Süper canım yaaa baak koşu bandında varmış biz her cuma sabahı tartılıp kilo bildirimi yapıyoruz + spor bildirimi haftalık 300 dakikayı doldurmaya çalışıyoruz sende bize katıl haftalık 300 dakika doldurmasanda hedefine ulaşmak için çabalarken epeyce kalori yakıyorsun
Hangi şehirdesin :44:
Kilolarına takılma hepimiz yaşıyoruz senin yaşadıklarını burda rahat oliçinden ne geçiyorsa yaz paylaş bizimle burada aile gibiyiz herkes herkesi bilir kollar çok yerse kızar sende günlük yemek listeni paylaş bizimle dilersen kalori hesabına başla kilotakibi.com adresine üye ol ordan kalorilerini hesaplayabilirsin sormak istediklerini sor bu arada kendine kilo çizelgesi hazırla ki yerin sağlam olsun daha rahat hatırlayalım seni ben cetvelinden tanıyorum da bazı çok sık gelmeyene arkadaşları işte böyyyllleeeee
çok güzel yazmışsın yani samimiyetin öyle güzel yansımış ki...
göbeğimi alırım da büyüklüğünü nası kapatıcam... biliyorum neolursa olsun gitmem lazım...
beni uzun zaman görmeyenler gördüklerinde bildiğin şok geçiriyorlar ve ben artık eski arkadaşlarımla, akrabalarımla görüşmemeye çalışıyorum 2 senedir düğünlere bile gitmiyorum.
ben de karar verdim işte yarından itibaren kendimi sıkıcam. koşu bandım da var zaten.
bu hayıt tohumu bir araştırayım. sen kullanıp yararını gördün mü?
insanin kanini kaynatiyorlar bende 10dakka yapiyorum10 dakika yaptım canım çıktı yaaa ne kadar oynak bu kadınlar
hosgeldin aramiza cnmherkese günaydın,
ben yeni üyeyim sabahtan beri mesajları okuyorum ve çok mutlu oldum benmle aynı sorunları yaşayan birileri var diye yani kimsenin şişman olmasını istemem de işte destek çıkacak, anlayabilecek birilerinin var olması sevindirdi beni
ilk kez utanmadan kilomu söyleyebileceğim bu bile benm için çok rahatlatıcı.
yaşım 24, boyum 171, kilom şuan tartıldım tam 107.9 geldi gözlerime inanamadım moralim çöktü şuan, geçen ay 102 idim.
normal bi insan ne yapsa 6 kilo alamaz di mi bir ayda?
iki aydır regli olmuyorum, zaten son 3-4 senedir hep düzensiz. doktora gitmedim ama pko hastası olduğumu düşünüyorum bütün belirtilerini, taşıyorum lanet olsun ki.
aşırı derece tüylenme sorunum var aslında sadece yüzümde ve göbeğimde var.doktora gidicem de ultrason için bu iğrenç göbeğimi nası açıcambunu düşünmekten gidemiyorum.
bana doktor dışında başka önerileriniz vardır di mi??? olsun nolur, herşeyi bildiğim halde ilk adımı atmam için güç lazım bana...
saferan sağol canım cevabın için ... demek 141 kilo idin..ben 122 yim ama çok korkuyorum bu kiloda hamile kalırsam 150 kilo olursam birsürü düşünce var aklımda dediğim gibi yaşda geçiyor birde naza 12 senede hamile kaldım bakalım allah verecekmi o yüzden sprali çıkartayım diyorum bu ay sonrada ya hemen kalıresam diyorum b,r karar vermem lazım eşimde çok istiyor ikinci çocuğu çevrede yapma yaşın geçti diyor huysuz bir kızın var diyor
güle güle büyüt canım...allah kimseye aratmasın çok zor ben 12 sene aradım ...ama bu kiloda istemiyordum bir türlü sıkı yapamıyrum 10 kilo bile vverseydim nazdaki gibi 112de hamile kalsaydım razıydım en iyisi ben bundan sonra daha sıkı sarılıp iki ay sonra korunmayı bırakayım 10 kilo bile verebilsem razıyıminsanin kanini kaynatiyorlar bende 10dakka yapiyorum
hosgeldin aramiza cnm
cnm kimseyi dinleme bende 37diydim benim cocuklarim kas hastasi oluyorlar diye cogu yapma dedi bende ben kendimi hazir hissediyorum rabbim bana hastada verse sagliklida verse kabulum yasim geciyor dedim rabbime güvendim annem bile isdemedi üzülüyorsun sonra dedi kimseyi dinlemedim su an cok mutluyum iyikide rabbim seni verdi bana diyorum rabbime hamd olsun saglikli cok guzel boncuk gözlü kizim varrrrr cok yaramaz pesinde kosmak icin bende zayifliyorum
Kızlar yaaa ben dün akşamdan beri fena cozuttum. Akşam yemeğe gittik eşimle ve bugünde misafirliğe gittim. Aslında yemicektim çok kararlıydım ama acıkınca gözüm döndü sankiÇok mutsuzum şuan neden irademe sahip olamadım diye. 5 günlük emeğim 2 günde bitti gitti güya yılbaşı milat olsun dedik daha fena oldu. Ayıplıyorum kendimi neden ilk aylardaki azmim yokki
Kızzzlaaarrrr CanMelin bahsettiği motivasyon Cdlerini bu adresten indirebilirsiniz
Nil Gün - Motivasyon (AudioBook) - X-Paylasim
Kızlar yaaa ben dün akşamdan beri fena cozuttum. Akşam yemeğe gittik eşimle ve bugünde misafirliğe gittim. Aslında yemicektim çok kararlıydım ama acıkınca gözüm döndü sankiÇok mutsuzum şuan neden irademe sahip olamadım diye. 5 günlük emeğim 2 günde bitti gitti güya yılbaşı milat olsun dedik daha fena oldu. Ayıplıyorum kendimi neden ilk aylardaki azmim yokki
aman herkesin dediğine bakarsan bence hiç bekleme niyetlen hayırlısını iste allah bilir ne zaman olcağını... hamileykende dikkat edersen kilo almazsın hatta verirsin bile yeter ki iste.....saferan sağol canım cevabın için ... demek 141 kilo idin..ben 122 yim ama çok korkuyorum bu kiloda hamile kalırsam 150 kilo olursam birsürü düşünce var aklımda dediğim gibi yaşda geçiyor birde naza 12 senede hamile kaldım bakalım allah verecekmi o yüzden sprali çıkartayım diyorum bu ay sonrada ya hemen kalıresam diyorum b,r karar vermem lazım eşimde çok istiyor ikinci çocuğu çevrede yapma yaşın geçti diyor huysuz bir kızın var diyor
oh ne güzel olmuş allah senin için en güzelini vermiş.....insanin kanini kaynatiyorlar bende 10dakka yapiyorum
hosgeldin aramiza cnm
cnm kimseyi dinleme bende 37diydim benim cocuklarim kas hastasi oluyorlar diye cogu yapma dedi bende ben kendimi hazir hissediyorum rabbim bana hastada verse sagliklida verse kabulum yasim geciyor dedim rabbime güvendim annem bile isdemedi üzülüyorsun sonra dedi kimseyi dinlemedim su an cok mutluyum iyikide rabbim seni verdi bana diyorum rabbime hamd olsun saglikli cok guzel boncuk gözlü kizim varrrrr cok yaramaz pesinde kosmak icin bende zayifliyorum
olsun saabah başla tekrar daha çok dikkat et....Kızlar yaaa ben dün akşamdan beri fena cozuttum. Akşam yemeğe gittik eşimle ve bugünde misafirliğe gittim. Aslında yemicektim çok kararlıydım ama acıkınca gözüm döndü sankiÇok mutsuzum şuan neden irademe sahip olamadım diye. 5 günlük emeğim 2 günde bitti gitti güya yılbaşı milat olsun dedik daha fena oldu. Ayıplıyorum kendimi neden ilk aylardaki azmim yokki
böyle devam et inersin .....KızLar bugun tam 45 dakika leslie yaptım aii cok terledım hiç yorulmuyotum fakat nefes nefese kalıyorumm daha fazla yapmam lazım yürüyüşe cıkamadım bugun onun yerıne carsambaya kadar 2 haneLilere inmem gerek :97:
Sağolasın canım benim seni zaten biliyorum kocamannn bir gönlün var, öpüyorum seni...
valla çok gönüllüyüm bu defa kendimden hiç memnun değilim arkadaşım, sorma...
Canım biliyosun bende aynı olaylarla uğraşıyorum, sevinçli haberlerini bekliyorummmmm...
Takma bu kadar canim yaa.. olcak herşey olcak kendiniz bu kadar cezalandirmayin buna gerek yok..
FactorB sanada şu CDleri tavsiye ederim dinle canim çok güzel Motivasyin kaynağı.
İnşallah canım bugün transferim oldu 3 yatak isiratı verdi doktor inşallah iyi haberler veririm sendende iyi haberler alırım.
kiz factorb kacma topikden gel neler yedin bakalimmmm bizde seni kiniyorukespiri cnm olsun arada kacamaklar olsada yola devam okumadinmi hic basari öyküsü hepsinde kacamaklar varrrrrrr fazla kacma bu topik sensiz olmaz cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?