Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar kilo cizelgenize verdiginiz kilolari nasil isliyorsunuz ya ????
her seferinde yeni cizelge yapilmiyor herhalde dimi

banucum keseli 4 ay oldu zaten sadece geceleri veriyordum çalışıyorum çünkü çocuğum benden çok uzaklaştı çok bencil bir anneyim ben yeniden vermeye çalışıyorum mememi bugün oyunla vereyim dedim ama yeni çıkan dişleriyle bir ısırdı kanadı uçları zayıflamak uğruna çocuğumla aramdaki bağıda bozdum kendime ne kadar kızıyorum bir bilsen vijdan azabı çekiyorum resmen

tamam bugünden itibaren tartılmıycam şu çizelgeyi de nasıl yapıcam bi anlatıverin daha ::18:

ayyy kızlar sızden bı konuda yardımınızı ıstıcem tatlıya asırı derecede duskunum benmı bu kadar duskunum yoksa herkesmı boyle
acayıp sevıyorum yanı canım hıçbır zaman yemek yada ıcecek falan cekmez ama tatlılar sureklı aklımda malesef.en son carsamba gunu ınce bır dılım cıkolatalı pasta yemıstım sımdıde canım cektı kardesım dısarda kendıme mılkanın kucuk boylarından ıstedım napıcam yaaa boyle aslında doktorlar kendınızı cok sıkmayın yoksa dıyetınız uzun surelı olmaz dıyolar ama ne bılım yınede kendımı suclu hıssedıyorum((
azaltmayamı calısıosunuz yoksa hıçmı yemıosunuz bı yardımcı olun kızlar.gercı ben tamamen kesmenın dıyetın devamlılıgı ıcın kotu olabılecegını dusunuyorum ama:44:

bence de canım çok sıkma kendini bi de bak şunu dene bana doktor tavsiye etti kahvaltın bittikten sonra mutlaka ama mutlaka tok karnına dedi bir çay kaşığı bal ye dedi tatlı isteğini alır götürür dedi bir de küçük parça çikolatalar var ya al damağına yapıştır çok canın istediği zaman mutlaka faydasını görürsün bak.

saol tatlım ılgın ıcın haklısın hatta bı ara su bayramlarda ıkram edılen ınce madlen cıkolatalar varya onlarda almıstım bayaa dındırıyo ınsanı mılkayıda aslında o yuzden sevıyorum cok ınce cunku ama bal yada recel falanla hıç aram yoktur gorunce bıle bı tuhaf oluorum
bıde ben kucuklugumden berıdır caya kahveye hıç seker atmayı hıç sevmem ekmek falanda kahvaltı dısında pek yemem ama ıste bu tatlı olayı bıtırıo benı ozellıkle cıkolata sız nasıl onlemler alıyosunuz tatlı krızlerıne karsı yada ben herkesı kendım gıbı sanıorum galıba kımsenın krız falan gecırdıgı olmuo:18:

Son düzenleme:
selam kızlaaaaaar uzuuunca bi aradan sonra bilgisayarım sonunda tamir oldu veee geri döndüm nasılsınız ne var ne yok bakiim:84:

olmaz olur mu ya bugünn kocaa bir dilim pastayı yedim keza dün de ben de senin gibi çayı çok içerim ama çocukluğumdan beri çaya şeker falan atmam bazen tatlı diye ölücem sanıyorum sen şu bal olayını dene düzene sokar belki hem hazmı da kolaylaştırır diye duymuştum sen mutlaka günlük bkahvaltın bitince bir çay kaşığı bal ye bi de canın istediğinde çok sıkma kendini otur bi tane ye bence :))) ama abartmadan tadına vara vara bir aydır rejimdeyim ben de ama yiyorum canımın istediğini o yüzden topu topu 4 kilo verdim

Öncelikle hoşgelmişsin canım
Çizelgen hatalı sanırım şu an kaç kilosun kaç kilo olmak istiyorsun yaşını ve boyunu yazarsan seviniriz tanımak için soruyorum bunları
Birkere olaya diyetteyim diye yaklaşma çünkü beslenme alışkanlığını değiştiriyorsun ve kilo vermen uzun sürecek yılmak yok ama beslenme düzenin oturdukça az da olsa kilo vereceksin hem yavaş yavaş giden kilo kolay kolay geri de gelmiyor canın tatlı istiyorsa ye tabi ama sürekli istememesine dikkat et sen seviyorsun diye canının sürekli istediğini düşünürsün kilo vermek istiyorsan kendini kısıtlaman lazım yeterli ve dengeli beslenip günde 6 öğün yersen öyle tatlı krizine falanda girmiyorsun zaten.
En kolayı ılık süt içine tarçın at kurumeyveyle beraber tüket o zaman tatlı isteğin kalmıyor ( tabi regl dönemlerinde pek kar etmiyor bu )
Bende çikolatasız yaşayamam diyenlerdendim ama emin ol hergün carrefoura gidiyorum eskiden yaşpastaları çikolataları bisküvileri kekleri üstüste koyar alırdım eve gelirdim hepsini üst üste yerdim ama hala hergün carrefoura gidiyorum ilk şunu soruyorum kendime ben bunu istiyormuyum ve içimden kocaman bir haaayıııırrr geçiyor çünkü gerçekten canım istemiyormuş aslında onları sadece duygusal boşluğumu yemekle doldurmaya çalışıyormuşum ve şu var artık kendimi kısıtlamıyorum yani onu almak istesem alırım ve yerim o rahatlığı verdim kendime ve artık istemiyorum yani istemiyormuşummm bunu farkettim sizde kendinizi kısıtlamayın. Canınız ne istiyorsa yiyin ama canınızın gerçekten onu isteyip istemediiğine karar verin önce. biz şimdiye kadar herşeyi yemiş olmak için yedik gerçekten istediğimiz için yemiş olsaydık emin olun bizde düzgün vücutlara sahip olurduk.
Nilgünün Cdsini dinlemenizi öneririm o bize normal vucut ölçülerine nasıl kavuşacağımızı çok iyi anlatıyor

tombulkelebekim çizelgeyi nerden hazırlıycaz ben de söylim mi kilomu boyumu :)))

selam arkadaşlar ne zamandır işten pek takılamıyorum siz olmayınca diyette pek olmuyor sizleri çok özledim

geçmiş olsun canım... bence yollar çoktan kapanmıştır biraz bekle..... manzara çok güzel gözüküyor .....tv veriyormu oyunları göremedim...
selam arkadaşlar ne zamandır işten pek takılamıyorum siz olmayınca diyette pek olmuyor sizleri çok özledim

nerelerdesin tatlım gözükmüyorsun hiç gerçi kimse uğramıyor buralara yeni arkadaşlar var daha çok ......hepsine hoşgeldin diyorum.... senin işler çok yoğun dimi
.. kar varmı soğuk tur oralar şimdi....

cok tesekur ederım kızlar verdıgınız cevaplar ıcın
canım 4 kılo demıssın azmı yaa ben ayda 4 kılo verım daha da baska bısı ıstemem
evet tatllım cızelgem yanlıs en kısa zamanda duzeltıcem ama kendımı kısaca bı tanıtım 20 yasındayım 88kıloyum 1.74 boyundayım ozellıkle bacaklardan ve yan sımıtlerden kılo alıyorum malesef 60 kusurlere ınmek ıstıyorum tabı onumde yaklasık 20 kılo var ama burdakılerı okudukca cokta zor olmadıgını gordum baskada bısı aklıma gelmedı
bu arada spora basladım 1 haftadır her gun 1 saat yuruyus yapıorum 5 km edıyo belkı yeterlı degıl ama ıns o da zamanla artıcak yarın tartılıcaktım ama cuma gunu herkes tartılıyomus artık bende oyle yapıcam merakla cumayı beklıyorum:18:

4 ama normalde bundan önceki diyetyimde 6,5 kilo falan vermiştim diyetisyene gitmiştim şimdi az geliyo o yüzden ne bilim bii de acele ediyorum sanırım eşim askerden gelene kadar bi 80 olsaydım diyorum sanırım olamıycam

boy:1.68
kilo:102.4

oyle sıkma canm kendını esın askere gıttıgınde berıdır kac kılo verdın bıde enıste ne zaman gelıo sekerım

oyle sıkma canm kendını esın askere gıttıgınde berıdır kac kılo verdın bıde enıste ne zaman gelıo sekerım

canım kısa dönem gitti işte daha ne oldu ki 12 aralıkta gitti izne geldi 18 gün sonra 25 gündür rejimdeyim 4 kilo verdim işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…