Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yeter accuk ara ver ispor çarpması olucan kız hap map mı aldın doğru söyle

alemsin vallla

öyle haplardan bizde bulunmazzzz

sadece tiroit hapımı içtim sabahleyin

ama her sabah alıyorum onuda

ay bilmiyorum bana birşeyler oldu bugün

inşallah devamı gelir

yoksa kilo versem bile lömbür lömbür iyi olmayacak

sıkılaşmakta lazım

ayy ne güzel olur keşke sana ev bulurum ben tayin çıkarsa iyi ya ne olsun ama bizim buraya gelenin canı bi daha gitmek istemiyor ona göre sen nereliydin luna

cnm CANI gönülden tutmasi icin dua ediyorum yarabbi banu arkadasima saglikli hayirli bir evlat nasip et aminnnnnnnnn

biraz önce arkadasim geldi kizlar 2haftadir görmüyordu beni wauuuuuuuuuuw dedi kac kilo verdinnn diyor devam böle dedi ben zaten gazdaydim daha cok gaza geldimmmm cekilinnnnnnn kizlarrrrrrrrrr ben geliyommmmm

kızlar bende gidiyorum akşama bir mani olmazsa yine gelelim bir araya

şimdi gidip biraz yemek yapayım

kızlar okuldan gelmeden

kizlar size ilginc bisey yazcam alman sitelerini karistirirken buldum bayanin 1ri 7ayda 56kg vermis ne yapmis günde 30gr yag kullanmis günde kizartma yemis nasilmi asitli maden sulari var ya onu ayni yag gibi kullaniyor et balik köfte kizartiyor bende az önce madensuyunda balik kizarttim yedim size videolari gönderiyorum
Nie wieder dick
ben sebzeleride denicem bayan diyorki herseyi kizartabilirsin maden suyunda sade galete unlu seyler yapisiyormus

Son düzenleme:

Canım Allah tamamını erdirir inşallaaah tutarda tez zamanda kucağına alırsın bebeğini

Kadını gördüm oldum.
57kilo yaaa hemde 7 aydaaa bende istiyorum

Canım Allah tamamını erdirir inşallaaah tutarda tez zamanda kucağına alırsın bebeğini

Kadını gördüm oldum.
57kilo yaaa hemde 7 aydaaa bende istiyorum

yalan deil yani haberlere cikmis kadin bende oldum orda videoda yumurtayi pisiriyor maden suyunda diyorki 1yumurtada 7gr yag varmis biz bide yag katiyoz 15 oluyordur

Son düzenleme:
nihayettt

sen gaza gel diye o kadarrrrr spor yaptım

en sonunda başardımmmmmmmmmmmmmmmm

Yok canım niyetlendim ama aklıma terziye gitmem gerektiği geldi. Apar topar çıktım hızlı hızlı 45 dk kadar yürüdüm. Aslında daha fazladır Real e uğradım. Şu tavsiye ettiğin kremden aldım. Neutrogena. Ama bi tüp şeklinde bide yuvarlak krem şeklinde vardı. Tüp şeklindeki sadece el içinmiş. Bunun üstünde tüm vücut yazıyo. Hatta yüze bile kullanılabilir dio. Bunu bi deniyim bi dahakine tüpünü denerim. Akşam banyo yaptıktan sonra denicem

Ha bu arada woit stand kurmuş REALe. Koşu bandı alana terleme eşofmanı bide mekik çekme aleti hediye ediyo kampanya yani. Bu ayın 14 üne kadar dediler. Koşu bandı alıcaklar varsa kaçırmasın

Enteresan gerçekten Nasıl oldu peki tadı maden sulu balığın? Bide türkçe konuşsa iyi olcakmış :)) üzerine döktüğü siyah şey ne acaba?

Son düzenleme:
Enteresan gerçekten Nasıl oldu peki tadı maden sulu balığın? Bide türkçe konuşsa iyi olcakmış :)) üzerine döktüğü sihy şey ne acaba?

benim icin guzel oldu bisey daha fark ettim kizartma kokmuyor ev alman arkadasim vardi onada gösterdim ilginc dedi bende esime yapayim bakalim fark etcekmi biraz göbeklide dedi neyi merak ediyorsan yaz ben tercüme edeyim cnm ha sulu balik dedin ama cok su kullanilmiyor yag gibi azcik bittikce ekliyorsun cnm videolarda görmüssündür

Son düzenleme:
yarın 7-8 aydır goremedıgım 2 rakamlı sayılarda gorecegım kendımı ınsallah ama bı aksılık olurda kilo almıs olursam cok fena bozulurum kımse motive edemez:85:

Balığı ben ızgara yapıyorumda ama yağsız balıklarda kullanılabilir. Bide et ve tavukta iyi olur sanırım. Üzerine nar ekşisi gibi bişey döküyoya o neki?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…