kilo vermenin faydalarıkızlar regl olmuşum bennnnnnnnnnnnn
pcoslu olduğum için hiç ilaçsız olmazdım.. bu sefer olmuşum
anacım sunları kilo takibinde kalorili şekilde çıkar yahuhayirli aksamlar kizlarrrr
yediklerimi rapor yapayim
sabah
2tane kabakli tamtahil undan krep
2tane yumurta
salata
2bardak cay
1bardak soyasütü ligt
ara
yarim pomela
ölen
1tabak kepekl makarna yogurtlu sarimsakli
1alabalik madensuyunda kizartma
aksam
1tabak kornflexs
1fincan kahve sekersiz
ara
1dilim ananas
1portakal
1yogurt
45 dakk spor toplam 225dakk
Iyi geceler Lady'S... Ben gider uyumaya..
bugün ki toplam sporda
45 dk pilates
15 dk zumba( denedim sadece)
10 dk stepper
toplam 80 dk
ayyy kimsenin sesi çıkmıyor yahuuuu:85:
vayyyyyy lunaazula bak spor yaparmissssss helallllllllll kim tutar seniher gün yaparsin insallah
Kızlar yumurtam döllenmiş ilk size yazıyım dedim perşembe günü koyucaklar inşallah rabbim hayırlısını verir.Bolbol dua edinde tutunsun bu arada kardeşimde yaptırmıştı onun sonucunuda aldık pozitifmiş inşallah benimde öyle olur...
banu kalbim seninle inşallah herşey harika gidecek, bebeğini en kısa zamanda kucağına alacaksın. ablanı da kutlarım ayrıca.
Günaydın Kızlar
Limonlu ılık suyumu içiyorum
Termal sauna şortumu giyip başlıycam leslieye :81:aaa belki zumbada yaparım dün toksinin verdiği linklerden ohhh akşama kadar oynuycam bugün :82:
günay dın kızlar uzun bi aradan sonra yaza bildim kızlarn hastalıkları sonra bende hastalandım grip öksürük ateş derken eşimde dün geldi çok şükür hayatım düzene girmeye başladı diyet dikkat ettim sabah tartıldım aynıyım vermemişim almamışım takıldık yani 91 e adet olucam onun şişliğide var sanrım neyse geçmişe fazla bakamadım yena geldimi yerleştimi evine banun msj gördüm bi arada sevin dim allah inşallah sana benim kızlarım gibi minicik çıtır kızlar verir banu hayırlı olur inşallah
umarım herşey yolundadır kahvaltımı yapayım iyi günler
günaydın kızlar... dün akşam yaptığım eliptik bisikletle birlikte toplam sporum 200 dakika oldu. pazartesi gününün açığını kapattım. bi problem olmazsa cumaya 300'ü tamamlayacağım inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?