Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kaçakk geldiiii tombişler
nasılsınız hanımlar?? selam vereyim, hal hatır sorayım dedim
nasılsınız görüşmeyeli, neler yaptınız ??

tatlım ben yürüdüğüm sürede yaktıgım cal. yazıyorum ayrıca bır sıte var oradan da yapılıyor hesaplar
senın söylediğinin hakkında pek bilgim yok canım

evet cnm küçük çocukla oda zor ama benım ayrı bı odamda duruyor kızım uyuyunca yuruyorum
kalori hesbı cok ıyı bence ınsan neyı ne kadar yedıgının farkına varıyor

slm kizlaaaarrrrrrrrr.............

75 dk leslie yaptim 230dk oldu ay kop kooooooooopp gitsin karayaglar :86::86::86::86::86:

cnmm azmıne hayranım masallah hiç durmuyorsunn aman nazar degmesınnn

Günaydın kızlar gününüz aydın olsun kartopu oynamak isteyen varsa gelsin anacığım

Vallaaa burda da lapa lapa yağıyor halaaa izlemesi çok zevkli
Kar topu oynayacak arkadaş yok yahu orda olsam oynardık kocamanda kardamkadın yapardık tombik tombik

slm kizaaar........
45dk plates yaptim püh püüh püüüüüüh toplamda 275 dk oldu ay ay kopp kooooooooop bu arda bugün dartildim yarin reglim bitiyo ve 83.4 ciktim cok mutluyum birazda kacamak yapmistim ama reglden önceki kilodayim 83.4

herkese kocamannnn günaydınnnnn

bugün kahvaltımı biraz geç yaptım bir dilim kepek ekmeği biraz peynir ve ezme turşu yedim

şimdi de kahve içiyorum ben napıcam ya kahveden vazgeçemiyorum 1 tane 3 ü bir arada 78 kc

çok geçmiş olsun

kızlar nasılsınız bakalım

ben çok yorgunum 2 gündür müthiş koşuşturmacamız vardı

nihayet bitti

2 gündür yediklerimede dikkat edemedim evde olmayınca
nerdesin canım ... daha bitmedimi koşturmaca alıştık biz sana..izin versinler biraz.........
afiyet olsun ablacım... şu havalar ısınsada rahatlasanız ....
Günaydın Kızlar
nerdesin canım diyetisyendemi... yoldamı....
Günaydın kızlar gününüz aydın olsun kartopu oynamak isteyen varsa gelsin anacığım
ben geliiim...

günaydin cnm ay ben sansliyim ozaman kahveyi hic sevmem

günaydin cnm ay ben sansliyim ozaman kahveyi hic sevmem

bence de şanslısın ne yazık ki vazgeçemiyorum kahveden bi de dükkan buz gibi hava buz gibi hep kahve içesim geliyo da sınırlıyorum yine de kendimi sigarayı tek içmekten keyif almıyorum napimmm

bence de şanslısın ne yazık ki vazgeçemiyorum kahveden bi de dükkan buz gibi hava buz gibi hep kahve içesim geliyo da sınırlıyorum yine de kendimi sigarayı tek içmekten keyif almıyorum napimmm

ooooooooooyyyyyyyyy cnm sende sigaradami var ins en kisa zamanda ikisinide birakirsin

ya kızlar çizelgeyi ben de yapamıyorum signatür ayarlarım yok kontrol panelinde çizelge alanına yapıştırıyorum onu da kabul etmiyor imza alanım da yok

:118::118::118::118::118::118: ay biraz canlilik gelsin topige:118::118::118::118::118::118:

Son düzenleme:
doga toksin nasilsiniz kizlar nasil gidiyo diyetler bakalim :122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…