Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

durumun benden daha vahim değil onun için umutsuzluğu bırak üstelik daha genceciksin..... ben bile biyerlerden başladıysam sen niye yapmayasın..... önce kararlımısın ona karar ver ....sonra bi diyetisyene gitmen iyi olur önce kendim yapim diyosan sağlıklı beslanmeye ve ara öğünlere ana öğünlere dikkat et...benim listemi bulup yazim sana örnek olur miktarları azaltırsın biraz... hoşgeldiiin......

Hoşgeldin yektaaaaaaaa
Aramıza bi çıtır daha katıldı :81: seni en iyi anlayan bizleriz tatlım
Burada pko hastası olan çok arkadaş var onlar sana destek olacaktır engin bilgileriyle ama doktora gitmeni tavsiye ederiz tabikide benimde göbeğimde ve çene altımda tüylenme var ama adetimde bir sıkıntı yok acaba bende PKO lu olabilirmiyimki :26: o ne demek onu bile bilmiyorum ben ya :44: daha öncesi hormonlarıma baktırmıştım tüylenme için ama normal çıkmıştı :26: bak benim aklımada kurt düşürdün şimdi

Nil Gün - Sağlıklı beslenin incelin Metabolizmanizi canlandırın

Nil Gün - Düşüncelerini değiştir Hayatin değişsin

Benim çok beğendim ve dinledim CD ler.

işte sana örnek listem.....

sabah7:30
1 tat.kaş bal veya reçel
1 kib. kut. peyn
1 yum. veya 1kib .kut. peyn.
3 ekmek
dom. salat. 3 zeyt. veya 1 ceviz.
1. ara 10-10:30
yarım bar. yoğu. veya 1 bar. ayran
1 meyve
öğle12:30
2 köf. kadar et
1 su bar. yoğu.
6 yem.kaş. sebze susuz
1 pors . meyve
3 ekmek
1 kepç. çorba veya yarım kep.+2 yem. kaş. pilav
yağsıs salata
2. ara15:00
yarım bar. yoğu. veya 1 bar. ayran
1 meyve
akşam18:00
1 köf. kadar et
1 su bar. yoğu.
6 yem.kaş. sebze susuz
1 pors . meyve
3 ekmek
1 kase çorba veya 2 yem. kaş. makarna
yağsıs salata
3. ara 21:00
1kib .kut. peyn
1pors.meyve
1 ekmek

benim listem bu siz çeşitleri değiştirmeden miktarlarını azaltabilirsiniz... biraz zahmetli oluyor menüyü hazırlamak....

selam kızlar nasılsınız arada girip okuyorum ama yazamıyorum..işte bak zilli geldi yanıma yine çekiştiriyor beni...ben 122de takılı kaldım yaa bir türlü veremiyorum lesliede yapmıyoprum bu sıra akşama yapacağım inşallah....
saferan sprmuştum ama unuttum yine yaa sen kaç kilo ile hamile kalmıştın ve doğumun kaç kiloda oldu ...ben naza 112 ile kaldım 125 ile doğum yapmıştım..şimdi ikinciyi düşünüyoruz ama allah verirse inşallah bu kilodada hamile kalmak istemiyorum yaşda 37 geçiyor ..tabii allah verecekmi belki 6 ayda hamile kalırım diyorum bu süredede zayıflarım aklım karışık yine bu sıralar

canım benim seni çok ii anlıyorum ilk tüğlenmelerim ünv.de başladı ne oluyoruz derken hastaneye gittim ve inceleme sonucunda pcos olduğu anlaşıldı o gün bugündür biliyorum sorunumu vede çaremi saçlarım bile azaldı o herkesin ne kadar güzel dediği kadife saçlarım ama cvp bizde canım irade şart bende ilk burda söyledim kilomu birtek kocam biliodu .. göbeğin takılmasın canım kafana ben her gidişimde çok utandım ama doktor sonuçta birsürü aynı vaka var karşılaşıyolar sürekli aynı durumla karnını alabilirsin durumun uygun olduğundada lazer yaptırırsın benim doğum sonrası sıkılmak vede evde hareketsiz kalmakla başlayan kilo artışım geçmişi tekrar yaşamama neden oluyor ben yokken evde usllu durup ben gidince yaramazlığı tavan yapan bir kızım var vede kendime vakit ayıramıyorum ne zaman spor yapıcam bilmiom ama en azından yememe dikkat edicem sende hayıt tohumu var adet düzenlio öncelikle hormon tabi onu tavsiye ederim çay gibi demle iç birde araştır

Nil Gün - Sağlıklı beslenin incelin Metabolizmanizi canlandırın

Nil Gün - Düşüncelerini değiştir Hayatin değişsin

Benim çok beğendim ve dinledim CD ler.

Canım teşekkürler paylaşım için bende netten buldum indiriyorum hemen umarım benim içinde işe yarar

şimdi bana cevap geldi ya havalara uçtum
CanMeL, saferan ve tombulkelebekim çok çok teşekkür ederim.

öncelikle saferan durumumun ne kadar vahim olduğunu nası anlatsam sana:97: mesela şuan bu siteyi okurken köfte yediğimi ve şekerli çay içtiğimi sölesem:78: (ne köftesi olduğunu unuttum hazır köfte yağda kızarttım) ama valla bugün son

CanMeL şimdi araştırıcam internetten nil günün motivasyon cdlerine. çok saol.

tombulkelebekim... (sölemesi çok tatlı oluo) şimdi, pko; polikistik over sendromu diye yumurtlama hastalığı yani bu hastalar her ay düzenli regli olmazlar yumurtaları çatlamaz çünkü. bi sürü pis yan etkisi var. bi kadını en çirkinleştiren hastalık. feci halde kilo yapıyo, sonra tüylenme, saç dökülmesi felan (allahtan saçlarım öle çok dökülmüo) ben de doktora gidip teşhis koydurmadım aslında:78: ama eminim bütün herşeyi tutuo lanet olsun ki ama sende yok eminim:82:

141 falandım hamile kaldım doğumdan sonra 139 falandım 4 kilo bebek hamileyken almayıp verm
iştim anlıcan ...aynı yaştayız bence bekleme bi tane daha olsıun beraber büyürler.....

biraz fedakarlık lazım tabii ki föfteler yağsız tavada çaylar şekersiz olcak ......

çok güzel yazmışsın yani samimiyetin öyle güzel yansımış ki...

göbeğimi alırım da büyüklüğünü nası kapatıcam... biliyorum neolursa olsun gitmem lazım...
beni uzun zaman görmeyenler gördüklerinde bildiğin şok geçiriyorlar ve ben artık eski arkadaşlarımla, akrabalarımla görüşmemeye çalışıyorum 2 senedir düğünlere bile gitmiyorum.
ben de karar verdim işte yarından itibaren kendimi sıkıcam. koşu bandım da var zaten.

bu hayıt tohumu bir araştırayım. sen kullanıp yararını gördün mü?

çok teşekkür ederim. ben şimdi bunu kağıda yazıp gözümün önünde bulundurucam.

CanMeL ben indiremedim.. deminden beri bakıyorum sadece bi site buldum indirebileceğim o da indir sekmesi tıklanmıyor. sen hangi siteden indirdin zahmet olmazsa bana yazabilir misin rica etsem.

Süper canım yaaa baak koşu bandında varmış biz her cuma sabahı tartılıp kilo bildirimi yapıyoruz + spor bildirimi haftalık 300 dakikayı doldurmaya çalışıyoruz sende bize katıl haftalık 300 dakika doldurmasanda hedefine ulaşmak için çabalarken epeyce kalori yakıyorsun
Hangi şehirdesin :44:
Kilolarına takılma hepimiz yaşıyoruz senin yaşadıklarını burda rahat ol içinden ne geçiyorsa yaz paylaş bizimle burada aile gibiyiz herkes herkesi bilir kollar çok yerse kızar sende günlük yemek listeni paylaş bizimle dilersen kalori hesabına başla kilotakibi.com adresine üye ol ordan kalorilerini hesaplayabilirsin sormak istediklerini sor bu arada kendine kilo çizelgesi hazırla ki yerin sağlam olsun daha rahat hatırlayalım seni ben cetvelinden tanıyorum da bazı çok sık gelmeyene arkadaşları işte böyyyllleeeee

kilo çizelgesini nasıl hazırlıcam bulamıyorum ki

CanMeL ben indiremedim.. deminden beri bakıyorum sadece bi site buldum indirebileceğim o da indir sekmesi tıklanmıyor. sen hangi siteden indirdin zahmet olmazsa bana yazabilir misin rica etsem.

Kızzzlaaarrrr CanMelin bahsettiği motivasyon Cdlerini bu adresten indirebilirsiniz

Nil Gün - Motivasyon (AudioBook) - X-Paylasim

Burdan bulmuş tombulkelebek burdan indirebilirsin.

Ve bundan sonra kendını sakın yanlız hissetme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…