Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben bugün tv 8 de canlı canlı yaptım

ama normal zamandada netten pek yapmadım o yüzden bilmiyorum canım

ama birşeyler bulursam seni haberdar ederim...

billur o sana söylediğim sitde ebru şallının yaptığı plateslerin çoğu var

bir bak istersen egzersiz kısmına

evet cnm kilo verdiriyo baya :) birisi yanlş hatırlamıosam 18 kilo vermiş onunla

cok hareketli insanin kanini kaynatiyor simdilik nefes nefese kaliyoruz cnm yazin milllet böle bakacak

Ben zumba yapamıyorum yaa 2-3 kere denedim ama çok hızlılar ben bu kilolarla yetişemiyorum neyseee iki hanelere inince yaparım rahat rahat
Dün şeyi indirdim nivea bodyle dinamik sabahlar videolarını ama sarmadı beni çok basit şeyler

Yok canım suyu ihmal etmiyorum 1.5 lt içtim bile akşama kadar 3 olur herhalde :81:

cnm bende sauna esofmanimi giyiyorum firsatim oldukca bu gün giyecem ama hergün 45 dakka spor dizlerimi agritiyor bende yatarak göbüsss basen kol caliscam sauna esofmaniyla acayip yaglari ufaltiyor dizlerimde dinlenmis olur zaten ev isi felan pesinden kosuyom

Ogünlerde gelicek merak etme baharcım. Aslında evlenmeden önce çalışmanı istemiyorum filan dememişti eşim ama evlendikten sonra istemedi nedense Bende istiyorum aslında çalışmayı. Hiç 1 kişinin kazancıyla 2 kişininki bir olurmu? Gerçi maddi sıkıntımız yok ama en azından çalışsaydım bebek olana kadar birikim yapardık. Ama şuda bi gerçekki canım evde olmanın rahatlığıda başka

cok hareketli insanin kanini kaynatiyor simdilik nefes nefese kaliyoruz cnm yazin milllet böle bakacak

Baksınlar kızzzzzz, sefam olsunnnnn

ay sorma

zaten bu aralar nedense normal yol yürürken bile nefes nefese kalıyorum

5 dk lık bir videoydu yaptım ama yaptım yani

Baksınlar kızzzzzz, sefam olsunnnnn

ay sorma

zaten bu aralar nedense normal yol yürürken bile nefes nefese kalıyorum

5 dk lık bir videoydu yaptım ama yaptım yani

lunaaaaaa bi oraya bi buraya sana bakıyorum dur bi durduğun yerde beya

Neler yapıyorsunuz hanımlar ? Ben daha lesliemi yapmadım bugün bi başlasam gerisi gelicekte. Pekbi üsengeç oldum bugünlerde

Çalışmak iyi birşey olsada bayanlar için aykırı bir durum

neden

çünkü herşeye yetişicem derken paramparça oluyorsun

bazen bıktırıyor

hem çalışmak hemde ev hanımı olmak

zor yawww çalışsan bir dert çalışmasan bir dert

Neler yapıyorsunuz hanımlar ? Ben daha lesliemi yapmadım bugün bi başlasam gerisi gelicekte. Pekbi üsengeç oldum bugünlerde

yaparsın sen

ben bile pilatesimi yaptım

ben yaptıysam sen haydi haydi yaparsın

hadi kalk bilgisayarın başından yapmaya başla bakalım....

lunaaaaaa bi oraya bi buraya sana bakıyorum dur bi durduğun yerde beya

ne kadarrrr aktif bir insan olduğum burdan belli

anacım sende iki sekme aç iki taraftanda izle

ben öyle yapıyorum

ama bugün kendimi pek bir zinde hissediyorum

taaa kızkene aldığım o zamanlar daha bol olan bir pantolonum var şu an üstümde

ondanmıdır nedir kendimi çokkk iyi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…