ayyy kızlar hayranım bu topıge ne guzel sureklı paylasım halındesınız bende katılabılırmıyım aranıza nutfennnnnnnnn:84:
cok tesekur ederım tatlım emınım kı olucaktırhosgeldin dilan aramiza insallah sanada faydali olur ve hep birlikte zayiflari
iyi paylasimlar diliyorum
Yapma canım öyle ya gerçekten veremezsin kısır döngü bu zaten kızdıkça daha çok yemek yeniyor.Hem bebişinide kesme memeden yazık onada vericene inan kendine göre bir liste yap hergün yediklerini yaz birde 30 yada 45 dk egzersizle bak nasıl gidiyor kilolar bu hafta moralini düzgün tut dikkatli ye spor yap veremezsen tamam otur üzül kendine okeymi canım şimdi topla kendini ve başla dietine
Bizde ilk başladığımızda senin gibiydik tatlım merak etme alışıyor insan ben 15 gün tartılmadan beklediğimi bilirim dayanmak lazımAyrıca günün her saati tartılınmaz ki yemek yiyorsun su içiyorsun tabiki çok çıkarsın her cuma sabah uyanınca WC den sonra çıplak olarak tartılmanı öneriyoruz
ayyy kızlar sızden bı konuda yardımınızı ıstıcem tatlıya asırı derecede duskunum benmı bu kadar duskunum yoksa herkesmı boyle
acayıp sevıyorum yanı canım hıçbır zaman yemek yada ıcecek falan cekmez ama tatlılar sureklı aklımda malesef.en son carsamba gunu ınce bır dılım cıkolatalı pasta yemıstım sımdıde canım cektı kardesım dısarda kendıme mılkanın kucuk boylarından ıstedımnapıcam yaaa boyle aslında doktorlar kendınızı cok sıkmayın yoksa dıyetınız uzun surelı olmaz dıyolar ama ne bılım yınede kendımı suclu hıssedıyorum ((
azaltmayamı calısıosunuz yoksa hıçmı yemıosunuz bı yardımcı olun kızlar.gercı ben tamamen kesmenın dıyetın devamlılıgı ıcın kotu olabılecegını dusunuyorum ama:44:
saol tatlım ılgın ıcınhaklısın hatta bı ara su bayramlarda ıkram edılen ınce madlen cıkolatalar varya onlarda almıstım bayaa dındırıyo ınsanı mılkayıda aslında o yuzden sevıyorum cok ınce cunku
bıde ben kucuklugumden berıdır caya kahveye hıç seker atmayı hıç sevmem ekmek falanda kahvaltı dısında pek yemem ama ıste bu tatlı olayı bıtırıo benı ozellıkle cıkolatasız nasıl onlemler alıyosunuz tatlı krızlerıne karsı yada ben herkesı kendım gıbı sanıorum galıba kımsenın krız falan gecırdıgı olmuo:18:
ayyy kızlar sızden bı konuda yardımınızı ıstıcem tatlıya asırı derecede duskunum benmı bu kadar duskunum yoksa herkesmı boyle
acayıp sevıyorum yanı canım hıçbır zaman yemek yada ıcecek falan cekmez ama tatlılar sureklı aklımda malesef.en son carsamba gunu ınce bır dılım cıkolatalı pasta yemıstım sımdıde canım cektı kardesım dısarda kendıme mılkanın kucuk boylarından ıstedımnapıcam yaaa boyle aslında doktorlar kendınızı cok sıkmayın yoksa dıyetınız uzun surelı olmaz dıyolar ama ne bılım yınede kendımı suclu hıssedıyorum ((
azaltmayamı calısıosunuz yoksa hıçmı yemıosunuz bı yardımcı olun kızlar.gercı ben tamamen kesmenın dıyetın devamlılıgı ıcın kotu olabılecegını dusunuyorum ama:44:
geçmiş olsun canım... bence yollar çoktan kapanmıştır biraz bekle..... manzara çok güzel gözüküyor .....tv veriyormu oyunları göremedim...
30.01.2011 \\\ Erzurum ( Resmin üstüne tıklayarak büyütebilirsiniz)
Günaydın kızzzlaarr
Dünden beri aralıksız kar yağıyor fotoğrafını paylaşmak istedim izlemek o kadar güzel kibir de lapa lapa yağan karın altında yürümek kadar dinlendiren birşey yok
Dün olimpiyatlar oyunlarını izlemeye gittim buz pateni salonunda çok üşümüşüm sanırım sonra da kar altında 1 saat yürüyünceboğazım şişti kulaklarım tıkandı neşef alamıyorum ve hapşuruyorum ne olduğumu henüz çözemedim :44:
Çok kar var yollar kapanmıştır memlekete nasıl gideceğim ya da gidebilecekmiyim bilmiyorumzaten hasta olmak üzereyim ordaki ev sobalı daha çok hasta olurum biraz daha mı beklesem diye de düşünüyorum :44: Memlekete gidemezsem yarın sabah diyetisyene gidiyorum Allahın izniyle.
selam arkadaşlar ne zamandır işten pek takılamıyorum siz olmayınca diyette pek olmuyor sizleri çok özledim
cok tesekur ederım kızlar verdıgınız cevaplar ıcın
canım 4 kılo demıssın azmı yaa ben ayda 4 kılo verım daha da baska bısı ıstemem
evet tatllım cızelgem yanlıs en kısa zamanda duzeltıcem ama kendımı kısaca bı tanıtım 20 yasındayım 88kıloyum 1.74 boyundayım ozellıkle bacaklardan ve yan sımıtlerden kılo alıyorum malesef 60 kusurlere ınmek ıstıyorum tabı onumde yaklasık 20 kılo var ama burdakılerı okudukca cokta zor olmadıgını gordum baskada bısı aklıma gelmedı
bu arada spora basladım 1 haftadır her gun 1 saat yuruyus yapıorum 5 km edıyo belkı yeterlı degıl ama ıns o da zamanla artıcak yarın tartılıcaktım ama cuma gunu herkes tartılıyomus artık bende oyle yapıcam merakla cumayı beklıyorum:18:
4 ama normalde bundan önceki diyetyimde 6,5 kilo falan vermiştim diyetisyene gitmiştim şimdi az geliyo o yüzden ne bilim bii de acele ediyorum sanırım eşim askerden gelene kadar bi 80 olsaydım diyorumsanırım olamıycam
boy:1.68
kilo:102.4
oyle sıkma canm kendını esın askere gıttıgınde berıdır kac kılo verdın bıde enıste ne zaman gelıo sekerım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?