Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

spark ben de 1 70 boyundayım canım valla nasıl zayıflayacağız bir umut giriverdim ben de hırs yaptım ama işe yaramıyor ki bir aydır rejimdeyim bi yandan da yardımcı bitkisel bi ilaç da kullanıyorum ama ancak 4 kilo verdim

sormaaa çok dikkat et ne olursunnn bak ben dikkat etmedim 50 kilo aldım resimlerimi koysam inanmazsın davul l gibi gittim doğuma vallaq ilaca hem param gidiyo hem de korkuyorum sağlığım gidecek diye ama ne yapim rejimde yapıyorum ama offf of yemek yemek iştee dayanamıyorum

acele etme güzelim ne güzel işte başlamışsın benim kız 17 aylık oldu bende doğumdan sonra üç basamaklı sayılardaydım bbi ara iyi verdim ama tekrar hoop fazlasıyla aldım.yavaş yavaş bence senin bu tempon iyi :))

acele ediyorum çünkü eşim beş aylığına askere gitti o gelene kadar inat edip vermek istiyorum ama bütün psikolojimi bozdum ya gece gündüz kilolarımı düşünüyorum korkuyorum hep böyle kalıcam diye nasıl zayıflıycaksam ben sen nasıl zayıfladın ?

e hadi o vakit cucu başlayalımmı?egzersiz yapıyormusun canım?yaza var daha bu hızla gidersen bayağı iyi olur dert etme.bebişi de bahane edemezsin bende de var zaman bulup hergün 45 dakika ?ne dersin?nasılsa uyuyor bu yaramazlar:))

canım zaten bebişe babaannesi bakıyor ben gündüz dükkanda oluyorum küçük bir butiğim var her gün oraya yürüme gidip geliyorum egzersiz en büyük düşmanım İ gaza ihtiyacım var sanırım tembellik yapıştı bana resmen

bahar dönemine denk gelmişti ve yürüyüşler yapmıştım kızımıda arabasına atıp hergün 5 km yürüdüm ama çok sıkı olmuştu vücudum.ve kendime tembelliği yasaklamıştım.o kadar yürüdükten sonra yazık olmasın diye fazla da yiyemiyordum :))bak bence şurdan başlayalım önce egzersiz sonra şu ilaçlardan vazgeç bence bende bi dönem kullandım ama maalesef midem deliniyordu.tenekeyi eriten midem 3 bardak çayla haşlanıyor artık ve inan daha çok kilo geliyor canım.egzersize ne diyorsun?bu sitede harika egzersizler var.

bende u gece başladım fazla aramız olmaz yatmadan önce yap çok sağlıklı olmadığı söyleniyor ama bebekle en uygun zaman bu oluyor hem düzenede gireriz.ne diyorsun hadiiii bende 4 akşamdır düşünüyordum anca bu gece yaptım :))ve başladığım için mutlu oldum bile hadi arkadaşım üşenme bak sımsıkı olacaksınnnn...

ya ilaç aslında bence de iyi değil daha önce ilaçla zayıfladım beş yıl kilomu korudum sonra evlenme arefesinde 5-7 kiloya taktım ne bulduysam içtim ne bulduysam içtim ardından evlenince de hemen hamile kaldım ve 50 kilo aldım ama ne yapacağımı şaşırdım o yüzden ilaca başladım yine yürüyüş şu an çok zor olur bana kayseri buz gibi bir de akapunktura gitmiştim bir ay önce doktor bana hiç egzersiz yapma vücudundaki kas oranı çok yüksek dedi şok oldum kendimi yürüyüşe hazırlamıştım sonra tedirgin oldum çünkü gittiğim yerde sarkmaları da tedavi ediyolardı dedim ki acaba bu adam bana zayıfladıktan sonra devam edipğ daha fazla para kazanmak için mi böyle yaptı diye şimdi şaşırmış durumdayım oysa ki egzersizin çok faydalı olduğunu biliyorum etim çok sıkı kas yapmak istemiyorum doğru egzersizi nasıl bulacağım onu da bilmiyorum :18:

cnmm öncelıkle hoşgeldin inş başaracaksın cnmm burdakı arkadaşlar dıyet yapmıyoruz sadece sağlıklı beslenıyoruz dıyorlarr bende katılıyorumm istemek ve baslamak bıtırmenın yarısımış arkadasımm ınş gaytretınle yapacaksın cnmm kolay gelsınn sakın azmını ve kendıne olan guvenını kaybetme düzenli beslen sonrasıı inş gelirr ilaçlarıda önermıyorlar ayrıcaa

hoşgeldin cnm bende başlamadan önce epey düşündümm yerken içim gidiyor du ama sonunda icrata geçirdimm burada cok guzel motıvasyon var cnm inş. sende hedefine ulaşırsın kolay gelsınnn

Son düzenleme:
evet ne düşünüyorsun vazmı geçtin yoksa?bence vazgeçme bu...

gulma iyi geceler ... haklısın hemen motive oldum sanırım.yaza az kaldı hepimizin beklediği bişeyler var bi de bişey söliim arkadaşlar benim eşim benden daha zayıf bu akşam bana kilosunu söyledi ve utancımdan kendi kilomu söyleyemedim ve söyleyebileceğim kiloya kadar bu konu evde eşimle konuşulamayacak:))

gulma teşekkür ederim valla şimdiden gaza geldim birbirimize destek olalım sanırım olacak

ahh cnm ahh banım eşimde benden zayıff o konular gırmeyelımm tabı cnm hepimizin beklediği şeyler var ve herkezler nasıl yapıyorsa bızde yapacagızz kocişlerimizin yanındaa cicişş olacazz bizdee yaparızz

gulma teşekkür ederim valla şimdiden gaza geldim birbirimize destek olalım sanırım olacak

bişey değil hayatım ne demek tabıkıda olacak yeterkı kendınıze guvenımızı yıtırmeyelımm bizde varız bu hayatta bızde basarırızzz

tamam ben göbek atmaya gidiyorum 45 dk dayanabilir miyim bilmiyorum burda olursan sonucu söylerim

bu gun ılk 30 dk dayansan bıle senın karınn cnmm kolay gelsınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…