Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar regl olmuşum bennnnnnnnnnnnn

pcoslu olduğum için hiç ilaçsız olmazdım.. bu sefer olmuşum

hayirli aksamlar kizlarrrr
yediklerimi rapor yapayim
sabah
2tane kabakli tamtahil undan krep
2tane yumurta
salata
2bardak cay
1bardak soyasütü ligt
ara
yarim pomela
ölen
1tabak kepekl makarna yogurtlu sarimsakli
1alabalik madensuyunda kizartma
aksam
1tabak kornflexs
1fincan kahve sekersiz
ara
1dilim ananas
1portakal
1yogurt

45 dakk spor toplam 225dakk

kızlar regl olmuşum bennnnnnnnnnnnn

pcoslu olduğum için hiç ilaçsız olmazdım.. bu sefer olmuşum
kilo vermenin faydaları

en kısa zamanda iyileşirsin umarın canım
anacım sunları kilo takibinde kalorili şekilde çıkar yahu
böyle bi şey anlamıyor ben
Iyi geceler Lady'S... Ben gider uyumaya..

iyi geceler

bugün ki toplam sporda

45 dk pilates
15 dk zumba( denedim sadece)
10 dk stepper

toplam 80 dk

ayyy kimsenin sesi çıkmıyor yahuuuu:85:

Manyak bu osmaaan yaaa bir ağlatıyooo bir kahkaha attırıyor bu haftada ağladım aldım nasibimi
Sabahtan beri Kıvırcık Alinin Gülüm şarkısını dinliyorum Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Böyle ani olan ölümlere inanamıyor insan
Ama insanoğlu bir varız bir yok olacağız işte. Allah günahlarımızı affetsin

vayyyyyy lunaazula bak spor yaparmissssss helallllllllll kim tutar seni her gün yaparsin insallah

15 günde bir yapıyorum

benim vücuda bu bile yetiyor

beni bir görsen mankenler halt etmiş yanımda

öyle fitim

şaka bir yana

yarında yaparım inşallah

ama perşembe nöbetteyim

cuma kursa gidicem

ancak cumartesi tekrar devam edebilicem

Gözün aydın Banucuğum..Ne kadar sevindim bilemezsin.Allah tamamına erdirsin inşallah...Sağlıkla yavrunu kucağına aldığın günleri görelim....Anam anam ben seni hastanede bakmayada gelirim hayatım.Ciciannem dersin.Bebişi hemşirelere bırakmam ben bakarım .Ayyyy çok hoşuma gitti.....

Çok sağolun kızlar tüm iyi dilekleriniz için inşallah herşey güzel olsun.Ayy beyzuş ablam gelirsin inşallah ne güzel şeyler yazmışsın canım benim.

banu kalbim seninle inşallah herşey harika gidecek, bebeğini en kısa zamanda kucağına alacaksın. ablanı da kutlarım ayrıca.

Günaydın Kızlar
Limonlu ılık suyumu içiyorum
Termal sauna şortumu giyip başlıycam leslieye :81: aaa belki zumbada yaparım dün toksinin verdiği linklerden ohhh akşama kadar oynuycam bugün :82:

günay dın kızlar uzun bi aradan sonra yaza bildim kızlarn hastalıkları sonra bende hastalandım grip öksürük ateş derken eşimde dün geldi çok şükür hayatım düzene girmeye başladı diyet dikkat ettim sabah tartıldım aynıyım vermemişim almamışım takıldık yani 91 e adet olucam onun şişliğide var sanrım neyse geçmişe fazla bakamadım yena geldimi yerleştimi evine banun msj gördüm bi arada sevin dim allah inşallah sana benim kızlarım gibi minicik çıtır kızlar verir banu hayırlı olur inşallah

umarım herşey yolundadır kahvaltımı yapayım iyi günler

günaydın kızlar... dün akşam yaptığım eliptik bisikletle birlikte toplam sporum 200 dakika oldu. pazartesi gününün açığını kapattım. bi problem olmazsa cumaya 300'ü tamamlayacağım inşallah.

günaydın kızlaar....... yediklerimize dikkat edelim......hareketli bi gün olsun....

arkadaşlar dun bır lınk yazmıssınız kılo veren kadın
orada normal bızım ıctıgımız maden sodası mı kullanılıyor yoksa baska tür bir soda mı merak ettım bende deneyecegım yazarsanaız sevınırımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…