kızlar bu şu son 4 gündür toplam 149 dakika leslie yaptım ve hergün 1rer saat yürüyüş bu hafta düşerim inşallah 2 haneli sayılara dua edin
şekerim zaten nazar etmiyorum
çalışmayınca ne olcak anca 3. olunur
ama bu hafta bende regl olucam bakalım sonuç ne olacak
şimdiden şişmeye başladım
seni tutmayalım biz 1.lik senin yine bu hafta
güle güle tatlım
akşam ben işten gelince yine toplanırız buralara nasılsa
o zaman muhabbete devammmm
Offf bayılırım çinekopa çok lezzetli oluyor ama yoktuistavrit aldım bende pek sevmem ama en tazeo görünüyodu. Levreği, çuprayı grill tavasında hiç yağsız yapabiliyorum ama bu olucakmı bilmiyorum kesin paramparça olur ama bi denicem
bende buğulama yöntemiyle yiyeceğim şimdi balığımı dün bizimkiler kızartma yedi canım çok çekti ama yemedim. sağlıksızkendime ayırdım biraz buharda pişireceğim barbunyacıklarımı
Canım sadece kalorisinden değil beslenme uzmanları söylüyor balığa yağ koymayın die çünkü kendi faydalı yağı gidiyomuş o zaman. Yani sadece tavayı azcık yağla yağlasan bile o balığı yemenin bi anlamı yokmuş o yüzden ya fırında yada grill tavasında yapıyorum ben. Buğulama hiç yapılmaz bizde nasıl oluyor bilmiyorum :44:
Gidip yapiyim salatamı yemeğimi. 18.30 ile 19.00 arası akşam yemeği saatim. Öptüm hepiciğinizi görüşürük
Nil Günü dinledikten sonra yemek yemek için acıkmayı bekler oldum ve canım ne istiyorsa ondan yumruğum kadar yemeyi.
Acıkmıştım ama canım hiçbirşey istemiyordu bende 1 kase yoğurt ve yanında form ekmeği yedim ve doyduğumu hissediyorum bu yeterli fazlasına gerek yok bidaha acıkınca canımın istediğinden yine yumruğum kadar yiyeceğim ama gerçekten acıkınca
Meditasyon CD sini buldum NilGünün Hipomeditasyon Sağlıklı Zayıflama olarak geçiyor dinlediğimde uyumak üzereydim neredeyseonu dinledim deniz dalgaları eşliğinden sonra kalktım 30 dakika leslie yaptım :81: sevdim seni NilGün abla
Teşekkürler CanMeL
Bu arada kızlar bebek yoğurtlarına bakıcaktımya çilekli şekersiz yoğurt için ne kadar kalbim temiz yaa bide baktım sütaş çıkarmış. Önceden yoktu. 0 yağ , 0 kolesterol , 0 sofra şekeri dio ayyy görünce bi sevindim. Ama baya tuzlu fiyatı doğrusu küçücük 4 kutu 4 tl2 tl filan olsa iyiydi ama napalım olsun artık.
kızlar bu şu son 4 gündür toplam 149 dakika leslie yaptım ve hergün 1rer saat yürüyüş bu hafta düşerim inşallah 2 haneli sayılara dua edin
Gidip yapiyim salatamı yemeğimi. 18.30 ile 19.00 arası akşam yemeği saatim. Öptüm hepiciğinizi görüşürük
merhaba zeynepcım uzun zamandan berı buraya gırmıordum nasıl msj yazılacagını bıle unutmusum sayfa duzenı degısmısde
neyse bır merhaba dıyeyım dedım senı gorunce
Yardım,Toksin iyi akşamlar..kızlar bana yardım edin..Yasafatın önünü keseceğim..kaçamasın..o bizim eski fıstıklardan..ne zamandır yoktu...
Yasafat ben hala aynı kilodayım...ama denemeye devamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?