kizlar kurstan geldigimden beri nerdeyse hep ehliyet calisiyorum 5 kere yaptim deneme sinavini besindede gectim yaaaaaaaaaaa anlayamiyorum neden kaldigimi hala cok bozuldum yaaaaaaaaaa ahliyeti istiyorummmmmmmmmm:84::84::84:
of of:95::95: öldüreceğim ben bu adamıher halde öyle zayıflayacağım diyet süper kalori süper olur mu şimdi baklava alıp gelmek zaten zor tutuyom kendime adam her halde benim cillop gibi bir hatun olmamı istemiyor galiba bende baklavaları götürdükten sonra kendime 1 saat spor cezası verdim yaşasın spor
kizlar bugün ehliyet sinavim vardi kaybettim yaeve geldim 3 kere yaptim gectim anlamadim neden kaybettigimi ellerim falan titredi bi dahakine sakinlestirici alicam ins
200 gram bu kadar azincak birşey değil ki hiç çoktan iyidir, asil sorum şey olcakti Diet uzmaninda tartildin zaman özel tartiya mi çikiyorsun ?
yani 200 gr yağ derken vucut yağsi demek istedim
Özel tartilar vardir ne kadar yağ ne kadar su verdiğini gösterir.
Ama sadece 200gr toplaminca 1 Hafta icin az gibi geldi bana, ama benim bildim kadar daha sonra daha fazla kilo vereceksin bence pes etme ve sakın eskı alişkanliklarina devam etme.
ben sınava girdiğim de internetten derslerin videosunu indirip öyle çalışmıştım bazı sürücü kursları çalışmakitabı gibi geçen yıllarda çıkan soruları veryor ezberleyip girenler vardı adam yazılıdan yüz çekmiş direksiyon dersinde kurs hocasına el freni ne işe yarıyo diye sordu l freninin arabayı sabitlemeye yaradığını bile bilmiyor ben videoyu izlyerek ve anlayarak girdim ve hala bilgilerim aklımdakizlar bugün ehliyet sinavim vardi kaybettim yaeve geldim 3 kere yaptim gectim anlamadim neden kaybettigimi ellerim falan titredi bi dahakine sakinlestirici alicam ins
http://www.kadinlarkulubu.com/yemek...zin-ozel-gunleri-icin-monuler-resimli-33.html
bunlarida ben yaptimkizimin birinci yas gününde
cnm hosgeldinSlm kızlar benide aranıza alırmısınız bende zayıflamak istiyorum bıktım tombul tombul dolanmaktan((((((((((
selam arkadaşlarrrr...ne güselll formmuş bu böleeee....hep benim gibi kilolularr varrrformun geçmişini okumadımm..kilo gibi başka ortak noktalarımızda varmıııı??? zayıfları görünce çıldırmak gibi.....kıyafet almaktan ve beğendiğiniz kıyafetin küçük beden olduğunda kendinden nefret etmek gibi....yediğim yemekden sonraaaa ölürcesine pişmanlıkkk gibiii....vs.....
neyse daha yazmıyım..eee napıyoruzz burdaaa kilolarımızı yazıp ne kadar verdiğimimizimi yazıyoruzzz....çook güzel yaaa böylelikletiyolardaalırızbirbirimizden kamçı oluruzz birbirimizeee...bende burdayım bundan sonraa ama herzaman netim yok neti açan gibi burdayım....yer var dimi benim kadannnn küççücükk birine yerrr....minnacıkkk....
ellerim kremliydi zaten o yüzden akşam banyo yaptıktan sonra denedim. Yuvarlak kavanozunu almıştımya azcık sürdüm ellerime süper yaptı inanamadım. Anında kayboldu minik çatlaklar. Pamuk gibi oldu maşallah. Ayrıca bide bu komple vücut ve yüz içinde kullanılabilir yazıyodu. Yüzümede denedim canım. Şunu söyleyebilirimki orta derece kaliteli olan 40-50 tl lik yüz nemlendiricilerinden daha güzel. Tabii profösyonel , dünya markası olmuş 100 $ lık kremler kadar değil ama dediğim gibi orta kalite yüz nemlendiricilerinden daha iyi bir kremmiş. Ben daha pahalı sanıyordum fiyatıda uygun. Açık söylemek gerekirse şaşkınlık içerisindeyim . Keşke daha önce alsaymışım canım tavsiye ettiğin için tşk ederim
Tebrikler canım bu enerjin hiç eksilmesin :13:
Canım bendede pko var ayrıca pko dan oluşan insülin direncimde var. Eğer sık sık acıkıyorsan ve tatlı şeyleri çikolatadır halley filan çok tüketiyorsan muhtemelen sendede vardır. Çünkü pko,insülin direnci ve kilo alımı üçü birbirini tetikliyor. Ben düşükle sonuçlanan bir gebelik yaşadım ama henüz doğum yapmamama rağmen 88 kg olmuştum. Başta bir dietisyene gitmeni öneririm tahliller için ayrıca homa yada baktır. Ayrıca özellikle şekerli gıdalardan, beyaz undan yapılmış gıdalardan, beyaz ekmekten, pirinçten ve patatesten uzak durman gerek.Birde spor şart
süperrr devam devamBugünde yürüyüş yaptım 45 dk toplamda 4x45 oldu keşke daha fazla yapabilsem ama bu ara bunada şükür havalar bozuk hiç canım istemiyo kıpırdaşmak
üzülme canımkizlar bugün ehliyet sinavim vardi kaybettim yaeve geldim 3 kere yaptim gectim anlamadim neden kaybettigimi ellerim falan titredi bi dahakine sakinlestirici alicam ins
kizlar kurstan geldigimden beri nerdeyse hep ehliyet calisiyorum 5 kere yaptim deneme sinavini besindede gectim yaaaaaaaaaaa anlayamiyorum neden kaldigimi hala cok bozuldum yaaaaaaaaaa ahliyeti istiyorummmmmmmmmm:84::84::84:
of of:95::95: öldüreceğim ben bu adamıher halde öyle zayıflayacağım diyet süper kalori süper olur mu şimdi baklava alıp gelmek zaten zor tutuyom kendime adam her halde benim cillop gibi bir hatun olmamı istemiyor galiba bende baklavaları götürdükten sonra kendime 1 saat spor cezası verdim yaşasın spor
ah ahhhhh ben öğlen karnıbahar haşladım yedim işe gittim bir arkadaş muska getirdi üzüm suyu ve nişastayla yapılıyor kağıt gibi olur bastık deriz bastığa çekilmiş fıstık koyup muska gibi sarılıyor 3 tane ondan yedim ama pişman deeelim çok güzeldi akşamda yumurta haşladım 1 dilim ekmek yedim (ekmek yemesem iyiidi ama) bu hafta hiç olmadıııııı diyet
afiyet olsun..az ekmek,bol salata ve ızgarayla geçiştirirsin..
ooooOOooooo Başbaşa yemek
olsun her gün gidilmiyor ya yemeğe..
arada bir kaçamak, olsun artik o kadar.
Dişci icinde geçmiş olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?