Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Regl zamanı 1.5 -2 kg su tutabiliyor vücut bunu bilerek tartıya çık canım hatta hiç tartılmasan daha iyi bence

geçmiş olsun.sen bir görünüp bir kayboluyorsun.yerimiz de geniş gönlümüzde..senin gibi bir çıtıra hiç yer olmaz mı?

Sağolasın canım benim seni zaten biliyorum kocamannn bir gönlün var, öpüyorum seni...

Geçmiş olsun cnm. Tabiki yer var yeterki sen kararlı ve istikrarlı ol :81:

valla çok gönüllüyüm bu defa kendimden hiç memnun değilim arkadaşım, sorma...

Kızlar 1 tane yumurtam oldu bakalım yarın haber gelicek inşallah döllenmiştir.Çok heyecanlıyım

Canım biliyosun bende aynı olaylarla uğraşıyorum, sevinçli haberlerini bekliyorummmmm...

Günaydınnn kızlar. Bugün tartıdan önceki son günümüz hadi bakalım sporlar yapılsın kaçamaklar dengelensin güzel bir gün olsun hepimiz için

Günaydınnnn
Uyandım geçmişi okurken limonlu ılık suyumu içtim 60 dakika sporum kaldı onu halledeceğim bugün
Herkes için güzel bir gün olur umarım ve inşallah yarın baskül bize gülümser

dün spor yapamadım yaa eve gittim bi yorgunluk bi halsizlik neyse bugün işim çok anlayacağınız 100 dk sporum var yarısını bugün yarısını da yarın sabah yaparım

Kızzzlaaarr aranızda ya da çevrenizde brezilya fönü çektiren varmı ??? 6 aylık işlem 500 TL miş ama saçlara çok iyi geliyormuş bilen duyan yorum yaparsa sevinirim billluuurrr bunu araştıralım bacım

öylemi diyosun geçenlerde doktora gittim bana kilo ver deyip yolladı adetim 2 aydır sekiodu ne hormona baktı ne bişi saçlarımda azaldı önler baya uzaktı hastane bide özel yani...hormonlarıma baktırtmam lazım ..sana çok geçmiş olsun canım ben 92 ile hamile kaldım bilionmu 100lede doğurdum hemen düştüm 92sonra tekrar çıkış başladı.. 80 e düştüğüm zamanda bile kalamamıştım aşılama ile oldu şükür inş. seninde bebişin gelir zayıflayınca

Kızzzlaaarr aranızda ya da çevrenizde brezilya fönü çektiren varmı ??? 6 aylık işlem 500 TL miş ama saçlara çok iyi geliyormuş bilen duyan yorum yaparsa sevinirim billluuurrr bunu araştıralım bacım

Canım benim acayip merak ettim nedir bu nedir,kimden duydun bir de bu fön sonrasında nasıl oluyormuş saçlar, dümdüz mü?

kizlar bugün ehliyet sinavim vardi kaybettim ya eve geldim 3 kere yaptim gectim anlamadim neden kaybettigimi ellerim falan titredi bi dahakine sakinlestirici alicam ins
bi dahaki sınavda alırsın inş. üzülme....
ah canıım... olan olmuş artık afiyet olsun....
hepsi çok güzel olmuş pasta şahane ellerine sağlık...
börekler petit beurre ler havada uçmuş....

Son düzenleme:

Brazilya Fönü henüz çektirmedim kendim ama çok güzel birşey, aslinda bu bir Saç bakimi dir. Saçlariniz Boyadan, Permadan vs.. çok yipranmişsa bunu yaptirmaniz ideal hemen kestirmeniz gerekmiyor. Saça parlaklik veriyor sağlikli görünmelerini sağliyor. Ama iyi bilrn bir Kuaföre yaptirmak gerek cünkü yanliş yapilan işlem saçlarin kopmasina sebeb olabilir. Saçlarinis zaten çok fazla yipranmamiş değilse de yaptirabilirsinizama sizi 6 ay degilde bir 4 ay idare eder.
Saçlari düzleştiriyorlar bu şekilde, Saçlari Tuz dan uzak tutmak lazim, sadece deniz suyun dan degil şampuaninizada dikkat etmelisizin tuzsuz yani SULFATsiz bir şampuan olcak bu daha az köpürür ama daha iyidir. Bunlari dikkate alirsaniz daha uzun bir şekilde kullanirsiniz Brezilya Fönünü.

İşlem şudur, bir Krem gibi diyim saçlara Kuaför elleriyle sürüyor sonra tarakla yayiyor saclara bu ''krem'' keratine benzeyen bir madde saçi sariyor be icine işliyor yani ''onariyor'' diye biliriz.

Yani aslında Brezilya Fönü bir Şaç bakimidir.

Canım benim acayip merak ettim nedir bu nedir,kimden duydun bir de bu fön sonrasında nasıl oluyormuş saçlar, dümdüz mü?

Canım Canmel vermiş cevabı bende internette gezerken gördüm gayet güzel elektriklenen şekil almayan saçlar için ideal hem de bakım yapıyor saçlara ama çok pahalıymış 300 TL den başlıyormuş

Evet saçlar dümdüz oluyor, daha sağlikli daha canlı bir görüntüye kavuşuyor.

Ama düzgün ve deneyimli bir Kuaföre yaptirmak lazim.

Canım açıklama için teşekkürler
Yaptırırsan haberimiz olsun. grupfonide bugün fiyatı 99 TL düşmüş diyorlardı yaptıracak olan varsa ordan bir baksın derim :81:

herkese günaydın,
ben yeni üyeyim sabahtan beri mesajları okuyorum ve çok mutlu oldum benmle aynı sorunları yaşayan birileri var diye yani kimsenin şişman olmasını istemem de işte destek çıkacak, anlayabilecek birilerinin var olması sevindirdi beni
ilk kez utanmadan kilomu söyleyebileceğim bu bile benm için çok rahatlatıcı.
yaşım 24, boyum 171, kilom şuan tartıldım tam 107.9 geldi gözlerime inanamadım moralim çöktü şuan, geçen ay 102 idim.
normal bi insan ne yapsa 6 kilo alamaz di mi bir ayda?
iki aydır regli olmuyorum, zaten son 3-4 senedir hep düzensiz. doktora gitmedim ama pko hastası olduğumu düşünüyorum bütün belirtilerini, taşıyorum lanet olsun ki.
aşırı derece tüylenme sorunum var aslında sadece yüzümde ve göbeğimde var.doktora gidicem de ultrason için bu iğrenç göbeğimi nası açıcam bunu düşünmekten gidemiyorum.
bana doktor dışında başka önerileriniz vardır di mi??? olsun nolur, herşeyi bildiğim halde ilk adımı atmam için güç lazım bana...

Merhaba aramiza Hoşgeldin... Birlikte üstesinden geliriz, Doktordan da çekinmem icin bir sebeb yok ki, o hergün neler görüyor bu kadar fazla takma, sana da bir CD önereçeğim bir ara bende senin gibi düşnüyordum bana faydasi oldu NİL GÜN ün Motivasyon CDlerden çok faydalanaçağını saniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…