öncelikle hoşgeldin.şimdi gördüğüm ''Gülsüm ve meyzey'e de hoşgeldin diyorum..
canım hiç olmazmı sizlere yer..önce kalbimizde sonra topiğimizde..
hadi yaaa süperrmişşşşş....tabi çook mantıklı...ama ben nete her zaman giremiyorum her cuma yazıcam dersem yalan olurrr...2 günde birrr nete girince yazarım ama.....
şincikkkk......
yaş 24 oldu yenii:)daha alışamadımmmm....
boy 1.65
kilo 97.1
diyet uyguluyorummmbu saate kadar güseldii....şincikkk baharatlı çubuk yiyorummmbiliyorum pişman olucammmm....ama galetalarımm yerine koyarımmmm....
haklısınn arkadaşımmmm...bugün kaçamağımmm oldu bu hafta netcemmm bilmiyorum tartıdaa....
sabah 1 tabak ka flex
öglen 1 tabak ka flex
ikındı yıgenımın tabagında 3-4 kasık pılav aldıım
aksam maleseeeeeeeeeeeef 5 kasık kısır yarım patateslı yufka boregı
coooooookmuuuuuuu
çok değil yarın dengelemek için daha çok sebze ya da et tüketirsin olur biter sıkma canını
Kilotakibi yine açılmıyor yakalorimi hesaplayıp yiyip yemeyeceğime karar vermem lazım
Kilotakibi yine açılmıyor yakalorimi hesaplayıp yiyip yemeyeceğime karar vermem lazım
oda güsellll bence şükrettttt 200 grm 200 grmdırrr...her haftamı tartılıyorsunuzzzz....ben 15 günde bir gidiyorummm...ozaman daha iyi oluyorrrr...1 haftada pek kıpırdamıyor bende 2haftada ancaaa..
yag deil 200 gram et vermişim hahaevet diyet uzmanına gidiyorum
Size iyiakşamlar kızlar. Ben dişçiye gidicem ordanda yemeğe gidicez eşimlefazla kaçırmamaya çalışırım artık
üzülme birşey olmaz bi dahakine inşallahkizlar bugün ehliyet sinavim vardi kaybettim yaeve geldim 3 kere yaptim gectim anlamadim neden kaybettigimi ellerim falan titredi bi dahakine sakinlestirici alicam ins
kizlar bugün ehliyet sinavim vardi kaybettim yaeve geldim 3 kere yaptim gectim anlamadim neden kaybettigimi ellerim falan titredi bi dahakine sakinlestirici alicam ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?