Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sabahtan beri Kütüphanemle uğraşiyorum ne çok kitabım varmiş böyle
cıldırcam, Fotolarını çektim bir kacının netde saticam inşallah, çok yer kaplıyor hem zaten aynı kitabi kac defa okur ki insan ??

Teşekkür edeerimm

Fakttöööttt çilekli yoğurt ne işe yarıyomuş ona göre gidip alacam

Cevabini görmedin herhalde

Yaaa bu ülkerin k-flexi special k mıdır ne berbat bişey ilk kez aldım ve son oldu. Nesfiti tek geçerim dietisyenim önermişti onu. Hergün kahvaltıdan sıkılırsam die. Helede kırmızı meyvelisi çok güzel Napcam şimdi ben bunu geride almazlar fişini atmıştım

Son düzenleme:

ben sütle fazla sevmiyorum bunlari cok tatsiz geliyor bu yüzden meyve yogurtlariyla kariştiriyorum mesela şu yeşil yoğurtlar varya Activia Meyveli. Öyle güzel oluyor. Deneye bilirsin belki sende beğenirsin.

Cevabini görmedin herhalde

Valla görmemişim canım tşk

Bende nesfitinkini sevmemiştim k-flexi çok seviyorum hele yazın içine 1 şeftali doğruyordum en güzel yemekten güzel geliyordu bana bende gidip alayım yarın özledim k-flexi
Anlamadığım şey yedinmi de beğenmedin :44: zira açmış ve yemiş olsan fişini bulsanda geri almazlar

Eline sağlık. Becerikli kızsın maşallah

Ahhh ahhhh eskiden hergün bir pasta ya da börek ya da yemek yapardım artık hiçbirşey yapmaya yapmaya unutmuşum herşeyi

Menümü paylaşayım
Sabah
1 kk peynir
5 zeytin
1 kk helva
3 dilim light ekmek
1 5i 1 yerde
Ara
1 portakal
Öğle
Yoğurtlu mücver 2 porsiyon
Akşam
5-6 kaşık makarna
1 kk peynir
1 tane sütlü nuriye :78:

2 lt su,2 şişe soda, 1 Doğa Slim çay.
80 Dakika Leslie Toplam 140 dakika oldu bu hafta 360ı zorlayacağım

Canım ne bileyim belki ben alıştım nesfite ondan daha güzel geliyo ama yanyana koysan nesfit daha esmer , k-flex te acayip bir tat geliyo içindeki tahıllardan biri yoğun ama sanırım pirinç. Birde nesfiti ben hep meyveli veya yeni çıkan kırmızı meyveli alıyordum şimdi bu sadeya bihoş geldi. Ayrıca bizim burası marketler cenneti hepsinden var. A 101 den almıştım ben. İstersen aç hepsini ye dibinde 1 kaşık kalsın fişiyle götür beğenmedim de sorgusuz geri alıyorlar. Bimde aynı şekilde mesela incir almıştım kuru beğenmedim götürdüm fişiyle geri verdim. Açmadan bi ürünü deneyemezsinki. Alıyorlar yani canım bende üşenmeyip geri götürüyorum. Seninde aklında olsun. Yeterki fişini atma bi müddet.

ben sütle fazla sevmiyorum bunlari cok tatsiz geliyor bu yüzden meyve yogurtlariyla kariştiriyorum mesela şu yeşil yoğurtlar varya Activia Meyveli. Öyle güzel oluyor. Deneye bilirsin belki sende beğenirsin.

Yoğurdun ne cinsi , ne çeşidi olursa olsun artık yiyemiyorum. Aldığım çilekliyi bile zor yedim. 4 aydır o kadar çok yoğurt yedimki artık hap gibi yutuyorum. Zaten az severdim , şimdi iyice sevmez oldum. Sütü seviyorum ama. Birde ben nesfitin meyvelisini alıyorum çok lezzetli oluyo. Özelliklede kırmızı meyvelisi çok hoş. Ama senin dediğinde güzel olur mesela müsli gibi şeylerle veya yulaf ezmesiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…