merhabalarr
bende kıloluyumm benı de alın aranızaaa zayıflamak istiyorumm
hoşgeldin canım
inşallah hep beraber zayıflarız
standart soruları sorayım
yaş, kilo, boy kaç?
hoşbulduk lunaazul cum inş.beraber basaracagızz kılo verenlerın resımlerıne baktımm cok guzel yaa bayıldım bende zayıflamak ıstıyorumm
yasim 22
kılom 105,5 boyumda 1,60
burada ıyı motıve olacagımı dusunuyorumm
sızlerınde destegı ılee
Toksincim 2cupra maden suyunda kizartim ne demek? O nasıl oluyor yani?
sen sadece bu azmini kaybetme
soprunu yap ve dengeli beslen gerisi zaten kendiliğinden geliyor
her ne kadar topiğin spor konusunda yüz karası olsamda
merhabalarr
merhabalarr
inş. cnm ya şimdiye kadar cok denedım ama verdıklerımıde gerı aldımm hep bi kısır dongu
bakalım nasıl olacakk
hosgeldin cnm dogru yerdesin birakma burayi
hoş geldin canım
grcekten cok hosbuldum yaa inş. bırakmayı dusunmuyorumm zaten 5 kılo verdım dıyet yapıyorum
beyzuşum sana koşu bandının markasını sorsam araştırıyorum bi kaç gündür aklım karıştı marka sorun olursa özelden yazarmısın
Hoşgelmişsin canım
Henüz gençsin başarırsın merak etme :81:
Hepimiz o kısır döngü içerisindeydik ama diyet sözcüğünü lügattan çıkarıp atttık sağlıklı ve dengeli beslenmeyle bizde normal vucut şeklimize sahip olacağız en önemli şey pozitif olmakumudunu yitirme imkansız diye birşey yok hayatta zamana ihtiyacımız var sadece ve tabiki istikrar ve azime
gulma hosgeldin cnm avatarin yakiyo ortaligi
banucum tabikide üzüldüm ama daha vakti var demekki güzelim sen bol bol duanı et sakın içine kapanıp hayata küsme beni düşün 12 sene boyunca hiçbir tedavide hamile kalamadım 2 tüp bebekte dahil 12 senede doğal yolla geldi nazım her seferinde söylüyorum beni düşün ben artık hiç bir zaman anne olamayacağım dediğim anda geldi hep aynı şeyleri söylüyorum ama...senin yapman gereken tek şey var spora yazılmak yada hergün yürüyüşe çıkmak ben çünki 4 ay spor salonuna gitmiştim orada çok mutlu oluyordum kafam dağılıyordu birde hamile kalmayada etkisi oldu tabikio yüzden biraz kilo verip bir dahaki tedavine başlarsın moralinde yerinde olur acaba kilodamı diyede düşünmezsin hem...İnşallah canımmm
Öyle canım ama üzülmemek elde değil
Herşey Allahtan
İnşallah canım ama işte.......
Allah hayırlısını;hayırlı zamanda versin inşallah Banucuğum...
Bebek sana nasipse mutlaka gelecektir....Derin'i unutma...Umatları bitmişken gelmiş Naz kız...
Üzülüp stres yapmak sana daha çok zarar verecek.Sakın üzülme demek çok abes olur tabii bunu demem sana canım,sadece bol bol dua ederim Allah hayırlı kapılar açıp,gönlünün muradını verir inşallah....
toksinnnnnnnn senin içinde geçerli sorum avatarın koşuyor ordan fark ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?