biliyorum özellikle insülin direnci için olanları
rahatsız olmayanlar bile kulalanıyorlar sırf zayıflamak için
diğer ilacın sende işe yaradığını söylemişsin
en kısa zamanda doktora gidip tekrar başlamalıyım
ama testlerimi yaptırayım tekrar ondan sonra
biliyorum özellikle insülin direnci için olanları
rahatsız olmayanlar bile kulalanıyorlar sırf zayıflamak için
diğer ilacın sende işe yaradığını söylemişsin
en kısa zamanda doktora gidip tekrar başlamalıyım
ama testlerimi yaptırayım tekrar ondan sonra
inşallah o günlerde gelecek..darısı başımıza.ben böyle renkli yazamıyorum.nasıl yaptığını anlatırmısın.
bugün ist.iş arkadaşım geldi.o da emekli.sahilde buluştuk.kahve içtik.geçmişi yadettik.sonra dişçiye gittim.hala iileşmemiş dedi.15 gün sonra gel dedi.
bıkkkkkkkkktım bu dişsizlikten..bugün hamsi tava ve salata var..
ne güzel yaaa
ben hiç meyve yemiyorum
sağolsun eşim portakal sıkıyoru arada onu içiyorum
o da olmasa hiç mevye yok bende
bugünki menüm line yumurta ve simitti
işten gelincede yoğut+k-flakes+yulafezmesi yaptım yedim
en içimin rahat olduğu akşam geç yenen yemek bu
evet iyi bir doktordur kendisi ama artık ona gidemicemKatılırım tabi canım ama o cd beni uyutuyoeğer bu ilaçları vermişse doktorun gerçekten iyi bir doktor demektir. Birde dier ilacım 100 mg vardı önceden. Diane 35 le başlıyordum aynı gün 10 gün içip bırakıyordum. Şimdi 25 mg. çıkmış. Gene diane 35 le aynı gün başlayıp 21 gün kullanıyorum.
İnsülin direnci için olanı ilk başlarda bilkaç kilo verdirir demişti doktorum. Ama müthiş bir mide bulantısı yapıyor başlarda kiminde devam ediyormuş bende 1 hafta sonra geçti. Mide bulantısı geçmeyenler zayıflar tabii doğal olarak bişey yiyemiyosun zaten :26:
lanuzalcim seni kendimi rakip yapiyorum sana yetismem lazim
Çok kötüüüüyemelisin meyve hemde hergün . Bende yemezdim önceden , abur cuburlardan sıra gelmiyordu herhalde. Ama şimdi yiyorum günde 2 porsiyon
abur cuburda yemiyorum ama
sevmiyorum meyveyi aklıma bile gelmiyor
gördüğüm zamanda içimden yemek gelmiyor
yemiyorum vesselam
yemem gerektiğini bile bile
İyigeceler hanımlar. Bende yatiyim sabah dişçiye gidicem. Erken kalkıp accuk süsleniyimsevdiklerinden yemeyi denesen canım? En azından kuru meyve yemeye çalış
Canım benim şimdi haber aldık vefat etmiş.Bende napıcamı şaşırdım evden çıkamıyorum
dün akşam 50 dk eliptik bisiklet yaptım ben bile şaşırdım walla, neyse toparlıcam artık bi şekilde, bugün öğle arası yemekten sonra dediğin gibi bi 30 dk yürürümSaol canım bakıcam şimdi netten. Aynı durum bendede var ama havalar iyi bugünlerde en azından çıkıp yürüyüş yapıyorumsende bugünleri en azından 30 dk lık bir yürüyüşle geçirebilirsin
ne güzel yaaa
ben hiç meyve yemiyorum
sağolsun eşim portakal sıkıyoru arada onu içiyorum
o da olmasa hiç mevye yok bende
bugünki menüm line yumurta ve simitti
işten gelincede yoğut+k-flakes+yulafezmesi yaptım yedim
en içimin rahat olduğu akşam geç yenen yemek bu
banucum başın sağolsun tatlım, kendine dikkat et hayatım, bugünler çok önemli dinlenmene beslenmene dikkat et...Kızlar hepiniz sağolun.Dün gittim ordaydım bugün evdeyim biraz kasıklarım ağrıdı inşallah tutunma ağrısıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?