Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar kurstan geldigimden beri nerdeyse hep ehliyet calisiyorum 5 kere yaptim deneme sinavini besindede gectim yaaaaaaaaaaa anlayamiyorum neden kaldigimi hala cok bozuldum yaaaaaaaaaa ahliyeti istiyorummmmmmmmmm:84::84::84:

Son düzenleme:
12/1/2011 Çarşamba
Kahvaltı 413 cal.
zeytin (siyah) 25 gr. 50 cal.
bahçıvan - tam yağlı beyaz peynir 40 gr. 100 cal.
ekici krem peynir 40 gr. 139 cal.
grissini - sade 2 gr. 8 cal.
çikolata 5 gr. 26 cal. ( 1 dilim küçük çikolata )
ekmek - kepekli 1.5 dilim 90 cal.
İlk Ara Ogun 66 cal.
eti form - karışık meyveli kepekli bisküvi 15 gr. 54 cal.
yoğurt (az yağlı) 20 gr. 12 cal.
Öğle Yemeği 378 cal.
tavuklu patatesli bezelye yemeği 1 por. 298 cal.
cacık 1 por. 80 cal.
İkinci Ara Öğün 110 cal.
portakal 1 ad. 50 cal.
elma 1 ad. 60 cal.
Akşam Yemeği 523 cal.
bulgur pilavı 0.8 por. 256 cal.
tane mısır 50 gr. 58 cal.
sıkma portakal suyu 330 ml. 148 cal.
burger king - patates kızartması 0.3 küçük boy 61 cal. ( ablamınkinden tırtıkladım 3-4 tane )
TOPLAM KALORİ 1490 cal.

kizlar kurstan geldigimden beri nerdeyse hep ehliyet calisiyorum 5 kere yaptim deneme sinavini besindede gectim yaaaaaaaaaaa anlayamiyorum neden kaldigimi hala cok bozuldum yaaaaaaaaaa ahliyeti istiyorummmmmmmmmm:84::84::84:

Alirsin Tatlim bu kadar takma olucaktir sen bu kadar çalişirsan..

of of:95::95: öldüreceğim ben bu adamı her halde öyle zayıflayacağım diyet süper kalori süper olur mu şimdi baklava alıp gelmek zaten zor tutuyom kendime adam her halde benim cillop gibi bir hatun olmamı istemiyor galiba bende baklavaları götürdükten sonra kendime 1 saat spor cezası verdim yaşasın spor

ah ahhhhh ben öğlen karnıbahar haşladım yedim işe gittim bir arkadaş muska getirdi üzüm suyu ve nişastayla yapılıyor kağıt gibi olur bastık deriz bastığa çekilmiş fıstık koyup muska gibi sarılıyor 3 tane ondan yedim ama pişman deeelim çok güzeldi akşamda yumurta haşladım 1 dilim ekmek yedim (ekmek yemesem iyiidi ama) bu hafta hiç olmadıııııı diyet

kizlar bugün ehliyet sinavim vardi kaybettim ya eve geldim 3 kere yaptim gectim anlamadim neden kaybettigimi ellerim falan titredi bi dahakine sakinlestirici alicam ins

benim bir tanıdık da hepsinden birer puanla kaçırmış kodlamayı yanlış yapmış yeniden girecek sınava sende girersin şansını denersin

evet özel tartıya su'yu kıloyu yagı ayrı tartıyor dijital

kizlar bugün ehliyet sinavim vardi kaybettim ya eve geldim 3 kere yaptim gectim anlamadim neden kaybettigimi ellerim falan titredi bi dahakine sakinlestirici alicam ins
ben sınava girdiğim de internetten derslerin videosunu indirip öyle çalışmıştım bazı sürücü kursları çalışmakitabı gibi geçen yıllarda çıkan soruları veryor ezberleyip girenler vardı adam yazılıdan yüz çekmiş direksiyon dersinde kurs hocasına el freni ne işe yarıyo diye sordu l freninin arabayı sabitlemeye yaradığını bile bilmiyor ben videoyu izlyerek ve anlayarak girdim ve hala bilgilerim aklımda

Slm kızlar benide aranıza alırmısınız bende zayıflamak istiyorum bıktım tombul tombul dolanmaktan((((((((((
cnm hosgeldin

cnm sende hosgeldinn

yawww ne kadar cok kaynatmissiniz oku oku bitmedi daha

Bugün çok erken uykum geldi yoruldum sanırım. Ben yatıyorum.
Allah rahatlık versin.
İyi geceler.

yeni gelenler hoşgeldiniz..

final zamanım diye çok uğrayamıyorum buralaraa.. kilo konusundada morlaim bozuldu. regl olmaya olmaya olmayı unutmuşum galiba şişlik var diye mi tartıda +500 gram çıktım sizce?

regl zamanı fazla mı çıkılıyor bu hafta hiç kaçırmadım birde normalde 1 cezam olurdu bu hafta yapmadımda neden böyle oldu ki sizcee

hayirli aksamlar kizlar
yuvarladiklarimi yazayim

sabah
3denecik ceviz
1tane kabakli krep
3dilim incecik ligt peynir
1fincan kahve sekersiz
ölen
500g ayran ligt yogurtdan ( dr daydik mecbur ayran icdim )
aksam
2dilim kepekli ekmek
1tabak lahana sarmasi (cogu bulgurdan)
1tabak sebze corbasi
1fincan kahve 2 hurmayla
ara
1armut
1mandalina
1fincan kahve 1hurmayla

spor 45 dakk toplam 270dakkk

ölen yemegimi yemedim diye aksam biraz kacti kacan bizden deil

Son düzenleme:

beğendiğine sevindim

Tebrikler canım bu enerjin hiç eksilmesin :13:

Amin canım

ama bugün hiç birşey yapmadım

sorma bendede insülin direnci var

pirinç pilavı yediğim gün 2 saat geçmeden acıkıyorum

bugün salata ve balık yedim ama hala tokum

bir daha pirinç pilavı yemicemmmmm
Bugünde yürüyüş yaptım 45 dk toplamda 4x45 oldu keşke daha fazla yapabilsem ama bu ara bunada şükür havalar bozuk hiç canım istemiyo kıpırdaşmak
süperrr devam devam
üzülme canım

bir dahakine alırsın

bence sınavlarda en önmeli şey sakin olmak

ama maalesef yapamıyoruz çoğu zaman

alırsınnnnnnn

Benim eşimde tatlı delisi

ama artık çok az yapıyorum

gerçi denizliye daha sık gidebilsek daha sık baklava alacak ama

Allah'tan her zaman gidilmiyor

Yarın telafi edersin canım

arada bir öyle şeyler olur

merhaba hatunlar nasılsınız ?

12/1/2011 Çarşamba
Kahvaltı -
İlk Ara Ogun -
Öğle Yemeği 408 cal.
sodalı börek 2 dilim 408 cal.
İkinci Ara Öğün 35 cal.
havuç 1 orta boy 35 cal.
Akşam Yemeği 557 cal.
hamsi tava 1 por. 326 cal.
salatalar (yağsız) 1.5 por. 105 cal.
eti petit beurre klasik 0.1 paket 86 cal.
lokum (sade) 1 ad. 20 cal.
türk kahvesi - orta şekerli 1 fincan 20 cal.
TOPLAM KALORİ 1000 cal.

evet bugün ki yediklerim

ooooOOooooo Başbaşa yemek
olsun her gün gidilmiyor ya yemeğe..

arada bir kaçamak, olsun artik o kadar.

Dişci icinde geçmiş olsun..

Saol canım. Sadece ölçü aldılar dişçide. Haklısın her zaman gidilmiyor helede havalar böyleyken evden çıkası gelmiyor insanın :78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…