Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

evet cnm ben bu hafta 585 dk spor yaptigimi yazmistim ama beyzus abla görmemis galiba ve pazartesinden itibarende 1 kilo verdim ama sorun degil lunaazulcum ben kendimin birincisiyim

bence senin başını yakan bu renkli yazma işi

BEYZUŞ ablam farketmemiştir

ve emin ol düzeltir

ben geçen hafta zamanında bildirim yapamadığım halde beni akşam listeye ekledi sağolsun

kızlar ben 101.8dim salı bugün 100 geldim kg dedğilde sumu kaybettim acaba yada hızlı aldığımmı gitti???

ilk baştan kilo kaybın fazla olur zamanla

daha az kilo verirsin

daha önceki mesajlarındada tartılırken giysilerin farklı olduğu için

verdiğin kiloyu tam olarak anlamadığın sonucuna vardım

ben o sıkıntıyı ortadan kaldırmak için iç çamaşırı ile tartılıyorum

çünkü her kıyafet farklı ağırlıkta o da kaç kilo verdiğini anlamanı zorlaştırıyor

bence senin başını yakan bu renkli yazma işi

BEYZUŞ ablam farketmemiştir

ve emin ol düzeltir

ben geçen hafta zamanında bildirim yapamadığım halde beni akşam listeye ekledi sağolsun

belkide cnm olabilir hic önemi yok önemli olan listeye girmek deyil kendimiz icin kilo vermek ben cok mutluyum ilginiz icin teskler cnm toksincim sanada tskler

evet cnm ben bu hafta 585 dk spor yaptigimi yazmistim ama beyzus abla görmemis galiba ve pazartesinden itibarende 1 kilo verdim ama sorun degil lunaazulcum ben kendimin birincisiyim

sen napıyonnnnnnnn ya biz 60 dk yapamadık uçacan kız tebrikler canım allah azmini eksiltmesin

tebrikler

Hmmm çok mantıklı sağlık bakanı çıkmıştıya doktoruma oda söylemişti çıplak tartılın diye ama hava soğuk bu ara ben yinede soyunmiyim. Yaza kısmetse

sen napıyonnnnnnnn ya biz 60 dk yapamadık uçacan kız tebrikler canım allah azmini eksiltmesin

tskler cnm ya ben yeni basladim sayiir ya ondan galiba ama biran önce kilolardan kurtulmak icin yapiyorum karsiliginida aliyoru cok sükür amin cnm hepimizin azmini arttirsin ins

belkide cnm olabilir hic önemi yok önemli olan listeye girmek deyil kendimiz icin kilo vermek ben cok mutluyum ilginiz icin teskler cnm toksincim sanada tskler

tabiki kendimiz için kilo veriyoruz

ama yinede listenin başında olmakda fena olmazdı

doğacıma katılıyorum

uçacaksın yakındaaaaa
Hmmm çok mantıklı sağlık bakanı çıkmıştıya doktoruma oda söylemişti çıplak tartılın diye ama hava soğuk bu ara ben yinede soyunmiyim. Yaza kısmetse
tabiki mantıklı çünkü mantık benim göbek adım :76:

şaka bir yana bütün eşofmanlarımın gramajı faklı baktım bu böyle olmuyor

sabah üzerimi değiştirirken çıkıveriyorum tartıya

yada üzerimdeki kıyafetler ile tartılıyorum gramını öğreniyorum daha sonra o gramı düşüyorum

ellerine saglik beyzus ablacim ay ay ilk 3deyim

kilo veren arkadaslarima tbrklerrrrrrrrrrr haftaya daha cok kilo versinlerrrrr insallah
spordada insallah daha cok yapanlar olur citir kizlarrrrrrrrrrrrrrrr kizlar haydin sporaaaaa

bende sabah işe gitmek için hazırlanırken tartılıyorum iç çamaşırıyla bi eşofmanım var 2 kilo gelir heral bide ondan tartılırsam

kilo verenleri ve sporcu çıtırları tebrik ediyorum..............:64
:

baharcim diyetisyene gidebildinmi haberleri aktarirmisin merak ettik hayalen yiyelim bari ya

Hayır canım gitmedim SGKyı aradım dediğim şey torba yasasınımı ne bekliyomuş tam anlamadım da zaten mecburen parayla muayene olacağım bakalım pazartesiye kadar regl olmazsam pazartesi gideceğim olursa regl bitince gideceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…