Valla bende götürüyorum dün marketten peynir almış eşim açtık tadı berbet sabah götürdü hemen geri aldılar hakkımızı aramamız lazım
Canım haftaya pazartesi belli olucak ama ben cumartesi yaptırsammı diye düşünüyorum.Valla çıkarmaya çalışıyorumda bütün aksilik bizi buldu ablam safra kesesi ameliyatı oldu ölüyordu az daha 3.5 saat sürmüş doktor kilolusun ondan demiş aman kızlar sakın karbonhidrat diyeti yapmayın ablam çok yapmıştı o karın bölgesinde yağlanma yapıyormuş..Buda yetmezmiş gibi eşimin babası yoğun bakımda doktorlar bekleyin demiş gelde şimdi keyif yap genede fazla düşünmemeye çalışıyorum buraya giriyorumda kafam dağılıyo.İnşallah bu kadar olumsuzluğa güzel haberler alırım.
evet resmi sitesinde gördm ama markette bulamadm
Tam tarifini verirmisin canım ???
Ablana kayınpederine geçmiş olsun canım. Tez atlatırlar inşallah.
Sabahtan beri Kütüphanemle uğraşiyorum ne çok kitabım varmiş böyle
cıldırcam, Fotolarını çektim bir kacının netde saticam inşallah, çok yer kaplıyor hem zaten aynı kitabi kac defa okur ki insan ??
Canım benim şimdi haber aldık vefat etmiş.Bende napıcamı şaşırdım evden çıkamıyorum
bu arda zeynep abla üzümle cay icmeye bende denedim vecok güzel oluyo gercektenbu bilgiyi bizimle paylastigin icin cooooook tsk senin sayende artik sekersiz cay iciyorum
Canım sadece kalorisinden değil beslenme uzmanları söylüyor balığa yağ koymayın die çünkü kendi faydalı yağı gidiyomuş o zaman. Yani sadece tavayı azcık yağla yağlasan bile o balığı yemenin bi anlamı yokmuş o yüzden ya fırında yada grill tavasında yapıyorum ben. Buğulama hiç yapılmaz bizde nasıl oluyor bilmiyorum :44:
kızlar etiform yeni birşey çıkarmış böyle müslili kahvaltı gevreği ay çok güzel aldım ondn mükemmel sabahları kahvaltımda 5 kaşık cornflakes ve 1 bardak süt hakkım vardı dokto nesfit önerdi ama bunu görünce bunu aldım
çok güzel içinde böyle ; keten tohumu, kuru kayısı, kuru incir, kuru üzüm, elma kurusu, kayısı çekirdeği, yulaf, müsli varrr almanızı şiddetle tavsiye ediyorum canlarımmmm
Canım yarım kg. ayıklanmış pırasa haşlanacak ve iyice kurutulacak (ben sıktım baya), 2 adet büyük boy patates haşlanacak ve rendelenecek. Bu malzemeler bir kapta karıştırılacak ve içine bir su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri ve 1 adet yumurta koyulacak. Biraz tuz, karabiber ve pulbiber de eklenerek malzemeler iyice birbiriyle karıştırılacak... bir borcama dökülecek (ben altına yağlı kağıt koydum tepsiye yapışmasın diye eğer koymazsan az bişey çiçek yağı sürebilirsin tepsiye) elinle üstünü düzelt ve biraz çörek otu serpiştir, 200 derecede ısıtılmış fırına verilecek ve ortalama 40-45 dk. pişecek. İşte böylee...
Canım benim şimdi haber aldık vefat etmiş.Bende napıcamı şaşırdım evden çıkamıyorum
afiyet olsun..........güzele benziyor....kızlar çok güzel bir tatlı buldum aynı aşure gibi elma kuru kayısı dut vb suda pişirin içine karanfil tarçın piştikten sonrada biraz tatlandırıcı süper oluyor isterseniz bir deneyin hemde tuvalete çıkmaya faydası var
geçmiş olsun canım......kendine dikkat et.....Valla bende götürüyorum dün marketten peynir almış eşim açtık tadı berbet sabah götürdü hemen geri aldılar hakkımızı aramamız lazım
Canım haftaya pazartesi belli olucak ama ben cumartesi yaptırsammı diye düşünüyorum.Valla çıkarmaya çalışıyorumda bütün aksilik bizi buldu ablam safra kesesi ameliyatı oldu ölüyordu az daha 3.5 saat sürmüş doktor kilolusun ondan demiş aman kızlar sakın karbonhidrat diyeti yapmayın ablam çok yapmıştı o karın bölgesinde yağlanma yapıyormuş..Buda yetmezmiş gibi eşimin babası yoğun bakımda doktorlar bekleyin demiş gelde şimdi keyif yap genede fazla düşünmemeye çalışıyorum buraya giriyorumda kafam dağılıyo.İnşallah bu kadar olumsuzluğa güzel haberler alırım.
başın sağolsun canım........allah doğacak bebeğine hayırlı ömürler versin....Canım benim şimdi haber aldık vefat etmiş.Bende napıcamı şaşırdım evden çıkamıyorum
ooo çok filozof gördüm seni ablacım...........muhatap bensem,sorduğuna pişman olabilirsin..yanlış anlama ben her kitabı en az 3 defa okumuşumdur..ve her defasında farklı bir algılama ve haz duymuşumdur..genellikle klasikler.ve en başında J.Austen'nin aşk ve gurur'u zaten tek romantik kitaptır bendeki..diğerleri parapsikoloji.teozofi,kişisel gelişim ve dini içerikli felsefe kitapları..
bu aralar favorim İbn-i arabi ..çok muhteşem bir adam..ne yazıkkı gerçek değeri anlaşılamamış..
kızlar birde hakkınızı herzaman koruyun.bilinçli bir tüketici olun..ben yazlıktaki buzdolabımı 6 sene sonra hemde bir üstmodeliyle değiştirdim..ankaradaki 3 kez değişti.hakkınızı sonuna kadar arayın.evdekine karşı hakkımı koruyamadım..ama dışardaki dünyada tam bir savaşçıyım..
Günaydın hanımlarsabah regl olmuşum ama bende hiç ödem yok. Sanırım benim ilaçlar ödem oluşmasını engelliyo. Doktorum ödemde attırır bol su içmen lazım demişti. Bu hafta çok azimliydim ama dünden beri doymuyorum resmen yemek yiyorum ama canım tatlı istiyo. Karnım tok ama gözüm aç gibi bişey oldum resmen. Gece 10 a kadar sürekli bişeyler yedim, durduramadım kendimi sonra yer kalmadı midede baktım patlicak bıraktım yemeyi ama aklımda hala çikolatalı kekler , pudingler v.s vardı. Yuhhhh dedim kendime Patlama yaşadım sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?