Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hipnomeditasyonda tam meditasyonmuş yani. Defalarca teşebbüs etmeme rağmen hala tamamını dinleyemedim gene uyumuşum. 20 dk dan sonrasını hatırlamıyorum. Uzan , rahatla , derin nefes al derken dalga sesleriyle birlikte :78::78::78: neyse bidahaki sefere tamamını dinlicem inşallah

Hadi canım ilk defa duydum iyi o zaman al ye yarısını geri götür burda öyle şeyler yapılmıyor malesef ben aldığım şey bozuk çıksa bile geri götüremeyen biriyim çöpe atıyorum ama senin dediğin gibi olsa ne güzel olur beğenmedim deyip geri verme lüksümüz olsa keşke :44:

Bende bugün tam dalarken arkadaşım aradı çağırdı yarı uykulu kalkıp makyaj yaptım birsürü ama hala uykum var ya

Canım bu tüketici hakkı ama olmaz olurmu hiç? Ama kötü niyetle yapanlarda vardır belki onlarda 1 yapar 2 yapar markettekilerde salak değil tanırlar onu ama sakın atma . Günah , israf. Para kolaymı kazanılıyor canım. Helede bozuk çıkarsa zaten mecbur alırlar. yeri gelir milyar harcarım ama boşa giden 1 tl ye acırım , bırakmam

Güzel bir Yöntem eminim tadida güzel olur, salı günü balık alcam pazardan yaparm dedin gibi. yagsiz bir şekilde.

afiyet olsun .... istavriti niye sevmedinki o kadar kılçık olmuyor başka baqlık mı verdiler yoksa sardalya olmasın.....
Nezaketen ağzını burnunu kırdım diye yazmıştım;aslında ayağını kırdım.Her şey açığa çıktı....Pişmanım....
geçmiş olsun......:))))))
değişim listeleri çok güzelmiş bu sitenin baktım da....
kizlar bugün dartildim 85.5 geliyorum

ay ne gü zel vermişsin maşallah......

Son düzenleme:
bu gün ne yedim...
KAHVALTI
beyaz peynir 2 kib. kut. 160 cal.
haşlanmış yumurta 1 ad. 77 cal.
ekmek - kepekli 3 dilim 180 cal.
fırında tavuk 0.25 por. 48 cal.
superfresh sebze mix yaz sebzeleri 150 gr. 34 cal.
1. ARA ÖĞÜN
ÖĞLE YEMEĞİ
makarna - haşlanmış yoğurtlu 5 yemek kaşığı 210 cal.
ızgara köfte 2 ad. 130 cal.
ekmek - kepekli 3 dilim 180 cal.
2. ARA ÖĞÜN
armut 1 ad. 70 cal.
elmalı turta 0.25 dilim 100 cal.
AKŞAM YEMEĞİ
yayla çorbası 1 por. 115 cal.
uno gün boyu tost ekmeği kepekli 2 dilim 90 cal.
domates 1 ad. 14 cal.
yoğurt (az yağlı) 200 gr. 126 cal.
bahçıvan - taze kaşar peyniri 25 gr. 81 cal.
499 cal.
0 cal.
520 cal.
170 cal.
426 cal.
toplam............... 1615 cal.

bu hafta 2 haneli sayılara düşemezsem depresyona girerm

Umarım ben de düşerim arkadaşım...

Kızlar
bugün sabah: 1 dilim ekmek, 1 k.k peynir, 5 yeşil zeytin ve 5 i bir yerde çayımı içtim
öğlen: 1 porsiyon barbunya 4 kaşık makarna ve 1 kase yoğurt yedim
arada: 1 mandalin ve iki lokma ekmek
akşam: 2 kepçe yayla çorbası ve fırında kaşarlı mantar (5 adet) yedim.
gece: yarım muzlu süt.

Bu arada dün fırında pırasa yaptım. Tuzlu kek gibi oldu ama içinde un yok onun yerine haşlanmış patates ve kaşar rendesi vardı, üstünde çörek otu süper bişey oldu, ailecek bayıldık ve ekstradan yağ da girmiyor içine hafif bişey. Hem de sebze, protein ve karbonhidratı aynı yemekte almış oluyoruz...

Tam tarifini verirmisin canım ???

hayirli aksamlar kizlar
yuvarladiklarimi yazayim
sabah
2denekepekli ekmekden tost ligt peynirli
1fincan kahve sekersiz
ölen
3bardak cay 12 kuru üzümle
2dilim kepekli ekmek
1dilim hellim peyniri
2azyagda yumurta peynirli
bol salata
aksam
1tabak tavuk corbasi(kepekli undan)
2kepce bol sebzeli bulgurpilavi
2kepce az suda pismis maydonozlu patates
1kase dereotlu sarimsakli yogurt
ara
1bardak cay 3dene kuru üzümle
1mandalina
yarim pomela

spor 50dakk toplam 170dakk

Valla bende götürüyorum dün marketten peynir almış eşim açtık tadı berbet sabah götürdü hemen geri aldılar hakkımızı aramamız lazım
Banucum nasılsın ? Ne zaman belli olucak kesin bebiş? Haberlerini bekliyorum merakla. Kendine dikkat et ve bugünlerin keyfini çıkar

Canım haftaya pazartesi belli olucak ama ben cumartesi yaptırsammı diye düşünüyorum.Valla çıkarmaya çalışıyorumda bütün aksilik bizi buldu ablam safra kesesi ameliyatı oldu ölüyordu az daha 3.5 saat sürmüş doktor kilolusun ondan demiş aman kızlar sakın karbonhidrat diyeti yapmayın ablam çok yapmıştı o karın bölgesinde yağlanma yapıyormuş..Buda yetmezmiş gibi eşimin babası yoğun bakımda doktorlar bekleyin demiş gelde şimdi keyif yap genede fazla düşünmemeye çalışıyorum buraya giriyorumda kafam dağılıyo.İnşallah bu kadar olumsuzluğa güzel haberler alırım.

insallah cnm hayirli haberler alirsinnn

kızlar çok güzel bir tatlı buldum aynı aşure gibi elma kuru kayısı dut vb suda pişirin içine karanfil tarçın piştikten sonrada biraz tatlandırıcı süper oluyor isterseniz bir deneyin hemde tuvalete çıkmaya faydası var

Canım çooookkk geçmiş olsun geldimi hep üstüste gelir zaten umarım herşey en kısa sürede düzelirde sende sağlıkla bebeğine kavuşursun

kızlar etiform yeni birşey çıkarmış böyle müslili kahvaltı gevreği ay çok güzel aldım ondn mükemmel sabahları kahvaltımda 5 kaşık cornflakes ve 1 bardak süt hakkım vardı dokto nesfit önerdi ama bunu görünce bunu aldım
çok güzel içinde böyle ; keten tohumu, kuru kayısı, kuru incir, kuru üzüm, elma kurusu, kayısı çekirdeği, yulaf, müsli varrr almanızı şiddetle tavsiye ediyorum canlarımmmm

iyi aksamlar kizlar..............

bugünkü

1 domates
peynir
kavrulmus patates cok az
bi tane cavdar ekmegi
iki bardak cay

misafirlige gittik ama ben hic bi sey yemedim

ara biber dolmasinin 3 de birini yedim kalanini esim yedi

aksam da bulgur pilavi
yogurt
kavrulmus patates

bugün iki litreyi tamamlarim heralde
bu arada sogan suyu icmeye devam ediyorum carsamba son gün bakalim ne cikar spora kalkiyorum simdi bitince onuda yazarim

evet resmi sitesinde gördm ama markette bulamadm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…