Maşallaahhh aynı kilodasınız demek
Benim platonikimde zayıf değil zaten iri yarı geniş omuzlu uzun boylu100 kilo falandır herhalde o da ama o kadında fiziğe çok önem veriyor beni bu halimle görmedi hiç bu halimden 30 kilo eksiğini görmüştü anlayacağın ne olduğumu tahmin bile edemez yaza kadar kilo vermem lazım yaaa en azından 2 hanelileri görmem lazım onun için değil kendim için :76:
Bende 1 saat kadar yürüdüm pazarda ama en fazla 20 dk sı tempoludur o yüzden bende saymıyorum. Ayyy bayılırım bebek eşyalarına, bebek odalarına. Buralarda olsan bende gelirdim
ooo kızlar sohbetleri koyulaştırmışsınız geçmişi okumak istedim oku oku bitmedi valla allah muhabbetinizi arttırsın
Bu aradaaa sinemadaki koltuklar her ne kadar rahatsız olsa ve totom zor sığsada bugün ilk kez bacak bacak üstüne atabildim ayyy çok mutlu oldummmm:81:
Günaydın hanımlarsabah regl olmuşum ama bende hiç ödem yok. Sanırım benim ilaçlar ödem oluşmasını engelliyo. Doktorum ödemde attırır bol su içmen lazım demişti. Bu hafta çok azimliydim ama dünden beri doymuyorum resmen yemek yiyorum ama canım tatlı istiyo. Karnım tok ama gözüm aç gibi bişey oldum resmen. Gece 10 a kadar sürekli bişeyler yedim, durduramadım kendimi sonra yer kalmadı midede baktım patlicak bıraktım yemeyi ama aklımda hala çikolatalı kekler , pudingler v.s vardı. Yuhhhh dedim kendime Patlama yaşadım sanki
kizlar cnm cips istiyoama yemek yok 79 a gelince kendimi ödüllendirecem ve sabah kalvaltisi yerine bi paket cipsi indiricem mideye koppp koooooooooooppppppppp
O dert bendede var sorma yaa bacaklar kalın atsamda havada kalıyoeyvah eyvah 2 yi merak ediyordum yaa geçen avm ye gittiğimizde giricektik. Seansın biletleri full satılmış neyse dedik bizde ama çok güzel filmler var önümüzdeki aylarda. Karayip korsanları 4 mayısta batman , transformers filan tam sinemalık filmler
tombulkelebek sende de kalmayacakkkkkkkk
Lunaazul hoşgeldin canım. Benim boy 1.62 de bacaklarım zayıfken bile dolgundu özellikle üst kısımlarıilaçları yazarım canım ama benim hormon tahlil sonuçlarına göre verdi doktorum.
İnşalllaaahhhh inşallaaahhhhhh
hadi bakalım senden tam gaz devam etmeni bekliyoruz.....
en kısa zamanda 115 barajını aş artık
Lunaazul ilaçların isimlerini yazdım canım.
Neden böyle oldu bende bilemedim ya kaç ay oldu hep aynı rakamlar
İstikrar yok bende ondaan bu hallerdeyim
Sporu arttırmam lazımbilmiyorum çenemi tutmam lazım falan fenalık bastı banada artık
Neden böyle oldu bende bilemedim ya kaç ay oldu hep aynı rakamlar
İstikrar yok bende ondaan bu hallerdeyim
Sporu arttırmam lazımbilmiyorum çenemi tutmam lazım falan fenalık bastı banada artık
yapamayacağın için değil
sadece sen çok çabuk dağılıyorsun
ama artık dağılmak yok tamam mı?
canım teşekkür ederim
baktım aynı ilaçlarmış
Yok bu CD yi hergün dinliyorum dağılmamak için artık ölmek var dönmek yok
o zaman mutlaka kullan derim canım ben çok memnunum. Düzenli kullanırsan çok faydasını görüceğine inanıyorum
2. yeşil çayımı içip portakalımı yiyorum. Böyle olunca bi mutlu oluyorum akşamı kaçamaksız atlattım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?