Kızlar hepiniz sağolun.Dün gittim ordaydım bugün evdeyim biraz kasıklarım ağrıdı inşallah tutunma ağrısıdır.
]slm kizlar 45 dk plates yaptim toplam 315dk oldu
Kızlar hepiniz sağolun.Dün gittim ordaydım bugün evdeyim biraz kasıklarım ağrıdı inşallah tutunma ağrısıdır.
haftanin birincisi sporda belli oldu devam cnm
tskler cnmbu kadar spora iyide bir kilo kaybi olursa cok mutlu olucam ins
Kızlar yarın carsamba dolayısıyla benim tartı gunum bu hafta lesliede ilk haftam olmasına rahmen 220 dk yaptım yarın sonucları görecegiz bakalım inebilmişimmi 2 haneli sayılara allah yar ve yardımcımız olsun dua edin bana :82:
slm kizlar
yuvarladiklarimi yazayim
sabah
1dilim kepekli tost ekmegi
1fincan sekersiz kahve
3kasik kadar ligt peynir
ara
1tabak ligt yogurtlu müsli
ölen
1tabak kereviz salatasi
1tabak taze kiymali fasülye
1minik kuru sogan
ara
1bardak soyasütü tarcinli
aksam
1tabak taze fasülye
1minik kuru sogan
ara
1ayva
1bardak yesilcay
sporrr 55dakk toplammm 275dakkk
Bugün menüm çok dağınık ve saçmaydı :44:
8:00
1 bardak yarımyağlı süt, 5-6 kaşık k-flex
10:30
2 kk peynir,1 kk helva,5 zeytin,0.5 kk kaşar,3 dilim light ekmek,elma çayı
15:00
0.5 porsiyon patates püresi
17:00
1 bardak yy süt, 1 porsiyon k-flex
1.5 lt su,2 kupa meyve çayı
40 dakika tempolu yürüyüştoplamda 180 dakika oldu kaldı 120 dakika
perşembe diyetisyene gitmek stemiyorum yoruldum galiba ben artık yayarında finallerim başlıyor. iyice depresife döndüm çıktım
Günaydın Kızlar
Sabahın köründe 7de uyandım WCden sonra bir tartılayım dedim 1 kilo fazla gösterdi karnımda ağırmaya başladı zaten regl olacağımyine şişiyorum neyse regl döneminde cozutmuycam bu sefer herşeyden az az yiyerek hayatıma devam edeceğim
]slm kizlar 45 dk plates yaptim toplam 315dk oldu
Selam kızlar, bu iki günüm şiddetli regl sancısı ile geçti.Dolayısıyla zaten spor falan hak getire bir de içimde kocaman bir yeme azmi var ve bununla savaşıyorum sürekli. İki gündür gene de 1450 kaloriyi geçmiyorum. Kalori takibi yaptım bugün de 1450 kalori alıp,sadece 450 kalorisini harcamışım. :85:O nedenle bu hafta spor yapamamak beni sıktığı gibi bir de su içmeye alışamadım henüz. Regl dönemi şişliğim de epeyce var, ama bitince 1 kilo atarım herhalde... Bu regl sancısını geçirecek bir formül bilen yok muu?
Sanada selam canım. Aynı durumdayız benimde 2. günüm ve ağrım var. Normalde olmaz ama ayaklarım çok üşüyor bu ara üşütüyorum bende. Dolorex di sanırım ismi kullanmıştım bi ara işe yarıyo regl ağrısı için ilaç.
maşallahbende tık yok anca yürüyorum bu günlerde
Selam kızlar, bu iki günüm şiddetli regl sancısı ile geçti.Dolayısıyla zaten spor falan hak getire bir de içimde kocaman bir yeme azmi var ve bununla savaşıyorum sürekli. İki gündür gene de 1450 kaloriyi geçmiyorum. Kalori takibi yaptım bugün de 1450 kalori alıp,sadece 450 kalorisini harcamışım. :85:O nedenle bu hafta spor yapamamak beni sıktığı gibi bir de su içmeye alışamadım henüz. Regl dönemi şişliğim de epeyce var, ama bitince 1 kilo atarım herhalde... Bu regl sancısını geçirecek bir formül bilen yok muu?
Sanada selam canım. Aynı durumdayız benimde 2. günüm ve ağrım var. Normalde olmaz ama ayaklarım çok üşüyor bu ara üşütüyorum bende. Dolorex di sanırım ismi kullanmıştım bi ara işe yarıyo regl ağrısı için ilaç.
Ben de felden flash diye bir ilaç kullanıyorum ama bi yandan da ilaç olmadan böyle çayla falan rahatlatacak bişeyler arıyorum canım yaa... Sen neler yaptın bgün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?