yarın 7-8 aydır goremedıgım 2 rakamlı sayılarda gorecegım kendımı ınsallah ama bı aksılık olurda kilo almıs olursam cok fena bozulurum kımse motive edemez:85:
Balığı ben ızgara yapıyorumda ama yağsız balıklarda kullanılabilir. Bide et ve tavukta iyi olur sanırım. Üzerine nar ekşisi gibi bişey döküyoya o neki?
Dur bakalım acele etme inşallah vermişsindir ama her liste herkese kilo verdirmez. Ama vermemişsen listeni değiştirir dietisyenin. Yani eğer listeye tam uyupta vermediysen değiştirir listeni.Herşeye hazırlıklı ol sen yinede
guzel dıyosun ama ablacım 10 gundur delı gıbı spor yapıorm nefsıme hakim oluyorum veremedıysem cok buyuk bı hayal kırıklıgı olacak benım ıcın belkıde pes edebilirm
kizlar size ilginc bisey yazcam alman sitelerini karistirirken buldum bayanin 1ri 7ayda 56kg vermis ne yapmis günde 30gr yag kullanmis günde kizartma yemis nasilmi asitli maden sulari var ya onu ayni yag gibi kullaniyor et balik köfte kizartiyor bende az önce madensuyunda balik kizarttim yedim size videolari gönderiyorum
Nie wieder dick
ben sebzeleride denicem bayan diyorki herseyi kizartabilirsin maden suyunda sade galete unlu seyler yapisiyormus
Selam Lady'S Eve yeni geldim bende Teyzemin yanindaydim ameliyat oldu ama iyi Allaha şükür, bu sıra benim Ailede herkez sırayla zaten bir Hastane ziyaretinde bulunuyor, Annemi daha gecen Hafta götürdüm Kalbinden rahatsizlanmiştim ama oda iyi şükür.
Bu sayfayi incelicem birazdan paylaştiğin icin Tşkler. Bakalim neler diyor, hepimize örnek olacak bir Bayan çok güzel Kilo vermiş.
Ha bu arada woit stand kurmuş REALe. Koşu bandı alana terleme eşofmanı bide mekik çekme aleti hediye ediyo kampanya yani. Bu ayın 14 üne kadar dediler. Koşu bandı alıcaklar varsa kaçırmasın
bende kuru soğanı kavurmadan önce çok az bir su katıp pişiriyorum ardından çok az sıvı yağ katıp kavuruyorum tavukta kızartacaksam teflon tencereye tuz ve baharatlarını atıp ağzını kapatıp kısık ateşte pişiriyorum
Kızlar yumurtam döllenmiş ilk size yazıyım dedim perşembe günü koyucaklar inşallah rabbim hayırlısını verir.Bolbol dua edinde tutunsun bu arada kardeşimde yaptırmıştı onun sonucunuda aldık pozitifmiş inşallah benimde öyle olur...
ben de spora gittim geldim ...oh be kendime geldim valla....Lunaazul evet canım kesinlikle sabah yapılan spor bi enerji ve pozitiflik, zindelik veriyo gün içerisinde. Bende kahvaltıdan 2 saat sonra yapıyorum genelde süper oluyo
izledim videoyu... maden suyunun etkisi neki azsuyla yapıncada aynı olmuyormu....kizlar size ilginc bisey yazcam alman sitelerini karistirirken buldum bayanin 1ri 7ayda 56kg vermis ne yapmis günde 30gr yag kullanmis günde kizartma yemis nasilmi asitli maden sulari var ya onu ayni yag gibi kullaniyor et balik köfte kizartiyor bende az önce madensuyunda balik kizarttim yedim size videolari gönderiyorum
Nie wieder dick
ben sebzeleride denicem bayan diyorki herseyi kizartabilirsin maden suyunda sade galete unlu seyler yapisiyormus
ikisinede geçmiş olsun canım...Selam Lady'S Eve yeni geldim bende Teyzemin yanindaydim ameliyat oldu ama iyi Allaha şükür, bu sıra benim Ailede herkez sırayla zaten bir Hastane ziyaretinde bulunuyor, Annemi daha gecen Hafta götürdüm Kalbinden rahatsizlanmiştim ama oda iyi şükür.
Bu sayfayi incelicem birazdan paylaştiğin icin Tşkler. Bakalim neler diyor, hepimize örnek olacak bir Bayan çok güzel Kilo vermiş.
inş.hayırlı evlat sahibi olursunuz kardeşinde sende......[/COLOR][/I][/B]
ben de spora gittim geldim ...oh be kendime geldim valla....
izledim videoyu... maden suyunun etkisi neki azsuyla yapıncada aynı olmuyormu....
ikisinede geçmiş olsun canım...
Kızlar yumurtam döllenmiş ilk size yazıyım dedim perşembe günü koyucaklar inşallah rabbim hayırlısını verir.Bolbol dua edinde tutunsun bu arada kardeşimde yaptırmıştı onun sonucunuda aldık pozitifmiş inşallah benimde öyle olur...
yarın 7-8 aydır goremedıgım 2 rakamlı sayılarda gorecegım kendımı ınsallah ama bı aksılık olurda kilo almıs olursam cok fena bozulurum kımse motive edemez:85:
Yok canım niyetlendim ama aklıma terziye gitmem gerektiği geldi. Apar topar çıktım hızlı hızlı 45 dk kadar yürüdüm. Aslında daha fazladır Real e uğradım. Şu tavsiye ettiğin kremden aldım. Neutrogena. Ama bi tüp şeklinde bide yuvarlak krem şeklinde vardı. Tüp şeklindeki sadece el içinmiş. Bunun üstünde tüm vücut yazıyo. Hatta yüze bile kullanılabilir dio. Bunu bi deniyim bi dahakine tüpünü denerim. Akşam banyo yaptıktan sonra denicem
gayet güzelmiş ara öğünde de süper olurKızlaaarr acıkmıştım 1 elmayı doğradım üstüne tarçın ekledim 3 kaşık yoğurtla karıştırıp yedim vallaaa ben çok sevdim ya da aç olduğum için bana güzel geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?