herkese günaydın,
ben yeni üyeyim sabahtan beri mesajları okuyorum ve çok mutlu oldum benmle aynı sorunları yaşayan birileri var diye yani kimsenin şişman olmasını istemem de işte destek çıkacak, anlayabilecek birilerinin var olması sevindirdi beni
ilk kez utanmadan kilomu söyleyebileceğim bu bile benm için çok rahatlatıcı.
yaşım 24, boyum 171, kilom şuan tartıldım tam 107.9 geldi gözlerime inanamadım moralim çöktü şuan, geçen ay 102 idim.
normal bi insan ne yapsa 6 kilo alamaz di mi bir ayda?
iki aydır regli olmuyorum, zaten son 3-4 senedir hep düzensiz. doktora gitmedim ama pko hastası olduğumu düşünüyorum bütün belirtilerini, taşıyorum lanet olsun ki.
aşırı derece tüylenme sorunum var aslında sadece yüzümde ve göbeğimde var.doktora gidicem de ultrason için bu iğrenç göbeğimi nası açıcambunu düşünmekten gidemiyorum.
bana doktor dışında başka önerileriniz vardır di mi??? olsun nolur, herşeyi bildiğim halde ilk adımı atmam için güç lazım bana...
herkese günaydın,
ben yeni üyeyim sabahtan beri mesajları okuyorum ve çok mutlu oldum benmle aynı sorunları yaşayan birileri var diye yani kimsenin şişman olmasını istemem de işte destek çıkacak, anlayabilecek birilerinin var olması sevindirdi beni
yaşım 24, boyum 171, kilom şuan tartıldım tam 107.9 geldi gözlerime inanamadım moralim çöktü şuan, geçen ay 102 idim.
iki aydır regli olmuyorum, zaten son 3-4 senedir hep düzensiz. doktora gitmedim ama pko hastası olduğumu düşünüyorum bütün belirtilerini, taşıyorum lanet olsun ki.
aşırı derece tüylenme sorunum var aslında sadece yüzümde ve göbeğimde var.doktora gidicem de ultrason için bu iğrenç göbeğimi nası açıcambunu düşünmekten gidemiyorum.
bana doktor dışında başka önerileriniz vardır di mi??? olsun nolur, herşeyi bildiğim halde ilk adımı atmam için güç lazım bana...
herkese günaydın,
Nil Gün - Sağlıklı beslenin incelin Metabolizmanizi canlandırın
Nil Gün - Düşüncelerini değiştir Hayatin değişsin
Benim çok beğendim ve dinledim CD ler.
Canım teşekkürler paylaşım için bende netten buldum indiriyorum hemen umarım benim içinde işe yarar
selam kızlar nasılsınız arada girip okuyorum ama yazamıyorum..işte bak zilli geldi yanıma yine çekiştiriyor beni...ben 122de takılı kaldım yaa bir türlü veremiyorum lesliede yapmıyoprum bu sıra akşama yapacağım inşallah....
saferan sprmuştum ama unuttum yine yaa sen kaç kilo ile hamile kalmıştın ve doğumun kaç kiloda oldu ...ben naza 112 ile kaldım 125 ile doğum yapmıştım..şimdi ikinciyi düşünüyoruz ama allah verirse inşallah bu kilodada hamile kalmak istemiyorum yaşda 37 geçiyor ..tabii allah verecekmi belki 6 ayda hamile kalırım diyorum bu süredede zayıflarım aklım karışık yine bu sıralar
şimdi bana cevap geldi ya havalara uçtum
CanMeL, saferan ve tombulkelebekim çok çok teşekkür ederim.
öncelikle saferan durumumun ne kadar vahim olduğunu nası anlatsam sana:97: mesela şuan bu siteyi okurken köfte yediğimi ve şekerli çay içtiğimi sölesem:78: (ne köftesi olduğunu unuttum hazır köfte yağda kızarttım) ama valla bugün son
CanMeL şimdi araştırıcam internetten nil günün motivasyon cdlerine. çok saol.
tombulkelebekim... (sölemesi çok tatlı oluo) şimdi, pko; polikistik over sendromu diye yumurtlama hastalığı yani bu hastalar her ay düzenli regli olmazlar yumurtaları çatlamaz çünkü. bi sürü pis yan etkisi var. bi kadını en çirkinleştiren hastalık. feci halde kilo yapıyo, sonra tüylenme, saç dökülmesi felan (allahtan saçlarım öle çok dökülmüo) ben de doktora gidip teşhis koydurmadım aslında:78: ama eminim bütün herşeyi tutuo lanet olsun kiama sende yok eminim:82:
canım benim seni çok ii anlıyorum ilk tüğlenmelerim ünv.de başladı ne oluyoruz derken hastaneye gittim ve inceleme sonucunda pcos olduğu anlaşıldı o gün bugündür biliyorum sorunumu vede çaremi saçlarım bile azaldı o herkesin ne kadar güzel dediği kadife saçlarım ama cvp bizde canım irade şart bende ilk burda söyledim kilomu birtek kocam biliodu .. göbeğin takılmasın canım kafana ben her gidişimde çok utandım ama doktor sonuçta birsürü aynı vaka var karşılaşıyolar sürekli aynı durumla karnını alabilirsin durumun uygun olduğundada lazer yaptırırsın benim doğum sonrası sıkılmak vede evde hareketsiz kalmakla başlayan kilo artışım geçmişi tekrar yaşamama neden oluyor ben yokken evde usllu durup ben gidince yaramazlığı tavan yapan bir kızım var vede kendime vakit ayıramıyorum ne zaman spor yapıcam bilmiom ama en azından yememe dikkat edicem sende hayıt tohumu var adet düzenlio öncelikle hormon tabi onu tavsiye ederim çay gibi demle iç birde araştır
işte sana örnek listem.....
sabah7:30
1 tat.kaş bal veya reçel
1 kib. kut. peyn
1 yum. veya 1kib .kut. peyn.
3 ekmek
dom. salat. 3 zeyt. veya 1 ceviz.
1. ara 10-10:30
yarım bar. yoğu. veya 1 bar. ayran
1 meyve
öğle12:30
2 köf. kadar et
1 su bar. yoğu.
6 yem.kaş. sebze susuz
1 pors . meyve
3 ekmek
1 kepç. çorba veya yarım kep.+2 yem. kaş. pilav
yağsıs salata
2. ara15:00
yarım bar. yoğu. veya 1 bar. ayran
1 meyve
akşam18:00
1 köf. kadar et
1 su bar. yoğu.
6 yem.kaş. sebze susuz
1 pors . meyve
3 ekmek
1 kase çorba veya 2 yem. kaş. makarna
yağsıs salata
3. ara 21:00
1kib .kut. peyn
1pors.meyve
1 ekmek
benim listem bu siz çeşitleri değiştirmeden miktarlarını azaltabilirsiniz... biraz zahmetli oluyor menüyü hazırlamak....
Merhaba aramiza Hoşgeldin... Birlikte üstesinden geliriz, Doktordan da çekinmem icin bir sebeb yok ki, o hergün neler görüyor bu kadar fazla takma, sana da bir CD önereçeğim bir ara bende senin gibi düşnüyordum bana faydasi oldu NİL GÜN ün Motivasyon CDlerden çok faydalanaçağını saniyorum.
çok güzel yazmışsın yani samimiyetin öyle güzel yansımış ki...
göbeğimi alırım da büyüklüğünü nası kapatıcam... biliyorum neolursa olsun gitmem lazım...
beni uzun zaman görmeyenler gördüklerinde bildiğin şok geçiriyorlar ve ben artık eski arkadaşlarımla, akrabalarımla görüşmemeye çalışıyorum 2 senedir düğünlere bile gitmiyorum.
ben de karar verdim işte yarından itibaren kendimi sıkıcam. koşu bandım da var zaten.
bu hayıt tohumu bir araştırayım. sen kullanıp yararını gördün mü?
Süper canım yaaa baak koşu bandında varmış biz her cuma sabahı tartılıp kilo bildirimi yapıyoruz + spor bildirimi haftalık 300 dakikayı doldurmaya çalışıyoruz sende bize katıl haftalık 300 dakika doldurmasanda hedefine ulaşmak için çabalarken epeyce kalori yakıyorsun
Hangi şehirdesin :44:
Kilolarına takılma hepimiz yaşıyoruz senin yaşadıklarını burda rahat oliçinden ne geçiyorsa yaz paylaş bizimle burada aile gibiyiz herkes herkesi bilir kollar çok yerse kızar sende günlük yemek listeni paylaş bizimle dilersen kalori hesabına başla kilotakibi.com adresine üye ol ordan kalorilerini hesaplayabilirsin sormak istediklerini sor bu arada kendine kilo çizelgesi hazırla ki yerin sağlam olsun daha rahat hatırlayalım seni ben cetvelinden tanıyorum da bazı çok sık gelmeyene arkadaşları işte böyyyllleeeee
CanMeL ben indiremedim.. deminden beri bakıyorum sadece bi site buldum indirebileceğim o da indir sekmesi tıklanmıyor. sen hangi siteden indirdin zahmet olmazsa bana yazabilir misin rica etsem.
Kızzzlaaarrrr CanMelin bahsettiği motivasyon Cdlerini bu adresten indirebilirsiniz
Nil Gün - Motivasyon (AudioBook) - X-Paylasim
kilo çizelgesini nasıl hazırlıcam bulamıyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?