bende 1477 cal aldım
333 caal yaktım 50 dk yurudumm
cnm yaaa spor yaptıgında yaktıgın kalorıyı nası hesaplıosun yuruyus bandında yazıo ama benım bıldıgım yasa kıloya gore degısıo aklım karıstı:26:
sagol:)))
evet kücük kizim var gerci oglumda yetiskin degil ama :)))
kosu bandi alsam oglan hic inmez tepesinden ama almayida düsünmüyor degilim
bide kalori hesaplamaya baslayacam yarin
bakalim ben nekadar kalori alabiliyorum bi ona bakimde :)))
slm kizlaaaarrrrrrrrr.............
75 dk leslie yaptim 230dk oldu ay kop kooooooooopp gitsin karayaglar :86::86::86::86::86:
Günaydın kızlar gününüz aydın olsun kartopu oynamak isteyen varsa gelsin anacığım
nerdesin canım ... daha bitmedimi koşturmaca alıştık biz sana..izin versinler biraz.........çok geçmiş olsun
kızlar nasılsınız bakalım
ben çok yorgunum 2 gündür müthiş koşuşturmacamız vardı
nihayet bitti
2 gündür yediklerimede dikkat edemedim evde olmayınca
afiyet olsun ablacım... şu havalar ısınsada rahatlasanız ....kızlar selam,birkaç gündür düzenli giremiyorum.bu aralar gece gündüz iyice karıştı.eşim sabah 6 da yatıyor.akşam 5 gibi kalkıyor.bütün gece ayaktayım.havalar burda da çok soğudu.bir de elektrikler çok sık kesiliyor.resmen donuyoruz.salonda klima,eşimin odasında ufo var..bir onu bir diğerini yakıyorum.elektrik korkunç geliyor.günde 3 kez makina,elektrikli şohpen derken..inanın mutfakta üstünkörü iş yapıyorum.evi bile haftada bir silmeye başladım.bir iş yapıyorum,hemen kendimi salona atıyorum..buna da şükür.kuzinemi komşuya verdim.bizim baca çekmiyor.birde soba ile uğraşmak istemiyorum..
bugün ıspanaklı çiğ börek,yeşil mercimek çorbası,kabak tatlısı vardı.börek fazla kaçtı.git gel yedim.işin kötüsü suçluluk duymadım...soğukta insan hep sıcak birşeyler yemek istiyor..
nerdesin canım diyetisyendemi... yoldamı....Günaydın Kızlar
ben geliiim...Günaydın kızlar gününüz aydın olsun kartopu oynamak isteyen varsa gelsin anacığım
herkese kocamannnn günaydınnnnn
bugün kahvaltımı biraz geç yaptım bir dilim kepek ekmeği biraz peynir ve ezme turşu yedim
şimdi de kahve içiyorum ben napıcam ya kahveden vazgeçemiyorum 1 tane 3 ü bir arada 78 kc
günaydın kızlaar.....
günaydin cnm ay ben sansliyim ozaman kahveyi hic sevmem
bence de şanslısın ne yazık ki vazgeçemiyorum kahveden bi de dükkan buz gibi hava buz gibi hep kahve içesim geliyo da sınırlıyorum yine de kendimi sigarayı tek içmekten keyif almıyorum napimmm
ooooooooooyyyyyyyyy cnm sende sigaradami varins en kisa zamanda ikisinide birakirsin
günaydin cnm
kizlar bu arada topigimizin saati yanlismi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?