Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyigeceler hanımlar. Yeni gelenler hoşgeldiniz benim yatma saatim geldi gene. Yarın görüşürüz artık :92: bye byeee

insallah cnm kacalimda kim kacarsa kaccsin maksat kovalamak kilo vermek

selam kizlar bende araniza katilmak istiyorum artik
ama su stickeri beceremedim yav biri ayrintili anlatirsa cok memnun kalacam :)))
kisaca kendimi tanitim
28 yasindaim
aslen sinoluyum
avusturyada yasiyorum
1 oglum var 3.5 yasinda
birde 10 aylik kizim var
ve bir düzinede kilom var :)))
10 senelik evliyim mutluyum kilolarim haric
yeni 6 sene sonunda kaynanada ayrildim simdi spor felanda rahatlikla yapabilirim
iste böyle he bu arada 98 ((( kiloyum
ve 65 e düsmek istiyorum calistigim zamanlarda 68 kadar düsmüstüm ama isi biraktim 4 senedir evdeyim ve tekrar geri aldim artik vermek istiyorum ve nasil yapacagimi bilmiyorum

hoşgeldın cnmm bende yenıyım dun aksam katıldımm
inş. verırsın cnm kılolarını hepimizn derdi buu(((
kılo ıle ılgılı stickeri diyorsun galıba yukarda ben sormustum arkadas adres veermıs saolsun ordan oluyor galıbaa

Günaydın Baharcım. Bak gene haftasonu oldu senle benden başka kimse yok

Günaydın Canım
Haklısın bir haftasonunda daha başbaşayız faktörcümmm yalnızız dostlarımızzz yalnızızz yalnız
Soner Sarıkabadayının yeni şarkısını dinledinmi faktörcüümm dün akşamdan beri takıldım çok eğlenceli güzel istersen sende bir dinle şarkının adı Seveni Arıyorum

Daha önce aynı yerde çalıştığım yakın bir arkadaşım 10 Nisana düğün tarihi almış nisana kadar kaç kilo verebilirimki acaba en azından 109 olsam ne güzel olur kına erzurumda düğün istanbulda olacak büyük ihtimalle gideceğim istanbula güzel bir elbise ve ayakkabı almam lazım çok çalışmam lazım çooookkk

Dinliyim canım , hemde uzaniyim biraz. Canım sıkkın bugün hiçbişey yapmak gelmiyor içimden müzik dinlemek iyi gelir belki

Ervaamm yaptığın sporlar gözümden kaçıyor sanma yazın bende aşıyordum kendimi ama kışın nolduysa kalkmıyo totoş regl oldum bitsin seninle spor yarışına başlayacağım tabi aramızdaki kilo farkınıda hesap ederek sana meydan okuyamıyorum ama peşindeyim :81:

2 ay 20 gün var yaklaşık. Sıkı bir diyet ve sporla haftada 1 kilo verirsin. 11 kilo eder

kılo çızelgesını yapamıyorum bırturluu sabahtan berı ona uğrasıyorumm ne zormuş

sizler nasılsınız baynlar hafta sonu pek dolu olmuyor burası anladıgıma göree

tebrik edrim kzılar

herkeze günaydın mutlu hafta sonlarııı
bugün dşarda gün var inşallah cozutmam
bu hafta zaten aldım başım ıgittim

hosgeldin cnm bende avusturyadanim sen neresindensin bakem :44::44:

oku cnm meydan oku öle daha eylenceli ve anlamadan yapiyosun daha iyi olu hadi bakalim simdiden itibaren yarisa davet ediyorum seni kabul etmeyen hep sisman kalsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…