yürüme imkanim yok denilecek kadar az canim iki cocukla esimde vardiyeli calisiyor anlayacan cok zor oluyor 3 vardiye calisiyo yani bir hafta yapabilsem öbür hafta aksiyor bu seferde motivemi kaybediyorum ama evde lesli veya slim in 6 yapmayi felan calisiyorum tabidi buda bazen aksiyabiliyor ama bundan sonra muhakkak yapacam ortime söz verdim diye en azindan kendimi sorumlu hissedecem :))))
evet ben avusturyadayim insallah destegimiz olur birbirimize ben vakit buldukca burdayim zaten
emin ol basaracagiz
ama kendimize bi ilk hedef koyalim mesela atiyorum 5 kilo felan diye ozaman daha inat edecegimize eminim su tarihe kadar su kadar kilo mesela ???
menümüde yazim :)))
sabah
2 tane kepek ekmegi
1 bardak sekersiz cay
domates salatalik
kk peynir
3 tane zeytin
1 yumurta
ara
yok
öglen
5 kasik bamye yemegi
yesil salata
misir ekmegi :2:
ara
yok
su 2 litre
3 mil lesli
evet bu gun sureklı hesap tutmaya calıstım ama bıraz fazla yedım bende cadı kızımdan fırsat buldukca gelmeye calısıyorum evet benım ılk hedefım 95 kılo ya dusmek ondan sonra yenı bır sınır koymayı dusunuyorum sen nasıl yapmayı dusunuyorsun ???
afyet olsun cnm
aman yaramasın
bende 1477 cal aldım
333 caal yaktım 50 dk yurudumm
cnm ımkanın varsa bı yurume bandı al kuçük bebegın var galıba en ıyısı o evde o uyurkern yurusunn
kızlar bende uzun zamandır yoktum safra kesesi ameliyatı oldum. 1.5 aydır korkunç ağrılarım vardı. 3.5 saat sürmüş ameliyatım ve 15 gündür tam iyi olamadım. safra kesem normalin 5 katı büyümüş ve iltihaplanmış. doktorum hayatında böyle bir şey görmediğini söyledi. bundan önce karbonhidrat diyeti yapmıştım protein ağırlıklı beslenip safra kesemi mahvetmişim. doktor kendini öldürecekmişsin nerdeyse dedi. hep savunduğum bu diyet beni perişan etti. bu arada 113 kilodan 104 kiloya düştüm ağrıdan.
arkadaşlar normal diyet yapalım herşeyden dengeli yiyip vücudumuzu mahvetmeyelim. ben çok pişmanım yaptığıma.
cnm ya cokmu calistirdilar seni
evettttttt dün sabah 7 de gittim işe akşam 10 da eve geldim
bugün izinliydim ama yine gittim
saat 2 de gittm akşam 8 de eve geldim
yarın sabah yine 7 de gidicemmm of yaaaaa:84::84::84::84::84::84::84:
cnm bu ne ya allah kaolaylik versin
sağol canım yaaa
arada böyle yoğunluk oluyor işte
napalım her işin bir zorluğu var
sen nasılsın bu arada
spor canavarım
Arkadaşlar biraz tatil moduna girdim herhalde çünkü sabah çok geç kalkıyorum.Evet diyete başladım ama düzenli yaşamda diyetin gidişatını etkiliyor.Bu günkü menümü yazıyorum. SABAH..domates salatalık tere ve üç kaşık lor peyniri 1dilim kepek ekmeği. ARA..Bir portakal ve elma ÖĞLEN..Çokgeç kalktığım için boş ARA ..Biberiyeli 2çay ama 40 dakika ara ile..AKŞAM..5kaşık ıspanak yemeği ve bir kase yoğurt ARA 2bardak şekersiz çay.NOT.Bilgisayar kullanmayı pek beceremiyorum lütfen kusuruma bakmayın.
hayirli aksamlar kizlar
yeni gelen kizlar hosgeldiniz
yediklerimi yazayim
sabah
2dilik kepekli ekmek
2dilim ince ligt peynirle
1fincan kahve
ara
1tabak kornfleks ligt sütle yedim
ölen
2dilim kepekli ekmegin arasinda döner sos kullanmadim
bol salata
1dilim tonbalikli pizza
ara
1fincan kahve
1ufak paket yulafli biskuvi (misafirlikde ikramdi)
aksam
1parca balik firinda
bol salata
1tabak kuru fasülye kavrulmus
ara
1fincan cayy kuru üzümle
3dilim pomela
sporr 55dakk toplammm 165dakk
kızlar selam,birkaç gündür düzenli giremiyorum.bu aralar gece gündüz iyice karıştı.eşim sabah 6 da yatıyor.akşam 5 gibi kalkıyor.bütün gece ayaktayım.havalar burda da çok soğudu.bir de elektrikler çok sık kesiliyor.resmen donuyoruz.salonda klima,eşimin odasında ufo var..bir onu bir diğerini yakıyorum.elektrik korkunç geliyor.günde 3 kez makina,elektrikli şohpen derken..inanın mutfakta üstünkörü iş yapıyorum.evi bile haftada bir silmeye başladım.bir iş yapıyorum,hemen kendimi salona atıyorum..buna da şükür.kuzinemi komşuya verdim.bizim baca çekmiyor.birde soba ile uğraşmak istemiyorum..
bugün ıspanaklı çiğ börek,yeşil mercimek çorbası,kabak tatlısı vardı.börek fazla kaçtı.git gel yedim.işin kötüsü suçluluk duymadım...soğukta insan hep sıcak birşeyler yemek istiyor..
Günaydın kızlarrrr... Bu ne böyle tatil diyekimseler yanıp bişeyler yazmamış şu topikte... Heyyy uyanınnn...
Arkadaşım bu pomela nedir ki? Valla tüm yenilikleri senden öğreniyorum
Afiyet olsun Zeynep ablacım, napalım oluyor arada öyle kaçamaklar. Bende de sinüzit var iki gündür baş ağrısından başımı kaldıramıyorum yahu. Dün bir işin ucundan tutamadım. Bugün ağrısa da yapacağım Allah'ın izniyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?