem derken paramparça oluyorsun
bazen bıktırıyor
hem çalışmak hemde ev hanımı olmak
zor yawww çalışsan bir dert çalışmasan bir dert
yaparsın sen
ben bile pilatesimi yaptım
ben yaptıysam sen haydi haydi yaparsın
hadi kalk bilgisayarın başından yapmaya başla bakalım....
valla çok yıpranıyor çalışan kadın maddi falan da evli çocuklu kadın için bi artısı yok gibi çok yoruluyorsun burda bişeye canım sıkılıyor akşam benle beraber eve gidiyor sorun yansıtıyorsun istemeden uyuz insanlara katlanmak zorunda kalıyorsun vs vs sorun çok bıktım valla zorla geliyorum bide siyasi bi yer burası görüşlerin uyuşmuyor diye sana kötü gözle bakılıyor 7-8 sene önce soyadımdan dolayı sürgüne gittim 2 hafta (kaynım siyasetle uğraşıyordu)neler neler
Haklısın canım helede anneyken daha daha zor. Bu yüzden eşime kızamıyorum bende. Şu zumba linki vermişya toksin onu seyrediyordumeğlenceli bişeye benziyo
ne kadarrrr aktif bir insan olduğum burdan belli
anacım sende iki sekme aç iki taraftanda izle
ben öyle yapıyorum
ama bugün kendimi pek bir zinde hissediyorum
taaa kızkene aldığım o zamanlar daha bol olan bir pantolonum var şu an üstümde
ondanmıdır nedir kendimi çokkk iyi hissediyorum
Kızlar yumurtam döllenmiş ilk size yazıyım dedim perşembe günü koyucaklar inşallah rabbim hayırlısını verir.Bolbol dua edinde tutunsun bu arada kardeşimde yaptırmıştı onun sonucunuda aldık pozitifmiş inşallah benimde öyle olur...
Kızlar yumurtam döllenmiş ilk size yazıyım dedim perşembe günü koyucaklar inşallah rabbim hayırlısını verir.Bolbol dua edinde tutunsun bu arada kardeşimde yaptırmıştı onun sonucunuda aldık pozitifmiş inşallah benimde öyle olur...
Tebrik ederim canım. Eski ve sevdiğin bir kıyafetin içine girebilmek acayip motive ediyo insanı.
Çok sevindimmmmmmm. Pozitif haberlerini vermek nasip olsun anacım... Bebişini sağlıkla kucağına almak nasıp olsunKızlar yumurtam döllenmiş ilk size yazıyım dedim perşembe günü koyucaklar inşallah rabbim hayırlısını verir.Bolbol dua edinde tutunsun bu arada kardeşimde yaptırmıştı onun sonucunuda aldık pozitifmiş inşallah benimde öyle olur...
Lunaazul Kısss midem dolu suyuda içtim şişti iyice. AAAAAA coşmuş bunerden bu enerji güzelim?
banucum allah sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah.Kızlar yumurtam döllenmiş ilk size yazıyım dedim perşembe günü koyucaklar inşallah rabbim hayırlısını verir.Bolbol dua edinde tutunsun bu arada kardeşimde yaptırmıştı onun sonucunuda aldık pozitifmiş inşallah benimde öyle olur...
valla çok yıpranıyor çalışan kadın maddi falan da evli çocuklu kadın için bi artısı yok gibi çok yoruluyorsun burda bişeye canım sıkılıyor akşam benle beraber eve gidiyor sorun yansıtıyorsun istemeden uyuz insanlara katlanmak zorunda kalıyorsun vs vs sorun çok bıktım valla zorla geliyorum bide siyasi bi yer burası görüşlerin uyuşmuyor diye sana kötü gözle bakılıyor
Lunaazul evet canım kesinlikle sabah yapılan spor bi enerji ve pozitiflik, zindelik veriyo gün içerisinde. Bende kahvaltıdan 2 saat sonra yapıyorum genelde süper oluyo
Haklısın canım. Bayan çalışacaksa rahat bi işi olmalı stressiz. Bide annen yada bi yardımcı olucakki evde yemekti temizlikti uğraşmicaksın. Hem çalış, hem ev işlerine yetiş , hem çocuklara yetiş , hemde kocaya hizmet ohhhhhhooooo zor iş çok zor
offffff offff nerde yardımcı
kırk parçaya bölünüyoruz resmen
memur( benim gibi abidik gubuduk saatli çalışan ),anne,öğretmen,temizlikçi,aşçı,eş.....
Bir reklam vardıya o ra döndü bu iş....
benimde burdakiler abidik gubidik çok yanlızımmmm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?