platesi sordum canım :) dün baya aradım ama eylüle kdr olan videoları çıkıyo daha eskileri yani daha hafif olanları bulamadımşimdikileri de yapmakta çok zorlanıyorum kilo yüzünden denemiştim daha önce biikaç kere ama yapamadım (
haklısın canım
ben başladığımdan buyana yaklaşık 11 kilo falan verdim
ve herkes soruyor ne yaptın nasıl verdin diye
ve bunları duymak çok güzel
evet çevredeki insanlarda senden etkileniyor
ve ben şimdiye kadar spor yapmadım desenm yeridir
şimdi sporada başlarsam mükemme olur
45 dk pilatesin ardın dan 5dk zumba yaptım
o ne öyle anacım nefes nefese kaldım
cnm su almayi unutma insan mutlu olunca kelebek gibi hissediyor
cok hareketli insanin kanini kaynatiyor simdilik nefes nefese kaliyoruz cnm yazin milllet böle bakacak
Yok canım suyu ihmal etmiyorum 1.5 lt içtim bile akşama kadar 3 olur herhalde :81:
zumba power
tombulkelebekcim ben bunu yapiyorum biraz kolay
zumba power
tombulkelebekcim ben bunu yapiyorum biraz kolay
Evetttt bu kolaymış çok hızlı değil yapılabilir şimdi dışarı çıkacağım işlerimi bitirip eve geldiğimde bunu yapmaya çalışacağım teşekkürler canım :81:
Günaydddın Kızlaaar
Günaydın Faktörcüğüm erkencisin yine maşallaaah
Bende kendime bir eş edinip sabah erken uyanıp işe yolcu etmek istiyorumama kendimde işe gitmek istiyorum :81: senin eşin çalışmamanı istemiş sanırım aslında evde oturmakta güzel olur senin yuvan olduğu sürece
Şimdi limonlu sıcak suyumu içiyorum bir yandan leslieyi açtım seslerini dinliyorum böyle dinledikçe gaza geliyorum birazdan kalkıp yapmaya başlarım en az 30 dakikabugün bankalarda çok fazla işim var bol bol yürüyeceğim bu karda buzdaa soğukta
cok hareketli insanin kanini kaynatiyor simdilik nefes nefese kaliyoruz cnm yazin milllet böle bakacak
Baksınlar kızzzzzz, sefam olsunnnnn
ay sorma
zaten bu aralar nedense normal yol yürürken bile nefes nefese kalıyorum
5 dk lık bir videoydu yaptım ama yaptım yani
Ogünlerde gelicek merak etme baharcım. Aslında evlenmeden önce çalışmanı istemiyorum filan dememişti eşim ama evlendikten sonra istemedi nedenseBende istiyorum aslında çalışmayı. Hiç 1 kişinin kazancıyla 2 kişininki bir olurmu? Gerçi maddi sıkıntımız yok ama en azından çalışsaydım bebek olana kadar birikim yapardık. Ama şuda bi gerçekki canım evde olmanın rahatlığıda başka
Neler yapıyorsunuz hanımlar ? Ben daha lesliemi yapmadım bugünbi başlasam gerisi gelicekte. Pekbi üsengeç oldum bugünlerde
lunaaaaaa bi oraya bi buraya sana bakıyorum dur bi durduğun yerde beya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?