Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yarın 7-8 aydır goremedıgım 2 rakamlı sayılarda gorecegım kendımı ınsallah ama bı aksılık olurda kilo almıs olursam cok fena bozulurum kımse motive edemez:85:

Dur bakalım acele etme inşallah vermişsindir ama her liste herkese kilo verdirmez. Ama vermemişsen listeni değiştirir dietisyenin. Yani eğer listeye tam uyupta vermediysen değiştirir listeni.Herşeye hazırlıklı ol sen yinede

guzel dıyosun ama ablacım 10 gundur delı gıbı spor yapıorm nefsıme hakim oluyorum veremedıysem cok buyuk bı hayal kırıklıgı olacak benım ıcın belkıde pes edebilirm

bende kuru soğanı kavurmadan önce çok az bir su katıp pişiriyorum ardından çok az sıvı yağ katıp kavuruyorum tavukta kızartacaksam teflon tencereye tuz ve baharatlarını atıp ağzını kapatıp kısık ateşte pişiriyorum

Selam Lady'S Eve yeni geldim bende Teyzemin yanindaydim ameliyat oldu ama iyi Allaha şükür, bu sıra benim Ailede herkez sırayla zaten bir Hastane ziyaretinde bulunuyor, Annemi daha gecen Hafta götürdüm Kalbinden rahatsizlanmiştim ama oda iyi şükür.

Bu sayfayi incelicem birazdan paylaştiğin icin Tşkler. Bakalim neler diyor, hepimize örnek olacak bir Bayan çok güzel Kilo vermiş.

cnm teyzenede annede gecmis olsun ne demek cnm burda birbirimize destek olcagiz öle deilmi cnm

cnm arifeebecim ne kadar yagdan kacarsak bizim icin o kadar iyi bende önceden o kadar önemsemiyordum yagi ama simdi daha cok dikkat ediyorum bu siteyi okudukdan sonra

11/1/2011 Salı
Kahvaltı 573 cal.
zeytin (siyah) 30 gr. 60 cal.
bahçıvan - tam yağlı beyaz peynir 40 gr. 100 cal.
koska tahin helvası 30 gr. 169 cal.
uno geleneksel köy ekmeği 2 dilim 140 cal.
ekici krem peynir 30 gr. 104 cal.
İlk Ara Ogun 128 cal.
kivi 2 ad. 68 cal.
antep fıstığı 10 gr. 60 cal.
Öğle Yemeği 421 cal.
Arpa şehriye çorbası 2 por. 400 cal.
grissini - sade 5 gr. 21 cal.
İkinci Ara Öğün 50 cal.
portakal 1 ad. 50 cal.
Akşam Yemeği 447 cal.
Tavuklu patatesli bezelye yemeği 1.5 por. 447 cal.
TOPLAM KALORİ 1619 cal.

Sabah limonlu ılık su içtim. 2.5 lt su,1 Doğa Slim çay,1 yeşilçay

45 dakika leslie üşenmezsem 30 dakika daha yapacağım

inş.hayırlı evlat sahibi olursunuz kardeşinde sende......

Lunaazul evet canım kesinlikle sabah yapılan spor bi enerji ve pozitiflik, zindelik veriyo gün içerisinde. Bende kahvaltıdan 2 saat sonra yapıyorum genelde süper oluyo
ben de spora gittim geldim ...oh be kendime geldim valla....
izledim videoyu... maden suyunun etkisi neki azsuyla yapıncada aynı olmuyormu....
ikisinede geçmiş olsun canım...

cnm normal suylada oluyor ama madensuyla daha iyi oluyormus

İnşallah Hayırlısı ile alirsin Kucağına Bebeğini, Sağlıklı, Hayırlı Evlatlar nasıp etsin Rabbim.

Inşallah Kardeşinde Kavuşur Bebeğine.

Bana demişlerdi ki Sabah Yürüyüşü Sağlık icin Akşam yürüyüşü de Zayıflamak icin Ideal miş, acaba aslı var mı bunun ???

Birde Bakirköyde Akupunktur yapan bir yer var bir kac defa gitdim faydasini görmüştüm sonrada Almanyaya gidince kaldı öyle tekrar başlamadim ama tekrar başlaya bilirim yani faydasi var Akupunkturun.

Bugün bana Reklam yollamişlar, COAX diye bir Aletin reklaminida eklemişler Internetden okudum

Biotec - Coax CRF

Biotec-Coax CRF

Bunu Hic deneyeniz oldu mu ???

spor yapmasan bile 45 dk tempolu yürüyüş çok güzel

benim bahsettiğim tüp şeklinde olan

eğer aldığın iyi gelmezse ondan mutlaka al derim.....

Kızlaaarr acıkmıştım 1 elmayı doğradım üstüne tarçın ekledim 3 kaşık yoğurtla karıştırıp yedim vallaaa ben çok sevdim ya da aç olduğum için bana güzel geldi

Kızlaaarr acıkmıştım 1 elmayı doğradım üstüne tarçın ekledim 3 kaşık yoğurtla karıştırıp yedim vallaaa ben çok sevdim ya da aç olduğum için bana güzel geldi
gayet güzelmiş ara öğünde de süper olur
yarın deneyeceğim bende bugün tatlı krizimi bal kabağını haşladım şekersiz öyle yedim

11/1/2011 Salı
Kahvaltı 170 cal.
simit 0.5 ad. 140 cal.
kaşar peyniri 0.25 kib. kut. 30 cal.
İlk Ara Ogun -
Öğle Yemeği 196 cal.
patates (haşlama) 15 gr. 15 cal.
yumurta 1 ad. 80 cal.
bal 10 gr. 28 cal.
tereyağı 10 gr. 73 cal.
İkinci Ara Öğün 103 cal.
lahana 30 gr. 6 cal.
fındık 15 gr. 97 cal.
Akşam Yemeği 827 cal.
ıspanak - kıymalı 1 por. 276 cal.
pirinç pilavı 1 por. 320 cal.
ızgara köfte 1 ad. 65 cal.
patates (haşlama) 40 gr. 40 cal.
yoğurt (az yağlı) 200 gr. 126 cal.
TOPLAM KALORİ 1296 cal.

akşam uçtum yineeeee

ama işe gittim geldim erimiştir biraz dimiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…