Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

tombulkelebekim çizelgeyi nerden hazırlıycaz ben de söylim mi kilomu boyumu :)))

Canım forumda biryerde yazıyor ama linki yok bende bulursam atayım linki boyunu kilonu yaşını anlat tabiki

geçmiş olsun canım... bence yollar çoktan kapanmıştır biraz bekle..... manzara çok güzel gözüküyor .....tv veriyormu oyunları göremedim...

Canım TRT TÜRK veriyor oyunları

selam kızlaaaaaar uzuuunca bi aradan sonra bilgisayarım sonunda tamir oldu veee geri döndüm nasılsınız ne var ne yok bakiim:84:

Biiillluuurrr hiç öyle geldimmm döndümmm diye ayak yapma gelmiyorsun da dönmüyorsun da öyleee bakıp kayboluyorsunnn hani nerde ben 4 kilo verdim sen 3 kilo aldın irade nerde istikrar nerdeee hani bizim hayallerimiz nerde ??? Hani bana verdiğin gazlar nerdeee ??? hep yapacam edecemdesin de hiçbirşeyini görmüyoruz artık gerçekten şunaa sarılıp zayıflamak için çaba sarfetmeye başlarmısın lütfeeeennnn

canım kısa dönem gitti işte daha ne oldu ki 12 aralıkta gitti izne geldi 18 gün sonra 25 gündür rejimdeyim 4 kilo verdim işte

aaa daha yenı gtmıs 4 ayı var en azından kız varyaa boyle devam etsen bıle yanı her ay 4 kılo enıste gelene kadar bambaska bı vucuda sahıp olrsun

90 kilonun üzerinde olmayanların ne işi var burda yaa arkadaşım sen 2 kiloyla kaçırıyosun,hadi git başka topike katıl

saferancığım soğuk olmaz mı evde kaloriferli değil artık bi odanın içine yığıldık burada kar var soğuk var iş çok ta yapmak isteyen yok

aaa daha yenı gtmıs 4 ayı var en azından kız varyaa boyle devam etsen bıle yanı her ay 4 kılo enıste gelene kadar bambaska bı vucuda sahıp olrsun

Ayda 4 kiloya üzülme arkadaşım maşallahhh keşke hep ayda 4 gitse üzgünüm ama bugün dost acı söyler modundayım ilk ay vucuttan son aldığın kilolar ve su atılır ondan ayda 4 kilo gayet iyi bundan sonra ayda 4 vermen bile çok zor

saferancığım soğuk olmaz mı evde kaloriferli değil artık bi odanın içine yığıldık burada kar var soğuk var iş çok ta yapmak isteyen yok

insanın canı iş yapmak bile istemez soğuktan ... bir zamanlar ordu da oturuyordum kışın soğuktan wc ye bile gidemiyordum... soba kar etmiyordu .....inş. havalar ısınır biran önce.. kışı seviyorum bile diyemiyorum o günleri ve soğuğu iliklerinde hissedenleri düşününce......

Neden kilonmu tutmuyor

ben dilanla tanışıyorum ve yaptığım yorumu şaka olsun diye yaptım.eminim o anlamıştır.ama sen durumu anlamadan gayet kırıcı bi şekilde cevap veriyosun ve kırıldığımı belirtmeye çalışmama rağmen hala daha devam ediyosun.bu kadar açık konuşmamdan sonra anlamışsındır herhalde nedenini

Son düzenleme:

... onun için senin dilanla tanışıp şaka yaptığını anlayamadım kusura bakma buraya gelip bizim kilolarımızla dalga geçenler oluyor seninde onlardan biri olduğunu düşündüm

Son düzenleme:

Tanımadığım insanlara şaka yapmam,kırılma ihtimallerini göze alarak...ayrıca dilanı tanımasam 2 kiloyla kaçırıyosun gibi net birşey söylemezdim ve burda o kadar insan varken gidip de dilana söylemezdim o lafı

Tamam da uzatmanın manası yok ki ben açıklamamı yaptım. Diyecek başka da sözüm yok. Açıkladım bitti.

ohhh bi güzel yedim bugün kendime serbest gün ilan etmiştim sanırım biraccık abarttım ama tartılmıycam cumaya saklıycam hafta içi telafi ederim artıkın

akşam da azcık göbek atarım eritirim :))

aaa kızlar tartısmayın lutfennn dıyet herkesın basına vurmus anacıgım vallah bunların hepsı ac kalmaktanya evt 2 kıloyla bu topıgı kacırıyorum ama bısı olmaz herhalde :26:
tatlım ıyıkı kendıne serbest gun ılan etmıssın hakkındır 1 ayı devırmısın sonucta afıyet olsun ama yaramasın ıns

dilaaannn ben kendime haftada bir serbest gün ilan ediyorummm sus söyleme :))) hafta içi de canımın istediklerinden çok azar azar yiyorum 4 kiloyu o şekilde verdim çünkü daha öncesinde başıma gelen şey hep aynı oldu bir ay durmadan yapıp sınırlayıp sonunda bi bırakıyorum huraaaa dal yemeklere o zaman çok daha kötü oluyo verdsiğimden fazla alıyorum ama bu sefer az vereyim ama her şeyi yiyeyim dedim öyle veriyorum ya bi de canım şu çizelge var ya onu nasıl kopyaladın hazırladım ettim kopyalayamıyorum

menümüde yazim :)))

sabah

2 tane kepek ekmegi
1 bardak sekersiz cay
domates salatalik
kk peynir
3 tane zeytin
1 yumurta

ara

yok

öglen

5 kasik bamye yemegi
yesil salata
misir ekmegi :2:

ara

yok

su 2 litre
3 mil lesli

sekerım ben kotu bısey demedım kı ıyı yapıosun kendını cok fazla sıkıntıya sokmadan zayıflıosun ne guzel hem psıkolojın bozulmaz hemde ıradene daha ıyı hakım olursun.cızelge konusunda hıçbır fıkrım yok canım zaten benımkıde yannlıs olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…