Evet canım benim ki...Adı Sülüüüman değil de bana Sülüüüman olmak istediğini söyledi....
kusura bakma:ge cevap yazdım..önce neden sülüüman olmak istediğini anlamam lazımdı.cahilliğime ver.ben fazla dizi izlemiyorum..vayyy be şimdi koptum..adamdaki faztaziye bakkk.yanındaki sultan olunca...
ah zeynepcım bır bılsen neler yaptıgımı basladım bıraktım rejımı daha fazlasını aldım kızıyorum kendıme en sonunda subatta ıyı bır dıyetısyene gıtmeye karar verdım yok yapamıyorum kendı basıma bende senı her seferınde dusunuyorum takıp etmeye calısıyorum ama arama butonuda degısmıs bu sıtede ben gormeyelı hersey degısmıs bende senı osledım ıyısallah subatta kesın donus yapabılırım
Yardım,Toksin iyi akşamlar..kızlar bana yardım edin..Yasafatın önünü keseceğim..kaçamasın..o bizim eski fıstıklardan..ne zamandır yoktu...
Yasafat ben hala aynı kilodayım...ama denemeye devamm
kızlar balık olayına bende katkıda bulunayım ... balıkları ne olduğu farketmez fırın poşetine koyun tuz karabiber defne yap.limon kapatın ağzını verin fırına...15 dk da hazır kokusuz hemde ....soğanda koyabilirsiniz....
Nil Günün Cd de söylediklerini dinliyorum ben acıktıkça yumruğum kadar yiyorum canımın istediğini tabi fazla uçlara gitmeden
Aranızda sütlü nuriye yapmayı bilen vaaaarrrmıııııııııı
Bu akşam ablamla alışverişe gittik bir pastanede sütlü nuriye yedik daha doğrusu ablam yedi ben tadına baktım acayip güzel birşey ya resmen aşık oldummmm1 tepsi verseler yerim hiç ağır değildi baklava gibi değildi ama çok güzeldi yaaaaaa ahhh ahhhhhh hayallerimin kadını sütlü nuriye
Ben zaten yağ koymuyorum cnm ama bu balığı ilk kez deniyeceğim için yağsız pişirmeyi sodada koymiyim. Evde eksik olmaz soda zatende bidahaki sefere sodalı deneyeyim o zaman
kızlar bu şu son 4 gündür toplam 149 dakika leslie yaptım ve hergün 1rer saat yürüyüş bu hafta düşerim inşallah 2 haneli sayılara dua edin
ders çalışmaktan bıktım yaçalışırken sürekli birşeyler atıştırmak istiyorum offf 1 şubata kadar devam edecek sınavlarım Sabır Yarabbimmm
listeye uymaya çalışıyorum ama arada kaçırdığım oluyor :/ az önce patates kızartması attım ağzıma 2 çubuk. :86:
finallerim bittiğinde giyecek kıyafetim olmayabilir
sizler nasılsınız bakalımmm
Yena abladan hala ses yok bakıyorum aralarda, taşınma işi bitmedi galiba.
zeynep ablacım yazılarını öyle güzel yazıyorsun ki ders almamak mümkün değil.
tombulkelebekim emeklerin zayi olmayacak inşallah. kilo olarak değişmemiş olabilir ama sporlar boşa gitmeyecek bunu biliyorum.
e tamam o zaman alış verişin hatrına sen ol birinciHayırrr birincilik benim bu hafta 75 olucambak gittim alışveriş yaptım onun için sonraki haftalar sizin olsun olarmı? Canım cumartesileri eşimle film günümüz. Bakalım filmden sonra gelirim muhabbet etmeye geç olmazsa.
slm kizlar yediklerimi yazayim
sabah
2dilim tost ekmegi
200gr sucuk
1fincan kahve sekersiz
ara
1dilim kepekli tostekmegi
100gr sucuk yagini süzdürdüm
2bardak cay 2kasik kadar üzümle
ölen
1fincan kahve sekersiz
2dilim tost ekmeginden pizza
aksam
2tane tavuk budu
bol salata
5tane kuru erik
1bardak yesilcay
biraz tuzlu kepekli cubuk
ara
yarim pomela
sporrr 40 dakk toplam 120dakk
kizlar ben kacaR uyumaya
eet cnm cesur yigit kadin anlamina geliyor ve peygamberimizin halasin ismiymisErva kızının adı sanırım :44: anlamı nedir ilk defa duydum da merak ettim :82:
derece girenleri, sporcularımızı, kilo verenleri çok tebrik ediyorum maşallah hepinizeee
bende herkezi tebrik ediyorum
benim morlaim bozuk biraz ya adetim 5 gün sürdü benim. çok kısa değil mi sizce? arkadaşımla konuştuk az önce onun 8-9 gün sürüyormuşnormal süre ne kadar olur ki?
Lunaazul yağlı kağıtla fırına atmakta süper fikir. Ne güzel şeyler öğreniyorum ben burda yaa. Yakında gurme olcam sayenizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?