Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kilo cetvelini başardım nihayet. ben istanbuldayım sefaköyde oturuyorum.

sabah sabah yordum sizi çok saolun. şimdi benim çıkmam lazım. temizlik ve yemek beni bekliyor. akşama görüşürz. tekrar tekrar çok teşekkür ederim...

ayyy o akrabalar yokmu allah bildiği gibi yapsın yeni doğum yaptığımda bile zeynep sana ne olmuş böle dışarıda görsem tanımam dedilerki evrim geçirmişim sanki midem büyüdü benim genişledim yani tüm vucudumla birde erkekler amcalar birde birkaç komşumuz daha önce başka ildeydik tayin buraya çıkınca herkesi görmek zorunda kalıyosun arkadaşlarım anlayışlılardır patavatsızlık yapmıolar şükür yani hemcinslerim daha anlayışlardı sütüm olmuo diyeede abandım yemeğe başta kararlıydım oysa yemekle olmuo moral şart diye ama düştük o hataya işte canım sana ilk tavsiyem kendimede çok sıkıcam drsen bunaltırsın kendini mümkün mertebe dikkat edicem deyavaş yavaş bünye alarm yolluyomuş yemek yok eldekiyle idare et diye o yüzden kandırmak lazım az az yemekle olucak bu iş tıka basa doymak ve geç saatlerde bişiler atıştrmak benim sorunum birde hareketsizlik bunları çözersem olucak seninkiler ne bir bak bakalım ben mesela dünden beri daha dikkat ediyorum annemin getirdiği yiyecekleri kanun varmış gibi yemiom yağına dikkat ediyorum... hayıt adet düzenliyor canım 1 sene kullandım 1 sene sonra zaten bırakmak gerekiomuş zamanında hormonlar düzelince tüğlenme saç dökülmeside azaldı adetim zamanında geliodu stresde azaldı dolayısıyla birde gebe kalmamı kolaylaştırdı ayyy ne çok yazmışım pardon canım ya

ya kızlar şu cetvelden yapmasam olurmu size bildirrim yaptıklarımı başka topiçlerede yazıyorum onlar beni günlük hayatttada tanıyolar bilmeseler olmamı??????tombulkelebekim ben sana benim o derim hı

saferan sağol canım cevabın için ... demek 141 kilo idin..ben 122 yim ama çok korkuyorum bu kiloda hamile kalırsam 150 kilo olursam birsürü düşünce var aklımda dediğim gibi yaşda geçiyor birde naza 12 senede hamile kaldım bakalım allah verecekmi o yüzden sprali çıkartayım diyorum bu ay sonrada ya hemen kalıresam diyorum b,r karar vermem lazım eşimde çok istiyor ikinci çocuğu çevrede yapma yaşın geçti diyor huysuz bir kızın var diyor

10 dakika yaptım canım çıktı yaaa ne kadar oynak bu kadınlar
insanin kanini kaynatiyorlar bende 10dakka yapiyorum
hosgeldin aramiza cnm

cnm kimseyi dinleme bende 37diydim benim cocuklarim kas hastasi oluyorlar diye cogu yapma dedi bende ben kendimi hazir hissediyorum rabbim bana hastada verse sagliklida verse kabulum yasim geciyor dedim rabbime güvendim annem bile isdemedi üzülüyorsun sonra dedi kimseyi dinlemedim su an cok mutluyum iyikide rabbim seni verdi bana diyorum rabbime hamd olsun saglikli cok guzel boncuk gözlü kizim varrrrr cok yaramaz pesinde kosmak icin bende zayifliyorum

Son düzenleme:
güle güle büyüt canım...allah kimseye aratmasın çok zor ben 12 sene aradım ...ama bu kiloda istemiyordum bir türlü sıkı yapamıyrum 10 kilo bile vverseydim nazdaki gibi 112de hamile kalsaydım razıydım en iyisi ben bundan sonra daha sıkı sarılıp iki ay sonra korunmayı bırakayım 10 kilo bile verebilsem razıyım

Kızlar yaaa ben dün akşamdan beri fena cozuttum. Akşam yemeğe gittik eşimle ve bugünde misafirliğe gittim. Aslında yemicektim çok kararlıydım ama acıkınca gözüm döndü sanki Çok mutsuzum şuan neden irademe sahip olamadım diye. 5 günlük emeğim 2 günde bitti gitti güya yılbaşı milat olsun dedik daha fena oldu. Ayıplıyorum kendimi neden ilk aylardaki azmim yokki

Takma bu kadar canim yaa.. olcak herşey olcak kendiniz bu kadar cezalandirmayin buna gerek yok..

FactorB sanada şu CDleri tavsiye ederim dinle canim çok güzel Motivasyin kaynağı.

Kızzzlaaarrrr CanMelin bahsettiği motivasyon Cdlerini bu adresten indirebilirsiniz

Nil Gün - Motivasyon (AudioBook) - X-Paylasim

Az önce Forumda okudum gözlerim doldu resmen, Annemle çok güzel bir ilişkiye sahip değiliz malesef. Fıkırlerimiz düşüncelerimiz çok çatışıyor.

Almanyada doğdum büyüdüm, belki bunun katkisida coktur bana çok geçmişten kalmiş düşüncelere sahıb gıbı geliyor Annem anlaşamiyoruz, şuan zaten ilk seans bir Piskoloğa gitmeye başladim. Sorun sadece Annem değil birçok şey yaşadım üzücü ve hepsi bir arada, henüz toparlanmayi yeni beceriyor gibiyim..

Bugüne kadar okudugum en güzel aşk hikayesi hayatimizin aşkına

21 senelik evlilikten sonra "aşk ışıltısını" canlı tutmanın yeni bir yolunu buldum.
Bir süre önce, başka bir kadınla çıkmaya başladım ve bu aslında eşimin fikriydi.
Bir gün eşim, beni çok şaşırtarak:
"Biliyorum ki onu seviyorsun" dedi
Şiddetle itiraz ettim: "Ama ben seni seviyorum!!!"
"Biliyorum ama aynı zamanda onu da seviyorsun. Ona da zaman
ayırman gerekiyor"
Karımın, ziyaret etmemi istediği "öbür kadın", 19 yıldır dul olan annemdi.
İşimin yoğunluğu ve üç çocuğumun beklentileri sebebiyle annemi
görme fırsatım pek olamıyordu. O akşam annemi yemeğe ve
ardından sinemaya davet ettim.
Endişelendi ve hemen "İyi misin, her şey yolunda mı" diye sordu.
Annem de geç saatte gelen bir telefonun veya sürpriz bir davetin
mutlaka kötü bir anlamı olacağından şüphelenen tipte
kadınlardandı.
"Seninle beraber ikimizin biraz zaman geçirmemizin güzel
olacağını düşündüm" diye yanıtladım. Sadece ikimiz mi?" Biraz düşündü ve "Çok isterim" diye cevap verdi.

O Cuma, iş çıkışı onu almaya giderken kendimi biraz gergin hissediyordum.

Eve vardığımda fark ettim ki o da, randevumuzdan ötürü hafif gergin
görünüyordu. Kapısının önünde, paltosunu çoktan giymiş bir
şekilde bekliyordu. Saçlarını yaptırmıştı ve üzerinde babamla
kutladıkları son evlilik yıldönümlerinde giydiği elbise vardı.
Bana melekler kadar ışıltılı bir yüzle gülümsedi.

Arabaya bindiğimizde arkadaşlarıma oğlumla dışarı çıkacağımı söyledim ve gerçekten çok etkilendiler" dedi. "Randevumuzun nasıl geçtiğini duymak için sabırsızlanıyorlar."
Gittiğimiz restoran, çok şık olmasa da sevimli, sıcak ve
servisin kaliteli olduğu bir mekândı. Annemse, bir kraliçe edasıyla
koluma girdi.
Yerimize oturduktan sonra ona menüyü okumam gerekmişti, çünkü
küçük yazıları göremiyordu. Ben daha menünün ortalarındayken annemin
nemli gözlerle ve nostaljik bir gülüşle bana bakmakta olduğunu fark
ettim:

"Eskiden, sen küçükken, menüleri okuyan bendim, sense meraklı
bakışlarla beni dinlerdin" dedi. Ben de gülümsedim: "O zaman,
şimdi senin rahat rahat oturma sıran ve ben de okuyarak borcumu
ödeyebilirim" dedim.
Yemek boyunca muhabbetimiz çok güzeldi, sıra dışı hiçbir şey
olmadı ama eskilerden ve hayatlarımızdaki yeniliklerden
bahsederek kaybettiğimiz zamanın birazını telafi etmeye çalıştık.
O kadar çok konuştuk ve eğlendik ki film saatini kaçırdık. Akşam
annemi bırakırken;
"Seninle tekrar çıkmak isterim ama ancak bu sefer benim seni davet
etmeme izin verirsen" dedi ve bir akşam tekrar buluşmakta karar kıldık.
Eve geldiğimde eşim yemeğin nasıl geçtiğini sordu:
"Çok güzeldi"dedim. "Düşünebileceğimin çok üstündeydi".
Birkaç gün sonra annem aniden ciddi bir kalp krizi sonucu vefat etti.
Bu o kadar ani gerçekleşmişti ki onun için bir şey daha yapma şansım olmamıştı.
Birkaç zaman sonra evime,annemle yemek yediğimiz restorandan,
ödenmiş iki kişilik bir yemek faturası ve üzerine iliştirilmiş bir not yollandı:'Oğlum, bu faturayı önceden ödedim, çünkü seninle
kararlaştırdığımız randevu gününe gelemeyeceğimden neredeyse
yüzde yüz emindim. Yine de iki kişilik bir yemek ayarladım çünkü bu sefer eşinle beraber gitmenizi istiyorum. Seninle olan o günkü randevumuzun benim için ne anlam ifade ettiğini bilemezsin.

'Seni Seviyorum."

O esnada, "Seni Seviyorum" demenin ve hayatta değer verdiğimiz
o insanlara hak ettikleri zamanı ayırmanın önemini anladım.

Hayatta hiçbir şey ailenizden daha önemli değildir.
Onlara hakları olan zamanı ve ilgiyi verin çünkü böyle şeyleri erteleyebileceğiniz

"başka bir zaman"ı her istediğinizde yakalayamayabilirsiniz.
HAYATMIZDAKI EN DEGERLI AŞKIMIZ TÜM ANNELERE.

en iyisi tok gitmek yada cantada ayran yada baska bisey katmak ,yada gitmeden hediye olarak kisir giibi yada patates salatasi gibi bisey yappip gitmek tabii cok samimiysen acikinca insanin gözü dönüyor

KızLar bugun tam 45 dakika leslie yaptım aii cok terledım hiç yorulmuyotum fakat nefes nefese kalıyorumm daha fazla yapmam lazım yürüyüşe cıkamadım bugun onun yerıne carsambaya kadar 2 haneLilere inmem gerek :97:

aman herkesin dediğine bakarsan bence hiç bekleme niyetlen hayırlısını iste allah bilir ne zaman olcağını... hamileykende dikkat edersen kilo almazsın hatta verirsin bile yeter ki iste.....
oh ne güzel olmuş allah senin için en güzelini vermiş.....
olsun saabah başla tekrar daha çok dikkat et....

böyle devam et inersin .....

İnşallah canım bugün transferim oldu 3 yatak isiratı verdi doktor inşallah iyi haberler veririm sendende iyi haberler alırım.

kiz factorb kacma topikden gel neler yedin bakalimmmm bizde seni kiniyoruk espiri cnm olsun arada kacamaklar olsada yola devam okumadinmi hic basari öyküsü hepsinde kacamaklar varrrrrrr fazla kacma bu topik sensiz olmaz cnm

İnşallah canım bugün transferim oldu 3 yatak isiratı verdi doktor inşallah iyi haberler veririm sendende iyi haberler alırım.

aklıma gelmiştin merak ediyordum .. hadi hayırlısı inş. bebişin tez zamanda gelir....duaları mız seninle...

kiz factorb kacma topikden gel neler yedin bakalimmmm bizde seni kiniyoruk espiri cnm olsun arada kacamaklar olsada yola devam okumadinmi hic basari öyküsü hepsinde kacamaklar varrrrrrr fazla kacma bu topik sensiz olmaz cnm

Hiçbiyere gitmem merak etme canım. Biraz canım sıkkınya ondan alışverişe gittim havam değişsin die. Eşime güzel bir kazak aldım akşam sürpriz yapıcam.Ayıpla valla canım yerden göğe kadar ayıpla hemde banada ders olur böylece. Yediklerimi yazsam roman olur kimseninde canı çekmesin die yazmiyim en iyisi. Unutmaya çalışıyom zaten en iyisi böyle sanırım. Gerçi sabah tartı hatırlatacak ama sabaha kadar hatırlamiyim kar kardır dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…