gecen haftada ben öleydim cnm insanin gözü doymuyoryiyorsunda ne yediklerin önemli cnm meyveli yogurtan al isdedinmi tatli onu ye ama bu canimiz ne isdediginide bilmiyor ben kuru meyve yiyordum sonrada tuzlu bisey isdiyor cnm insallah kilo almadan atlatirsin cnm
Offf spor yokiçimden gelmiyooooo. Ayy noldu bana böyle pekbi miskinleştim. Bari pazara gidim öğleden sonra yürüyüş olsun
evet cnm yürü ama tempolu 2.ci vitesdeyemek yemicem yazmissin haklisin ama bu seferde cok kalorili seyleri yeme 2 ,3 gün sürüyor cnm ben neyi fark ettim biliyonmu aksam saat 6,7,8 felan cok abur cubur yemek isdiyorum yazin bu saatlerde yürümeye calisiyordum sende dikkat et ne zaman cok yeme isdegin oluyor
aynen bende 40 dk leslie yaptım ...yanınada bi film açtım ...ikisi bi arada.. bu haftaya dinamik bi giriş yaptım............ay bugünde 40 dk plates yaptim toplamda 230 oldu yasasin yaaaaaaaaaaa kizlllllaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrr 84.7 geldim mutluyuuuuuummm
Faktörcüümmmm carrefourda sütaşın şekersiz çilekli yoğurdunu bulamadım dediğin gibi 4lü vardı ama içindekilere baktım şeker var yazıyorduYARDIM ın dediği ETinin muslisinide bulamadım zaten kosssskocaaaa carrefourda aradığım hiçbirşeyi bulamıyorum ben ya
ay bugünde 40 dk plates yaptim toplamda 230 oldu yasasin yaaaaaaaaaaa kizlllllaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrr 84.7 geldim mutluyuuuuuummm
Öle yapiyim canım haklısın. Hatta pazar arabası götürmiyim elimde taşiyim 2-3 sefer git gel yapiyim hızlı hızlı. Leslie yapmak gelmiyo içimden beni anca yürüyüş kurtarır. Havada çok güzel zatenAkşama doğru daha çok oluyo bendede bana oyalanıcak bişey lazım. Bi uğraş bulmam lazım kendime :26: Boş boş oturunca yemeye sarıyom
aynen bende 40 dk leslie yaptım ...yanınada bi film açtım ...ikisi bi arada.. bu haftaya dinamik bi giriş yaptım............
Maşallahbanada bulaşsın bu azmişn , enerjin
Maşallahbanada bulaşsın bu azmişn , enerjin
süpersin saferancım banada gönder bu enerjiklerdengidiyorum pazara gezcem gezcem bi daha gezcem
aşkolsun bana maşallah yok mu...........[/B
yukardaki mesaj önce yazılmıştı..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?