Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

101 miş kilom şimdi 100.8 oldum

Ne bekliyordunki cnm 3-4 kilomu? Gayet başarılısın bence zaten dietisyeninde söylemiştir. 10 günde 1200 gr çok iyi bir sonuç. Zaten haftada maximum 1 kilo vermek sağlıklı. Daha fazlası sağlığından eder ayrıcada hepimiz istiyoruz şipşak gitsin kilolar die ama öyle olmuyo. Sen hedefini aylık 3 kg veya en fazla 4 kg olarak koy. Bikaç ay sonra başarının farkına varmaya başlarsın. Bence çok iyi gidiyorsun tebrikler:13:

Verirsinnn hem burda senin gibi emziren anneler var herkes güzel güzel veriyor kilosunu bize sadece sabır lazım istikrar önemli :81:

200 gr vermiş kız

Canım bendede pko var ayrıca pko dan oluşan insülin direncimde var. Eğer sık sık acıkıyorsan ve tatlı şeyleri çikolatadır halley filan çok tüketiyorsan muhtemelen sendede vardır. Çünkü pko,insülin direnci ve kilo alımı üçü birbirini tetikliyor. Ben düşükle sonuçlanan bir gebelik yaşadım ama henüz doğum yapmamama rağmen 88 kg olmuştum. Başta bir dietisyene gitmeni öneririm tahliller için ayrıca homa yada baktır. Ayrıca özellikle şekerli gıdalardan, beyaz undan yapılmış gıdalardan, beyaz ekmekten, pirinçten ve patatesten uzak durman gerek.Birde spor şart

cok tesekkurler evet soyledı cok ıyı gıttıgımı yaglarım ılk basladıgımda 57 kıloymus sımdı 49 kalmıs cok memnunum senden dedi ama dedıgın gıbı sabır gerekıyor sabredicez :86:

Bugünde yürüyüş yaptım 45 dk toplamda 4x45 oldu keşke daha fazla yapabilsem ama bu ara bunada şükür havalar bozuk hiç canım istemiyo kıpırdaşmak

cok tesekkurler evet soyledı cok ıyı gıttıgımı yaglarım ılk basladıgımda 57 kıloymus sımdı 49 kalmıs cok memnunum senden dedi ama dedıgın gıbı sabır gerekıyor sabredicez :86:

Bu durum biraz enteresanmış 8 kg yağ gitmiş giden 200 gr sanırım sen bir tıp mucizezisin

Bende sabahtan beri 50 dakika leslie yaptım mutluyum öğle yemeğimi yedim şimdi de
Ya geçen hafta 1 kutu boya aldım saçımı boyuyacağım diye ama kısmet olmuyor ama bugün boyamak istiyorum akşama arkadaşlarla görüşeceğiz güzel olayım istiyorum ablam çalışıyor annem anlamaz boyadan yan komşum haftaya taşınacak manavgata gidiyor Allahım bizede nasip eder inşallah bu erzurumdan kurtulabilmeyi o da ev topladığı için boyayamaz geçen sefer kendim boyamıştım saçımın arkasında bir kısım kalmış boyanmamış offff ya kim boyayacak şimdi benim saçımıııı

Yakinda olsaydin gelirdim Boyamaya, Almanyada Güzellik Uzmani olarak Meslek yaptiktan sonra kendi işimi acarim diyerek Kuaför de Meslek yaptim 2 bucuk sene sonra Diplomami aldim sonrada birakmak zorunda kaldim Astımım cok fecileşmişti ilaclardan. Kismet artik..

hoş geldin
101 miş kilom şimdi 100.8 oldum
moralini bozma bu hafta 200 haftaya 1000 gr her hafta aynı kiloyu veremeye bilirsin unutma bu kilolar 1-2 haftada oluşmadı sabır ve azim bize gerekli olan sen yaşın itibarıylada metobolizman bizimkine göre daha hızlıdır sen devam et diyetine mükafatını alırsınnnnnn

ne renk boyayacan ?

Evet Doğa cok doğru diyorsun hemen almadikki bu kilolari hemen verelim, bence böyle devam edersek veririz güzel bir şekilde pes etmemk lazim.

Burda Okudukca sizlerel yaziştikca Moralimde düzeliyor ve devam ediyorum, yanliz değilmişim diyorum ..:78:

ne renk boyayacan ?

Şuan saçımda olan renge boyadım tekrar evet kendim boyadım inşallah heryerine güzelce tutar
Loreal Paris Resital Prefence Aldım 3 numara Koyu Kestane valla gidip en pahalı boyayı aldım inşallah güzel olur saçlarım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…