5 dk stepper yaptım
bacaklarım bir hoş oldu
yeter accuk ara ver ispor çarpması olucan kız hap map mı aldın doğru söyle
canımmm kıyamam
valla benim buradakilerin %80 i iyi
ama %20 yetiyor bizi sinir etmeye
artık takmıyorum ama
konuşacak kadar bile arkadaşın yoksa
o zaman durum çok zor
sen antepdeydin değilmi
eşim bu sene tayin için antebide yazmak istiyor
nasıl iyimidir antep
iyiyse geleyim ben senin yanına :13:
Kızlar yumurtam döllenmiş ilk size yazıyım dedim perşembe günü koyucaklar inşallah rabbim hayırlısını verir.Bolbol dua edinde tutunsun bu arada kardeşimde yaptırmıştı onun sonucunuda aldık pozitifmiş inşallah benimde öyle olur...
Ben sporuma başliyim kızlar. Size kolay gelsin
cnm CANI gönülden tutmasi icin dua ediyorum yarabbi banu arkadasima saglikli hayirli bir evlat nasip et aminnnnnnnnn
biraz önce arkadasim geldi kizlar 2haftadir görmüyordu beniwauuuuuuuuuuw dedi kac kilo verdinnn diyor devam böle dedi ben zaten gazdaydim daha cok gaza geldimmmm cekilinnnnnnn kizlarrrrrrrrrr ben geliyommmmm
Sağolun kızlar çok mutluyum inşallah birde tutunsalar.
Kızlar yumurtam döllenmiş ilk size yazıyım dedim perşembe günü koyucaklar inşallah rabbim hayırlısını verir.Bolbol dua edinde tutunsun bu arada kardeşimde yaptırmıştı onun sonucunuda aldık pozitifmiş inşallah benimde öyle olur...
kizlar size ilginc bisey yazcam alman sitelerini karistirirken buldum bayanin 1ri 7ayda 56kg vermis ne yapmis günde 30gr yag kullanmis günde kizartma yemis nasilmi asitli maden sulari var ya onu ayni yag gibi kullaniyor et balik köfte kizartiyor bende az önce madensuyunda balik kizarttim yedim size videolari gönderiyorum
Nie wieder dick
ben sebzeleride denicem bayan diyorki herseyi kizartabilirsin maden suyunda sade galete unlu seyler yapisiyormus
Canım Allah tamamını erdirir inşallaaah tutarda tez zamanda kucağına alırsın bebeğini
Kadını gördümoldum.
57kilo yaaa hemde 7 aydaaabende istiyorum
nihayettt
sen gaza gel diye o kadarrrrr spor yaptım
en sonunda başardımmmmmmmmmmmmmmmm
kizlar size ilginc bisey yazcam alman sitelerini karistirirken buldum bayanin 1ri 7ayda 56kg vermis ne yapmis günde 30gr yag kullanmis günde kizartma yemis nasilmi asitli maden sulari var ya onu ayni yag gibi kullaniyor et balik köfte kizartiyor bende az önce madensuyunda balik kizarttim yedim size videolari gönderiyorum
Nie wieder dick
ben sebzeleride denicem bayan diyorki herseyi kizartabilirsin maden suyunda sade galete unlu seyler yapisiyormus
Enteresan gerçektenNasıl oldu peki tadı maden sulu balığın? Bide türkçe konuşsa iyi olcakmış :)) üzerine döktüğü sihy şey ne acaba?
benim icin guzel oldu bisey daha fark ettim kizartma kokmuyor evalman arkadasim vardi onada gösterdim ilginc dedi bende esime yapayim bakalim fark etcekmi biraz göbeklide dedi neyi merak ediyorsan yaz ben tercüme edeyim cnm ha sulu balik dedin ama cok su kullanilmiyor yag gibi azcik bittikce ekliyorsun cnm videolarda görmüssündür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?