Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar ıtıraf edıyorum az once mılka yedım:26: ayyyy rahatladım resmen 4 gunde ne cok ozlemısım cıkolatayı ama cok yemedım allahtan sımdıde yuruyus yapmaya gıdıcem aslında sabahtan gunluk yuruyusumu yapmıstım ama cıkolata yemenın sonucu olarak 1 saat daha yurucem malesef aman nıe malesef dıorum kı zaten behzatcıgımı ızlıcektım kanepeye uzanıp ızlıceme yuruyus bandının uzerınden ızlerım artıkın

evet bu gun sureklı hesap tutmaya calıstım ama bıraz fazla yedım bende cadı kızımdan fırsat buldukca gelmeye calısıyorum evet benım ılk hedefım 95 kılo ya dusmek ondan sonra yenı bır sınır koymayı dusunuyorum sen nasıl yapmayı dusunuyorsun ???

afyet olsun cnm
aman yaramasın

bende 1477 cal aldım
333 caal yaktım 50 dk yurudumm

cnm ımkanın varsa bı yurume bandı al kuçük bebegın var galıba en ıyısı o evde o uyurkern yurusunn

bende 1477 cal aldım
333 caal yaktım 50 dk yurudumm
cnm yaaa spor yaptıgında yaktıgın kalorıyı nası hesaplıosun yuruyus bandında yazıo ama benım bıldıgım yasa kıloya gore degısıo aklım karıstı:26:

sagol:)))
evet kücük kizim var gerci oglumda yetiskin degil ama :)))
kosu bandi alsam oglan hic inmez tepesinden ama almayida düsünmüyor degilim
bide kalori hesaplamaya baslayacam yarin
bakalim ben nekadar kalori alabiliyorum bi ona bakimde :)))

çok geçmiş olsun

kızlar nasılsınız bakalım

ben çok yorgunum 2 gündür müthiş koşuşturmacamız vardı

nihayet bitti

2 gündür yediklerimede dikkat edemedim evde olmayınca

selam Lady's cok sıkıntılıyım bu günlerde son kilom 111.4
biraz kafam dagılsın yıne full katılcam aranıza :))

öpüldünüz... kendinize cıcı bakın....

hayirli aksamlar kizlar
yeni gelen kizlar hosgeldiniz
yediklerimi yazayim
sabah
2dilik kepekli ekmek
2dilim ince ligt peynirle
1fincan kahve
ara
1tabak kornfleks ligt sütle yedim
ölen
2dilim kepekli ekmegin arasinda döner sos kullanmadim
bol salata
1dilim tonbalikli pizza
ara
1fincan kahve
1ufak paket yulafli biskuvi (misafirlikde ikramdi )
aksam
1parca balik firinda
bol salata
1tabak kuru fasülye kavrulmus
ara
1fincan cayy kuru üzümle
3dilim pomela
sporr 55dakk toplammm 165dakk

Arkadaşlar biraz tatil moduna girdim herhalde çünkü sabah çok geç kalkıyorum.Evet diyete başladım ama düzenli yaşamda diyetin gidişatını etkiliyor.Bu günkü menümü yazıyorum. SABAH..domates salatalık tere ve üç kaşık lor peyniri 1dilim kepek ekmeği. ARA..Bir portakal ve elma ÖĞLEN..Çokgeç kalktığım için boş ARA ..Biberiyeli 2çay ama 40 dakika ara ile..AKŞAM..5kaşık ıspanak yemeği ve bir kase yoğurt ARA 2bardak şekersiz çay.NOT.Bilgisayar kullanmayı pek beceremiyorum lütfen kusuruma bakmayın.

slm kizlaaaarrrrrrrrr.............

75 dk leslie yaptim 230dk oldu ay kop kooooooooopp gitsin karayaglar :86::86::86::86::86:

öncelikle hoşgeldin.bayağı sıkı sarılmışsın.yalnız bana yediklerin az gibi geldi.günde 1 dilim ekmek_?

kızlar selam,birkaç gündür düzenli giremiyorum.bu aralar gece gündüz iyice karıştı.eşim sabah 6 da yatıyor.akşam 5 gibi kalkıyor.bütün gece ayaktayım.havalar burda da çok soğudu.bir de elektrikler çok sık kesiliyor.resmen donuyoruz.salonda klima,eşimin odasında ufo var..bir onu bir diğerini yakıyorum.elektrik korkunç geliyor.günde 3 kez makina,elektrikli şohpen derken..inanın mutfakta üstünkörü iş yapıyorum.evi bile haftada bir silmeye başladım.bir iş yapıyorum,hemen kendimi salona atıyorum..buna da şükür.kuzinemi komşuya verdim.bizim baca çekmiyor.birde soba ile uğraşmak istemiyorum..
bugün ıspanaklı çiğ börek,yeşil mercimek çorbası,kabak tatlısı vardı.börek fazla kaçtı.git gel yedim.işin kötüsü suçluluk duymadım...soğukta insan hep sıcak birşeyler yemek istiyor..

Günaydın kızlarrrr... Bu ne böyle tatil diyekimseler yanıp bişeyler yazmamış şu topikte... Heyyy uyanınnn...

Arkadaşım bu pomela nedir ki? Valla tüm yenilikleri senden öğreniyorum

Afiyet olsun Zeynep ablacım, napalım oluyor arada öyle kaçamaklar. Bende de sinüzit var iki gündür baş ağrısından başımı kaldıramıyorum yahu. Dün bir işin ucundan tutamadım. Bugün ağrısa da yapacağım Allah'ın izniyle...

günaydın................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…