Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

tesekkür ederim

tebrik ederim ayrica hosgeldin aramiza

aaaaa ilk 3deyim kiloda ve spordaaaaa ve ayin 1.cisiyim cok mutluyummmmm gelcek haftada insallah yine ilk .3cün ucunda olurum insallah inanamadim bu hafta hic ümidim yoktu yaww aman verelimde azcik uzcuk verelim kilo veren arkadaslara tbrler spor yapan arkadaslarada tbrkler

hayirli gecelerr kizlar yediklerimi yazayim
sabah
2dilim cavdar ekmegi
1fincan kahve
3dilim ligt peynir
ara
200gr yogurt
ölen
2tabak patates salatasi
yogurtlu dereotlu sos
3kepce bulgur pilavi
1kepce kavurma yagsiz
ara
1tabak patates salatasi
aksam
1tabak patates salatasi
2kepce bulgur pilavi
2kepce kavurma
ara
1fincan kahve kuru üzümle
2bardak cay
1paket yulafli biskuvi (oleyyyyyyyyy bitti biskuviler )bidaha almiyacam insallah
sporrrrrrr 40dakk

Günaydin Lady's...

Çok yoğundum uğrayamadım bir türlü...

Umrarim herkez iyidir ??

Nasil gidiyor Hayat ??

Öpüldünüz...

hoş geldin...
bol bol yürü kafa dağıtmanada iyi gelir
Günaydin Lady's...

Çok yoğundum uğrayamadım bir türlü...

Umrarim herkez iyidir ??

Nasil gidiyor Hayat ??

Öpüldünüz...

günaydın kaçak

Günaydın kızlar bugün diette ikinci günüm tekrar başladım inşallah pazartesi günüde leslieye başlıyorum.İnşallah üç ayda 10 12 kilo verebilirim.
Dietim sabah hep aynı öğlen çorba 1 dilim ekmek Akşam et yada kurubaklagil 1 dil ekmek ayran hadi bakalım inşallah hep böyle gider....

selam hanımlar
ben eskilerden edvırtçı citol
listeye göz attım yeniler çok
eskiler yok nerdeyse
bi kaç sene önce buraya başladıgımda 115 dim
104 e kadar gördüm
sonra bıraktım diyeti
yapamıyordum diyet uyamıyordum kurallara
yerimde saymktan bıkmıştım
6-7 ay kadar önce 112 ile diyeti bıraktım
cuma günü endokrin doktoruna gittim
ropar verdi obez dir diye
çok iyi bir doktordu allah razı olsun
orda kıyafetlerimle tartıldım 117.6 gelsim
xenical yazdı ialç
3 gündür kullanıyorum
umutluyum diyet yapmasamda dikkat ediyorum
inşallah başarırızz

ayy aysebrucum canım çok üzüldüm gerçekten, sen daha önce de yapıp 35kilo vermiştin değil mi, o zaman bir problemin şikayetin yokmuydu, selin de hiçç gelmiiyor uğramıyor topiğe, bende 3hafta 1 ay kadar yapmıştım, kısa süreli şimdi normal devam ediyorum
çok çok geçmiş olsun aman canım allah çocuklarına bağışlasın

teşekkür ederim canım aranızdayım artık listeye eklediğin için sağol. sağlıklı beslenip sporla zayıflayalım gerçekten en iyisi.

aysebrucum sen sebze filan yemiyordun değil mi?
sıfıra yakın alıyordun kh yi sanırım
evet topikteki kızlar halaa yapıyor ama ne derece katı yapıyorşar bilmiyorum
sende bi bilgilendir istersen, yani yapan herkesde görülürmymüş bu durum yoksa istisnai mi acaba
ne kadar süre yaptın canım sen :26:

QUOTE=aysebru;17378121]kızlar bende uzun zamandır yoktum safra kesesi ameliyatı oldum. 1.5 aydır korkunç ağrılarım vardı. 3.5 saat sürmüş ameliyatım ve 15 gündür tam iyi olamadım. safra kesem normalin 5 katı büyümüş ve iltihaplanmış. doktorum hayatında böyle bir şey görmediğini söyledi. bundan önce karbonhidrat diyeti yapmıştım protein ağırlıklı beslenip safra kesemi mahvetmişim. doktor kendini öldürecekmişsin nerdeyse dedi. hep savunduğum bu diyet beni perişan etti. bu arada 113 kilodan 104 kiloya düştüm ağrıdan.
arkadaşlar normal diyet yapalım herşeyden dengeli yiyip vücudumuzu mahvetmeyelim. ben çok pişmanım yaptığıma.[/QUOTE]

cnm cok gecmis olsun rabbim yardimcin olsun

Son düzenleme:
ay kizlar hedefimi degisdim 25subatta 75 küsür olcam insallah acayip gaza geldim birden hava guzel alip yürümeye gidiyorum

cnm cok gecmis olsun rabbim yardimcin olsun[/QUOTE]

sağol canım çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…