Akşam yemeği olarak ne yemeyi düşünüyorsun canımcım?
Ben de felden flash diye bir ilaç kullanıyorum ama bi yandan da ilaç olmadan böyle çayla falan rahatlatacak bişeyler arıyorum canım yaa... Sen neler yaptın bgün?
Napim canım sabah doktora gittim dönüşte baya bi yürüdüm yine. Durduramıyorum kendimi abur cubur yedim yine o yüzdende ne öğlen ne akşam yemek yemedimAkşamıda yeşilçay ve meyveyle geçiştiricem inşallah. Çok sağlıksız oldu bugün ama hergünde sağlıklı olmiiversin
Selam kızlar, bu iki günüm şiddetli regl sancısı ile geçti.Dolayısıyla zaten spor falan hak getire bir de içimde kocaman bir yeme azmi var ve bununla savaşıyorum sürekli. İki gündür gene de 1450 kaloriyi geçmiyorum. Kalori takibi yaptım bugün de 1450 kalori alıp,sadece 450 kalorisini harcamışım. :85:O nedenle bu hafta spor yapamamak beni sıktığı gibi bir de su içmeye alışamadım henüz. Regl dönemi şişliğim de epeyce var, ama bitince 1 kilo atarım herhalde... Bu regl sancısını geçirecek bir formül bilen yok muu?
Sanada selam canım. Aynı durumdayız benimde 2. günüm ve ağrım var. Normalde olmaz ama ayaklarım çok üşüyor bu ara üşütüyorum bende. Dolorex di sanırım ismi kullanmıştım bi ara işe yarıyo regl ağrısı için ilaç.
Valla pek birşey düşünmüyorum ama acıkıcam sanırım yatmadan 3 saat önce yemeyi bitirin diyor nilgün belki biraz peynir ya da yoğurt falan atıştırırım yemek yemeyeceğim
Hımmm, peki benim diyetisyenim akşam 9 da bir porsiyon meyve ve bir bardak süt önerdi tok yatmak için, o zaman 12 de mi yatmam gerekiyor şimdi?
Napim canım sabah doktora gittim dönüşte baya bi yürüdüm yine. Durduramıyorum kendimi abur cubur yedim yine o yüzdende ne öğlen ne akşam yemek yemedimAkşamıda yeşilçay ve meyveyle geçiştiricem inşallah. Çok sağlıksız oldu bugün ama hergünde sağlıklı olmiiversin
onnla beraber süt içebilirsin, hem doyurucu en azında seni tok tutar...
onnla beraber süt içebilirsin, hem doyurucu en azında seni tok tutar...
Gündüz baya bi süt içtim aburcuburlarla. İyiki cola , meyvesuyu filan sevmiyorum da süt içiyorum en azından :78:
Gündüz baya bi süt içtim aburcuburlarla. İyiki cola , meyvesuyu filan sevmiyorum da süt içiyorum en azından :78:
Evet bak o da iyiymiş :))
ervamm bak nasıl yazıyorum..daha evvel çok denemiştim olmamıştı.şimdi her mesajta tekrar denemem mi lazım.bunu nasıl sürekli kılarım?
Toksin cim süpersin gene maşallahBende katılıcam sana ama şu regl bitsin önce [/QUOTE
cnm neden bekliyorsunki basla simdiden sporuna yediklerinide eritmis olursun cnmm
nerelerdesin canım sen yaaayediklerimi yazayım utanırım belkim yemem
sabah 1 dilim ekmek 4/1 kk beyaz peynir 2 şekerli çay şimdide beşibiyerde içtim midem bulana bulana
öğlende döğme deriz aşurelik buğday deyim anlayın ondan yoğurtlu çorba varmış ekmeksiz tabikilem
durum şimdilik bu bakalım
toparlarsın eminimdün akşam 50 dk eliptik bisiklet yaptım ben bile şaşırdım walla, neyse toparlıcam artık bi şekilde, bugün öğle arası yemekten sonra dediğin gibi bi 30 dk yürürüm
ben de günde en az 5 porsiyon meyve yerim, abbartırım yani, küçüklüğümden beri meyveyi çok severim, bu da zannederim tatlı düşkünlüğümden kaynaklanıyo :26: :26: :26:
inşallah canım....Kızlar hepiniz sağolun.Dün gittim ordaydım bugün evdeyim biraz kasıklarım ağrıdı inşallah tutunma ağrısıdır.
maşallah]slm kizlar 45 dk plates yaptim toplam 315dk oldu
olmamıtskler cnmbu kadar spora iyide bir kilo kaybi olursa cok mutlu olucam ins
kendini iyi yönde motive etKızlar yarın carsamba dolayısıyla benim tartı gunum bu hafta lesliede ilk haftam olmasına rahmen 220 dk yaptım yarın sonucları görecegiz bakalım inebilmişimmi 2 haneli sayılara allah yar ve yardımcımız olsun dua edin bana :82:
ohhhhhhesim sucuklu tost istedi yaptim amayemedim bende sucugu tostun icine koydum bastirdim ohhhh unu yedim ufacikdi zaten 3bardak yesil cay ictimm
aaaaa yürüyüs spor sayilmazmi, tempolu yürüdünmü spordur cnmmaşallahbende tık yok anca yürüyorum bu günlerde
Selam kızlar, bu iki günüm şiddetli regl sancısı ile geçti.Dolayısıyla zaten spor falan hak getire bir de içimde kocaman bir yeme azmi var ve bununla savaşıyorum sürekli. İki gündür gene de 1450 kaloriyi geçmiyorum. Kalori takibi yaptım bugün de 1450 kalori alıp,sadece 450 kalorisini harcamışım. :85:O nedenle bu hafta spor yapamamak beni sıktığı gibi bir de su içmeye alışamadım henüz. Regl dönemi şişl
iğim de epeyce var, ama bitince 1 kilo atarım herhalde...Bu regl sancısını geçirecek bir formül bilen yok muu?
Tebrik ediyorum arkadaşımmmm, aynen devam...
QUOTE]
tskler cnm senide spora bekliyoruz
herkesler osmana bakiyor heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?