Kızlar test yaptırdım 2 çıktı ne yazıkki olmadı şuan hiçbirşey düşünemiyorum
sütaşın 0 şeker 0 kolestrol 0 yağ yoğurdundan var diyet listemde aldım bugünçilekli ve şeftalili iki tane. bakalım beğenecek miyim yarın yiyeceğim
tebrik ediyorm bu arada dereceye girenleri:92:
Sütaş | Doğal Lezzet bu linkten bakabilirsin ccanımm
İnşallah canımmm
başarısızmı olmuş.................allah herşeyin hayırlısını versin canım ....tekrar denersin.... inş.o zaman olur.......
Öyle canım ama üzülmemek elde değilÇok üzüldüm diyecek birşey bulamıyorumhayırlısı buymuş diyelim üzme kendini bundan sonrakinde olur inşallah
Herşey Allahtancnm üzülme belki senin icin bu daha hayirlidir biz bilemeyiz
İnşallah canım ama işte.......Banucum seni çok iyi anlıyorum canım,soldurma gene de ümitlerini, İnşallah Allah'ın izniyle bir gün olacak...
evet cnm ben bu hafta 585 dk spor yaptigimi yazmistim ama beyzus abla görmemis galiba ve pazartesinden itibarende 1 kilo verdim ama sorun degil lunaazulcum ben kendimin birincisiyim
Ervamm;
Kusura bakma canım....Bu kadar gayretle spor yapıyorsun ve ben görmüyorum.Çok özür dilerim.....
Sanırım her cümleyi farklı renkle yazdığın için fark edemedim mi ne....(kıvırtabildim mi acaba?).
Tekrar düzenliyorum spor listesini....Geçen hafta kilo bildirmediğin için fark yazamadım canım.Her hafta düzenli bildirimlerde fark yazılabiliyor.Yoksa 2 haftada verilmiş kilo 1 haftada verilmiş gibi oluyor.Sende böyle olmamıştır muhakkak ama gözümden kaçtı demekki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?