Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sütaşın 0 şeker 0 kolestrol 0 yağ yoğurdundan var diyet listemde aldım bugünçilekli ve şeftalili iki tane. bakalım beğenecek miyim yarın yiyeceğim

tebrik ediyorm bu arada dereceye girenleri :92:

sütaşın 0 şeker 0 kolestrol 0 yağ yoğurdundan var diyet listemde aldım bugünçilekli ve şeftalili iki tane. bakalım beğenecek miyim yarın yiyeceğim

tebrik ediyorm bu arada dereceye girenleri :92:

Yaaa ben bugünde aradım bulamadım netten resmini bulup ekleyebilirmisiniz kızlaaarr :26:

başarısızmı olmuş.................allah herşeyin hayırlısını versin canım ....tekrar denersin.... inş.o zaman olur.......
İnşallah canımmm
Çok üzüldüm diyecek birşey bulamıyorum hayırlısı buymuş diyelim üzme kendini bundan sonrakinde olur inşallah
Öyle canım ama üzülmemek elde değil
cnm üzülme belki senin icin bu daha hayirlidir biz bilemeyiz
Herşey Allahtan
Banucum seni çok iyi anlıyorum canım, soldurma gene de ümitlerini, İnşallah Allah'ın izniyle bir gün olacak...
İnşallah canım ama işte.......

evet cnm ben bu hafta 585 dk spor yaptigimi yazmistim ama beyzus abla görmemis galiba ve pazartesinden itibarende 1 kilo verdim ama sorun degil lunaazulcum ben kendimin birincisiyim

Ervamm;

Kusura bakma canım....Bu kadar gayretle spor yapıyorsun ve ben görmüyorum.Çok özür dilerim.....
Sanırım her cümleyi farklı renkle yazdığın için fark edemedim mi ne....(kıvırtabildim mi acaba?).
Tekrar düzenliyorum spor listesini....Geçen hafta kilo bildirmediğin için fark yazamadım canım.Her hafta düzenli bildirimlerde fark yazılabiliyor.Yoksa 2 haftada verilmiş kilo 1 haftada verilmiş gibi oluyor.Sende böyle olmamıştır muhakkak ama gözümden kaçtı demekki...

HAFTANIN KİLO ŞAMPİYONLARI

HAFTANIN BİRİNCİSİ...........GREENDREAMS............- 1.300........

HAFTANIN İKİNCİSİ............FACTORB....................-1.000..........

HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ........TOKSİN.......................-0.800..........

HAFTANIN SPORCULARI

HAFTANIN BİRİNCİSİ........ERVAMM...........585 DAK.............

HAFTANIN İKİNCİSİ........TOKSİN............310 DAK..........

HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ.........TOMBULKELEBEKİM.......240 DAK.........

HAFTANIN DÖRDÜNCÜSÜ......EKİNCİK...............145 DAK...........
:nazar.......[/QUOTE]

önemli degil beyzus ablacim ne özürü ask olsun

Kızlar test yaptırdım 2 çıktı ne yazıkki olmadı şuan hiçbirşey düşünemiyorum

Allah hayırlısını;hayırlı zamanda versin inşallah Banucuğum...

Bebek sana nasipse mutlaka gelecektir....Derin'i unutma...Umatları bitmişken gelmiş Naz kız...

Üzülüp stres yapmak sana daha çok zarar verecek.Sakın üzülme demek çok abes olur tabii bunu demem sana canım,sadece bol bol dua ederim Allah hayırlı kapılar açıp,gönlünün muradını verir inşallah....

hayirli aksamlar kizlarrrr
yediklerimi yazayim
sahur
200gr ligt yogurt
iftar
1dilim kepekli ekmek
200gr yogurtla müsli
2cupra maden suyunda kizartim
bol salata
5hamsi yagda kizarmis
ara
1kahve sekersiz kuruüzümle
yarim narrrr
2koca fincan yesilcayyyyyyy

sporrrrrrrrrr 40dakk :82:

Son düzenleme:
Banu145245 şu an sana ne desek boş.ama ben şöyle düşünüyorum.yavrumuz biraz naz yapıyor.diyor ki beni biraz daha bekleyin.biraz daha uğraşın.biraz da bu pencereden bak.allah hayırlı olanı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…