Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Katılırım tabi canım ama o cd beni uyutuyo eğer bu ilaçları vermişse doktorun gerçekten iyi bir doktor demektir. Birde dier ilacım 100 mg vardı önceden. Diane 35 le başlıyordum aynı gün 10 gün içip bırakıyordum. Şimdi 25 mg. çıkmış. Gene diane 35 le aynı gün başlayıp 21 gün kullanıyorum.

İnsülin direnci için olanı ilk başlarda bilkaç kilo verdirir demişti doktorum. Ama müthiş bir mide bulantısı yapıyor başlarda kiminde devam ediyormuş bende 1 hafta sonra geçti. Mide bulantısı geçmeyenler zayıflar tabii doğal olarak bişey yiyemiyosun zaten :26:

cnm ablam cevap vermeye girince yukarida sol tarafta yazi tipi-boyut-ve sonra büyük bi A harfi var oraya tikla ordan degistirebilirsin renkleri

slm kizlar
bugünkü

sabah süper bi kahvalti
3 tane kepekli undan krep
2 tane yumurta üstüne zeynin yag ve limon SIKTIM bide pul biber
1 domates ve biber

ara bir kup tarcinli süt

aksam
bir kase bulgur pilavi
1 tane biber dolmasi
yogurt

ara bir kup tarcinli süt
bide biraz cikolatali gofret yedim cok az ilk aradan önce yedim

Çok kötüüüü yemelisin meyve hemde hergün . Bende yemezdim önceden , abur cuburlardan sıra gelmiyordu herhalde. Ama şimdi yiyorum günde 2 porsiyon

Bugün leslie yapamadım ama bol bol yürüdüm bu soğukta insan istesede temposuz yürüyemiyor
Acayip ayaz var kar yağmıyor kış olimpiyatlarına şurda 1 hafta 10 var ama erzurumda kar yok zaten Evliya ibrahim Hakkı hazretlerine sormuşlar Erzuruma ne zaman kar yağmaz diye o da ne zaman kar para eder o zaman Erzuruma da kar yağmaz demiş vallahi çok haklı
2.5-3 aydır kar yağmasını bekliyor Erzurum ama yok ayaz var insanın yüzünü kesiyor soğuk
Uykum geldi ben yatayım sabah erken kalkıp bankaya gideceğim iyi geceler kızlaarrr :80:

evet iyi bir doktordur kendisi ama artık ona gidemicem

Belkide giderim bilmiyorum bakalım

bende bulantı aypamadı ama akşam yemeğinden sonra içtiğim bir gün

gece göreve gittiğimde

gözümün önünde bir sürü parlak ışık oluştu önümü bile görmüyordum

hemen bir kaçtane çikolata yedim yarım saat sonra ancak kendime geldim

ondan sonrada bıraktım

herhalde şekerimin düşük olduğu bir zamana gelmişti
lanuzalcim seni kendimi rakip yapiyorum sana yetismem lazim

hadiiiiii ver gazı bakalım

ne kaldı ki şunun şurasında 84.7 olmusun bile

hep bareber verelimde kurtulalım şunlarda yaaaaaaa:84::84::84::84:

bende bugün regl oldum ve bomba gibiyim kaç gündür

ama tozutmadan devam ediyorum

umarım meyvelerini alırım tozutmamanın

Çok kötüüüü yemelisin meyve hemde hergün . Bende yemezdim önceden , abur cuburlardan sıra gelmiyordu herhalde. Ama şimdi yiyorum günde 2 porsiyon

abur cuburda yemiyorum ama

sevmiyorum meyveyi aklıma bile gelmiyor

gördüğüm zamanda içimden yemek gelmiyor

yemiyorum vesselam

yemem gerektiğini bile bile

Son düzenleme:
abur cuburda yemiyorum ama

sevmiyorum meyveyi aklıma bile gelmiyor

gördüğüm zamanda içimden yemek gelmiyor

yemiyorum vesselam

yemem gerektiğini bile bile

İyigeceler hanımlar. Bende yatiyim sabah dişçiye gidicem. Erken kalkıp accuk süsleniyim sevdiklerinden yemeyi denesen canım? En azından kuru meyve yemeye çalış

iyi geceleeeerr.......40 dk leslie yaptim bugün toplamda 80 dk oldu ve genel toplam 270 dk 2 l su icmeyi basardim sonunda

perşembe diyetisyene gitmek stemiyorum yoruldum galiba ben artık ya yarında finallerim başlıyor. iyice depresife döndüm çıktım

Günaydın Kızlar
Sabahın köründe 7de uyandım WCden sonra bir tartılayım dedim 1 kilo fazla gösterdi karnımda ağırmaya başladı zaten regl olacağım yine şişiyorum neyse regl döneminde cozutmuycam bu sefer herşeyden az az yiyerek hayatıma devam edeceğim

yediklerimi yazayım utanırım belkim yemem
sabah 1 dilim ekmek 4/1 kk beyaz peynir 2 şekerli çay şimdide beşibiyerde içtim midem bulana bulana
öğlende döğme deriz aşurelik buğday deyim anlayın ondan yoğurtlu çorba varmış ekmeksiz tabikilem
durum şimdilik bu bakalım

dün akşam 50 dk eliptik bisiklet yaptım ben bile şaşırdım walla, neyse toparlıcam artık bi şekilde, bugün öğle arası yemekten sonra dediğin gibi bi 30 dk yürürüm

ben de günde en az 5 porsiyon meyve yerim, abbartırım yani, küçüklüğümden beri meyveyi çok severim, bu da zannederim tatlı düşkünlüğümden kaynaklanıyo :26: :26: :26:

Kızlar hepiniz sağolun.Dün gittim ordaydım bugün evdeyim biraz kasıklarım ağrıdı inşallah tutunma ağrısıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…