Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Baharcım boyadıktan sonra şööööyle bi avcala mıncıkla heryeri kalmaz o zaman boyanmayan biyer. nasılsa eldiven vardır.

Baharcım boyadıktan sonra şööööyle bi avcala mıncıkla heryeri kalmaz o zaman boyanmayan biyer. nasılsa eldiven vardır.

Valla boyadım da yıkadım bilenem güzel görünüyor şimdilik ama şimdi bu saça güzel bir fön lazım kim yapacak tabiki hiçkimse neyse maşa yaparım artık napalım kendi kendime fön çekemiyorum

Valla boyadım da yıkadım bilenem güzel görünüyor şimdilik ama şimdi bu saça güzel bir fön lazım kim yapacak tabiki hiçkimse neyse maşa yaparım artık napalım kendi kendime fön çekemiyorum

Ben kendi kendime çekerimde ama uğraşmak istemiyo canım onla. Zaten kestirdim şu an kendi şekil alıyo hiçbişey yapmasamda. Gençken biraz modelli , değişik saçlar kullancam. Sonra uzatırım yine

selam arkadaşlarrrr...ne güselll formmuş bu böleeee....hep benim gibi kilolularr varrr formun geçmişini okumadımm..kilo gibi başka ortak noktalarımızda varmıııı??? zayıfları görünce çıldırmak gibi.....kıyafet almaktan ve beğendiğiniz kıyafetin küçük beden olduğunda kendinden nefret etmek gibi....yediğim yemekden sonraaaa ölürcesine pişmanlıkkk gibiii....vs.....

neyse daha yazmıyım..eee napıyoruzz burdaaa kilolarımızı yazıp ne kadar verdiğimimizimi yazıyoruzzz....çook güzel yaaa böylelikletiyolardaalırızbirbirimizden kamçı oluruzz birbirimizeee...bende burdayım bundan sonraa ama herzaman netim yok neti açan gibi burdayım....yer var dimi benim kadannnn küççücükk birine yerrr....minnacıkkk....

ekincikkk sen 20 kilomu verdinnnnnnnnn maşallahhhhhhh maşallahhhhhhhallahımmm banada göstersin ogünleriiiiiiii ama nasıllll....ve ne kadar zamandaa....banada anlatırmısın yada daha önce anlattıysannn formda onada yönlendirebilirsin beniii lüttfennnnnn.....ben diyetisyene gidiyorum ama yinede tavsiyelere ihtiyacımmm varrrrr.....

Son düzenleme:

öncelikle hoşgeldin.şimdi gördüğüm ''Gülsüm ve meyzey'e de hoşgeldin diyorum..
canım hiç olmazmı sizlere yer..önce kalbimizde sonra topiğimizde..

Size iyiakşamlar kızlar. Ben dişçiye gidicem ordanda yemeğe gidicez eşimle fazla kaçırmamaya çalışırım artık

mayıs 25'ten beri diyetteyim. diyetisyene gittim ve onun verdiği listeye uyarak kilo verdim ilk 4 ay çok disiplinliydim ve kilomun büyük kısmını ilk 4 ayda verdim sporu düzenli yaptım dersem yalan söylemiş olurum ama zaman zaman aralıklarla spor yaptım bol su içtim günde 3 fincan yeşil çay içtim günde 3 ana 3 ara öğün beslendim ve 78'e geldim ama buradan sonrası zor gidiyo şimdi spora asılıyoruz bakalım ne olacak eskiden hiç kaçamak yapmazdım tam bir asker disiplininde diyet yapardım şimdi kaçamaklarım gittikçe fazlalaşıyo neyse sporu toparladığım gibi diyeti de toparlayacağım inşallah fazla da sıkmıyorum kendimi ama hedefim yaza kadar 10 kilo daha vermek, bi de şu sözü hiç aklımdan çıkarmadım "ÖZGÜRLÜK ONUN BEDELİNİ HER GÜN ÖDEYENİNDİR."

tabii bi de +90 ahalisi var. her gün burayı okuyarak diyet modundan çıkmadım, hep destek hep moral buluyo insan burada

ama benim öyle cetvelimmm yokkkkkk....ben yinede yazayım şimdiki kilomu bakalım ne gösterecek zamann.....

16 ekim 2010 da başladım diyete...104 kilo ile....

12 ocak 2011 bugün 97.1 im......hedefimi şimdilik 89.....ama sonrasıı da varrr....

tabiiki yer var gel canım

ben kaçıyorum arkadaşlar eve gideyim yemek yapayım, spor yapayım ve bilumum ev işleri işte öptüm hepinizi

vayyyy bee süpersinnnn...benim kiloverimi çook ağırr yaaaa....ama bakalımmm....bende bu hafta kaçırdım birassss....sporda plates yapıyorummm....benimde koşmam lazımmm böl işdeee du bakalım senin kıvama gelirimm inşşş....sanada başarılar istediğine az kalmışşşş....

bugün yediklerim ve de yiyeceklerim..
sabah
2 dilim ekmek.dom.peynir,2 kaşık elma reçeli açık sekersiz çay
ara:neskafe ,mandalina
öğle
ıspanak kavurma.sarmısaklı yoğurt
ara,türk kahvesi
akşam
tavuklu çorba,2 dilim ekmek
ara;neskafe
fazla su içemiyorum.aslında zorlamam lazım..

[/B]

Hoşgeldin canım boyunu ve yaşınıda paylaşırmısın bizimle
Burası insanı motive ediyor emin ol buraya takılırsan çok daha motive bir şekilde verebilirsin kilolarını biz kaçamak yapsakta burda yazıyoruz beraber kilo verme yarışındayız her cuma sabahı aç karnına tartılıp kilo bildirimi yapıyoruz haftalık spor bildirimi yapıyoruz yarış olunca insan daha istekli oluyor tekrardan hoşgeldin

Son düzenleme:
kızLar bu hafta'ki diyet Listem

3 Kuru Kayısı + ıLık su!

(10:00)(SABAH)
1 su bardağı süt
1 kibrit kutusu beyaz peynir
haftada 5 kez yumurta(Haşlama)
3-4 tane zeytin
söğüş sebze
2 ince dilim ekmek (tam bugday/cavdar/kepekli)

(11:30)(ara öğün)
3 porsiyon meyve

(13:00)(öğle)
1 kase corba
4 yemek kaşığı Sebze yemeği
3 yemek kaşığı yoğurt/ayran
yağsız salata
2 ince dilim ekmek

(15:30)(Ara öğün)
2 ince dilim ekmek + 1 kibrit kutusu peynir + 1 su bardagı ayran

(18:00)(akşam)
4 yemek kaşıgı kurubaklagil
1 kase corba
4 yemek kaşıgı sebze yemegi
3 yemek kaşıgı yogurt/ayran
yagsız salata
2 ince diLim ekmek

(20:30)(ara öğün)3 porsiyon meyve

(diyetisyen kontrolu aLtında..)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…