Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

nasılsınızzz kızlarr kaç gündür gelemedim buraya en son 700 gr yağdan vermişimmmne diyemki bunada şükürr...ama 1.5 kilo su fazlamm varmışşşş geçen yarım kiloydu yine su artışı olmuşşşş 1.5 kilo nasıl atıcamm ben bu suyu vücuttannn hiç tavsiye varmııı???

bide bende bu kilo cetvelinden yapmak istiyorummmm...nasıl yapacağımmmm

Kızlar hepiniz sağolun.Dün gittim ordaydım bugün evdeyim biraz kasıklarım ağrıdı inşallah tutunma ağrısıdır.

geçmiş olsun arkadaşımmm...ben yeniyim ilk görmüşsündür belkide ama senin son yazdıklarını okudumm...birincisi başınız sağolsunnn...ikincisi..sendemi kilo vermeye çalışıyorsunn bide tutunma felan demişsin bebek için tedavimi görüyorsunnn??

yaaa ben çook soru soruyorum amaa ama kafam karmakarışık o yüzdennn....çook kiloluyum kilo vermeye çalışıyorumm...ve pko hastasıyımm çocuk için tedavide görüyorumm oyüzden bu konuları görünce dikkatimi çekiyorrrr...

Kızlar yarın carsamba dolayısıyla benim tartı gunum bu hafta lesliede ilk haftam olmasına rahmen 220dk yaptım yarın sonucları görecegiz bakalım inebilmişimmi 2 haneli sayılara allah yar ve yardımcımız olsun dua edin bana:82:

slm kizlar
yuvarladiklarimi yazayim
sabah
1dilim kepekli tost ekmegi
1fincan sekersiz kahve
3kasik kadar ligt peynir
ara
1tabak ligt yogurtlu müsli
ölen
1tabak kereviz salatasi
1tabak taze kiymali fasülye
1minik kuru sogan
ara
1bardak soyasütü tarcinli
aksam
1tabak taze fasülye
1minik kuru sogan
ara
1ayva
1bardak yesilcay

sporrr 55dakk toplammm 275dakkk

Bugün menüm çok dağınık ve saçmaydı :44:
8:00
1 bardak yarımyağlı süt, 5-6 kaşık k-flex
10:30
2 kk peynir,1 kk helva,5 zeytin,0.5 kk kaşar,3 dilim light ekmek,elma çayı
15:00
0.5 porsiyon patates püresi
17:00
1 bardak yy süt, 1 porsiyon k-flex

1.5 lt su,2 kupa meyve çayı
40 dakika tempolu yürüyüş toplamda 180 dakika oldu kaldı 120 dakika

Selam kızlar, bu iki günüm şiddetli regl sancısı ile geçti. Dolayısıyla zaten spor falan hak getire bir de içimde kocaman bir yeme azmi var ve bununla savaşıyorum sürekli. İki gündür gene de 1450 kaloriyi geçmiyorum. Kalori takibi yaptım bugün de 1450 kalori alıp,sadece 450 kalorisini harcamışım. :85:O nedenle bu hafta spor yapamamak beni sıktığı gibi bir de su içmeye alışamadım henüz. Regl dönemi şişliğim de epeyce var, ama bitince 1 kilo atarım herhalde... Bu regl sancısını geçirecek bir formül bilen yok muu?

Tebrik ediyorum arkadaşımmmm, aynen devam...

Kızlar hepiniz sağolun.Dün gittim ordaydım bugün evdeyim biraz kasıklarım ağrıdı inşallah tutunma ağrısıdır.

Banucum ben yeni gördüm. Başın sağolsun... Bir de bu aralar sürekli ayakta kalmamaya çalış canım olur mu...

Akşam yemeği olarak ne yemeyi düşünüyorsun canımcım?

perşembe diyetisyene gitmek stemiyorum yoruldum galiba ben artık ya yarında finallerim başlıyor. iyice depresife döndüm çıktım

Gitmek istemiyorsan gitme canım artık öğrenmişsindir ne yiyip ne yememen gerektiğini. Kendi listeni oluşturabilirsin bence ama disiplini bırakırım diyosan devam etmende fayda var

Böyle sık sık tartılıyorsun sonra moralin bozuluyo

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…