Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar iki sorum var...
bir leslinin karın için videosu nerde var....
iki link nasıl veriliyor....
kestane kebap bilenler acele cevap...

spor yapmasan bile 45 dk tempolu yürüyüş çok güzel

benim bahsettiğim tüp şeklinde olan

eğer aldığın iyi gelmezse ondan mutlaka al derim.....

ellerim kremliydi zaten o yüzden akşam banyo yaptıktan sonra denedim. Yuvarlak kavanozunu almıştımya azcık sürdüm ellerime süper yaptı inanamadım. Anında kayboldu minik çatlaklar. Pamuk gibi oldu maşallah. Ayrıca bide bu komple vücut ve yüz içinde kullanılabilir yazıyodu. Yüzümede denedim canım. Şunu söyleyebilirimki orta derece kaliteli olan 40-50 tl lik yüz nemlendiricilerinden daha güzel. Tabii profösyonel , dünya markası olmuş 100 $ lık kremler kadar değil ama dediğim gibi orta kalite yüz nemlendiricilerinden daha iyi bir kremmiş. Ben daha pahalı sanıyordum fiyatıda uygun. Açık söylemek gerekirse şaşkınlık içerisindeyim . Keşke daha önce alsaymışım canım tavsiye ettiğin için tşk ederim

guzel dıyosun ama ablacım 10 gundur delı gıbı spor yapıorm nefsıme hakim oluyorum veremedıysem cok buyuk bı hayal kırıklıgı olacak benım ıcın belkıde pes edebilirm

Pes etmeyi çıkar aklından canım zorda olsa yapanlar var biz neden yapamayalım. Belki zorlandığın yerlerde veya canın bişey çektiğinde azcık tadına bakabilirsin. Eğer kaçamaksız bir diyet uyguladıysan bu gerçekten zor oluyor ve insanı cayma derecesine getiriyor. Gürkan akaubilay bunun farkında o yüzden diyetlerinde haftada 2 kez öğle saatinde kaçamak veriyor. ne istersen yiyebiliyorsun ama ölçüyü kaçırmadan. Ama dietisyenler ilk başlarda hiç kaçamak vermezler bununda sebebi senin o listeyle kilo verip veremediğini anlamak için. Ama vermişsen biraz daha esnetebilir listeni.Pes etmeyi aklından bile geçirme sakınnnn

kelebek ne kadar spor yapıyosun haftada kilo vere bilidin mi

Yok arifecim tartılmadım cumayı bekliyorum ama cumadan beri yiyordum dün başladım ben adam akıllı ondan pek kilo verebileceğimi sanmıyorum almasam yeter sauna şortuda 4 gündür falan giyiyorum cuma ölçecem bakalım mide simidimde bir erime olmuşmu diye :82:
Haftalık 300 dakika hedefi koyduk ulaşmaya çalışıyorum geçen hafta 260 dakika yapabilmiştim bu hafta 300ü tamamlayacağım sanırım. 200 dakikası bitti 100 kaldı.

Son düzenleme:

normal bildiğmiz soda kullanıyor

Son düzenleme:
Kızlaaarr acıkmıştım 1 elmayı doğradım üstüne tarçın ekledim 3 kaşık yoğurtla karıştırıp yedim vallaaa ben çok sevdim ya da aç olduğum için bana güzel geldi

En güzelini yapmışsın baharcım yenilebilecek en faydalı ara öğün olmuş zayıflamak için helede tarçınlısı kan şekerini dengeliyor

kızlar regl olmuşum bennnnnnnnnnnnn

pcoslu olduğum için hiç ilaçsız olmazdım.. bu sefer olmuşum

Tebrikler canım inşallah düzene giricek. Soğan kürü yapsana eğer yapamıyorsanda soğanı doğra halka halka üzerine sumak dök salata gibi ye hergün. 15 gün devam et faydası oluyor düzene girmesinde

Günaydın Kızlar
Limonlu ılık suyumu içiyorum
Termal sauna şortumu giyip başlıycam leslieye :81: aaa belki zumbada yaparım dün toksinin verdiği linklerden ohhh akşama kadar oynuycam bugün :82:

Baharcım fiyatını tam bilmiyorum çünkü bütün woit in yürüyüş bantlarında var kampanya sadece 1 modelde değilmiş. Katalog istedim ama yokmuş. Sanırım 1200 den başlıyo gidiyoda gidiyo

Slm kızlar benide aranıza alırmısınız bende zayıflamak istiyorum bıktım tombul tombul dolanmaktan((((((((((

Hoşgeldin canım boy,kilo,yaş öğrenebilirmiyiz

hoşbulduk hayatım 29 yaşındayım galiba 98 kiloyum çünkü tartı bozuk hayatımda bu kadar olmamıştım 100 çıktım ama indim süt veriyorum ondanmı pcosluyum bide hiç vermiom kilo çokta yemiyorum doğumdan sonra evde çok kaldım halley ve çokoprens çok yedim yedik daha doğrusu eşimle ondanmı bu kilolar yerleşti üfffffffff görüntüm moralimi çok bozuyor boyum 165cm ama sizi okuyunca ümitlendim sizin sayenizde irade kazanıp dahada hareketli olabilirim herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…