kizlar bugün ehliyet sinavim vardi kaybettim yaeve geldim 3 kere yaptim gectim anlamadim neden kaybettigimi ellerim falan titredi bi dahakine sakinlestirici alicam ins
yeni gelenler hoşgeldiniz..
final zamanım diye çok uğrayamıyorum buralaraa.. kilo konusundada morlaim bozuldu. regl olmaya olmaya olmayı unutmuşum galiba şişlik var diye mi tartıda +500 gram çıktım sizce?
regl zamanı fazla mı çıkılıyorbu hafta hiç kaçırmadım birde normalde 1 cezam olurdu bu hafta yapmadımda neden böyle oldu ki sizcee
geçmiş olsun.sen bir görünüp bir kayboluyorsun.yerimiz de geniş gönlümüzde..senin gibi bir çıtıra hiç yer olmaz mı?
Geçmiş olsun cnm. Tabiki yer var yeterki sen kararlı ve istikrarlı ol :81:
Kızlar 1 tane yumurtam oldu bakalım yarın haber gelicek inşallah döllenmiştir.Çok heyecanlıyım
http://www.kadinlarkulubu.com/yemek...zin-ozel-gunleri-icin-monuler-resimli-33.html
bunlarida ben yaptimkizimin birinci yas gününde
Canım bendede pko var ayrıca pko dan oluşan insülin direncimde var. Eğer sık sık acıkıyorsan ve tatlı şeyleri çikolatadır halley filan çok tüketiyorsan muhtemelen sendede vardır. Çünkü pko,insülin direnci ve kilo alımı üçü birbirini tetikliyor. Ben düşükle sonuçlanan bir gebelik yaşadım ama henüz doğum yapmamama rağmen 88 kg olmuştum. Başta bir dietisyene gitmeni öneririm tahliller için ayrıca homa yada baktır. Ayrıca özellikle şekerli gıdalardan, beyaz undan yapılmış gıdalardan, beyaz ekmekten, pirinçten ve patatesten uzak durman gerek.Birde spor şart
Kızzzlaaarr aranızda ya da çevrenizde brezilya fönü çektiren varmı ??? 6 aylık işlem 500 TL miş ama saçlara çok iyi geliyormuş bilen duyan yorum yaparsa sevinirimbillluuurrr bunu araştıralım bacım
bi dahaki sınavda alırsın inş. üzülme....kizlar bugün ehliyet sinavim vardi kaybettim yaeve geldim 3 kere yaptim gectim anlamadim neden kaybettigimi ellerim falan titredi bi dahakine sakinlestirici alicam ins
ah canıım... olan olmuş artık afiyet olsun....of of:95::95: öldüreceğim ben bu adamıher halde öyle zayıflayacağım diyet süper kalori süper olur mu şimdi baklava alıp gelmek zaten zor tutuyom kendime adam her halde benim cillop gibi bir hatun olmamı istemiyor galiba bende baklavaları götürdükten sonra kendime 1 saat spor cezası verdim yaşasın spor
hepsi çok güzel olmuş pasta şahane ellerine sağlık...http://www.kadinlarkulubu.com/yemek...zin-ozel-gunleri-icin-monuler-resimli-33.html
bunlarida ben yaptimkizimin birinci yas gününde
börekler petit beurre ler havada uçmuş....12/1/2011 Çarşambaine sağlık..
Kahvaltı -
İlk Ara Ogun -
Öğle Yemeği 408 cal.
sodalı börek 2 dilim 408 cal.
İkinci Ara Öğün 35 cal.
havuç 1 orta boy 35 cal.
Akşam Yemeği 557 cal.
hamsi tava 1 por. 326 cal.
salatalar (yağsız) 1.5 por. 105 cal.
eti petit beurre klasik 0.1 paket 86 cal.
lokum (sade) 1 ad. 20 cal.
türk kahvesi - orta şekerli 1 fincan 20 cal.
TOPLAM KALORİ 1000 cal.
evet bugün ki yediklerim
Kızzzlaaarr aranızda ya da çevrenizde brezilya fönü çektiren varmı ??? 6 aylık işlem 500 TL miş ama saçlara çok iyi geliyormuş bilen duyan yorum yaparsa sevinirimbillluuurrr bunu araştıralım bacım
Canım benim acayip merak ettim nedir bu nedir,kimden duydun bir de bu fön sonrasında nasıl oluyormuş saçlar, dümdüz mü?
zumba power
bu benim daha hosuma gidiyor ama 5dakka malesef
Canım benim acayip merak ettim nedir bu nedir,kimden duydun bir de bu fön sonrasında nasıl oluyormuş saçlar, dümdüz mü?
Evet saçlar dümdüz oluyor, daha sağlikli daha canlı bir görüntüye kavuşuyor.
Ama düzgün ve deneyimli bir Kuaföre yaptirmak lazim.
herkese günaydın,
ben yeni üyeyim sabahtan beri mesajları okuyorum ve çok mutlu oldum benmle aynı sorunları yaşayan birileri var diye yani kimsenin şişman olmasını istemem de işte destek çıkacak, anlayabilecek birilerinin var olması sevindirdi beni
ilk kez utanmadan kilomu söyleyebileceğim bu bile benm için çok rahatlatıcı.
yaşım 24, boyum 171, kilom şuan tartıldım tam 107.9 geldi gözlerime inanamadım moralim çöktü şuan, geçen ay 102 idim.
normal bi insan ne yapsa 6 kilo alamaz di mi bir ayda?
iki aydır regli olmuyorum, zaten son 3-4 senedir hep düzensiz. doktora gitmedim ama pko hastası olduğumu düşünüyorum bütün belirtilerini, taşıyorum lanet olsun ki.
aşırı derece tüylenme sorunum var aslında sadece yüzümde ve göbeğimde var.doktora gidicem de ultrason için bu iğrenç göbeğimi nası açıcambunu düşünmekten gidemiyorum.
bana doktor dışında başka önerileriniz vardır di mi??? olsun nolur, herşeyi bildiğim halde ilk adımı atmam için güç lazım bana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?