Şuan saçımda olan renge boyadım tekrar evet kendim boyadım inşallah heryerine güzelce tutar
Loreal Paris Profesyonel Aldım 3 numara Koyu Kestane valla gidip en pahalı boyayı aldım inşallah güzel olur saçlarım
Baharcım boyadıktan sonra şööööyle bi avcalamıncıkla heryeri kalmaz o zaman boyanmayan biyer. nasılsa eldiven vardır.
Valla boyadım da yıkadım bilenem güzel görünüyor şimdilik ama şimdi bu saça güzel bir fön lazım kim yapacaktabiki hiçkimse neyse maşa yaparım artık napalım kendi kendime fön çekemiyorum
selam arkadaşlarrrr...ne güselll formmuş bu böleeee....hep benim gibi kilolularr varrrformun geçmişini okumadımm..kilo gibi başka ortak noktalarımızda varmıııı??? zayıfları görünce çıldırmak gibi.....kıyafet almaktan ve beğendiğiniz kıyafetin küçük beden olduğunda kendinden nefret etmek gibi....yediğim yemekden sonraaaa ölürcesine pişmanlıkkk gibiii....vs.....
neyse daha yazmıyım..eee napıyoruzz burdaaa kilolarımızı yazıp ne kadar verdiğimimizimi yazıyoruzzz....çook güzel yaaa böylelikletiyolardaalırızbirbirimizden kamçı oluruzz birbirimizeee...bende burdayım bundan sonraa ama herzaman netim yok neti açan gibi burdayım....yer var dimi benim kadannnn küççücükk birine yerrr....minnacıkkk....
ekincikkk sen 20 kilomu verdinnnnnnnnnmaşallahhhhhhh maşallahhhhhhh allahımmm banada göstersin ogünleriiiiiiii ama nasıllll....ve ne kadar zamandaa....banada anlatırmısın yada daha önce anlattıysannn formda onada yönlendirebilirsin beniii lüttfennnnnn.....ben diyetisyene gidiyorum ama yinede tavsiyelere ihtiyacımmm varrrrr.....
selam arkadaşlarrrr...ne güselll formmuş bu böleeee....hep benim gibi kilolularr varrrformun geçmişini okumadımm..kilo gibi başka ortak noktalarımızda varmıııı??? zayıfları görünce çıldırmak gibi.....kıyafet almaktan ve beğendiğiniz kıyafetin küçük beden olduğunda kendinden nefret etmek gibi....yediğim yemekden sonraaaa ölürcesine pişmanlıkkk gibiii....vs.....
neyse daha yazmıyım..eee napıyoruzz burdaaa kilolarımızı yazıp ne kadar verdiğimimizimi yazıyoruzzz....çook güzel yaaa böylelikletiyolardaalırızbirbirimizden kamçı oluruzz birbirimizeee...bende burdayım bundan sonraa ama herzaman netim yok neti açan gibi burdayım....yer var dimi benim kadannnn küççücükk birine yerrr....minnacıkkk....
Size iyiakşamlar kızlar. Ben dişçiye gidicem ordanda yemeğe gidicez eşimlefazla kaçırmamaya çalışırım artık
mayıs 25'ten beri diyetteyim. diyetisyene gittim ve onun verdiği listeye uyarak kilo verdim ilk 4 ay çok disiplinliydim ve kilomun büyük kısmını ilk 4 ayda verdim sporu düzenli yaptım dersem yalan söylemiş olurum ama zaman zaman aralıklarla spor yaptım bol su içtim günde 3 fincan yeşil çay içtim günde 3 ana 3 ara öğün beslendim ve 78'e geldim ama buradan sonrası zor gidiyo şimdi spora asılıyoruz bakalım ne olacak eskiden hiç kaçamak yapmazdım tam bir asker disiplininde diyet yapardım şimdi kaçamaklarım gittikçe fazlalaşıyo neyse sporu toparladığım gibi diyeti de toparlayacağım inşallah fazla da sıkmıyorum kendimi ama hedefim yaza kadar 10 kilo daha vermek, bi de şu sözü hiç aklımdan çıkarmadım "ÖZGÜRLÜK ONUN BEDELİNİ HER GÜN ÖDEYENİNDİR."
200 Gr Yağ verdin herhalde anladim kadar ??
Sen Dietuzmanina falan mi gidiyorsun ??
[/B]ekincikkk sen 20 kilomu verdinnnnnnnnnmaşallahhhhhhh maşallahhhhhhh allahımmm banada göstersin ogünleriiiiiiii ama nasıllll....ve ne kadar zamandaa....banada anlatırmısın yada daha önce anlattıysannn formda onada yönlendirebilirsin beniii lüttfennnnnn.....ben diyetisyene gidiyorum ama yinede tavsiyelere ihtiyacımmm varrrrr.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?