Slm kızlar benide aranıza alırmısınız bende zayıflamak istiyorum bıktım tombul tombul dolanmaktan((((((((((
101 miş kilom şimdi 100.8 oldum
101 miş kilom şimdi 100.8 oldum
hoşbulduk hayatım 29 yaşındayım galiba 98 kiloyum çünkü tartı bozuk hayatımda bu kadar olmamıştım 100 çıktım ama indim süt veriyorum ondanmı pcosluyum bide hiç vermiom kilo çokta yemiyorum doğumdan sonra evde çok kaldım halley ve çokoprens çok yedim yedik daha doğrusu eşimle ondanmı bu kilolar yerleşti üfffffffff görüntüm moralimi çok bozuyor boyum 165cm ama sizi okuyunca ümitlendim sizin sayenizde irade kazanıp dahada hareketli olabilirim herhalde
Ne bekliyordunki cnm 3-4 kilomu? Gayet başarılısın bence zaten dietisyeninde söylemiştir. 10 günde 1200 gr çok iyi bir sonuç. Zaten haftada maximum 1 kilo vermek sağlıklı. Daha fazlası sağlığından eder ayrıcada hepimiz istiyoruz şipşak gitsin kilolar die ama öyle olmuyo. Sen hedefini aylık 3 kg veya en fazla 4 kg olarak koy. Bikaç ay sonra başarının farkına varmaya başlarsın. Bence çok iyi gidiyorsun tebrikler:13:
hoşbulduk hayatım 29 yaşındayım galiba 98 kiloyum çünkü tartı bozuk hayatımda bu kadar olmamıştım 100 çıktım ama indim süt veriyorum ondanmı pcosluyum bide hiç vermiom kilo çokta yemiyorum doğumdan sonra evde çok kaldım halley ve çokoprens çok yedim yedik daha doğrusu eşimle ondanmı bu kilolar yerleşti üfffffffff görüntüm moralimi çok bozuyor boyum 165cm ama sizi okuyunca ümitlendim sizin sayenizde irade kazanıp dahada hareketli olabilirim herhalde
Ne bekliyordunki cnm 3-4 kilomu? Gayet başarılısın bence zaten dietisyeninde söylemiştir. 10 günde 1200 gr çok iyi bir sonuç. Zaten haftada maximum 1 kilo vermek sağlıklı. Daha fazlası sağlığından eder ayrıcada hepimiz istiyoruz şipşak gitsin kilolar die ama öyle olmuyo. Sen hedefini aylık 3 kg veya en fazla 4 kg olarak koy. Bikaç ay sonra başarının farkına varmaya başlarsın. Bence çok iyi gidiyorsun tebrikler:13:
200 gr vermiş kız
cok tesekkurler evet soyledı cok ıyı gıttıgımı yaglarım ılk basladıgımda 57 kıloymus sımdı 49 kalmıs cok memnunum senden dedi ama dedıgın gıbı sabır gerekıyor sabredicez :86:
üstte yazmışya 101 dim die ondan dedim :78: 100 se 200 gr 101 se 1200 gr ediyo. Dietisyen ölçümlerini yapmadımı senin? Kağıda bak orda yazar doğrusu guulsum
Bu durum biraz enteresanmış 8 kg yağ gitmiş giden 200 grsanırım sen bir tıp mucizezisin
Bende sabahtan beri 50 dakika leslie yaptım mutluyumöğle yemeğimi yedim şimdi de
Ya geçen hafta 1 kutu boya aldım saçımı boyuyacağım diye ama kısmet olmuyor ama bugün boyamak istiyorum akşama arkadaşlarla görüşeceğiz güzel olayım istiyorum ablam çalışıyor annem anlamaz boyadan yan komşum haftaya taşınacak manavgata gidiyor Allahım bizede nasip eder inşallah bu erzurumdan kurtulabilmeyi o da ev topladığı için boyayamaz geçen sefer kendim boyamıştım saçımın arkasında bir kısım kalmış boyanmamışoffff ya kim boyayacak şimdi benim saçımıııı
Sadece 200 Gram delirecegim 10 gündür deli gibi spor yapıyorum sadece 2oo gram !!!!!!!!!!!!!!!!!:2::2: :44:
hoş geldinhoşbulduk hayatım 29 yaşındayım galiba 98 kiloyum çünkü tartı bozuk hayatımda bu kadar olmamıştım 100 çıktım ama indim süt veriyorum ondanmı pcosluyum bide hiç vermiom kilo çokta yemiyorum doğumdan sonra evde çok kaldım halley ve çokoprens çok yedim yedik daha doğrusu eşimle ondanmı bu kilolar yerleşti üfffffffff görüntüm moralimi çok bozuyor boyum 165cm ama sizi okuyunca ümitlendim sizin sayenizde irade kazanıp dahada hareketli olabilirim herhalde
moralini bozma bu hafta 200 haftaya 1000 gr her hafta aynı kiloyu veremeye bilirsin unutma bu kilolar 1-2 haftada oluşmadı sabır ve azim bize gerekli olan sen yaşın itibarıylada metobolizman bizimkine göre daha hızlıdır sen devam et diyetine mükafatını alırsınnnnnn101 miş kilom şimdi 100.8 oldum
Bende sabahtan beri 50 dakika leslie yaptım mutluyumöğle yemeğimi yedim şimdi de
Ya geçen hafta 1 kutu boya aldım saçımı boyuyacağım diye ama kısmet olmuyor ama bugün boyamak istiyorum akşama arkadaşlarla görüşeceğiz güzel olayım istiyorum ablam çalışıyor annem anlamaz boyadan yan komşum haftaya taşınacak manavgata gidiyor Allahım bizede nasip eder inşallah bu erzurumdan kurtulabilmeyi o da ev topladığı için boyayamaz geçen sefer kendim boyamıştım saçımın arkasında bir kısım kalmış boyanmamışoffff ya kim boyayacak şimdi benim saçımıııı
moralini bozma bu hafta 200 haftaya 1000 gr her hafta aynı kiloyu veremeye bilirsin unutma bu kilolar 1-2 haftada oluşmadı sabır ve azim bize gerekli olan sen yaşın itibarıylada metobolizman bizimkine göre daha hızlıdır sen devam et diyetine mükafatını alırsınnnnnn
ne renk boyayacan ?
bu hafta degıl basladıgım sure ıcerısınde okdr yagı verdım 6 hafta oldu 7cı haftama gırıorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?