Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hadi yaaa süperrmişşşşş....tabi çook mantıklı...ama ben nete her zaman giremiyorum her cuma yazıcam dersem yalan olurrr...2 günde birrr nete girince yazarım ama.....

şincikkkk......
yaş 24 oldu yenii:)daha alışamadımmmm....

boy 1.65

kilo 97.1

diyet uyguluyorummmbu saate kadar güseldii....şincikkk baharatlı çubuk yiyorummmbiliyorum pişman olucammmm....ama galetalarımm yerine koyarımmmm....

önermem galetlrn yerine gecmez sonucda yedigin sey baharatlı zayıflamayı istiyorsan nefsine hakim oLmaLısın

haklısınn arkadaşımmmm...bugün kaçamağımmm oldu bu hafta netcemmm bilmiyorum tartıdaa....

sabah 1 tabak ka flex
öglen 1 tabak ka flex
ikındı yıgenımın tabagında 3-4 kasık pılav aldıım
aksam maleseeeeeeeeeeeef 5 kasık kısır yarım patateslı yufka boregı

coooooookmuuuuuuu

Yeşilçay içemeyen hatunlar ben şimdi içine kabuk tarçın attım öle içiyorum hem de tatlı isteğimi alsın diye canım tatlı istiyo olabilir ama yemeyeceğim çünkü bir hedefim var olmadı elmanın üstüne tarçın döker yerim yine

sabah 1 tabak ka flex
öglen 1 tabak ka flex
ikındı yıgenımın tabagında 3-4 kasık pılav aldıım
aksam maleseeeeeeeeeeeef 5 kasık kısır yarım patateslı yufka boregı

coooooookmuuuuuuu

Çok değil yarın dengelemek için daha çok sebze ya da et tüketirsin olur biter sıkma canını

Kilotakibi yine açılmıyor ya kalorimi hesaplayıp yiyip yemeyeceğime karar vermem lazım

oda güsellll bence şükrettttt 200 grm 200 grmdırrr...her haftamı tartılıyorsunuzzzz....ben 15 günde bir gidiyorummm...ozaman daha iyi oluyorrrr...1 haftada pek kıpırdamıyor bende 2haftada ancaaa..

oda güsellll bence şükrettttt 200 grm 200 grmdırrr...her haftamı tartılıyorsunuzzzz....ben 15 günde bir gidiyorummm...ozaman daha iyi oluyorrrr...1 haftada pek kıpırdamıyor bende 2haftada ancaaa..

evet her hafta gidiyorum 2 haftadır 10 günden 10 güne gidiyordumm sıkcıı olmaya basladı artık düzenli olarak her hafta tartılıorum listemde degişiyor daha iyi oluyor :)

yag deil 200 gram et vermişim haha evet diyet uzmanına gidiyorum

200 gram bu kadar azincak birşey değil ki hiç çoktan iyidir, asil sorum şey olcakti Diet uzmaninda tartildin zaman özel tartiya mi çikiyorsun ?

yani 200 gr yağ derken vucut yağsi demek istedim

Özel tartilar vardir ne kadar yağ ne kadar su verdiğini gösterir.

Ama sadece 200gr toplaminca 1 Hafta icin az gibi geldi bana, ama benim bildim kadar daha sonra daha fazla kilo vereceksin bence pes etme ve sakın eskı alişkanliklarina devam etme.

kizlar bugün ehliyet sinavim vardi kaybettim ya eve geldim 3 kere yaptim gectim anlamadim neden kaybettigimi ellerim falan titredi bi dahakine sakinlestirici alicam ins

Avmye gittik ablamla girmediğimiz dükkan kalmadı dışarda acayip bi ayazz soğuk var resmen koşa koşa gittik geldik
Toplamda 50 dakika leslie yaptım. AVMye giderkenki koşmalarımızıda sayarsam 20 dakikada o gezmeleri saymıyorum bugünlük 70 dakika oldu toplamda 240 dakika oldu yarında 60 dakika leslie yapacağım ve 300 dakikam tamamlanmış olacak
Kalori takibi açılmıyor listemi hesaplayamadım kalorisiz yayınlayacağım artık napak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…