geçmiş olsun
merhaba bende2 hafta önce hastaneye gittiğimde doktor çık şu tartıya derken tamamen umutsuzca çıkmıştım tartıya ve tam 115 kilo olduğumu öğrendim doktorum 1200 kalorilik bi liste verdi elime buna mutlaka uy dedi ve bi güzelde fırçaladı adam bi kaç yılda böyle olduğumu görünce inanamamıştı :26: neyse ben listemi aldım annemle eve dönerken söylene söylene dönüyodum hade bi kaç hafta uyayım bakim nolcek dedim doktor ayda 3 kg verceksin dedi ben 2 haftada 112 oldum şimdi çok mutluyum galiba zayıflıyorum ve zayıflarken de yalnız olmak istemiyorum birileri beni takip etsin ben birilerini takip edeyim gaza geleyim falan istedim kısacası aranıza katılabilirmiyim
HAFTANIN KİLO ŞAMPİYONLARI
HAFTANIN BİRİNCİSİ...................TOMBULKELEBEKİM.................-0.800
HAFTANIN İKİNCİSİ.....................FACTORB.............................-0.700
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ.................TOKSİN+DOĞA3.....................-0.500................................
HAFTANIN SPOR ŞAMPİYONLARI
HAFTANIN BİRİNCİSİ.............ERVAMM................355 DAK
HAFTANIN İKİNCİSİ...............TOKSİN.................305 DAK
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ...........GULMA+OKUR..........200 DAK
AYIN KİLO ŞAMPİYONLARI
AYIN BİRİNCİSİ...............TOKSİN......................3.100
AYIN İKİNCİSİ................FACTORB.....................2.500
AYIN ÜÇÜNCÜSÜ............YARDIM........................1.700
hoş geldin...merhaba bende2 hafta önce hastaneye gittiğimde doktor çık şu tartıya derken tamamen umutsuzca çıkmıştım tartıya ve tam 115 kilo olduğumu öğrendim doktorum 1200 kalorilik bi liste verdi elime buna mutlaka uy dedi ve bi güzelde fırçaladı adam bi kaç yılda böyle olduğumu görünce inanamamıştı :26: neyse ben listemi aldım annemle eve dönerken söylene söylene dönüyodum hade bi kaç hafta uyayım bakim nolcek dedim doktor ayda 3 kg verceksin dedi ben 2 haftada 112 oldum şimdi çok mutluyum galiba zayıflıyorum ve zayıflarken de yalnız olmak istemiyorum birileri beni takip etsin ben birilerini takip edeyim gaza geleyim falan istedim kısacası aranıza katılabilirmiyim
bol bol yürü kafa dağıtmanada iyi gelirAaaaaa 800 gr vererek 1. olmuşum şaşırdım ve sevindim moral oldu bana pazartesi memlekete gidiyoruz ablamla orada bol bol yürüyüp spor yapacağım Allahın izniyle zaman çabuk geçsin ve içimdeki acı çabucak dinsin
Herkesi tebrik ediyorum kocaaa 1 ayda vere vere sadece 1 kilo vermişimsilkinip kendime gelmek için denizi,yeşili doğayı görmem yeterli olacaktır inşallah.
Günaydin Lady's...
Çok yoğundum uğrayamadım bir türlü...
Umrarim herkez iyidir ??
Nasil gidiyor Hayat ??
Öpüldünüz...
kedime orti ariyorum benimle yarismak isteyen varmi acaba ???
kızlar bende uzun zamandır yoktum safra kesesi ameliyatı oldum. 1.5 aydır korkunç ağrılarım vardı. 3.5 saat sürmüş ameliyatım ve 15 gündür tam iyi olamadım. safra kesem normalin 5 katı büyümüş ve iltihaplanmış. doktorum hayatında böyle bir şey görmediğini söyledi. bundan önce karbonhidrat diyeti yapmıştım protein ağırlıklı beslenip safra kesemi mahvetmişim. doktor kendini öldürecekmişsin nerdeyse dedi. hep savunduğum bu diyet beni perişan etti. bu arada 113 kilodan 104 kiloya düştüm ağrıdan.
arkadaşlar normal diyet yapalım herşeyden dengeli yiyip vücudumuzu mahvetmeyelim. ben çok pişmanım yaptığıma.
ayy aysebrucum canım çok üzüldüm gerçekten, sen daha önce de yapıp 35kilo vermiştin değil mi, o zaman bir problemin şikayetin yokmuydu, selin de hiçç gelmiiyor uğramıyor topiğe, bende 3hafta 1 ay kadar yapmıştım, kısa süreli şimdi normal devam ediyorum
çok çok geçmiş olsun aman canım allah çocuklarına bağışlasın[/QUO
canım merhaba nasılsın, çok teşekkür ederim.
sorma çok zor günler geçirdim ama çok şükür düzeliyorum.
doktor karbonhidrat diyetinin safra kesemi mahvettiğini söyledi nerdeyse kendini öldürüyormuşsun dedi.
bu kadar kolay kilo verdiren diyetin bana bunu yapması üzücü artık daha düzenli diyet yapmaya karar verdim 1 ayda 113 kilodan 104 e düştüm hala vermeye devam ediyorum. şu an bana yağlı yemek yasak az ye dedi doktorum zaten yiyemiyorum midem bulanıyor.
bu yaşadığımı topikteki kızlarlada paylaşsam iyi olur. onlarda bilsinler bu diyetin sonuçlarını.
seline gelince uzun zamandır girmemiş bende ara ara kontrol ediyorum bir sıkıntı yoktur inşallah.
geçmiş olsun canım..........iyiki ben de 3 hafta yapıp bırakmışım kh yı.....
çok teşekkür ederim bundan sonra sağlıklı diyetler yapıcam
Batuhanim ben olurum ortin, eger istersen...
ben olurum ama aramızda baya fark var olur mu kı acaba:44::44:
Çok çok geçmiş olsun canım.Allah beterinden esirgesin..Bilirim berbat bir hastalıktır.Annem çok çekmişti.Neyse artık kurtuldun....Şükür...
Diyet konusunda çok haklısın...Her şeyden kararınca yeyip hareketi arttırmalıyız.Tabiatla başa çıkamayız;o nasıl olması gerekiyorsa öyle çalışıyor ve bizim sunni zorlamalarımıza karşı duruyor.....
Listeye koyuyorum canım seni.Geliyorsun artık değilmi..?
çok geçmiş olsun allah korumuş seni
canım merhaba nasılsın, çok teşekkür ederim.
sorma çok zor günler geçirdim ama çok şükür düzeliyorum.
doktor karbonhidrat diyetinin safra kesemi mahvettiğini söyledi nerdeyse kendini öldürüyormuşsun dedi.
bu kadar kolay kilo verdiren diyetin bana bunu yapması üzücü artık daha düzenli diyet yapmaya karar verdim 1 ayda 113 kilodan 104 e düştüm hala vermeye devam ediyorum. şu an bana yağlı yemek yasak az ye dedi doktorum zaten yiyemiyorum midem bulanıyor.
bu yaşadığımı topikteki kızlarlada paylaşsam iyi olur. onlarda bilsinler bu diyetin sonuçlarını.
seline gelince uzun zamandır girmemiş bende ara ara kontrol ediyorum bir sıkıntı yoktur inşallah.
QUOTE=aysebru;17378121]kızlar bende uzun zamandır yoktum safra kesesi ameliyatı oldum. 1.5 aydır korkunç ağrılarım vardı. 3.5 saat sürmüş ameliyatım ve 15 gündür tam iyi olamadım. safra kesem normalin 5 katı büyümüş ve iltihaplanmış. doktorum hayatında böyle bir şey görmediğini söyledi. bundan önce karbonhidrat diyeti yapmıştım protein ağırlıklı beslenip safra kesemi mahvetmişim. doktor kendini öldürecekmişsin nerdeyse dedi. hep savunduğum bu diyet beni perişan etti. bu arada 113 kilodan 104 kiloya düştüm ağrıdan.
arkadaşlar normal diyet yapalım herşeyden dengeli yiyip vücudumuzu mahvetmeyelim. ben çok pişmanım yaptığıma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?